Find arrangement

Viser 1-20 ud af 1526 i Kolding Kommune fra/efter 28. mar. 2017

 • barnlig
  Tir. d. 28. marts 2017
  4 Musikalsk legestue

  Relaterede arrangementer

  kl. 09.45-12.15. Yderligere oplysninger organist Mikael Christensen, telefon 28456959, mail: lutemusic@gmail.com.
  Sted: Harte Kirke, Hartevej 1, Harte, Kolding
 • barnlig
  Tir. d. 28. marts 2017
  Babysalmesang tirsdagefrem til udgangen af marts

  Relaterede arrangementer

  kl. 10-11. Babysalmesang i Vonsild Kirke- forsætter efter nytår Fra tirsdag den 31. januar kl. 10-11 og frem til uge 13 Babysalmesang henvender sig særligt til børn fra 2 mdr. og til ca. 1 år - med sang, leg og bevægelse styrkes barnets musikalitet.

  Og babysalmesangen giver et særligt nærvær - som giver ro, fordybelse og nærhed. Er du nysgerrig - og vil gerne forbi og se, om det er noget for dig og dit barn, så tril forbi og kom indenfor Eller tilmeld dig og dit barn til Nienke Kanzler på telefon: 93 86 13 05

  Sted: Vonsild Kirke (Frederikskirken), Vonsildvej 45A, Vonsild, Kolding
 • sanselig
  Tir. d. 28. marts 2017
  Rundvisning i Reformationen

  Relaterede arrangementer

  kl. 10-15. Besøg Haderslev, Nordens Wittenberg og UNESCO-byen Christiansfeld. Dagsbesøg med rundvisninger i Christiansfeld og Haderslev inklusiv frokost og kaffe med Luther lagkage. Rundvisning til steder i de to byer, der afspejler reformationens betydning.

  Tag med på en historisk rejse tilbage til reformationens arnested i Danmark. Haderslev, som betegnes som Nordens Wittenberg, var rammen om indførelsen af reformationen i Danmark i 1526 - 10 år før resten af kongeriget.

  Hør om hvordan hertug Christian, den senere Christian d. III, gennemførte reformationen i Haderslev. Få indblik i reformationens betydning for det enkelte menneskes liv. Oplev historiens vingesus, når turen går forbi Haderslev Domkirke, Hertug Hans Kirke, Klosteret og andre steder med forbindelse til reformationen.

  I UNESCO-byen Christiansfeld fortælles om den tjekkiske reformator Jan Hus, som paven beordrede brændt som kætter på bålet i 1415. Jan Hus var 100 år før Luther også modstander af afladsbreve og prædikede på modersmålet (tjekkisk).

  Det var netop Jan Hus tilhængere, som senere blev forenet i Brødremenigheden. På rundvisningen i Christiansfeld vises eksempler på, hvorledes reformationen afspejler sig i byen, som Brødremenigheden grundlagde i 1773.

  Pris

  450 kr. pr. person


  Se hjemmeside
  Sted: Søsterhuset, Nørregade 14, Christiansfeld
 • tænkelig
  Tir. d. 28. marts 2017
  Besøg Haderslev, Nordens Wittenberg og UNESCO-byen CHristiansfeld

  Relaterede arrangementer

  kl. 10-16. Dagsbesøg med rundvisninger i Christiansfeld og Haderslev inklusive frokost og kaffe med "Luther Lagkage" Det er rundvisninger til steder i de to byer, der afspejler reformationens betydning. (Pris: 450,00)

  Tag med på den historiske rejse tilbage til Reformationens arnested i Danmark, Haderslev, som betegnes Nordens Wittenberg, var rammen om indførelsen af Reformationen i Danmark i 1526 - 10 år før resten af kongeriet.

  Hør om hvordan hertug Christian, den senere Christians den III gennemførte Reformationen i Haderslev. Få indblik i Reformationens betydning for det enkelte menneskes liv. Oplev historiens vingesus, når turen går forbi Haderslev Domkirke, Hertug Hans Kirke, Klosteret og andre steder med forbindelse til Reformationen.

  I UNESCO-byen Christiansfeld fortælles om den tjekkiske reformator Jan Hus, som paven beordrede brændt som kætter på bålet. Jan Hus var 100 år før Luther også modstander af afladsbreve, og prædikede på modereesmålet (tjekkisk). Det var netop Jan Hus- tilhængere, som senere blev forenet i Brødremenigheden.

  På rundvisningen i Christiansfeld vises eksempler på, hvorledes reformationen afspejler sig i byen, som Brødremenigheden grundllagde i 1773.

  Prisen omfatter frokost enten på Brødremenighedens Hotel eller Hotel Norden, Haderslev, alt efter hvilken by man starter, samt kaffe og "luther Lagkage" samme steder.

  Transporten til de respektive byer sker ved egen foranstaltning.

  Yderligere information fås ved henvendelse til www.christiansfeldcentret.dk , Christiansfeld tlf. 7979 1773 eller www.visithaderslev.dk Visit Haderslev tlf. 7354 5630

  Hvor man også tilmelder sig.

  Gruppeture finder sted ved min. 10 pers

  Pris:(Pris: 450,00)
  Sted: Christiansfeld Centret, Søstrehuset, Nørregade 14, Christiansfeld
 • tænkelig
  Tir. d. 28. marts 2017
  Foredragsrække:

  Relaterede arrangementer

  kl. 10.30-12.15. Kunsten & videnskaben Christian Salling, cand.mag. i kunsthistorie og kunstanmelder, Århus Stiftstidende.

  Kunst og videnskab kan ved første øjekast forekomme at være to helt uforenelige størrelser. Men måske har de to verdener mere til fælles, end man skulle tro? For et renæssancemenneske som Leonardo da Vinci var grænsen imellem ingeniørtegninger, anatomistudier og kunstværker flydende. Også i dag trækker kunsten inspiration fra videnskaben, ligesom videnskaben også gør brug af kunsten og æstetikken, når ny viden skal formidles. Undervejs kommer vi bl.a. omkring kunst og videnskab i antikken, gotikkens hellige matematik og renæssancemenneskets verden

  Tilmelding og betaling:Folkeuniversitetet i Odense //www.fuodense.dk


  Se hjemmeside
  Sted: Trapholt, Æblehaven 23, Kolding
 • lydelig
  Tir. d. 28. marts 2017
  Floraklubben - Four Jacks For Altid 2017

  Relaterede arrangementer

  kl. 13. En hyldest til de originale Four Jacks - Afgang fra Kolding kl. ca. 11.45 - Billetpris: Koncert + bustur 300 kr. Billetsalg starter fredag den 20. januar - Vejen Idrætscenter. (Entré: 300 kr.)
  Pris:(Entré: 300 kr.)
  Sted: Floraklubben, Ny Vestergade 8, Kolding
 • tænkelig
  Tir. d. 28. marts 2017
  Sogneeftermiddag i Simon Peters Kirke

  Relaterede arrangementer

  kl. 14.30-16.30. "At give det videre - om menigheds-diakoni" Foredrag ved sognepræst Heine Holmgaard. (Fri entré)
  Pris:(Fri entré)
  Sted: Simon Peters Kirke, Islandsvej 12, Kolding
 • tænkelig
  Tir. d. 28. marts 2017
  Sogneeftermiddag "At give det videre - om menigheds-diakoni"

  Relaterede arrangementer

  kl. 14.30-16.30. Sogneeftermiddag Sogneeftermiddag "At give det videre - om menigheds-diakoni" Foredrag ved sognepræst Heine Holmgaard.
  Sted: Simon Peters Kirke, Islandsvej 12, Kolding
 • barnlig
  Tir. d. 28. marts 2017
  Børnekor

  Relaterede arrangementer

  kl. 15.15-16.15. Korsang for 3. 5. klasse v/ korleder Anne Mette Meyer. Alle børn er velkomne og der ingen optagelsesprøve.
  Sted: Brændkjærkirken, Agtrupvej 114, Kolding
 • tænkelig
  Tir. d. 28. marts 2017
  Ungkor

  Relaterede arrangementer

  kl. 16-17. Koret er lønnet, synger flerstemmigt og har et fantastisk kammeratskab. Tilmelding til korleder Kåre Brønserud.
  Sted: Brændkjærkirken, Agtrupvej 114, Kolding
 • barnlig
  Tir. d. 28. marts 2017
  Musikalsk legestue: Musik og Sang tirsdagefrem til udgangen af marts

  Relaterede arrangementer

  kl. 16-17. Musik og Sang i Vonsild Kirke Tirsdage kl. 16.00-17.00 Vi begynder en ny sæson tirsdag den 31. januar og mødes frem til uge 13 i Vonsild Kirke. Er du mellem 3 og 6 år? Elsker du at synge? Elsker du rytmer og dans?

  Kan du lide spændende fortællinger og sjove oplevelser? Så er "Musik og Sang" i Kirken noget for dig. Musikalsk legestue er et samarbejde mellem musikalsk medarbejder Nienke Kanzler og sognepræst Bitten Weile. Det er gratis at deltage - og er du nysgerrig og vil gerne prøve, så kig endelig forbi Tilmelding til musikalsk medarbejder: Nienke Kanzler på sms til: 93 86 13 05

  Sted: Vonsild Kirke (Frederikskirken), Vonsildvej 45A, Vonsild, Kolding
 • tænkelig
  Tir. d. 28. marts 2017
  Kirkekoret

  Relaterede arrangementer

  kl. 18.30-20.
  Sted: Harte Kirkecenter, Stubdrupvej 45, Kolding
 • tænkelig
  Tir. d. 28. marts 2017
  Foredrag: Med Solen som nabo (via livestream fra AU)

  Relaterede arrangementer

  kl. 19-21. Uden Solen var der ikke liv på Jorden. Men den energi vi får fra Solen ændrer sig gennem tiden og påvirker i høj grad klimaet på Jorden. Hør om hvordan Solen har styret istiderne og hvordan eksplosioner på Solen kan få fatale konsekvenser. (Fri entré)

  Foredrag ved lektor i geoscience Mads Faurschou Knudsen, Institut for Geoscience, Aarhus Universitet og
  lektor i astronomi og geoscience Christoffer Karoff, Institut for Geoscience og Institut for Fysik og Astronomi, Aarhus Universitet

  Uden Solen var der ikke liv på Jorden. Uden Solen ville Jorden være et goldt og øde sted. Og uden Solen ville gennemsnitstemperaturen på Jorden være tæt på det absolutte temperaturnulpunkt, -273 °C.

  For at forstå hvordan livet er opstået og udviklet på Jorden, er det derfor vigtigt at forstå hvordan den energi vi modtager fra Solen har ændret sig på grund af ændringer i Solens lysstyrke og Jordens bane omkring Solen. Også fremover vil energien fra Solen ændre sig og påvirke betingelserne for livet på Jorden.

  Vi vil blandt andet se på hvordan Solen, via de såkaldte Milankovic-cyklusser, er en af drivkræfterne bag istidernes kommen og gåen - og hermed udbredelsen af det moderne menneske; hvordan ændringer i Solen styrer hyppigheden af den regnfulde Monsun i det østlige Asien; og hvordan Solen måske også var årsagen til den lille istid i 1600-tallet.

  Nye studier, der kombinerer observationer af Sol-lignende stjerner med geologiske data fra træringe og iskerner, peger på at der i forhistorisk tid har været enorme udbrud eller eksplosioner på Solen, kaldet superflares.

  Hvis sådanne eksplosioner forekommer igen, vil de være flere tusinde gange større end de udbrud astronomerne indtil nu har observeret på Solen - og de kan have katastrofale følger for Jordens økosystem og den moderne civilisation.

  Vores urolige Sol kan således påvirke betingelserne for liv på Jorden på flere forskellige måder og over mange tidsskalaer - fra minutter til årtusinder. En bedre forståelse af Solens dynamik giver i sidste ende de nødvendige rammer for at forstå dynamikkerne på Jorden og koblingen til hele solsystemet. Det giver os bedre muligheder for at imødegå potentielt farlige påvirkninger fra Solen som dem vi kan forvente fx fra superflares.

  Læs mere om foredraget, se billeder og læs om evt. pladsreservation

  Foredraget streames live fra Aarhus Universitet og er led i serien Offentlige foredrag i Naturvidenskab. Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du vil tippes om kommende foredrag  Se hjemmeside
  Pris:(Fri entré)
  Sted: Hansenberg Tekniske Gymnasium, Skovvangen 28, Kolding
 • tænkelig
  Tir. d. 28. marts 2017
  Foredrag: Med Solen som nabo (via livestream fra AU)

  Relaterede arrangementer

  kl. 19-21. Uden Solen var der ikke liv på Jorden. Men den energi vi får fra Solen ændrer sig gennem tiden og påvirker i høj grad klimaet på Jorden. Hør om hvordan Solen har styret istiderne og hvordan eksplosioner på Solen kan få fatale konsekvenser. (Fri entré)

  Foredrag ved lektor i geoscience Mads Faurschou Knudsen, Institut for Geoscience, Aarhus Universitet og
  lektor i astronomi og geoscience Christoffer Karoff, Institut for Geoscience og Institut for Fysik og Astronomi, Aarhus Universitet

  Uden Solen var der ikke liv på Jorden. Uden Solen ville Jorden være et goldt og øde sted. Og uden Solen ville gennemsnitstemperaturen på Jorden være tæt på det absolutte temperaturnulpunkt, -273 °C.

  For at forstå hvordan livet er opstået og udviklet på Jorden, er det derfor vigtigt at forstå hvordan den energi vi modtager fra Solen har ændret sig på grund af ændringer i Solens lysstyrke og Jordens bane omkring Solen. Også fremover vil energien fra Solen ændre sig og påvirke betingelserne for livet på Jorden.

  Vi vil blandt andet se på hvordan Solen, via de såkaldte Milankovic-cyklusser, er en af drivkræfterne bag istidernes kommen og gåen - og hermed udbredelsen af det moderne menneske; hvordan ændringer i Solen styrer hyppigheden af den regnfulde Monsun i det østlige Asien; og hvordan Solen måske også var årsagen til den lille istid i 1600-tallet.

  Nye studier, der kombinerer observationer af Sol-lignende stjerner med geologiske data fra træringe og iskerner, peger på at der i forhistorisk tid har været enorme udbrud eller eksplosioner på Solen, kaldet superflares.

  Hvis sådanne eksplosioner forekommer igen, vil de være flere tusinde gange større end de udbrud astronomerne indtil nu har observeret på Solen - og de kan have katastrofale følger for Jordens økosystem og den moderne civilisation.

  Vores urolige Sol kan således påvirke betingelserne for liv på Jorden på flere forskellige måder og over mange tidsskalaer - fra minutter til årtusinder. En bedre forståelse af Solens dynamik giver i sidste ende de nødvendige rammer for at forstå dynamikkerne på Jorden og koblingen til hele solsystemet. Det giver os bedre muligheder for at imødegå potentielt farlige påvirkninger fra Solen som dem vi kan forvente fx fra superflares.

  Læs mere om foredraget, se billeder og læs om evt. pladsreservation

  Foredraget streames live fra Aarhus Universitet og er led i serien Offentlige foredrag i Naturvidenskab. Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du vil tippes om kommende foredrag  Se hjemmeside
  Køb/bestil billet
  Pris:(Fri entré)
  Sted: Nicolai Biograf og Café, Skolegade 2, Kolding
 • fornøjelig
  Tir. d. 28. marts 2017
  Tobias Dybvad - Work In Progress

  Relaterede arrangementer

  kl. 19.30. Tobias Dybvad tager rundt på mindre spillesteder og prøver idéer af til det, der bliver til et one man show i starten af 2018. Med sig har han en hemmelig gæst. Som er krineren! Også som komiker. Handicap pladser bookes hos spillestedet. (Entré: 110 kr + evt. gebyr)

  Tlf. 29710000 eller 75585555 tryk 1. Mungo Park Kolding. Fredericiagade 1 6000 Kolding

  Køb/bestil billet
  Pris:(Entré: 110 kr + evt. gebyr)
  Sted: Mungo Park Kolding, Fredericiagade 1, Kolding
 • lydelig
  Tir. d. 28. marts 2017
  Tørfisk

  Relaterede arrangementer

  kl. 20-23.59. Når den populære folk-gruppe Tørfisk går på scenen tirsdag den 28. marts kl. 20, er det tredje gang de kendte vestjyder kan opleves på Godset. Det er en støttekoncert for værestedet Folkekøkkenet, der også står som arrangør af koncerten. (Entré: 225 kr)

  Folkekøkkenet er en social cafe med omsorgstilbud til socialt truede medborgere. Overskuddet fra koncerten går ubeskåret til arbejdet i Folkekøkkenet. De gæve vestjyske musikere leverede jo i marts 2016 en fantastisk koncert på Godset. Mange var gået forgæves efter billetter, og på talrige opfordringer forsøger vi derfor at gentage succesen med Tørfisk for tredje gang, siger Knud Erik Madsen. Han er formand for Folkekøkkenets styregruppe og med i den gruppe af frivillige, som arrangerer støttekoncerten. I underholdningsbranchen er Thyborøn-gruppen kendt som en populær gæst på spillesteder, i forsamlingshuse og på festivaler over hele landet. Tørfisk hører til blandt de bedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Gruppen synger, spiller og underholder med deres egen, vestjyske charme, som har en stor fanskare, også uden for Vestjylland. Samtidig er Tørfisk-drengene jo dygtige musikere, som med deres skæve, finurlige og vedkommende tekster i en kombination med friske melodier afslører fin sans også for tilværelsens sjove sider. Derfor håber vi, at mange vil benytte lejligheden til at få en god oplevelse og samtidig støtte en god sag, siger Knud Erik Madsen. Den populære vestjyske 4-mandsgruppe spiller med samme besætning som dengang, det hele startede i 1981, nemlig Anker Hviid, Egon Kirk, Bent Kirk og Bent Bro. Sidstnævntes broder, Henning Bro, var også med i gruppen i perioden 1983-1995. Derefter helligede han sig jobbet som præst og har siden 2010 været biskop i Aalborg. Med mere end 30 års erfaring fra den danske musikscene, og med 18 CDer og 2 DVD-udgivelser i bagagen er der igen lagt op til en god oplevelse på Godset den 28. marts 2017


  Se hjemmeside
  Køb/bestil billet
  Pris:(Entré: 225 kr)
  Sted: Godset, Jens Holms Vej 5, Kolding
 • billedlig
  Tir. d. 28. marts 2017
  Skønheden og Udyret (2017) - Dansk tale - 3D

  Relaterede arrangementer

  kl. 11.30. Filmatisering, der bygger på den klassiske tegnefilm om Belle, en intelligent og selvstændig ung kvinde, der tages til fange af Udyret og spærres inde i hans slot. Instrueret af Bill Condon og med blandt andre Emma Watson, Dan Stevens og Luke Evans. (f.u.7).
  Køb/bestil billet
  Sted: BioCenter Kolding, Kolding Storcenter, Skovvangen 42, Kolding
 • billedlig
  Tir. d. 28. marts 2017
  Vaiana - Dansk tale - 2D

  Relaterede arrangementer

  kl. 11.30. Animeret familiefilm om en dristig teenager, der sejler ud på en udfordrende mission for at bevise sit værd som navigatør og for at fuldføre sine forfædres søgen. På rejsen møder han Vaiana Maui, der engang var en mægtig halvgud. (f.u.7).
  Køb/bestil billet
  Sted: BioCenter Kolding, Kolding Storcenter, Skovvangen 42, Kolding
 • billedlig
  Tir. d. 28. marts 2017
  Far til fire - på toppen - 2D

  Relaterede arrangementer

  kl. 11.30 & 14.20. Dansk komedie, hvor den populære familie drager til Norge for at kurere fars højdeskræk. Men snart viser det sig, at det ikke er det eneste de kæmper imod. Instrueret af Martin Miehe-Renard og med blandt andre Martin Brygmann og Thomas Bo Larsen. (t.f.a).
  Køb/bestil billet
  Sted: BioCenter Kolding, Kolding Storcenter, Skovvangen 42, Kolding
 • billedlig
  Tir. d. 28. marts 2017
  Kærligheden kender ingen grænser - 2D

  Relaterede arrangementer

  kl. 11.30, 16.30 & 19. Romantisk drama af Amma Asante baseret på en sand historie, hvor kongen af Botswana, Seretse Khama, forelsker sig i den britiske kontorassistent Ruth Williams. De gifter sig, men møder modstand fra deres familier, de britiske og sydafrikanske regeringer. (t.o.11).
  Køb/bestil billet
  Sted: BioCenter Kolding, Kolding Storcenter, Skovvangen 42, Kolding
Forrige side 1 2 3 4 ... 77 Næste side