Kultunaut

Viser 3 events i Nyborg Kommune mellem 20. okt. og 18. nov. 2019

Musik Cafe med "Shes a Sailor"

Fredag den 1. november 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 305 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Langtved Forsamlingshus Langtvedvej 15, Langtved, Ullerslev
Musik Cafe med spisning først og derefter koncert.

Sing Sing Sing - Kind of Christmas

Fredag den 8. november 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 300 kr) Køb/bestil billet
KinoVino Vægtergade 9, Nyborg
Skilsmisserne, sneen, sovsen, stressen og sorgerne - og alt det sjove, selvfølgelig. Julen rummer det hele, og vi kan lige så godt overgi' os. Dét gør de fem Sing Sing Sing'ere, når de for første gang drager landet rundt med deres bud på en vaskeægte juleturné.

Med lidt lånt, lidt nyt, lidt gammelt og faktisk også lidt 'blåt' - men helt uden vatskæg og bjældegang - inviterer det garvede hold dig med til en anderledes julekoncert.

Der er blevet kigget lidt i gemmerne, der er spolet lidt fremad, og i Sing Sing Sing-ånden serveres det hele med den velkendte Sing Sing Sing-lyd, glimtet i øjet og de håndspillede og personlige sange samlet i dét, de selv kalder for 'en anderledes julekoncert'.

Du kommer ikke til at vælte dig i et hav af velkendte 'syng med-sange'. Til gengæld kommer du til at høre en hel del af de julesange, du slet ikke vidste, du havde brug for - i en skysovs á la Sing Sing Sing og på en bund af vokalharmonier, der vækker juleglæden til livs - selvfølgelig også garneret med lidt af dét, du kender.

Og så bliver det alligevel jul.

Sing Sing Sing består af musikerne og sangerne: Alex Nyborg Madsen, Ivan Pedersen, Sascha Dupont, Søren Jacobsen og Lonnie Kjer

Jubilæumsaften

Lørdag den 16. november 2019, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 125 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Slotsmøllen Torvet 12-14, Nyborg
Sange & anekdoter for 80 års Voldspilshistorie. Mikkel Moltke Hvilsom - Bente Jensen - Christina Mosbæk - Kim Hammelsvang Henriksen - Jesper Trolle & Betty Glosted. I anledning af Nyborg Voldspils 80-års jubilæum holder vi en jubilæumsaften, hvor vi skal dykke ned i Voldspillets historie i lyd, billeder og video.Oplev seks skønne solister optræde med nogle af deres yndlingssange fra de mangeforestillinger Nyborg Voldspil har opført gennem tiden med Lars Nicolajsen bagklaveret, og hør dem fortælle om deres egne oplevelser fra det sted, hvor de trådte deres teatermæssige barne- og ungdomssko.Det hele bundet sammen i hyggelige gensyn med gamle forestillinger og specielle gæster, så det bliver en aften du ikke vil gå glip af, hvis du vil dele en nostalgiskaften med os på Slotsmøllen. Der vil være salg af snacks og drikkevarer i Krostuen fra kl. 17.30

Sidst opdateret 18. februar 2015