Find arrangement

Viser 1-20 ud af 1638 i Kolding Kommune fra/efter 29. sep. 2016

 • tænkelig
  Tor. d. 29. september 2016
  Torsdagscafé

  Relaterede arrangementer

  kl. 10-11.30. Hyggeligt samvær. Kontaktpersoner: Åse Hansen 22 25 69 28 Grethe Clemensen 75 53 36 86 Rita Wienberg 20 44 25 00.
  Sted: Brændkjærkirken, Agtrupvej 114, Kolding
 • barnlig
  Tor. d. 29. september 2016
  Babysalmesang

  Relaterede arrangementer

  kl. 10-11.30. En musikalsk legestue med sang og klang, dans og leg og hyggeligt samvær i kirken for de allermindste. Forløbet er over 3 måneder med sidste gang torsdag den 24. nov. Forældre med deres babyer kan stå af og på forløbet alt efter tid og mulighed.

  Som altid er det sognepræst Dorthe Rudbeck og organist Susanne Elbæk, der står bag. Yderligere info Susanne Elbæk tlf. 2426 3631

  Sted: Nørre Bjert Kirke, Nr. Bjertvej 87A, Kolding
 • tænkelig
  Tor. d. 29. september 2016
  IT cafe

  Relaterede arrangementer

  kl. 10-12. IT cafe i Harte Kirkecenter.
  Sted: Harte Kirke, Hartevej 1, Harte, Kolding
 • tænkelig
  Tor. d. 29. september 2016
  Torsdagsdamer

  Relaterede arrangementer

  kl. 10-12.
  Sted: Simon Peters Kirke, Islandsvej 12, Kolding
 • tænkelig
  Tor. d. 29. september 2016
  Sangeftermiddag

  Relaterede arrangementer

  kl. 14.30-15.30. Sangeftermiddag med Helene Ejler Ernst, der er ansat i Sdr. Bjert Kirke. Kom til sangeftermiddag og mærk, at sangen har vinger.
  Sted: Sdr. Bjert Sognehus, Bjert Kirkealle, Bjert
 • tænkelig
  Tor. d. 29. september 2016
  Vonsild Kirkekor

  Relaterede arrangementer

  kl. 16-17. Kunne du tænke dig at synge i kor? Kunne du tænke dig at træne din stemme? At synge sammen med en masse andre unge mennesker? Vonsild Kirkes kor er for børn/unge fra 6. klasse og opefter. Vi mødes i Kirken til stemmetræning, sang og sjov.

  Vi synger et bredt repertoire af sange og deltager ofte ved gudstjenester i Vonsild Kirke. Ved deltagelse i gudstjeneste er koret lønnet. Koret ledes af organist Lene Henriksen - Spørgsmål om koret og deltagelse kan rettes til hende på telefon: 23666392. Har du lyst til at prøve? Så mød bare op og få en prøvetime

  Sted: Vonsild Kirke (Frederikskirken), Vonsildvej 45A, Vonsild, Kolding
 • tænkelig
  Tor. d. 29. september 2016
  Sprogcafé v/ Elizabeth

  Relaterede arrangementer

  kl. 16-18. Sprogcafé.
  Sted: Simon Peters Kirke, Islandsvej 12, Kolding
 • tænkelig
  Tor. d. 29. september 2016
  Fællesskabsaften

  Relaterede arrangementer

  kl. 18-21.
  Sted: Degneskolen, Gl. Kongevej 9, Christiansfeld
 • tænkelig
  Tor. d. 29. september 2016
  Viljen til livet

  Relaterede arrangementer

  kl. 19-21. I dette foredrag fortæller Erik om en lang række psykologiske problematikker, viljens mulighed og kraft, til at forebygge og helbrede sig selv. Vil du et mentalt sundt liv, med kontrol over dine følelser er der inspiration at hente i dette foredrag. Arrangeret af Østenkjær.dk. (Entré: 150 kr)

  Viljen til livet - Foredrag i Kolding

  D. 29 september 2016, kl. 19.00, får Kolding på Koldingegnens Idrætsefterskole besøg af Danmarks mest kontroversielle Mental-træner, Dipl.Psych.MFCC. Erik Østenkjær.

  I efteråret 2015 var jeg ude på et Handels Gymnasium for at holde mit foredrag "Træn din Vilje", her fik jeg efterfølgende en mail fra en ung gymnasieelev, der skrev at hun mente at mit fokus på mere vilje ville være skadeligt for mange unge der i forvejen havde høje ambitioner, unge der i den grad led under samfundets høje krav. Selv var hun indlagt på ungdomspsykiatrisk afdeling i den pågældende by.

  Mailen satte mig i gang med at skrive en bog rettet mod, børn, unge og forældre! Dette foredrag og bogen "Viljen til livet", er netop mit forsøg på at rette den misforståelse som gymnasieeleven havde fået.. at en større viljestyrke ville betyde krav, større ambitioner, krav om bedre præstationer.

  Viljen er en mental kraft hvormed du vil kunne udleve dig selv, dine evner, dit potentiale. Viljen er "ren", det er en energikilde du kan bruge i dit liv og må ikke forveksles med mål, ambition eller intention.

  En styrket vilje skaber fundamentet for et godt live, gør det nemmere at slippe af med vaner og holdninger der hindre dig i en god, sund livstil hvor du kan leve i pagt med dig selv.

  En større vilje er både en psykologisk udviklingsmetode og udviklingen i sig selv, et værktøjet til at opnå det liv du ønsker.

  "Det er min erfaring, at en styrket vilje kan ændre alt, man

  kan begynde at styrke sin vilje når som helst, hvor som helst,

  i alle livssituationer og aldre."

  I dette foredrag fortælle Erik Østenkjær om en lang række psykologiske problematikker, viljens mulighed og kraft, til at forebygge og helbrede sig selv.

  Vil du et mentalt sundt liv, med kontrol over dine følelser er der inspiration at hente i dette foredrag.

  Erik vil på sin ligefremme facon fortælle om eget liv, livserfaringer, hans holdninger til mangt og meget bl.a. hele det psykiatriske diagnosesystem samt dette at være behandler i dagen Danmark.

  Erik Østenkjær Dipl. Psych. MFCC er mest kendt som mentaltræneren der har været sparringspartner for eliteidrætsudøvere indenfor 27 sportsgrene i 21 lande, ligeledes har han været tilknyttet en række af Danmarks førende fodboldhold, håndboldhold og ishockeyklubber, Team Saxo Bank, Dansk Speedway, samt løbende hjulpet sportsfolk fra flere af de største sportsklubber i Europa.

  Erik har ligeledes en baggrund som behandlingsleder og forstander for unge med svære psykiske og sociale problemer, samt som personalechef og direktør i en større multinational koncern.

  Billetter kan købes på billetto.dk eller ved indgangen.

  Link til https://billetto.dk/da/events/viljen-til-livet-kolding/


  Se hjemmeside
  Pris:(Entré: 150 kr)
  Sted: Koldingegnens Idrætsefterskole, Drejensvej 100, Kolding
 • lydelig
  Tor. d. 29. september 2016
  Steinway Pianofestival

  Relaterede arrangementer

  kl. 19.30. Steinway Festivalen er landsdækkende, og deltagerne udvælges ved en række klaverfestivals, der afholdes i løbet af foråret på musikskoler over hele landet samt på Færøerne. (Entré: 125 // 75)  Se hjemmeside
  Køb/bestil billet til dette arrangement
  Pris:(Entré: 125 // 75)
  Sted: Nicolai, Skolegade 2, Kolding
 • fornøjelig
  Tor. d. 29. september 2016
  Dødshjælp

  Relaterede arrangementer

  kl. 19.30. DØDSHJÆLP - En kondolenceguide for begyndere / Mungo Park Kolding "Jeg kondolerer. Så.Hvordan går det ellers?". Mungo Park Kolding præsenterer DØDSHJÆLP - en nyskrevet monolog om berøringsangst, akavede kram og tørre tårer. (Entré: 195 kr + evt. gebyr)

  DØDSHJÆLP er en guide til dem der ikke ved, hvad de skal sige eller gøre, når nogen dør. Kredit. Medvirkende: Maja Juhlin

  Køb/bestil billet til dette arrangement
  Pris:(Entré: 195 kr + evt. gebyr)
  Sted: Mungo Park Kolding, Fredericiagade 1, Kolding
 • lydelig
  Tor. d. 29. september 2016
  Koncertklub

  Relaterede arrangementer

  kl. 19.30-21. Koncertklubben tager til koncert på Nicolai Scene. 3 vindere af årets store Steinway Pianofestival spiller. Få en gratis billet ved henvendelse til organist Kåre Brønserud.
  Sted: Brændkjærkirken, Agtrupvej 114, Kolding
 • lydelig
  Tor. d. 29. september 2016
  Sinne Eeg Group

  Relaterede arrangementer

  kl. 20. Dato: 29. september 2016 kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30. Unummererede siddepladser Sinne Eeg: Vokal Jacob Christoffersen: Klaver Lennart Ginman: Bas Janus Templeton: Trommer. (Entré: 160 kr + evt. gebyr)

  Sinne Eeg har igennem de seneste 10 år markeret sig som en af de betydeligste kvindelige jazzsangerinder både herhjemme og i det store udland. Hendes afbalancerede klang, intuitive timing og fraseringsevne er af sjælden kaliber. Det er dog først og fremmest Sinne Eegs evne til at balancere sin musikalske intelligens med et ægte følelsesmæssigt nærvær, der gør hende enestående, og som leder tankerne hen imod koryfæer som Nancy Wilson og Betty Carter. Sinne Eeg modtog for nylig Dronning Ingrids hæderslegat på 250.000 kr. De foregående år er priserne på det nærmeste regnet ned over hende: Ben Webster Prisen 2014. Den prestigefyldte jazzpris Palmares fra de franske jazzkritikere for bedste internationale vokalalbum i 2015. Dertil kan lægges tre Danish Music Award og JazzSpecial Prisen i 2015 for bedste vokalalbum. Sinne Eeg er kendt for at være, om muligt, endnu bedre live end på CD. Der er dømt musikalsk legestue i verdensklasse ? ikke mindst når hun kaster sig ud i sin suveræne scatsang. www.youtube.com/watch?v=k-KiCCGdKnc www.youtube.com/watch?v=qMJJsU9JVlM. Arrangør: Jazz6000

  Køb/bestil billet til dette arrangement
  Pris:(Entré: 160 kr + evt. gebyr)
  Sted: Godset, Jens Holms Vej 5, Kolding
 • barnlig
  Tor. d. 29. september 2016
  Barnevognen af Teatret Riddersalen

  Relaterede arrangementer

  kl. 9.30 og 11. Riddersalen spiller d. 27. 29. september deres fantastiske forestilling om en barnevogn der kan lidt ud over det sædvanlige. Forestillingen er for de ½-4 årige, og tilbydes gratis til institutioner i Kolding Kommune. (Fri entré)

  Du bliver præsenteret for dén barnevogn, du ønsker, at du selv havde tilbragt dine første spæde barneår i. Og for moren, der omsorgsfuldt tilbereder kamillethe til sin unge, som hun næsten ikke kan vente på skal vågne. Børnepublikummet vil glæde sig over det, de genkender fra dagligdagen, eller det de husker fra livet under kalechen. Og de vil blive overraskede over hvor meget der kan ske i den store røde barnevogn. Dukketeater og musik på 4 hjul for alle sanser Kom og tab sutten af bare grin!

  Spilletidspunkt og billetter
  d. 27 sep. kl. 9.30 samt kl. 11:00
  d. 28 sep. kl. 9.30 samt kl. 11:00
  d. 29 sep. kl. 9.30(Udsolgt) samt kl. 11:00(Udsolgt)

  Noter venligst navnet på jeres institution, samt kontaktoplysninger ved billetbestilling.

  Forfatter: Signe Birkbøll Instruktør: Kamilla Bach Mortensen Scenografi og plakat: Dorte Holbek Skuespiller: Ragnhild Kaasgaard Dukkefører: Erik Olsen Systue: Pille BehrendtVærksted: Laurids Bøcher, Asger Mortensen og Maria Pi Houmann Lyddesign: Aske Hoeg

  Forestillingen er støttet af: Frederiksberg kommune, Frederiksbergfonden og Riddersalens støtteforening


  Se hjemmeside
  Pris:(Fri entré)
  Sted: Nicolai for børn, Skolegade 2 C, Kolding
 • billedlig
  Tor. d. 29. september 2016
  Kæledyrenes Hemmelige Liv - Engelsk tale - 2D

  Relaterede arrangementer

  kl. 13.30 & 16.20. Animeret familiefilm og komedie, der giver svaret på et af livets helt store spørgsmål; hvad laver alle vores kæledyr, når vi er taget på arbejde eller i skole? Instrueret af Chris Renaud, der også var manden bag blandt andre 'Grusomme mig'. (f.u.7).
  Køb/bestil billet til dette arrangement
  Sted: BioCenter Kolding, Kolding Storcenter, Skovvangen 42, Kolding
 • billedlig
  Tor. d. 29. september 2016
  Miss Peregrine's Home for Peculiar Children - 3D

  Relaterede arrangementer

  kl. 13.30 & 18.30. Fantasy og adventurefilm af instruktøren Tim Burton, der handler om Jake, hvis bedstefar efterlader ham spor til et mysterium, som strækker sig igennem flere forskellige verdener. Baseret på en roman af samme navn af Ransom Riggs. (t.o.11).
  Køb/bestil billet til dette arrangement
  Sted: BioCenter Kolding, Kolding Storcenter, Skovvangen 42, Kolding
 • billedlig
  Tor. d. 29. september 2016
  Snowden - 2D

  Relaterede arrangementer

  kl. 13.30 & 21.30. Amerikansk drama og spændingsfilm instrueret af Oliver Stone om whistlebloweren Edward Snowden, der både er udråbt som global helt og som landsforræder. Med blandt andre Joseph Gordon-Levitt, Nicolas Cage og Shailene Woodly. (t.o.11).
  Køb/bestil billet til dette arrangement
  Sted: BioCenter Kolding, Kolding Storcenter, Skovvangen 42, Kolding
 • billedlig
  Tor. d. 29. september 2016
  Find Dory - Dansk tale - 2D

  Relaterede arrangementer

  kl. 14. Animeret familiefilm, der er et gensyn med glemsomme Dory, som lever lykkeligt på koralrevet med Nemo og Marlin. Da Dory kommer i tanke om, at hun har en familie, som måske leder efter hende, rekrutterer hun Marlin og Nemo til et skelsættende eventyr. (f.u.7).
  Køb/bestil billet til dette arrangement
  Sted: BioCenter Kolding, Kolding Storcenter, Skovvangen 42, Kolding
 • billedlig
  Tor. d. 29. september 2016
  Kubo - den modige samurai - 2D

  Relaterede arrangementer

  kl. 14. Animeret familiefilm, der foregår i et eventyrligt Japan. Her lever den kloge og venlige Kubo af at fortælle indbyggerne i sin landsby historier. Men hans stille liv bliver vendt på hovedet, da han ved et uheld fremmaner en ånd fra sin fortid. (f.u.7).
  Køb/bestil billet til dette arrangement
  Sted: BioCenter Kolding, Kolding Storcenter, Skovvangen 42, Kolding
 • billedlig
  Tor. d. 29. september 2016
  Deepwater Horizon - 2D

  Relaterede arrangementer

  kl. 14.15, 16.30, 19 & 21.30. Amerikansk drama og actionfilm om katastrofen på boreplatformen Deepwater Horizon, der fandt sted 20. april 2010 i Den Mexicanske Golf. Instrueret af Peter Berg og med blandt andre Kate Hudson, Kurt Russell og Mark Wahlberg. (t.o.15).
  Køb/bestil billet til dette arrangement
  Sted: BioCenter Kolding, Kolding Storcenter, Skovvangen 42, Kolding
Forrige side 1 2 3 4 ... 82 Næste side