Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Dato

Kategori

Viser 2333 events i Esbjerg Kommune og i Varde Kommune fra/efter 20. okt. 2017

Fre. d. 20. oktober 2017, kl. 09-13.
Pris: (Pris: Fra 100 kr.)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Tirpitz-stillingen, Tane Hedevej, Blåvand
På cykel mellem spor fra 2. Verdenskrig ved Blåvand gennem by, strand, hede & klitplantage. Turen starter og slutter med information ved Tirpitz-stillingen, der skulle have været en af de største kanonstillinger på Vestkysten, som aldrig blev færdig Turen går forbi en panserspærring på Tane Hedevej, forbi Blåvand Radio og derfra til de mange bunkers ved Blåvandshuk.
På heden kommer vi forbi stedet for Blåvandlejren og radarstillingen Büffel. Vi cykler gennem plantagen til Mindelunden for begravede modstandsfolk ved Husbjerg Klit og til flyvergraven på Mosevrå Kirkegård, og slutter igen ved Tirpitz.

Turguide

Guide på cykelturen er Torben Vinge Christensen, der i mange år har beskæftiget sig med bunkers og 2. Verdenskrigs historie i Blåvandområdet.

Besøg på Tirpitz

Der er mulighed for at besøge det nye museum Tirpitz og Tirpitz-bunkeren som afslutning på turen. Åben til kl. 17, entré 125 kr. for voksne, forudbetalt tilmelding inkl. besøg til gruppepris 100 kr. for voksne.

Cyclingweek & VisitWestDenmark

Læs mere om eventen her: http://cyclingweek.dk/event/danmark/
Del
Fre. d. 20. oktober 2017, kl. 11.
Pris: (Entré: Børn 100 kr, voksne 200 kr.)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Mandø Event, Midtvej 7, Mandø, Ribe
Oplev den spændende natur i Nationalpark Vadehavet fra en hestevogn. Vi kører til sælbankerne i Vadehavet. Her kan vi også fange rejer og grave sandorm. På hele turen fortælles der om: -naturen -historien -kulturen fortalt så du aldrig glemmer det Der kan aftales en lokal frokost i "Café Smagen af Mandø" i forbindelse med turen
Del
Fre. d. 20. oktober 2017, kl. 11.30.
Pris: (Entré: 85)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Ribe Turistbureau, Torvet 3, Ribe
Tag med på rundvisning i Ribes gamle bydel, turen inkluderer et besøg i Ribe Domkirke. På turen hører man alle de gode historier om bygninger, personer, begivenheder, sagn osv. Disse fortællinger gør besøget i Ribe til en ganske særlig oplevelse
Del
Fre. d. 20. oktober 2017, kl. 13.30 til 15.30.
Pris: (Gratis ved køb af entrébillet.)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Vadehavscentret, Okholmvej 5, Vester Vedsted, Ribe
Aktiviteter i Himmelrummet. Kom og se en alge eller en rur helt tæt på, find ud af hvilken føde de forskellige fugle spiser og meget mere. Naturvejlederen er til stede til at hjælpe og fortælle Aktiviteter i efterårsferien

Vores naturvejleder er til stede om eftermiddagen i efterårsferien, og laver forskellige aktiviteter. Her er dagens program:

Kl. 13.30-15.30. Her vil en naturvejleder svare på spørgsmål og hjælpe med at deltage i vores forskellige stationer, hvor man kan prøve at se alger i et mikroskop tilsluttet en tv-skærm, finde ud af hvad en rur egentlig er, samt se om man kan finde ud af hvilke af Vadehavets dyr, der bliver spist af hvilke fugle og meget mere.

Der snakkes alle hverdage dansk, tysk og engelsk ved aktiviteterne i Himmelrummet. I weekenden snakkes der dansk og engelsk.

Aktiviteterne i Himmelrummet er inkluderet i prisen, ønsker man at deltage på en af turene ud på Vadehavet skal der købes billet til dette
Del
Fre. d. 20. oktober 2017, kl. 16.20.
Pris: (Entré: voksne 185 dkk, børn 155 dkk)
Hjemmeside: Se hjemmeside
P-syd Ribe, Stampemøllevej 1, Ribe
Arrangør:Sort Safari
Bustur med guide fra Sort Safari. Se stærene "danse" og hele tiden danne nye formationer ved solnedgangstid, når de i tusindvis samles over marsken for at gå til ro, vel vidende, at det kan blive en kamp på liv og død, når sultne rovfugle går til angreb Sort Sol er en unik og magisk naturoplevelse, når Sort Safari præsenterer nogle af landets absolut største stæreflokke, og tager dig med derhen, hvor oplevelsen af stære er bedst. På turen kommer du tæt på marsken og hører om naturen, stærenes liv og fænomenet Sort Sol. Sort Safari, der i sin tid navngav og skabte natur-eventen Sort Sol, tilbyder naturligvis de originale ture. Vi ved altid, hvad der sker derude lige netop nu og hvor de største stæreflokke befinder sig, og så har vi sikret adgang til ellers lukkede, private områder. Varighed 3 - 4 timer.

Sort Sol kan ikke beskrives, det skal ses, høres og lugtes mindst én gang i livet.

Book her
Del
Fre. d. 20. oktober 2017, kl. 16.45.
Pris: (Entré: 75 kr.)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Vadehavscentret, Okholmvej 5, Vester Vedsted, Ribe
Oplev stærenes dans på aftenhimlen! Fænomenet Sort sol er en fantastisk oplevelse, når 100.000 - 300.000 stære danser ballet på aftenhimlen.

Sort sol kan være en naturoplevelse og et naturfænomen i særklasse. Stærenes dans er en dans på liv og død. De flotte formationer bestemmes nemlig af antallet af rovfugle, der jager stærene. Naturvejlederne følger stærene i dagene op til turen og gør deres bedste for at finde frem til stærenes nattesæde. Der er dog ingen garantier, når det handler om natur - ingen ved præcist, hvordan aftenen bliver. Det er det, der gør det så spændende! Kom med på en interessant og lærerig tur, hvor du både kan se og høre mere om stærenes forunderlige liv.

VIGTIGT: På udvalgte ture kan der vælges mellem position 1 og 2. Dette har kun betydning for det mødested, der oplyses på billetten
Del
Hjemmeside: Se hjemmeside
Granly Hockey Arena, Gl. Vardevej 82, Esbjerg
De danske mestre fra Esbjerg Energy tager idag imod Herlev Eagles
Del
Fre. d. 20. oktober 2017, kl. 20.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Weis Stue, Torvet 2, Ribe
Følg vægteren, lyt til hans sang og historier, når han hver dag går sin traditionelle runde gennem byens historiske gader
Del
Fre. d. 20. oktober 2017, kl. 21.
Pris: (Entré: Standard 140 kr) Køb/bestil billet
Ungdomskulturhuset Konfus, Gasværksgade 2 1.sal, Esbjerg
D. 19. maj udgiver bandet 1. singlen 'Leap Into Heaven' fra deres kommende debut album, der udgives til efteråret
Del
Fre. d. 20. oktober 2017, kl. 10 & 13.
BioCity Esbjerg, Gl. Vardevej 66, Esbjerg
Gru på ny mission
Del