Viser 1-8 ud af 447 i Norddjurs Kommune fra/efter 24. sep. 2016

Brunch og Kultur - Aske Stampe
Lør. d. 24. september 2016 , kl. 11.
Brunch Kultur - Aske Stampe. Aske gav sin første koncert nogensinde på Grenaa Gademusiker Festival 2016 - det gjorde han virkelig godt. Så godt at vi mener hans musik fortjener et genhør. Læs mere.
Lena Anderssen med Band - LYT NYT
Lør. d. 24. september 2016 , kl. 20.
Lena Anderssen med Band - LYT NYT. Den Færøske sanger sangskriver Lena Anderssen er blevet kaldt skræmmende ærlig en dybfølt, poetisk melankoliker. Der er ingen tvivl om, at hun skriver sange fra de inderste sider af sig selv. Læs mere.
Kubo - den modige samurai
Lør. d. 24. september 2016 , kl. 14.30.
Animeret familiefilm, der foregår i et eventyrligt Japan. Her lever den kloge og venlige Kubo af at fortælle indbyggerne i sin landsby historier. Men hans stille liv bliver vendt på hovedet, da han ved et uheld fremmaner en ånd fra sin fortid. Læs mere.
Find Dory - Dansk tale
Lør. d. 24. september 2016 , kl. 15.
Animeret familiefilm, der er et gensyn med glemsomme Dory, som lever lykkeligt på koralrevet med Nemo og Marlin. Da Dory kommer i tanke om, at hun har en familie, som måske leder efter hende, rekrutterer hun Marlin og Nemo til et skelsættende eventyr. Læs mere.
Swinger
Lør. d. 24. september 2016 , kl. 16.30.
Dansk romantisk komedie om Adam, der befinder sig midt i livet, har en dejlig kone, en snart voksen søn og et fast arbejde. Men alligevel er det ikke rigtig nok. Så møder han Patricia i en swingerklub. Med blandt andre Mille Dinesen og Rasmus Botoft. Læs mere.
Kubo - den modige samurai - 3D
Lør. d. 24. september 2016 , kl. 17.
Animeret familiefilm, der foregår i et eventyrligt Japan. Her lever den kloge og venlige Kubo af at fortælle indbyggerne i sin landsby historier. Men hans stille liv bliver vendt på hovedet, da han ved et uheld fremmaner en ånd fra sin fortid. Læs mere.
Bridget Jones's Baby
Lør. d. 24. september 2016 , kl. 18.30.
Renée Zellweger og Colin Firth er tilbage i den populære filmserie, som er baseret på Helen Fieldings heltinde, som nu pludselig befinder sig i lykkelige omstændigheder. Andre medvirkende er blandt andre Patrick Dempsey, Emma Thompson og Tim Bevan. Læs mere.
I Blodet
Lør. d. 24. september 2016 , kl. 19.
Dansk drama af Rasmus Heisterberg om den studerende Simon, som med vennerne udlever 20'ernes endeløse fest med druk, musik og sex. Mens kammeraterne begynder at tage fremtiden alvorligt, har Simon svært ved at træffe de valg, der hører voksenlivet til. Læs mere.

Næste side  

Musik Teater
Kunst Sport
Natur Foredrag
Film Børn
Andet
Dag Uge Måned Alle
Admin - Login/logout