Ikast-Brande | Herning | Skive | Holstebro | Struer | Lemvig Kommuner

Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Søg i udvalgte kommuner

Viser 3 events mellem 27. maj og 25. jun. 2019

Motionstur

Tir. d. 28. maj 2019, kl. 19.
Pris: (Pris: 20 kr.)
Arrangør: Fodslaw Herning
Åmoseskolen, Valdemarsvej, Herning
Knudmosevandring. Aften tur med flere forskellige distancer. 5 km. 10km. og 15km. Kom og gå en fin tur i området omkring Knudmosen.
Vis kort

Klovneløb i Herning

Lør. d. 15. juni 2019, kl. 11.
Pris: (Pris: Kr. 70,00)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Tjørringhus, Gisselfeldvej 2, Herning
Klovneløbet er et hyggeligt og socialt familieløb, hvor alle der kan kravle, gå, rulle eller løbe, kan være med. Det handler ikke om at være hurtigst. Det handler om at få en hyggelig og sjov dag, og samtidig støtte et godt formål. Til løbet er der to forskellige ruter - en på 3 km og en på 6 km.

Det koster 70 kr. pr. deltager at være med i et Klovneløb. Af disse går mindst 56 kr. direkte til hospitalsklovnenes besøg på børneafdelingerne. / kr går til løbets afholdelse og administration, og 7 kr går til den lokale arrangør. Vær opmærksom på, at du ved 5 tilmeldte og derover får en rabat på 10 kr. pr. person. Rabatten udløses kun, hvis personerne tilmeldes samtidig - altså på den samme transaktion
Vis kort

Naturvandring fra Arnborg til Sdr. Felding

Lør. d. 15. juni 2019, kl. 9.
Pris: (Pris: 350)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Sognehuset, Skolegade, Sønder Felding
Vi vandre langs Skjern Å og Nørrekanal, og skal undervejs se tre kirker og hører om mennesket i naturen langs Skjern Å gennem tiden. Tovholder på turen er naturgvejleder Karen-Louise Schmidt.
Vis kort
Download denne liste som pdf