Viser 1-8 ud af 349 i Norddjurs Kommune fra/efter 17. okt. 2018

Nørderi med træ, kager på bål og bueskydning
Ons. d. 17. oktober 2018 , kl. 10-15.
Vi nørder med træ i den store Lavvu. Vi snitter figurer, laver tegnekul og laver kager på bål. Udendørs kan du prøve at skyde med bue og pil. Læs mere.
Iqbal og Den Indiske Juvel
Ons. d. 17. oktober 2018 , kl. 12.45.
Dansk familiefilm, hvor Iqbals tante Fatwa er blevet udnævnt til Vogter af Den Indiske Juvel. Så Iqbal overtaler sin far til at hele familien skal med til Indien for at overvære ceremonien., men som altid går det ikke lige som planlagt. Læs mere.
Jakob og Peter Plys - Dansk tale
Ons. d. 17. oktober 2018 , kl. 13.
Familiefilm af Marc Forster, der handler om Jakob fra Peter Plys-universet, som nu er blevet voksen og er forretningsmand. En dag dukker Peter Plys op på hans dørtrin og har brug for hjælp. Med blandt andre Ewan McGregor og Hayley Atwell. Læs mere.
Smallfoot
Ons. d. 17. oktober 2018 , kl. 14.15.
Animeret familieeventyr, hvor Bigfoot-legenden vendes på hovedet, da en kvik ung Yeti finder noget, han ikke troede eksisterede - et menneske. Nyheden om denne "Smallfoot" gør ham berømt og giver ham nye chancer, men det skaber også uro i Yeti-samfundet. Læs mere.
Vildheks
Ons. d. 17. oktober 2018 , kl. 15.
Dansk fantasyfilm instrueret af Kaspar Munk, som er baseret på Lene Kaaberbøls bogserie om pigen Clara, der efter at være blevet angrebet af en kat, besidder helt specielle kræfter. Med blandt andre Gerda Lie Kaas, Sonja Richter og Signe Egholm Olsen. Læs mere.
Team Albert
Ons. d. 17. oktober 2018 , kl. 16.30.
Dansk familiefilm om Albert, der ikke vil acceptere, at man ikke kan gøre det, man har lyst til. Så han gør oprør mod skole, forældre og hele verden for at blive det, han er bedst til: En der underholder via YouTube. I hovedrollen ses Albert Dyrlund. Læs mere.
De Utrolige 2 - Dansk tale
Ons. d. 17. oktober 2018 , kl. 17.
Animeret familiefilm om den lille familie med superkræfter, hvor de bliver udfordret af en ny superskurk. Skurkens geniale plan truer alt og alting, men familien viger ikke tilbage. Slet ikke, når de har Frozone ved deres side. Instrueret af Brad Bird. Læs mere.
Journal 64
Ons. d. 17. oktober 2018 , kl. 18.30.
Efter et overfald på Vesterbro, der får Rose til at grave i luderen Rita Nielsens sag, der er blevet gemt og begravet i årenes løb. Læs mere.

Næste side  

Musik Teater
Kunst Sport
Natur Foredrag
Film Børn
Andet
Dag Uge Måned Alle
Admin - Login/logout