Ikast-Brande | Herning | Skive | Holstebro | Struer | Lemvig Kommuner

Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Søg i udvalgte kommuner

Viser 26 events mellem 22. og 28. maj 2019

24 Maj Natur

Aftentur til Hellegård Ådal

Fre. d. 24. maj 2019, kl. 20-23.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Galleri Sønderbygård, Østergårdvej 7, Vinderup
Tag med på en aftentur ved Hellegård Å ved Handbjerg, hvor kunstmaler Christina Kjeldsmark og naturvejleder Bo Boysen, Holstebro Kommune, er guider. Hør om områdets prægtige natur med gøgeurt, bæverer og nattergale. Husk fornuftigt fodtøj og kaffe
Vis kort

Guidet tur i gennemsigtig kajak

Lør. d. 25. maj 2019, kl. 10.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Marienlyst Strand, Marienlyst Strand, Skive
Vil du gerne ro kajak på Limfjorden? Prøv en helt gennemsigtig kajak, der er stabil som en kano og let at styre på en guidede tur. Der findes kun ganske få steder i Europa, hvor man kan ro i glaskajak, så I er sikret en helt speciel outdooroplevelse ved Skive, når I tager med os i VisionKayak på tur i glaskajakker. Vi har tre forskellige ture - se dem herunder og book den helt rigtige tur for dig, din familie, dine veninder eller nogle helt andre!

Formiddagstur
Det er den perfekte oplevelse for særligt børnefamilier, fordi vi er hjemme på Marienlyst Strand i Skive igen, inden børnene (og vi andre) bliver sultne, men turene er også perfekt til jer, der gerne vil have noget ud af dagen og har mange planer på programmet - eller bare gerne vil bruge eftermiddagen med fødderne oppe.
På denne tur får I også bedst mulighed for at se verdenen under fjordens overflade, fordi der er lys nok, til vi kan se ned i vandet.

Solnedgangstur
Forestil dig hvordan det er at glid over Limfjordens helt blanke vand, der reflekterer de varme orange og gule farver mod vest, der langsomt erstattes af kølige, klare turkise og dybblå toner mod øst. Det er virkelig en oplevelse helt ud over det sædvanlige, der er særligt ideel for par, venner og veninder, der vil have en helt mindeværdig, eventyrlig outdooroplevelse i hinandens selskab og familier med større børn, der ikke har noget imod at det bliver lidt sent. Tidspunktet varierer efter solopgangen, så tjek hver event.

Fuldmånetur
Glid over Limfjordens klare vand i glaskajakker og oplev, hvordan fuldmånen roligt spejler sig i fjorden og lyser alt op. Det er virkelig en outdooroplevelse helt ud over det sædvanlige, der er særligt ideel for par, venner og veninder, der vil have en helt mindeværdig, eventyrlig oplevelse i hinandens selskab og familier med større børn, der ikke har noget imod at det bliver lidt sent. Tidspunktet varierer efter måneopgangen, så tjek hver event
Vis kort
25 Maj Natur

Meditation i bevægelse

Lør. d. 25. maj 2019, kl. 11.
Pris: (Entré: 75)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Jangchup Choeling - Buddhistisk Center Vestjylland, Stokholmvej 38, Vinderup
Lørdag, d. 25. maj 2019 inviterer vi til en dag med Qi Gong - kinesisk bevægelseskunst og forskellige meditationer, blandt andet walking meditation, under åben himmel i den smukke natur omkring centeret. Lørdag, d. 25. maj 2019 inviterer vi til en dag med Qi Gong - kinesisk bevægelseskunst og forskellige meditationer, blandt andet walking meditation, under åben himmel i den smukke natur omkring centeret.

Vi spiser fælles frokost og eftermiddagskaffe.

Det koster kr. 75,- at deltagelse. Betaling kan ske til Jangchup Choeling, CVR nr. 39968738, reg. 9119 0004641345 Sparekassen Thy, mrk. indbetalingen "25. maj + antal deltagere.

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig dag i det grønne :)

Bemærk: Tiderne i programmet er vejledende
Vis kort

Vild med vand

Lør. d. 25. maj 2019, kl. 12-16.
Lemvig Havn, Havnegade, Lemvig
Lemvig havn summer af aktiviteter på vand og land. Der er sjov for børn, unge og gamle, når foreninger, produktionsskolen, Lemvig kommune og Lemvig handel i fællesskab inviterer til Vild med vand. Byens butikker har i dagens anledning åbent til kl. 14.00
Vis kort
26 Maj Natur

Fuglenes Dag på Hjerl Hede

Søn. d. 26. maj 2019
Hjemmeside: Se hjemmeside
Frilandsmuseet Hjerl Hede, Hjerlhedevej 14, Vinderup
Oplev Fuglenes Dag på Frilandsmuseet Hjerl Hede. På vandreturen lytter vi efter fuglesang og ser på fuglene omkring os. Området omkring det idylliske frilandsmuseum med de gamle, smukke bygninger, gadekær, kirke, sø og mose til Danmarks største hedesø, Flyndersø. Her er både hede og skov med mange syngende småfugle
Vis kort

Kilen rundt

Søn. d. 26. maj 2019, kl. 10.
Pris: (Pris: 30)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Bremdal Strand, Fjordvejen 12, Struer
Kom og oplev det kuperede terræn rundt Kilen. Kilen er en fire kilometer lang brakvands sø med et varieret dyre og fugleliv.En vejdæmning har siden 1856 skilt fjordarmen fra resten af Limfjorden, og området er fredet. Kilen er en del af en såkaldt tunneldal, dannet af smeltevand fra sidste istid.
Samkørsel fra Holstebro banegård Kl. 9.30.Kontakt turleder min. 3 dage forinden.Længde: Ca. 14 km.Turleder: Bodil Nielsen, 26 96 95 33Mødested: P- plads Bremdal Roklub, Fjordvejen 10 C, 7600 Struer Kl. 10.00
Vis kort
26 Maj Natur

Kulturhistorisk vandring ved Herregården Nørre Vosborg

Søn. d. 26. maj 2019, kl. 11-17.30.
Folkeuniversitetscentret Skærum Mølle, Skærum Møllevej 4, Vemb
Kulturhistorisk vandring ved Herregården Nørre Vosborg. Storås indløb i Naturpark Nissum Fjord. Tag med på en endagstur enten den 26. maj, 29. juni eller 18. august 2019. Kl.11.00-17.30. Guide: Gert Hingeberg. Pris: Kr. 295,- pr. person. Program:

Turen starter ved Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle i Per Kirkebys Hus for Sten og Stjerner, i Teglværksmuseet og i Den Gamle Brugs med guide. Herefter nyder vi en frokost og bliver introduceret vandreprogrammet.

Vi vandrer mod vest langs Storå. Undervejs fortæller guiden om livet og naturen langs åen. Vi går over den nye bro, hvor vi kommer til det nye vådområde Felsted Kog.

På vej tilbage til Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle passerer vi Herregården Nørre Vosborg, som vi også skal høre om. Her holder et kaffehvil.

Inden Skærum Mølle passerer vi Den hemmelige kirkegård og den historiske skov. Ved vejs ende, vil der være én sandwich og én øl/vand og yderligere et par historier.

Praktisk info: Husk vandresko eller støvler og tøj efter vejret
Vis kort
25 Maj Natur

Åben have i Fru Pedersens have

Lør. d. 25. og søn. d. 26. maj 2019, kl. 13-17.
Pris: (Entré: 60 kr. Incl. Kaffe/the og hjemmebagt muffin. Børn under 2 år gratis.)
Fru Pedersens have, Skalstrupvej 36, Vemb
2 tdl. stor landbohave i engelsk cottagegarden stil. En livsnyderhave, men oplevelser for alle sanser. Haven indeholder alt hvad havehjertet begærer, blomstrende frodighed, vand, siddepladser, hyggekroge, dyr, legehuse, skurvogne til B&B og køkkenhave.
Vis kort
27 Maj Natur

Fodring - giv en hånd med!

Man. d. 27. maj 2019, kl. 13.
Pris: (Entré: Incl. i entré til JyllandsAkvariet)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Jyllands Akvariet, Vesterhavsgade 16, Thyborøn
Nu har du mulighed for at være med til at fodre fiskene i vores rørebassiner. Kom helt tæt på hajerne i vores hajfødeklinik og rørebassiner. Oplev de små hajbabyer når de kommer ud af deres æg og giv en hånd med de dage, hvor vi skal fodre hajer, rokker og fladfisk.

Hver mandag og fredag kl. 13

I juli og august fodrer vi også onsdage kl. 13.

Tilmelding: Tilmelding ikke nødvendigt.

Hunde må medbringes.

Pris: incl. i entrépris til JyllandsAkvariet
Vis kort

Sælsafari

Man. d. 27. maj 2019, kl. 14.
Pris: (Pris: 195 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Sælsafari, Havnegade 5C, Thyborøn
Tag med på sælsafari i båd, som har glasruder i bunden og oplev den unikke natur ved udmundingen af Limfjorden! Vores erfarne guide sejler gennem labyrinten af sejlrender mellem sandbankerne og tager dig helt tæt på sælerne. På turen ser vi ofte to arter af sæler, og der er gode chancer for, at man møde Danmarks største rovdyr den store gråsæl! Hannen kan veje helt op til 300 kg. det er ham, der hersker herude, og han frygter intet. Heller ikke de besøgende i båden. Sæler er nysgerrige og svømmer ofte ud til båden, for at se hvem det er, der kigger på dem. Guiden fortæller om sælerne og det rige dyreliv i Limfjorden, og på vejen hjem kan han også finde på at fortælle lidt om det barske fiskerliv ved Vesterhavet.

Praktiske information

Varighed: Ca. 1 time

Påklædning: Vand og/eller vindtæt tøj anbefales. Husk det er køligere ude på vandet, end det er på land.

Mødested: Havnegade 5C, 7680 Thyborøn.

Vigtigt: Mødetid ved båden 15 min. før afgang.

Hunde: Der kan ikke medbringes hunde på denne tur. Få hunden passet imens i JyllandsAkvariets dog-lounge.

Pris: 195 kr. pr. person uanset alder. Lån af svømmevest, er med i prisen.

Kombibillet: Få 10 % rabat på entréen til JyllandsAkvariet, ved samtidig køb af en tur.

OBS

Der arrangeres ekstrature efter behov. Hold øje med turkalenderen på www.jyllandsakvariet.dk, vi lægger ekstrature ind, efterhånden som de bliver fyldt.

Turen kan aflyses ved for hård vind. Hold venligst øje med turkalenderen på vores webside, om turen kan gennemføres
Vis kort
Download denne liste som pdf