Kulturkalender

Viser 79 events i Frederikssund Kommune d. 19. jan. 2019

Parkteatret Jernbanegade 41, Frederikssund
Animeret adventurefilm af Hiromasa Yonebayashi om Mary, en almindelig pige, der er flyttet ud på landet for at bo hos sin grandtante. En dag forfølger hun en mystisk kat ind i en nærliggende skov, hvor hun opdager en besynderlig lysende og magisk blomst.

Bohemian Rhapsody - 2D

Lør. d. 19. januar 2019, kl. 15 & 21.
Musikfilm, der er en hyldest til Queen, deres musik og deres uforlignelige forsanger, Freddie Mercury. Filmen illustrerer bandets kometagtige karriere gennem deres ikoniske sange og revolutionerende sound, der gav dem stjernestatus.

Glass - 2D

Lør. d. 19. januar 2019, kl. 15.30, 18.15 & 20.15.
Thriller af M. Night Shyamalan, hvor tre mænd, der mener de har overnaturlige evner, indlægges på en anstalt med speciale i at kurere folk med superhelte og superskurke komplekser. Med blandt andre Bruce Willis, Samuel L. Jackson og James McAvoy.

Beautiful Boy

Lør. d. 19. januar 2019, kl. 16.
Parkteatret Jernbanegade 41, Frederikssund
Amerikansk drama instrueret af Felix van Groeningen, der er en hudløs ærlig skildring af afhængighedens dybe afgrund og hvordan det påvirker en hel familie. Steve Carell og Timothée Chalamet spiller de to hovedroller som far og søn.

Før frosten - 2D

Lør. d. 19. januar 2019, kl. 16 & 18.
Dansk drama, der foregår i det 19. århundrede, hvor bonden Jens står over for et ubærligt valg. Hvis familien skal overleve vinteren, tvinges han til at indgå en pagt med storbonden og gifte sin datter bort. Med Jesper Christensen og Clara Rosager.

Burning

Lør. d. 19. januar 2019, kl. 18.15.
Parkteatret Jernbanegade 41, Frederikssund
Drama om enspænderen Jongsu, der forelsker sig i den sprælske Haemi. Hans lykke synes at være gjort, men da hun efter et udenlandsophold indleder et forhold til den mystiske playboy Ben, spidser situationen til. Baseret på en historie af Haruki Murakami.

A Star Is Born (2018) - 2D

Lør. d. 19. januar 2019, kl. 20.20.
Genindspilning af klassikeren fra 1937, hvor Bradley Cooper spiller den erfarne musikant Jackson Maine, der opdager - og bliver forelsket i - Ally. Hun har næsten opgivet sin drøm om at slå igennem som sanger indtil Jack lokker hende ind i spotlightet.

Syning og tilskæring - fredag og lørdag

Fre. d. 18. og lør. d. 19. januar 2019, 2 kursusdage kl. 16.
Pris: (Pris: 546 kr) Klik her for at tilmelde dig
Syhjørnet Askelundsvej 2 G, Frederikssund
Arrangør: LOF Frederikssund
Underviser: Pia Nygaard. Fredag og lørdag i alt 14 lektioner. LOF SYSKOLEN råder over symaskiner og overlockere. Men du skal selv medbringe dit eget sygrej. Du er også velkommen til at tage din egen symaskine med, det er dog en forudsætning, at din maskine er i orden (vi reparerer ikke). Syning for både begyndere og øvede. Velkommen til nogle hyggelige timer, hvor mode, kreativitet og syning er i højsæde. Der vil være inspiration til nye projekter, men dine egne idéer er også meget velkommen. Du får individuel vejledning og gode råd til dine egne ønsker og idéer. Der vil ligeledes være mulighed for vejledning ved køb af stof og mønstre, som der er mange af i butikken. Vær opmærksom på at undervisningen starter på det angivne tidspunkt, og at lokalet ikke kan benyttes før. Ligeledes skal lokalet tømmes og afleveres i ryddet stand ved undervisningens ophør. Hold 191037

Weekend I Nordsjælland: Silva Life System Kursus

Lør. d. 19. og søn. d. 20. januar 2019, kl. 09.
Pris: (Entré: 5900.00 kr) Køb/bestil billet
House of Link Havnegade 22, Frederikssund
Investér nogle dage af dit liv i at få mere ud af resten af det. Silva Metoden giver dig konkrete og effektive værktøjer til at håndtere jobbet/hverdagens udfordringer bedre - store som små: Søvn, vægt, stress, negative tanker, præsentationer mm. Er weekend ideelt for dig? Let angang med tog, bus og parkering og arbejdspladsen kan stadig betale.

Investér nogle dage af dit liv i at få mere ud af resten af det.


Silva Metoden giver dig en række konkrete og effektive værktøjer til at håndtere hverdagens udfordringer bedre - store som små. Udfordringer som eksempelvis, at blive: sundere. mere kreativ, mere bevidst om muligheder og beslutninger, mere intuitiv og effektiv samtidig med at du reducere stress.

Er du studerende, går du hjem med teknikker til at takle eksamener, til at huske og genkalde læst og hørt stof og til at håndtere præstationsfrygt.

Silva Metoden er en investering for livet. Blandt andet fordi din læring forandrer dit liv til det bedre og med flere ressourcer og muligheder. Når du har deltaget er det gratis at gentage dem så tit du ønsker det over hele verden og for resten af livet (der opkræves et mindre beløb til lokale mv.)

Silva Metoden er et af verdens ældste og mest anerkendte kursus i personlig udvikling og mental træning. Vi har været på banen i mere end 50 år og millioner af mennesker verden over har deltaget.

Instruktør: Birgit Elgaard Brett (du kan se instruktørens egen hjemmeside her: www.tagengoddag.dk www.elgaardcoaching.dk)

Læs mere om Silva Metoden, relevante tilbud og tilmeld dig nyhedsbrev på www.silvametoden.dk

Du kan købe billetten med Dankort via Nemtilmeld eller du kan lave en bankoverførsel til Danske Bank: reg.nr.:4467 Konto: 0010513065
Standard : Kr. 3590,-

Genganger (hvis du allerede har deltaget på SLS eller BLS): Kr. 400,-

Juletilbud
Få 90 minutters gratis coaching til dig selv eller !!! Som noget nyt: Giv det til en anden. Når du køber dit Silva Kursus i december, kan du efterfølgende booke en session på 90 minutter gratis (listepris: 1800 kr.) Når du har købt kurset, kan du sende en mail til info@tagengoddag.dk så aftaler vi nærmere.

Arbejdspladsen kan betale hvad enten det er Silva kurset eller coaching: Kontakt mig direkte på info@tagengoddag.dk
Husk, både Silva Life og mit stresscoachingsforløb er meget relevant i forhold til jobbet.

Tidsbegrænset: Spar 25-37 % på coachingforløb til dig selv eller en du holder af. Læs mere og book: Klik her.
Har du nogensinde overvejet at blive coachet OG blive støttet i at bruge dine silvateknikker?

Vil du lære et par teknikker inden du tilmelder dig et kursus? Så grib chancen nu.

Ratebetaling er muligt. Kontakt mig på info@tagengodadg.dk

Endvidere ændrer jeg min forretningsstruktur fra 2019. Der bliver færre 1:1 og de bliver dyrere. Så vil du rykke maks, få silvateknikkerne ind på rygraden og virkelig rydde op i ubevidste programmer, så grib chancen nu. Vi behøver ikke gå igang før efter nytår.

Stresser julen dig? Så forebyg. Lad mig hjælpe dig til en julemåned du nyder med overskud.

Tilbud til dig der har været til Silvakursus: Tag en ny med og spar din gengangerpris: 3590 kr for 2 personer.

Du/I kan vælge en af rabatterne:

Kom 2-rabat ved flere deltagere som køber billet samtidig: Kr. 2950,- (spar kr. 640,- pr. person)

Ved samtidig tilmelding til både Silva Life og Silva Intuition kursus: Kr. 5900,- (spar kr. 1280,-). OBS: Du behøver ikke at beslutte dig for hvilket Silva Intuition kursus du ønsker at deltage på. Du giver blot besked, når du ved, hvilke kursusdatoer du ønsker.

Persondatapolitik: Klik her for at læse (anbefales)
Handelsbetingelser: Klik her for at læse.

Udstilling med Fernisering Onsdag den den 9. Januar kl. 19.00 til 20.30

Ons. d. 9. til søn. d. 20. januar 2019, Hverdage 11-16 og Lø-Sø 11-15.
Pris: (Fri entré)
Langes Magasin Østergade 3 C, Frederikssund
Malergruppen OPALMALERNE, der har ugentlig maledag om torsdagen i Aktivitetshuset i Slangerup, viser deres seneste malerier i akvarel og akryl tillige med emner i glas og syning.