Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Dato

Kategori

Viser 3033 events i Esbjerg Kommune og i Varde Kommune fra/efter 21. feb. 2018

Ons. d. 21. februar 2018, kl. 18.30-21.30.
Pris: (Entré: 100.00 kr) Køb/bestil billet
Esbjerg Hovedbibliotek, Nørregade 19, Esbjerg
Kom og hør om tarmens indflydelse på dit helbred, samt hvordan du kan forebygge og behandle mange sygdomme. Maiken er sygeplejerske og Colon Hydro terapeut. Arbejder med Colon Hydro terapi i sin klinik. Foredrag v/ Maiken Andersen www.colonklinik.dk - Esbjerg

Vidste du, at årsagen til depression, stress, overvægt, smerter i ryg, muskler og led, dårlige ånde, oppustethed, mellemørebetændelse, migræne, fibromyalgi, samt Alzheimers m.m. kan findes i tarmen - og måske visse kræftformer?

Maiken vil fortælle om den nyeste forskning, der viser, at vores tarmflora (bakteriesammensætning) i tarmen har stor indflydelse på vores psyke, at "mavehjernen" producerer 95% af signalstoffet serotonin, også kendt som vores lykkestof, ligesom 85% af vores immunforsvar er afhængig af tarmens tilstand.

Kom og få inspiration til en sund tarm.

Tidslerne serverer lidt godt til ganen i pausen.

Alle er velkomne.

Kursusleder: Ida Nielsen, tlf.: 30 27 22 51 Dorte Lunding, tlf.: 28 68 72 85

Gem den mail, du modtager ved tilmeldingen. Får du brug for at framelde, skal du benytte mailen. 14 dage før kursus start er det ikke længere muligt at framelde og samtidig få refunderet kursusgebyr.
Del
Ons. d. 21. februar 2018, kl. 19.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kosmopol, Torvegade 11, Esbjerg
Er du ny i Esbjerg området? Kom og lær andre tilflyttere at kende over et brætspil og hygge. Tilmeld dig på email tilflytter@esbjergkommune.dk.
Del
Ons. d. 21. februar 2018, kl. 19.
Pris: (Gratis billetter)
Tjæreborg Bibliotek, Skolevej 44 C, Tjæreborg
Åben for alle. Strikke- og Hæklecafé onsdage i lige uger fra kl. 19 og åben for alle. Både for nybegyndere og de mere erfarne.

Man er også velkommen til at tage andet håndarbejde med.

For yderligere information, kontakt Kirsten Fosgrau på mobil: 61 46 26 15 - eller via mail her.

Dette er en brugerdrevet aktivitet. Biblioteket har intet ansvar for indhold og afvikling. Al henvendelse vedrørende denne aktivitet bedes rettet direkte til den nævnte kontaktperson
Del
Ons. d. 21. februar 2018, kl. 19.
Pris: (Fri entré)
Heart Flow Foreningen, Strandbygade 46 B, Esbjerg
Denne aften består af en guidet meditation, hvor vi arbejder ud fra et fælles ønske om at heale. Vi healer mennesker i nød overalt i verden og fjernhealer de personer, der ønsker det. Tjenesten inkluderer også en gruppehealing til alle deltagerne.

Bemærk venligst, at alle er velkomne til at få deres navn i vores fjernhealingsbog
Del
Ons. d. 21. februar 2018, kl. 19-20.
Kirkens Hus, Kirkepladsen 4, Varde
Tilmelding senest den 10. januar til Poul Chr. Tulinius.
Del
Ons. d. 21. februar 2018, kl. 19-21.
Treenighedskirken, Grådybet 23, Esbjerg
Vi elsker at strikke og inspirere hinanden med nye opskrifter, garn og farver. Vi er også optaget af, at der er mere at sige om os mennesker, end vi selv tror. Det spirituelle og troen på Gud optager os, og der er højt til loftet i Treenighedskirken med plads til alles meninger og opfattelser
Del
Ons. d. 21. februar 2018, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 75 kr)
Tjæreborg Forsamlingshus, Skolevej 44, Tjæreborg
Foredrag ved Christian Bøving: "Et lægeliv på kanten".
Del
Ons. d. 21. februar 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: 580-680 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Musikhuset Esbjerg, Havnegade 18, Esbjerg
Del
Ons. d. 21. februar 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: 250 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Brorsonsminde, Fiskergade 13, Ribe
I ord og toner. En aften hvor Danmarks store skuespiller Ghita Nørby, der netop har fejret sin 82-års fødselsdag, bla. vil læse nogle af sine favoriteventyr af H. C. Andersen, og fortolke Jeppe Åkjærs smukke sange og de underfundige og livskloge fabler af La Fontaine i Johannes Møllehaves sprudlende oversættelse. Guitaristen Lars Hannibal vil skabe laguner til eftertænksomhed med smukke og populære toner fra det klassiske guitarrepertoire. Undervejs samtaler Ghita og Hannibal om nogle af de aktuelle temaer der optager dem indenfor kunst og kultur, og om Ghitas enestående karriere indenfor film og teater. Eventyrene, fablerne, de små anekdoter og historierne fra et langt liv medteater, film og TV-serier formidles til publikum i en intens og intim atmosfære, hvor man fornemmer deres årelange venskab Billetpris kr. 250,- (nummererede pladser)
Del
Ons. d. 21. februar 2018, kl. 15.45.
BioCity Esbjerg, Gl. Vardevej 66, Esbjerg
Amerikansk drama af Stephen Chbosky om Auggie Pullman, som er født med et deformt ansigt. Den 10-årige dreng er blevet hjemmeundervist, men skal nu begynde på en almindelig skole i 5. klasse. Med blandt andre Jacob Tremblay, Julia Roberts og Owen Wilson.
Del