Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Dato

Kategori

Viser 2384 events i Esbjerg Kommune og i Varde Kommune fra/efter 18. dec. 2017

Man. d. 18. december 2017, kl. 09.
Pris: (Gratis billetter)
Sædding Bibliotek, Sædding Centeret, Fyrvej 34, Esbjerg V
Er du ledig, på barsel, førtidspensionist, efterlønner, folkepensionist? Er du kreativ og vil dele dine hobbyer med andre? Så kom til Kreativt Værksted 1. og 3. mandag fra september 2017 til april 2018. Værkstedet er for dig der:

syr patchwork, laver 3D kort, laver origami, broderer, hækler, maler, fletter, strikker, nålefilter, laver smykker, decoupage eller andre kreative sysler.

Medbringe alt hvad du skal bruge til din egen aktivitet samt kaffe/te/kage eller andet, hvis du ønsker at nyde noget undervejs i løbet af dagen.

Meningen er at vi skal inspirere hinanden til at lave nye ting eller til at lære nyt om vores egen aktivitet. Vi har ikke undervisere, men hjælper hinanden med den erfaring, som er til stede. Vi kan også lave små kurser, hvor én fortæller og viser for de andre, hvordan en aktivitet kan udføres. Det koster ikke noget at deltage og der er ikke mødepligt, men håbet er at det bliver til glæde og inspiration for alle, så du får lyst til at komme igen.

Kreativt Værksted i Sædding mødes i Mødestedet, lokale 2. For alle over 15 år.
For yderligere information, kontakt: Bodil Zebitz her via mail.

Dette er en brugerdrevet aktivitet. Biblioteket har intet ansvar for indhold og afvikling. Al henvendelse vedrørende denne aktivitet bedes rettet direkte til den nævnte kontaktperson
Del
Man. d. 18. december 2017, kl. 09.30-10.
Agerbæk Kirke, Kærbjergvej 7, Agerbæk
Del
Man. d. 18. december 2017, kl. 10-11.
Sædden Kirke, Fyrvej 30, Esbjerg V
For Markusskolen.
Del
Man. d. 18. december 2017, kl. 14.30-16.30.
Zions Kirke, Nygårdsvej 103, Esbjerg
Vi prøver igen med strikkeklub, nu er det i stedet en mandag.Vi snakker, strikker og hører lydbog.Du kan tage dit eget projekt med, eller du kan deltage i et fælles projekt.
Del
Man. d. 18. december 2017, kl. 15.30.
Pris: (Gratis billetter)
Kvaglund Bibliotek, Kvaglund Centret, Kvaglundparken 12, Esbjerg Ø
Klubben har aktiviteter for drenge og piger mellem ca. 8 og 12 år. Aktivitetsklub på Kvaglund Bibliotek mandage kl. 15.30-17
(ikke i skoleferier)

Klubben drives af Ungdommens Røde Kors.

For yderligere information, kontakt: Nanna Lyst Jensen på mobil: 41 11 83 06

Dette er en brugerdrevet aktivitet. Biblioteket har intet ansvar for indhold og afvikling. Al henvendelse vedrørende denne aktivitet bedes rettet direkte til den nævnte kontaktperson
Del
Man. d. 18. december 2017, kl. 19.
Pris: (Fri entré)
Heart Flow Foreningen, Strandbygade 46 B, Esbjerg
Hver mandag aften er der mulighed for at deltage i en guidet gruppemeditation i vores Center. Herefter åbnes der for spørgsmål vedrørende selvudvikling og meditation, og aftenen slutter med te og hygge. Der veksles mellem forskellige former for meditationer bl.a. Planetmeditationer, Hjertemeditationen, Puja´en og Flammemeditationen, der anvender regnbuens farver.

Alle meditationer er skabt af den kendte teosofiske lærer Ananda Tara Shan.

De virker afbalancerende og rensende på krop og sind og hjælper med den åndelige udviklingsproces
Del
Man. d. 18. december 2017, kl. 19.30-21.
Sct. Jacobi kirke, Torvet 13, Varde
Del
Man. d. 18. december 2017, kl. 15.45.
BioCity Esbjerg, Gl. Vardevej 66, Esbjerg
Animeret familiefilm, der fortæller historien om en kæmpe tyr med et stort hjerte. Da folk ved en fejl tror, at han er farlig, bliver Ferdinand fanget og fjernet fra sit hjem. Han er dog fast besluttet på at vende tilbage til sin familie.
Del
Man. d. 18. december 2017, kl. 15.45.
BioCity Esbjerg, Gl. Vardevej 66, Esbjerg
Familiefilm om Paddington, der har fundet sig godt til rette hos familien Brown i London. Men han har dog meget travlt, da hans elskede tante Lucy snart fylder 100 år, og han er derfor på jagt efter den perfekte gave. Men det bliver ikke uden problemer.
Del
Man. d. 18. december 2017, kl. 15.45 & 18.45.
BioCity Esbjerg, Gl. Vardevej 66, Esbjerg
Den utrolige og sande historie om det uventede venskab, som opstår i slutningen af dronning Victorias lange regeringsperiode mellem hende og den unge, indiske kontorassistent, Abdul Karim. Med blandt andre Judi Dench og Ali Fazal.
Del