Kulturkalender

Viser 34 events i Frederikssund Kommune d. 23. jun. 2018

Den skyldige - 2D

Lør. d. 23. juni 2018, kl. 13.45, 16.15 & 18.15.
Dansk thriller af Gustav Möller, der følger politibetjenten Asger Holm i jagten på en kvinde og hendes kidnapper. Hovedrolle spilles af Jakob Cedergren. Andre medvirkende er blandt andre Laura Bro og Morten Suurballe.

Love, Simon - 2D

Lør. d. 23. juni 2018, kl. 15.30 & 18.
Ungdomsdrama, der bygger på Becky Albertallis roman "Simon vs. the Homo Sapiens Agenda". Den handler om en homoseksuel teenager, der forsøger at finde den bedste måde at springe ud over for sine klassekammerater.

I Feel Pretty - 2D

Lør. d. 23. juni 2018, kl. 15.45.
Komedie, hvor Amy Schumer spiller Renee, en almindelig kvinde, der kæmper med lavt selvværd og følelsen af ikke at slå til. Efter et fald, hvor hun slår hovedet, vågner hun op og er overbevist om, at hun er den smukkeste og dygtigste kvinde i universet.

Jurassic World 2: Fallen Kingdom - 2D

Lør. d. 23. juni 2018, kl. 18.10.
Amerikansk action og adventurefilm, hvor man atter møder de kendte karakterer og dinosaurer - men også nogle helt nye, frygtindgydende arter. På rollelisten ses blandt andre Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, James Cromwell, Ted Levine og Jeff Goldblum.

Solo: A Star Wars Story - 2D

Lør. d. 23. juni 2018, kl. 20.15.
Den anden film i rækken af Star Wars spin-offs - forgængeren var 'Rogue One: A Star Wars Story'. Filmen handler om den unge Han Solo på hans første eventyr, hvor han blandt andet møder Chewbacca og Lando Calrissian. Instrueret af Ron Howard.

Deadpool 2 - 2D

Lør. d. 23. juni 2018, kl. 20.30.
Amerikansk action og adventurefilm, der er en efterfølger til filmatiseringen af Marvels tegneseriehelt, Deadpool, fra 2016, hvor Ryan Reynolds er tilbage som ekssoldaten Wade Wilson. Instrueret af David Leitch.
Amerikansk action og adventurefilm, hvor man atter møder de kendte karakterer og dinosaurer - men også nogle helt nye, frygtindgydende arter. På rollelisten ses blandt andre Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, James Cromwell, Ted Levine og Jeff Goldblum.

Undertøjssyning

Lør. d. 23. og søn. d. 24. juni 2018, 2 kursusdage kl. 10.
Pris: (Pris: 525 kr) Klik her for at tilmelde dig
Sprogcenter Nordsjælland, Frederikssund afd. Løgismose 2, Frederikssund
Arrangør: LOF Frederikssund
Vi begynder kurset med en gennemgang af forskellige materialer, så man har et godt grundlag for at vælge det helt rigtige til sin bh. Derefter kigger vi på opsyede modeller, for at få en fornemmelse af, hvad man kunne tænke sig at sy. Når man har valgt model og materialer, starter det egentlige arbejde. Man begynder med at tegne sit mønster op, klippe modellen ud i de valgte materialer, og så går man i gang med at sy. Det er en forudsætning for et godt resultat, at man er fortrolig med at sy på symaskine. Undervejs bliver der undervist i relevante teknikker somf.eks. påsyning af elastik, tubebånd osv., alt efter hvad der er brug for. Der er en del ting, som det er en god ide at medbringe, så her er en huskeliste: Blyanter Mønsterpapir Tegnetrekant eller lineal Knappenåle Papirsaks Skarp stofsaks Lille skarp og spids saks Opsprætter, som der selvfølgelig ikke bliver brug for Symaskinenåle - tynde til strækstof Sytråd i forskellige farver, alt efter hvilke farver man kunne tænke sig at sy i Ud over det medbringerMerete Hansenmaterialer af forskellig slags til videresalg. Dette omfatter også bøjler, som kan være lidt af en jungle at købe uden at kunne prøve. Hold 181070

Frederikssund Vikingemarked - Sommer 2018

Fre. d. 22. til søn. d. 24. juni 2018, Fre kl. 18-20, lør kl. 10-20 og søn kl. 10-16.
Pris: (Fri entré)
Frederikssund Vikingeboplads og Friluftsscene Kalvøen, Frederikssund
Danmarks hyggeligste vikingemarked er blevet en årlig tilbagevendende begivenhed i forbindelse med Frederikssund Vikingespil. Markedsfolk fra både ind- og udland skaber en ægte markedsstemning. Fra deres telte sælger de håndværk fra en svunden tid. Over en spændende snak om livet som markedsviking forhandles der alt fra smykker og våben til lædervarer og lækre skind.
På markedet er der aktiviteter for hele familien. Skjoldmaling, rideture, bueskydning og vikingelege er noget af det, du kan opleve i Vikingernes Verden.
Smag den lækre mjød, nyd en specialbryg og stil sulten med en spændende ret fra et af spisestederne.

Læs mere på www.vikingespil.dk

Gratis adgang - og Gratis parkering

Sommerudstilling Kunstnergruppen 10+2

Tir. d. 12. til søn. d. 24. juni 2018, kl. 13-18.
Pris: (Fri entré)
Langes Magasin Østergade 3 C, Frederikssund
Kunstruppen 10+2 er repræsenteret ved: Stig Løvenkrants, Tårnby. www.Løvenkrands.dk, Kenneth Høst Ring, Dragør. www.galleri-KnnT.dk, Ellen Langetved, Hundested og Mette Egede Marboe, Helsinge. www.Mettemarboe-moderneikoner.dk. Gruppen byder på forskelligartet kunst til priser, som de fleste interesserede vil have råd til. Akryl, Akvarel, Keramik og træ vil være repræsenteret i meget forskelligartede former og udtryk. Kunstnerne er meget forskellige i deres udtryk, men et fælles træk er dog glæden ved farver som vi hver især bruger i henholdsvis landskaber, geometriske figurer, naturalistiske motiver og abstrakte værker. Her er læseheste og finurlige figurer og mange andre spændende ting.
Som gæsteudstiller har vi inviteret Thomas Nielsen, Helsinge som har lavet nogle utrolig smukke træfade som er hugget ud i træ.