Hjælp os med at blive bedre!

Vi vil gerne vide, hvad du mener om kulturspot.dk, så vi kan give dig en endnu bedre oplevelse.

Som tak deltager du i konkurrencen om 3 x 500 kroners Supergavekort. Vinderne får direkte besked den 1. oktober 2017.

Du bruger en meget gammel browser. For en bedre oplevelse anbefaler vi at du bruger en nyere browsere.

Viser 13-24 ud af 663 resultater
18
Apr
Se på kort

Gådekatalogerne

Ny dansk dramatik. Aldersgruppe: Fra 17 år. Varighed: 90 min uden pause.

Ny dansk dramatik. Aldersgruppe: Fra 17 år. Varighed: 90 min uden pause.
DE HEMMELIGE GÅDEKATALOGER

Under den kolde krig skrev den russiske, forsker Alistair Vanga værket GÅDEKATALOGERNE - et intensivt studie i hypnose, telepati og bevidsthedsudvidende stimuli, der skulle bruges til at læse og besætte fjendens tanker. Men pludselig forsvandt Vanga og hans værk.

Mange år senere møder vi den forhutlede Stefan Falk. Hans afdøde far, Oberst Ørhn, har før sin død, givet Falk til opgave, at rømme en underjordisk base ved Østersøen. Dybt under jorden møder Falk den forsvundne Vanga - et møde der ændrer ham for altid.
GÅDEKATALOGERNE er et mindblowing, nervepirrende, psykologisk drama - en godnathistorie i sindet. Dommedag Nu møder Inception og Shutter Island

Medvirkende: Victor Marcussen, Anders Valentinus Dam

Instruktør: Maria Kjærgaard Sunesen
Scenograf: Christian Friedländer
Lyddesigner: Johannes Eberl Smed
Konsulent: Pelle Koppel

Læs mere
Læs mere
Musikteatret Holstebro
Musikteatret, Den Røde Plads 16, Holstebro
Torsdag den 25. marts 2021, kl. 19.30.
18
Apr
Se på kort

LIVE Forfattertalk: Helle Helle

Kom tæt på din yndlingsforfatter.

Kom tæt på din yndlingsforfatter.
Desværre kan vi ikke samles om litteraturen på biblioteket som vi plejer i denne tid.
Vi må derfor finde andre måder at inspirere jer til nye litteraturoplevelser.

I stedet for at invitere ind på biblioteket, får I her muligheden for at møde tre dygtige og aktuelle forfattere ONLINE, når vi tre torsdage kl.20.00-20.30 inviterer til spændende LIVE Forfatter-talks på Herning Bibliotekernes Facebook-side.

Herning Bibliotekerne er stolte og glade for at kunne invitere jer med til en hyggelig og uformel bogsnak med forfatter Helle Helle, som netop nu er aktuel med den anmelderroste roman "BOB", der er en selvstændig fortsættelse til romanen "de".

Bibliotekar Tina Daugaard sidder kl. 20.00 klar med en bunke spørgsmål til Helle Helle og glæder sig til en god snak om den nye roman BOB. Måske bliver der også tid til at snakke om Helle Helles talent for at skrive om store ting med få ord, om "litterære benspænd" og usynlige fortællere og om 80'erne, et årti, som vi endnu engang bliver ført tilbage til, mens vi læser BOB. Det vil også være muligt for jer, der følger med, at kommentere og stille spørgsmål undervejs i LIVE samtalen.

Dette er det tredje arrangement ud af tre ONLINE Forfatter-talks på Herning Bibliotekerne i foråret 2021.

Hvordan kan jeg se med?

Det er gratis at deltage og kræver ikke billet.
Gå ind på Herning Bibliotekernes Facebook-side >>
Find begivenheden "LIVE Forfatter-talk med Helle Helle".
Markér at du deltager i begivenheden.
Du vil kl.20.00 på dagen få en notifikation om, at Herning Bibliotekerne nu sender LIVE.

Vi glæder os til at se jer - på Facebook!
Har du ikke mulighed for at se med, når vi sender LIVE torsdag aften, kan du gense samtalen på Facebook de efterfølgende 24 timer, dvs. til fredag kl.20.00

Læs mere
Læs mere
Huset No7
Nørregade 7a, Herning
Torsdag den 25. marts 2021, kl. 20.
18
Apr
Se på kort

Livestream af 'To farver' | Kunst ud til folket

Lad Kandis-Johnny og digter Søren Mølstrøm tone frem på din enhed med sangen 'To farver', når vi sender live fra den corona-lukkede 'Alt dette er Deres! Albert Mertz 100 år'.

Lad Kandis-Johnny og digter Søren Mølstrøm tone frem på din enhed med sangen 'To farver', når vi sender live fra den corona-lukkede 'Alt dette er Deres! Albert Mertz 100 år'.
I 2019 skrev Johnny Hansen og Søren Mølstrøm fra Kunst ud til Folket fire sange med inspiration fra abstrakte værker i Sorø Kunstmuseums samling - Blandt andet blev Mertz' karakteristiske røde og blå farver spundet ind i en duet om to vidt forskellige verdner der mødes, med Johnny på blå side og Søren på rød side. Og Mertz' røde og blå farver er der masser af, når Johnny og Søren spiller direkte fra den aktuelle Mertz-udstillingen i Holstebro. Ja, de to musikere bliver nærmest omringet af dem. Det bliver flot.

Sådan deltager du
Opførelsen af 'To Farver' kan streames live via museets facebookside. Klik dig ind på facebooksiden fredag den 26. marts kl. 15 og vær med!

Opførelsen af 'To farver' varetages af Johnny Hansen, Søren Mølstrøm, guitarist Sune Grip og fotograf Kasper Nybo.
Læs mere om begivenheden på Holstebro Kunstmuseums hjemmeside her

Læs mere om Kunst ud til folket via projektets hjemmeside: https://kunstudtilfolket.com/
_
Udstillingen Alt dette er Deres - Albert Mertz 100 år løber frem til og med søndag den 16. maj 2021.
Læs mere om særudstillingen

Læs mere
Læs mere
Online event
, Holstebro
Fredag den 26. marts 2021, kl. 15.
Link til arrangør
18
Apr
Se på kort

Krea-kits til påske

På Museum Midtjylland savner vi vores gæster, så derfor har vi lagt hovederne i blød for at lave nogle gode oplevelser for familier i påskeferien.

På Museum Midtjylland savner vi vores gæster, så derfor har vi lagt hovederne i blød for at lave nogle gode oplevelser for familier i påskeferien.
På museets tre afdelinger tilbyder vi kreative kits op til påske. Selve kittet indeholder flere forslag til aktiviteter. Der er vejledning til at farve æg, idéer til at klippe gækkebreve og forslag til gamle lege med æg. Desuden er kittet også pakket med to små kreative projekter - et broderi-kit til et lille ophæng og en påskekylling. Det gule strik til kyllingen er strikket på en af museets gamle maskiner, så der har været liv i en af vores gamle maskiner trods nedlukningen.

Vi ville allerhelst have haft gæster på besøg på vores museer, men da det jo desværre ikke er muligt endnu, håber vi derfor, at museets påske-kits vil skabe glæde.

Det er muligt at afhente et Påske-kit på en af museets tre afdelinger: Tekstilmuseet i Herning, Klosterlund Museum i Engesvang og Vester Palsgaard Skovmuseum ved Hampen. Du skal møde op i tidsrummet kl. 14 til 17, torsdag d. 25. marts og fredag d. 26. marts.

Der er et kit pr. barn og selve kittet er gratis. Udleveringen er ud fra princippet "Først til mølle", og så længe lager haves.

Husk at holde afstand og bære mundbind

Læs mere
Læs mere
Museum Midtjylland
Vestergade 20, Herning
Torsdag den 25. og fredag den 26. marts 2021, kl. 14-17.
Link til arrangør
18
Apr
Se på kort
Andre
Børn

Forårsfornemmelser ved fyret

Efter en vinter, der har føltes næsten uendelig, er foråret endelig kommet! Solen skinner lidt mere, blomsterne springer ud, fuglene synger - og i den smukke natur ved Lyngvig Fyr, kan man både se, føle og dufte forårets indtog!

Efter en vinter, der har føltes næsten uendelig, er foråret endelig kommet! Solen skinner lidt mere, blomsterne springer ud, fuglene synger - og i den smukke natur ved Lyngvig Fyr, kan man både se, føle og dufte forårets indtog!
Da myndighederne endnu ikke har åbnet op for indendørs kulturinstitutioner, så vil det ikke være muligt at komme på i selve fyrtårnet i påsken. Men der er dog stadig masser at opleve i området, og den gamle fyrmesterbolig holder åbent hele påsken fra d. 27. marts - 5. april.

En hyggelig dag for hele familien

Tag familien med en tur til Lyngvig Fyr. Her er masser af plads til at holde afstand og nyde naturen med sin egen familien. På den store naturlegeplads omkring Fyrmesterboligen kan familiens yngste og barnlige sjæle lege sig tilbage i tiden og redde gæve sømænd i dramatiske strandinger på svævebanen eller prøve at kravle rundt i et kæmpe hvalskelet.

Fristelser i Fyrmesterboligen

I Fyrmesterboligen er der indrettet en hyggelig butik med et væld af fine og finurlige varer. Her er alt hvad hjertet kan begære af delikatesser, interiør og bøger - alt sammen noget der emmer af forår, nostalgi og et friskt pust fra Vesterhavet
Der er også indrettet café i fyrmesterens gamle stuer, og i påsken vil det være muligt at købe lidt godt til ganen fx kaffe, varm kakao, kage og is, alt efter hvordan forårsvejret arter sig. Det sælges som take away, og der er masser af bord-bænke sæt i området, og der er man velkommen til at sætte sig - både med caféens lækkerier og med medbragte picnickurve.

Sanselige strandoplevelser

Ingen tur til Lyngvig Fyr uden et gåtur langs stranden. Tag sanserne i brug og hør bølgernes brusen og lærken, der gemmer sig i krattet. Mærk det tunge sand under fødderne og se om I kan finde Sepiaskaller (skallen fra Sepiablæksprutter) i strandkanten. Finder I en flot flad sten, så er det også oplagt at tage en med hjem og male på. Måske den ligner et påskeæg?

Åbningstider i påsken

Fyrmesterboligen med café & butik: fra d. 27. marts - d. 5. april, fra kl. 10:00-16.00.
Der er gratis adgang i Fyrmesterboligen

Læs mere
Læs mere
Lyngvig Fyr - drives af Ringkøbing-Skjern Museum
Holmsland Klitvej 109, Hvide Sande
Lørdag den 27. marts 2021, kl. 10-16.
18
Apr
Se på kort
Viden
Børn

Påske Krea-kittet; Alberts Arketyper

Kreativ påskeferie med børnene; Holstebro Kunstmuseum deler Krea-kits ud!

Kreativ påskeferie med børnene; Holstebro Kunstmuseum deler Krea-kits ud!
For Holstebro Kunstmuseum er det vigtigt at tilbyde en social og kreativ aktivitet for de mange børn og børnefamilier, der holder påskeferie, men som af gode grunde ikke kan besøge de lokale kulturinstitutioner og få de oplevelser, som mange plejer at få sammen i ferien. Derfor tilbyder museet en pakke med materialer til en aktivitet, der kan løses derhjemme, og som samtidig skaber et kreativt indhold i familiehyggen.

Krea-kittet er udviklet til børnefamilier med børn i alderen 5 -14 år, men er for alle kreative sjæle. Opgaverne er lavet med inspiration fra den aktuelle, men desværre lukkede, særudstilling Alt dette er Deres! Albert Mertz 100 år (20. februar til 16. maj 2021). Med materialerne fra kittet kan man eksperimentere med farver og former og designe sin egen Mertz-inspirerede mulepose.

Praktisk information Krea-kittet er gratis og afhentes efter først til mølle-princippet, da der er begrænset antal. Museet opfordrer til at overholde forsamlingsforbuddet på maks. 5 personer, holde god afstand til hinanden samt at voksne bærer mundbind ved afhentning

Læs mere
Læs mere
Klitferie - feriehuse ved Vesterhavet
Havvej 4, Ulfborg
Lørdag den 27. marts 2021, kl. 13-15.
Link til arrangør
18
Apr
Se på kort
Andre
Børn

Forårsfornemmelser ved fyret

Efter en vinter, der har føltes næsten uendelig, er foråret endelig kommet! Solen skinner lidt mere, blomsterne springer ud, fuglene synger - og i den smukke natur ved Lyngvig Fyr, kan man både se, føle og dufte forårets indtog!

Efter en vinter, der har føltes næsten uendelig, er foråret endelig kommet! Solen skinner lidt mere, blomsterne springer ud, fuglene synger - og i den smukke natur ved Lyngvig Fyr, kan man både se, føle og dufte forårets indtog!
Da myndighederne endnu ikke har åbnet op for indendørs kulturinstitutioner, så vil det ikke være muligt at komme på i selve fyrtårnet i påsken. Men der er dog stadig masser at opleve i området, og den gamle fyrmesterbolig holder åbent hele påsken fra d. 27. marts - 5. april.

En hyggelig dag for hele familien

Tag familien med en tur til Lyngvig Fyr. Her er masser af plads til at holde afstand og nyde naturen med sin egen familien. På den store naturlegeplads omkring Fyrmesterboligen kan familiens yngste og barnlige sjæle lege sig tilbage i tiden og redde gæve sømænd i dramatiske strandinger på svævebanen eller prøve at kravle rundt i et kæmpe hvalskelet.

Fristelser i Fyrmesterboligen

I Fyrmesterboligen er der indrettet en hyggelig butik med et væld af fine og finurlige varer. Her er alt hvad hjertet kan begære af delikatesser, interiør og bøger - alt sammen noget der emmer af forår, nostalgi og et friskt pust fra Vesterhavet
Der er også indrettet café i fyrmesterens gamle stuer, og i påsken vil det være muligt at købe lidt godt til ganen fx kaffe, varm kakao, kage og is, alt efter hvordan forårsvejret arter sig. Det sælges som take away, og der er masser af bord-bænke sæt i området, og der er man velkommen til at sætte sig - både med caféens lækkerier og med medbragte picnickurve.

Sanselige strandoplevelser

Ingen tur til Lyngvig Fyr uden et gåtur langs stranden. Tag sanserne i brug og hør bølgernes brusen og lærken, der gemmer sig i krattet. Mærk det tunge sand under fødderne og se om I kan finde Sepiaskaller (skallen fra Sepiablæksprutter) i strandkanten. Finder I en flot flad sten, så er det også oplagt at tage en med hjem og male på. Måske den ligner et påskeæg?

Åbningstider i påsken

Fyrmesterboligen med café & butik: fra d. 27. marts - d. 5. april, fra kl. 10:00-16.00.
Der er gratis adgang i Fyrmesterboligen

Læs mere
Læs mere
Lyngvig Fyr - drives af Ringkøbing-Skjern Museum
Holmsland Klitvej 109, Hvide Sande
Søndag den 28. marts 2021, kl. 10-16.
18
Apr
Se på kort
Andre
Børn

Forårsfornemmelser ved fyret

Efter en vinter, der har føltes næsten uendelig, er foråret endelig kommet! Solen skinner lidt mere, blomsterne springer ud, fuglene synger - og i den smukke natur ved Lyngvig Fyr, kan man både se, føle og dufte forårets indtog!

Efter en vinter, der har føltes næsten uendelig, er foråret endelig kommet! Solen skinner lidt mere, blomsterne springer ud, fuglene synger - og i den smukke natur ved Lyngvig Fyr, kan man både se, føle og dufte forårets indtog!
Da myndighederne endnu ikke har åbnet op for indendørs kulturinstitutioner, så vil det ikke være muligt at komme på i selve fyrtårnet i påsken. Men der er dog stadig masser at opleve i området, og den gamle fyrmesterbolig holder åbent hele påsken fra d. 27. marts - 5. april.

En hyggelig dag for hele familien

Tag familien med en tur til Lyngvig Fyr. Her er masser af plads til at holde afstand og nyde naturen med sin egen familien. På den store naturlegeplads omkring Fyrmesterboligen kan familiens yngste og barnlige sjæle lege sig tilbage i tiden og redde gæve sømænd i dramatiske strandinger på svævebanen eller prøve at kravle rundt i et kæmpe hvalskelet.

Fristelser i Fyrmesterboligen

I Fyrmesterboligen er der indrettet en hyggelig butik med et væld af fine og finurlige varer. Her er alt hvad hjertet kan begære af delikatesser, interiør og bøger - alt sammen noget der emmer af forår, nostalgi og et friskt pust fra Vesterhavet
Der er også indrettet café i fyrmesterens gamle stuer, og i påsken vil det være muligt at købe lidt godt til ganen fx kaffe, varm kakao, kage og is, alt efter hvordan forårsvejret arter sig. Det sælges som take away, og der er masser af bord-bænke sæt i området, og der er man velkommen til at sætte sig - både med caféens lækkerier og med medbragte picnickurve.

Sanselige strandoplevelser

Ingen tur til Lyngvig Fyr uden et gåtur langs stranden. Tag sanserne i brug og hør bølgernes brusen og lærken, der gemmer sig i krattet. Mærk det tunge sand under fødderne og se om I kan finde Sepiaskaller (skallen fra Sepiablæksprutter) i strandkanten. Finder I en flot flad sten, så er det også oplagt at tage en med hjem og male på. Måske den ligner et påskeæg?

Åbningstider i påsken

Fyrmesterboligen med café & butik: fra d. 27. marts - d. 5. april, fra kl. 10:00-16.00.
Der er gratis adgang i Fyrmesterboligen

Læs mere
Læs mere
Lyngvig Fyr - drives af Ringkøbing-Skjern Museum
Holmsland Klitvej 109, Hvide Sande
Mandag den 29. marts 2021, kl. 10-16.
18
Apr
Se på kort

Kahoot for børn

Skyd ferien i gang med en påskequiz!

Skyd ferien i gang med en påskequiz!
Find tablet, telefon eller computeren frem, og deltag i vores påskequiz hjemme fra stuen. Quizzen bliver afholdt over Microsoft Teams, og du kan finde begivenheden på linket her >>

Temaet for quizzen er selvfølgelig påske, og der vil være en fed præmie til vinderen.

Quizzen foregår på Kahoot, så husk at have et godt holdnavn klar.

For børn i alderen 8-12 år og deres voksne.

Læs mere
Læs mere
Online event
, Herning
Mandag den 29. marts 2021, kl. 10.30.
18
Apr
Se på kort

The Byson Family - Aflyst

Bandet blev dannet i Glasgow i 2019. Bandet består af dygtige musikere, som alle har baggrund i andre orkestre: Phil Campbell fra The Temperance Movement Christian Fleetwood og Chris Russell fra 68's Michael McDaid fra Paulo Nutini Allan James.

Bandet blev dannet i Glasgow i 2019. Bandet består af dygtige musikere, som alle har baggrund i andre orkestre: Phil Campbell fra The Temperance Movement Christian Fleetwood og Chris Russell fra 68's Michael McDaid fra Paulo Nutini Allan James.
Bandets medlemmer har været venner i lang tid og efter at have spillet og skrevet sammen i og omkring deres egne projekter, føltes tiden i 2020 endelig rigtig til at indspille deres debut-LP.

The Byson Family er dannet ud fra en fælles kærlighed for musik fra den amerikanske vestkyst og særligt sangskrivere som The Band, Neil Young, Bruce Springsteen og Teenage Fanklub har præget musikken.

Siden 2019 har de formået at slå deres navn fast. Både på BBC Radio og i Rolling Stone Magazine har de modtaget flotte anmeldelser for deres udsolgte shows

Læs mere
Læs mere
Fermaten
Smallegade 4, Herning
Mandag den 29. marts 2021, kl. 20.
Link til arrangør
18
Apr
Se på kort

Tropical Zoo - Online animations-workshop

Lær at animere derhjemme på vores online-animationsworkshop!

Lær at animere derhjemme på vores online-animationsworkshop!
Pak sydfrugterne - du skal med til troperne, hvor vi sammen modellerer dyr i alle regnbuens farver.
Udover at modellere dyrene - skal vi også give dem liv og få dem til at bevæge sig rundt i junglen og lave film med dem.
Alt du behøver er 4 timer og en mobiltelefon, farvede tuscher og papir.

Du bliver guidet hele vejen igennem af Tina Klemmensen, som er dukke-animator og god til at modellere dyr.
Kom og vær' med - det bliver vildt!

Workshoppen foregår på Microsoft Teams, og hvis du henter en billet, vil du på dagen for arrangementet modtage det link du skal bruge for at deltage.

Du skal være mindst 7 år for at være med, og så skal du i løbet af uge 12 hente en gratis pakke på Biblioteket i Herning, med det materiale du skal bruge til workshoppen. Inden workshoppen starter må du også meget gerne have downloadet den gratis app til telefonen, der hedder "Stop Motion Studio"
Der er er helt sikkert også tid til at du kan nå at spise undervejs.

Du kan hente en gratis billet her >>

Læs mere
Læs mere
Online event
, Herning
Tirsdag den 30. marts 2021, kl. 10.
18
Apr
Se på kort
Andre
Børn

Forårsfornemmelser ved fyret

Efter en vinter, der har føltes næsten uendelig, er foråret endelig kommet! Solen skinner lidt mere, blomsterne springer ud, fuglene synger - og i den smukke natur ved Lyngvig Fyr, kan man både se, føle og dufte forårets indtog!

Efter en vinter, der har føltes næsten uendelig, er foråret endelig kommet! Solen skinner lidt mere, blomsterne springer ud, fuglene synger - og i den smukke natur ved Lyngvig Fyr, kan man både se, føle og dufte forårets indtog!
Da myndighederne endnu ikke har åbnet op for indendørs kulturinstitutioner, så vil det ikke være muligt at komme på i selve fyrtårnet i påsken. Men der er dog stadig masser at opleve i området, og den gamle fyrmesterbolig holder åbent hele påsken fra d. 27. marts - 5. april.

En hyggelig dag for hele familien

Tag familien med en tur til Lyngvig Fyr. Her er masser af plads til at holde afstand og nyde naturen med sin egen familien. På den store naturlegeplads omkring Fyrmesterboligen kan familiens yngste og barnlige sjæle lege sig tilbage i tiden og redde gæve sømænd i dramatiske strandinger på svævebanen eller prøve at kravle rundt i et kæmpe hvalskelet.

Fristelser i Fyrmesterboligen

I Fyrmesterboligen er der indrettet en hyggelig butik med et væld af fine og finurlige varer. Her er alt hvad hjertet kan begære af delikatesser, interiør og bøger - alt sammen noget der emmer af forår, nostalgi og et friskt pust fra Vesterhavet
Der er også indrettet café i fyrmesterens gamle stuer, og i påsken vil det være muligt at købe lidt godt til ganen fx kaffe, varm kakao, kage og is, alt efter hvordan forårsvejret arter sig. Det sælges som take away, og der er masser af bord-bænke sæt i området, og der er man velkommen til at sætte sig - både med caféens lækkerier og med medbragte picnickurve.

Sanselige strandoplevelser

Ingen tur til Lyngvig Fyr uden et gåtur langs stranden. Tag sanserne i brug og hør bølgernes brusen og lærken, der gemmer sig i krattet. Mærk det tunge sand under fødderne og se om I kan finde Sepiaskaller (skallen fra Sepiablæksprutter) i strandkanten. Finder I en flot flad sten, så er det også oplagt at tage en med hjem og male på. Måske den ligner et påskeæg?

Åbningstider i påsken

Fyrmesterboligen med café & butik: fra d. 27. marts - d. 5. april, fra kl. 10:00-16.00.
Der er gratis adgang i Fyrmesterboligen

Læs mere
Læs mere
Lyngvig Fyr - drives af Ringkøbing-Skjern Museum
Holmsland Klitvej 109, Hvide Sande
Tirsdag den 30. marts 2021, kl. 10-16.

Mere inspiration


Notice: Undefined variable: rowType in /home/kulturspot/public_html/wp-content/themes/kulturspot-2016/lib/parts/part-articles.php on line 6

Notice: Undefined variable: viewAllLink in /home/kulturspot/public_html/wp-content/themes/kulturspot-2016/lib/parts/part-articles.php on line 17


Notice: Undefined variable: rowType in /home/kulturspot/public_html/wp-content/themes/kulturspot-2016/lib/parts/part-articles.php on line 27

En tidslomme for hele familien

På Hjerl Hede kan du gå på opdagelse i gamle huse, køre med damptog, klappe søde dyr og meget meget mere

Museumsdirektør mellem tradition og fornyelse

Kunst er nærmest en trosforestilling. Jeg er vokset op med det. Mød Anders Gaardboe Jensen, direktør for Holstebro Kunstmuseum.

Rejs tilbage til vikingetiden

Bork Vikingehavn giver dig vuggende skibe, stråtækte langhuse, spændende historier og vaskeægte vikinger!


Notice: Undefined variable: rowType in /home/kulturspot/public_html/wp-content/themes/kulturspot-2016/lib/parts/part-articles.php on line 49