Kulturkalender

Viser 85 events i Frederikssund Kommune d. 17. dec. 2017

Gudstjeneste ved Jan Jacobsen

Søn. d. 17. december 2017, kl. 10.30-11.30.
Snostrup Kirke Snostrupvej 10 A, Frederikssund
3. s. i advent.

Højmesse ved Adrian Hove-Kreutzfeldt

Søn. d. 17. december 2017, kl. 11-12.
Gerlev Kirke Bygaden 19, Gerlev, Jægerspris
3. s. i advent.
Skoven Kirke Skovkirkevej 2, Skoven, Jægerspris
3. s. i advent.

Musikgudstjeneste ved Martin Ravn

Søn. d. 17. december 2017, kl. 16-17.
Jørlunde Kirke Bygaden 26, Jørlunde, Slangerup
3. s. i advent. De ni læsninger. Liturgisk gudstjeneste.

Børnebiffen - Filmpakke 18 - Dansk tale

Søn. d. 17. december 2017, kl. 10.
Parkteatret Jernbanegade 41, Frederikssund
Med Dansk Tale. Jims vinter. Instruktør: Gun Jacobson. En græshoppe, som hedder Jim, vågner midt om vinteren og har glemt alt. Rundt omkring ham er der en hel masse hvidt og koldt. Det er selvfølgelig sne, men Jim ved ikke, hvad han skal bruge det til. Det eneste, han bekymrer sig om, er violinen. Un-derfundig tegnefilm for de allermindste lavet på baggrund af Thomas og Anna Clara Tidholms sven-ske børnebog

DFI distribution. Sverige 2003. 13 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Hvor ligger juleland?
Instruktør: Liller Møller

Karl Ludvig er en syv centimeter høj piberensernis-se. Hver jul bliver han og hans piberenservenner taget frem af deres papæske og stillet op i et fint julelandskab med honningkagehus og vatsne - de-res elskede 'Juleland'. Men en jul går det galt. Et vindpust fører Karl Ludvig væk fra sit trygge hjem - langt ud i den store, skræmmende verden udenfor. Fortabt og skrækslagen gennemlever Karl Ludvig nu sit livs store dannelsesrejse

DFI distribution. Danmark 2006. 26 min. Dansk ta-le. Tilladt for alle

Ernst på skøjter
Instruktør: Alice de Champfleury

Det er vinter, og Ernst og mor skal i parken og stå på skøjter på den frosne sø. Ernst ser en sød lille skøjteprinsesse suse rundt på isen. Mor kalder - Ernst tager sit første skridt på isen, men kan ikke bremse og falder pladask foran et afspærret områ-de, hvor isen er tynd. Ernst kommer op igen, skøj-teprinsessen suser forbi ham - Ernst følger efter hende, så godt han kan

DFI distribution. Danmark 2000. 7 min. Dansk tale. Tilladt for alle

Peddersen & Findus - Den bedste jul nogensinde

Søn. d. 17. december 2017, kl. 11.15.
Parkteatret Jernbanegade 41, Frederikssund
Der er to dage til juleaften, og Peddersen og Findus er sneet inde på deres lille gård. Den lille kat er nervøs for, om det overhovedet bliver jul i år, da de er løbet tør for mad, og det er umuligt at fælde et juletræ i skoven.
Dansk, animeret familiefilm om elefanten Sebastian og katten Mitcho, der skal hjælpe beboerne i den idylliske Solby med at finde deres elskede borgmester, J.B., som er forsvundet på mystisk vis. En dag modtager de en flaskepost fra J.B.

Paddington 2 - 2D

Søn. d. 17. december 2017, kl. 11.30 & 13.50.
Familiefilm om Paddington, der har fundet sig godt til rette hos familien Brown i London. Men han har dog meget travlt, da hans elskede tante Lucy snart fylder 100 år, og han er derfor på jagt efter den perfekte gave. Men det bliver ikke uden problemer.

Ferdinand - Dansk tale - 2D

Søn. d. 17. december 2017, kl. 11.30, 14 & 16.20.
Animeret familiefilm, der fortæller historien om en kæmpe tyr med et stort hjerte. Da folk ved en fejl tror, at han er farlig, bliver Ferdinand fanget og fjernet fra sit hjem. Han er dog fast besluttet på at vende tilbage til sin familie.

Ferdinand - Dansk tale - 3D

Søn. d. 17. december 2017, kl. 12.20.
Animeret familiefilm, der fortæller historien om en kæmpe tyr med et stort hjerte. Da folk ved en fejl tror, at han er farlig, bliver Ferdinand fanget og fjernet fra sit hjem. Han er dog fast besluttet på at vende tilbage til sin familie.