Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Dato

Kategori

Viser 1260 events i Varde Kommune og i Tønder Kommune og i Esbjerg Kommune og i Fanø Kommune fra/efter 21. feb. 2019

Pris: (Entré: 125 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Schackenborg Slot, Schackenborgvej 1, Tønder
Kom indenfor på slottet og hør om fortid og nutid her på stedet. Besøget omfatter også en tur i parken, hvor vi bl.a. viser prins Joachims børnetræer. Under rundvisningen på slottet fortæller guiden blandt andet om slottets og stedets historie, om feltherren og nationalhelten Hans Schack, som byggede slottet, om slottets beboere gennem tiden og guldfundene ved Gallehus.

Rundvisningen varer ca. 60-70 min. Der er indgang til slottet gennem portbygningen Schackenborg 2, Møgeltønder, 6270 Tønder. Parkering på p-pladsen overfor Slotskroen. Toiletter forefindes ved p-pladsen.

Se mere på Schackenborg.dk
Del
Pris: (Fri entré)
Esbjerg Hovedbibliotek, Nørregade 19, Esbjerg
Arrangør:NaturSydvest
Åben invitation til alle, der er glade for natur og naturoplevelser. NaturSydVest afholder hvert år 14 ture ud i naturen med dygtige og engagerede turledere, foredrag m.m. På generalforsamlingen vises billedforedrag om havørne i Danmark. Mød bare op :-).
Del
Pris: (Entré: 75 kr i forsalg - ved døren 100 kr)
Tjæreborg Bibliotek, Skolevej 44 C, Tjæreborg
Del
Ons. d. 26. september 2018 til ons. d. 27. februar 2019, 18 kursusdage kl. 17.
Pris: (Pris: 1185 kr) Klik her for at tilmelde dig
Fourfeldtskolen, Nordre Fovrfeldvej 1, Esbjerg V
Underviser: Federicia Danesi. Har du lyst til at få nogle kundskaber i det italienske sprog? På dette kursus, som er det første på begynderniveau, kan du lære at præsentere dig selv, stille og besvare simple spørgsmål på italiensk. Du vil lære ordforråd fra de almindelige hverdagssituationer og bruge grammatik og grundregler på en sjov og pædagogisk måde. Hold 8218
Del
Pris: (Entré: 275 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Den Gamle Avlsgård, Farupvej 10 G, Ribe
Vi inviterer indenfor til De Grønne Madaftener med årstidens lokale råvarer. Menuen vil typisk bestå af lam, fisk eller fjerkræ samt 3 forskellige slags tilbehør i årstidens udvalg af grøntsager/grønne retter. Hertil lækkert langtidshævet Madbrød samt kaffe/te og lidt sødt til ganen.

Tilmelding senest mandagen inden kl. 11.00 på tlf. 75 41 18 06
Del
Aal Sognehus, Kirkegade 42, Oksbøl
Torsdag d. 28. februar kl. 19.00- 21.00: Michael Böss: Det demente samfund. Skal det hele handle om økonomi, effektivitet og "nødvendig politik"? Hvordan kommer vi på bedre tanker? Michael Böss er forsker, journalist, debattør og forfatter til "Det demente samfund: Historieløshed i nutidskulturen". Hvad sker der med dannelse, tradition og respekt for kulturarv? Skal det hele handle om økonomi, effektivitet og "nødvendig politik"? Den kultur, som vi lever i, er historieløs, og vi har mistet troen på de fortællinger, der gav tidligere generationer håb og livsmod og oppebar de folkelige fællesskaber. Hvordan kommer vi på bedre tanker? Kaffe og brød, kr. 30,-
Del
Tor. d. 28. februar 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 75 kr) Klik her for at tilmelde dig
Smedeværkstedet, Vestervold 11 B, Varde
Arrangør:Varde Bibliotek
Hvad sker der med et menneske, når krigen kryber helt ind under huden på det og bliver en del af dets liv? Mathilde Kimer har siden 2009 været DRs udenrigskorrespondent i Rusland og Ukraine.

I foredraget beskriver hun de politiske aspekter ved den ukrainske revolution - og giver en dyb indsigt i de skæbner, der ufrivilligt involveres i konflikten i et land præget af svære uroligheder.

Mathilde Kimer modtog i 2017 Den Berlingske Fonds Journalistpris for sin dækning af krigen i og omkring Ukraine. Hun udgav i 2016 bogen "Krigen indeni".

I samarbejde med LOF.

Køb billetter
Billetter købes på LOFs hjemmeside ved at trykke her

lof-logo_195x197.jpg
Del
Fre. d. 1. marts 2019, kl. 15.
Pris: (Entré: Voksen: 200,- / Børn: 125,-)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Vadehavscentret, Okholmvej 5, Vester Vedsted, Ribe
Gå på havets bund fra Mandø tilbage til fastlandet! Mandøbussen starter med at fragte os til Mandø. Herfra vandrer vi over havbunden fra den lille Vadehavsø tilbage til fastlandet. Turen er ca. 8 km og egnet for børn fra 8 år. Undervejs ser vi på livet i Nationalpark Vadehavet og hører om Mandøs historie. På fastlandssiden finder vi et passende sted, hvor vi kan få et velfortjent hvil og nyde den medbragte madpakke, mens vi kan skue ud over de uendelige vidder, som er i Vadehavet.

Priser er inkl. transport til Mandø og suppe, når vi kommer tilbage til Vadehavscentret
Del
Fre. d. 1. marts 2019, kl. 18.
Pris: (Entré: 230,- kr.)
Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby, Fanø
3 retters Gourmet menu 230,- kr den 1.st. fredag i hver måned. Ingen opvask, mobilfri zone og tid til hinanden

Vi kunne også kalde det Gourmet til studie pris, men vi diskriminerer ikke

Alle fortjener at bliver forkælet
Del
Man. d. 18. februar til fre. d. 1. marts 2019, kl. 10.
Pris: (Fri entré)
Esbjerg Kommune, Rådhuset, Torvegade 74, Esbjerg
I Esbjerg Fredsbevægelse har vi lavet en udstilling om 1. Verdenkrig- en utrolig grusom krig, hvor mennesker blev sat til at storme maskingeværer. Vi kommer også ind på, hvad vi mener, der skal til for at undgå en 3. Verdenskrig.
Del