Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Kalender

I kalenderen nedenfor kan du finde udvalgte arrangementer, som foregår i hele Nationalpark Skjoldungernes Land. De bliver afholdt af forskellige aktører inden for flere interessefelter. Beskrivelserne er hentet fra Kultunaut - skriv gerne til sekretariatet, hvis du har et arrangement, som skal med i kalenderen.

Dato

Kategori

  • Vælg alle genrer Nulstil

Viser 3 events i nationalparken fra/efter 17. jan. 2018

Pris: (Entré: 45 kr. Entré til museet er inkluderet i billetprisen)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Frederikssund Museum, Færgelundsvej 1, Jægerspris
Har der boet kannibaler ved Roskilde Fjord? Og hvornår spiste man sumpskildpadde til middag? Få svar på disse og mange andre spørgsmål på museets søndagsomvisning i udstillingen Menneske og Fjord. Oplev det ældste fund fra fjorden, hør historien om de mærkelige håndtegnsten fra bron-zealderen og kom helt tæt på Frederikssund Bys dåbsattest.

Undervejs kan man opleve, hvordan mennesker har brugt fjorden til forskellige tider, lige fra dengang, hvor fjorden leverede fisk og vildt til aftensbordet til vore dage, hvor fjorden især bliver brugt til fritid og sport. Vi slutter rundvisningen med en kop kaffe og lidt sødt.
Del
Man. d. 12. til fre. d. 16. februar 2018, kl. 11-14.
Pris: (Entré: 45 kr. 0 - 17 gratis)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Frederikssund Museum, Færgelundsvej 1, Jægerspris
Teatertruppen Pilgrimmene, der skulle have spillet 4 forestillinger på museet om reformationen har måttet aflyse. Deres hovedrolleindehaver er fundet myrdet, og politiet kan ikke komme videre i efterforskningen. De har brug for hjælp. DIN hjælp. Ved indgangen får du udleveret politirapporten, og når du har sat dig godt ind i, hvad der er sket, er det tid til at gennemsøge museet for spor, der kan fortælle, hvem morderen er. Din eftersøgning vil bringe dig rundt overalt på museet, hvor truppen færdedes - også backstage! Måske møder du nogen på din vej, der har set noget? For hvad lavede hoved-rolleindehaveren egentlig på museet om aftenen? Hvem er det, der hvisker i kælderen, og har mordet noget med reformationen at gøre? En ting er sikkert: Der er nogen, der ikke fortæller hele sandheden. Måske bliver det dig, der får opklaret sagen!
Del
Søn. d. 27. maj 2018, kl. 15.
Pris: (Entré: Standard 80 kr) Køb/bestil billet
Herregaardsmuseet Selsø Slot, Selsøvej 30 A, Skibby
Forelæsning ved historikeren Steffen. Heiberg.
Del