Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Dato

Kategori

Viser 1524 events i Fanø Kommune og i Esbjerg Kommune og i Tønder Kommune og i Varde Kommune fra/efter 18. jul. 2018

Tor. d. 19. juli 2018, kl. 14-16.
Pris: (Entré: 100 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Sønderho strand, Sønderho strandvej, Fanø
Arrangør:Club Fanø
En vadevandring med vores guide til sælbanken er en af de helt store oplevelser på Fanø. Galgerevet er det bedste sted i Nationalpark Vadehavet for at opleve både den spættede sæl og gråsælen. Der ligger normalt mellem 200 og 400 sæler og soler sig i sandet.

Ved lavvande går vi de ca. 1,7 km fra Sønderho Strand til Galgerevet på den tørlagte havbund. Det er en tur, hvor hele familien kan være med. Vi gør holdt flere gange undervejs og fortæller den spændende historie om sælerne og det fantastiske naturområde, som vi befinder os i.

Husk gummistøvler og varmt tøj, da turen foregår til fods på vadehavets bund og det er (næsten) altid blæsende på vadehavet. Om sommeren kan turen gennemføres i bare tæer.

Det er muligt at leje gummistøvler for 20,- kr. ved Club Fanø!

Det muligt at tage en klapvogn, en trækvogn eller lignende med til små børn, som ikke kan gå hele vejen.
I tilfælde af, at man er dårligt gående eller har et bevægelseshandicap, har vi 2 elektriske off-road kørestole til rådighed.

turen guides på dansk, engelsk og tysk

Pris: 100,- kr. per voksen, 50 kr. per barn (4-14 år), 0 kr. per småbarn (0-3 år)
Del
Tor. d. 19. juli 2018, kl. 15-17.
Pris: (Pris: 60 kr.)
Fanø Kunstmuseum, Nordland 5, Sønderho, Fanø
Tegne-og maleundervisning for børn i alderen 6 - 14 år. Undervisningen vil tage udgangspunkt i Flemming Quist Møller-udstillingen på Fanø Kunstmuseum. I samarbejde med Fanø Kulturskole bliver der som de to foregående år afholdt male- og tegneundervisning med kunstner Karen Segall på Fanø Kunstmuseum.

Hver uge vil det bedste billede blive honoreret med Flemming Quist Møllers Fuglebog.

Der er kun plads til 12 elever på hvert hold, og prisen er 60 kr. Hvis der er plads på holdet, er Kulturskolens elever velkommen til at benytte pladsen gratis.

Billetter til undervisningen skal købes senest dagen før på Fanø Kunstmuseum
Del
Tor. d. 19. juli 2018, kl. 15-20.
Pris: (Entré: 25)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Skærbæk, Skærbæk, Skærbæk
Arrangør:Skærbækcentret
Forskellige hoppeborge - hop så længe du vil når entreen er betalt.
Del
Tor. d. 19. juli 2018, kl. 16.
Pris: (Entré: 200 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Torp Plantage, fanø, Nybyvej, Fanø
Snaps - Naturen på flaske. Kryddersnapsen er populær som aldrig før, og under kyndig vejledning får du her mulighed for at samle til de gamle og kendte kryddersnapse, men også inspiration til nye planter og kombinationer. Da skikken med at lave udtræk af vilde og dyrkede planter går så langt tilbage som til tidlig middelalder, er der selvfølgelig også en række gode historier knyttet til kryddersnapse - Dem hører vi naturligvis også

I vil desuden få oplysninger om andre måder at anvende de urter vi finder på.

Der vil naturligvis være smagsprøver efter turen.

Mødested: Torps Plantage, Nybyvej

Tilmelding: På Strandskaden.dk, via SMS til 30 20 25 43 eller på Fanø Turistbureau
Del
Pris: (Pris: 75-,kr.)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Stoppestedet, Kirkevejen 75, Rindby Strand, Fanø
Arrangør:Club Fanø
Træningen foregår som Tabata, der bygger på nyeste viden omkring effektiv fysisk træning på niveau med crosstræning, og udføres med funktionelle øvelser, hvor hver øvelse udføres 8 x 20 sekunder med 10 sekunders pause.
Del
Pris: (Pris: 75-,kr.)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Stoppestedet, Kirkevejen 75, Rindby Strand, Fanø
Træningen forener østens mystik med vestens nyeste viden om træning. Træningen er bygget op omkring øvelser for smidighed, balance, styrke og stabilitet. Der er fokus på åndedræt, indre ro og harmoni.
Del
Hjemmeside: Se hjemmeside
Esbjerg Vandrerhjem, Gl. Vardevej 80, 6700, Esbjerg
I sommeren 2018 tilbyder Esbjerg Byhistoriske Arkiv byvandringer, der fortæller forskellige sider af byens historie. Det nordvestlige Esbjerg. 19. juli kl. 19.00. Turen afgår fra pladsen foran Esbjerg Vandrerhjem, Gl. Vardevej 80.

Billetsalg:
Pris kr. 50,- pr. person
Billetter købes i Esbjerg Byhistoriske Arkiv på læsesalen eller i arkivets webshop http://webshop-arkiv.esbjergkommune.dk

Ved større grupper er det også muligt at bestille en byvandring.
Foredrag, rundvisninger i arkivet, byvandringer og lignende, der holdes uden for arkivets normale åbningstid, koster 387.50 kr. pr. time, når de afholdes på hverdage. Der beregnes minimum for tre timer. I weekends og på helligdage beregnes et tillæg på 50%. Der påregnes endvidere kørsel efter statens takster
Del
Tor. d. 19. juli 2018, kl. 19.30-20.30.
Pris: (Entré: 50 (under 14 år gratis))
Hjemmeside: Se hjemmeside
Ribe Camping, Farupvej 2, Ribe
Tag med på vandring i Ribe Plantage, hvor Ribes galgebakke ligger. Plantagen har været rammen om mange spændende historier. Hør om heksebrænding, halshugning, stormflod, drab ved vådeskud, fattiggård og dans i Tyrolerpavillonen.

Historierne bliver fortalt netop dér, hvor begivenhederne fandt sted
Del
Fre. d. 20. juli 2018, kl. 10-12.
Pris: (Entré: 75 kr)
Tønnisgård Naturcenter, Havnebyvej 30, Rømø, Rømø
Af lækker økologisk fløde og urter du selv vælger fra vores højbede, laver vi sammen urtesmør. Vi bager også brød i vores stenovn og til slut nyder vi brød og smør sammen. Husk tilmelding senest dagen før. Aus leckerer Biosahne und selbstgemachtem Teig backen wir gemeinsam Brot in unserem Steinofen und machen dazu leckere Kräuterbutter. Bitte spätestens einen Tag vorher anmelden!:)
Del
Fre. d. 20. juli 2018, kl. 10-16.
Pris: (Entré: 100,- kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Club Fanø, Kirkevejen 13, Fanø
Man kan finde mange ting på stranden og i naturen, som kan bruges på vores kreative værksted. Kun fantasien sætte grænser for, hvad vi kan lave af sjove ting af naturens materialer. Grankogler kan vi bruge til lave ugler og engle med. Konkylier vi kan bruge til at vi lave mus med.

I fremstillingen kommer vi blandt andet til at bruge limpistoler. Derfor er det en god ide, at en af forældrene er med til at hjælpe mindre børn.

Arrangementet varer ca. 2 timer.

Pris: 100,- kr pr barn

Alder: ca. 5-12 år

Mødested: Club Fanø, Kirkevejen 13, Rindby
Del