Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Avanceret søgning

Viser 1-20 ud af 1209 events fra/efter 23. feb. 2018 med ordet 'glas'
Næste side
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Kreahold (filt, strik, patchwork) - værdibørsenPLUS.

Læs mere.
Fre. d. 23. februar 2018, kl. 09.30-12.15. (Entré: 150,00)
Frivillighuset på Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, Aarhus C

Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Uppsala Beer & Whisky Festival 2018.

Välkommen till Uppsalas största dryckesmässa Uppsala Beer & Whisky Festival 2018! Den 23 och 24 februari 2018 går den fjärde upplagan av Uppsalas alldeles egna öl- och whiskymässa av stapeln på Fyrishov. Læs mere.
Køb/bestil billet
Fre. d. 23. februar 2018, kl. 15.
Fyrishov, Idrottsgatan 2, Uppsala

Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Fredagsbar med Musselmalet.

Tidligt fri fredag eftermiddag? Kik ind på Sorø Museum til fredagsbar med musselmalet porcelæn. Læs mere.
Fre. d. 23. februar 2018, kl. 15. (Entré: Pris 50 kr. incl entre og et glas vin)
Sorø Museum, en del af Museum Vestsjælland, Storgade 17, Sorø

Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Malmö - Glasklart.

Ger dig tillgång till OOOAW via Secure Access-entré fram till 18:00. Mobilbiljett eller utskriven biljett visas i dörren. High 5! Arrangeras av Out of Office AW.
Køb/bestil billet
Fre. d. 23. februar 2018, kl. 17.
Glasklart, Dockplatsen 1, Malmö

Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Stille- og meditationsgudstjeneste ved Randi Rye.

Start weekenden med en mulighed for stilhed, suppe og samvær i kirken. Vi starter med meditationsgudstjeneste, hvor bøn, stilhed, musik og fordybelse vil være i centrum. Læs mere.
Fre. d. 23. februar 2018, kl. 17-18.
Timotheuskirken, Christen Bergs Allé 5, Valby

Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Share this

Elsa Uppsalas Gasque.

Ni vet vad de säger: "60 % of Law Students get bored during their studies. The other 40 % meet ELSA.". Læs mere.
Køb/bestil billet
Fre. d. 23. februar 2018, kl. 17.30.
Norrlands Nation, Västra Ågatan 14, Uppsala

Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Share this

Elsa Uppsala Gasque.

Ni vet vad de säger: "60 % of Law Students get bored during their studies. The other 40 % meet ELSA.". Læs mere.
Køb/bestil billet
Fre. d. 23. februar 2018, kl. 17.30.
Norrlands Nation, Västra Ågatan 14, Uppsala

Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Ugly Douglas.

Den Grimme Ælling på hovedet.
Fre. d. 23. februar 2018, kl. 19.
Teaterforeningen Aarhus Syd, Aktivitets- og kulturhuset P4, Pottemagertoften 4, Højbjerg

Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Share this

Glasmenageriet.

Tennessee Williams genombrottspjäs från 1945, Glasmenageriet, utspelar sig hos en liten sydstatsfamilj under 30-talets depression en familj som försöker fly från en skoningslös verklighet. Læs mere.
Køb/bestil billet
Fre. d. 23. februar 2018, kl. 19.
Fria Teatern, Lilla Scen, Kungsholmen, Bergsgatan 11, Stockholm

Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Fredagskirke.

Åben Kirke i Fredagskirken Tag en pause og nyd en stille stund i Fredagskirken. Vi byder på et glas vin, te eller kaffe i stearinlysenes skær. Læs mere.
Fre. d. 23. februar 2018, kl. 19-23.
Eliaskirken, Vesterbros Torv, Vesterbrogade 49, København V

Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Share this

Darin.

Ingen åldersgräns. Efter att i tio års tid ha regerat som en av Sveriges största engelskspråkiga popstjärnor bytte Darin 2015 spår. Læs mere.
Køb/bestil billet
Fre. d. 23. februar 2018, kl. 19.30.
Conventum Kongress, Fabriksgatan 17-19, Örebro

Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Stine Bramsen.

Den charmerende sangerinde med den smukke stemme er klar til at drage ud hvor hun føler sig allermest hjemme: på scenen! Den 23. februar kommer hun tilbage til Næstved - denne gang med hendes fantastiske band i ryggen. Læs mere.
Køb/bestil billet
Fre. d. 23. februar 2018, kl. 20. (Entré: 280 kr + evt. gebyr)
Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Grønnegade 10, Næstved

Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Kristian Lilholt Trio.

Kristian Lilholt, Ida Friis Virenfeldt og Lasse Jørgensen er i stand til at spille sig rundt i det meste af Kristian Lilholts mangefarvede musikalske palet. Lasse Jørgensen kan spille på det meste, og Idas varme stemme er prikken over det berømte i. Læs mere.
Køb/bestil billet
Fre. d. 23. februar 2018, kl. 20. (Entré: Entre 150 kr)
Mejeriet i Tarm, Kirkegade 1, Tarm

Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen synger Tøsedrengene og Ray Dee Ohh.

Alle Tøsedrengenes største hits kommer nu på scenen i Helios.Bandets to oprindelige sangerinder Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen, der i sin tid lagde stemmer til hits som "Sig du kan li' mig, "Indianer og "Ud under åben himmel, præsenterer alle. Læs mere.
Køb/bestil billet
Fre. d. 23. februar 2018, kl. 20. (Entré: 0 kr)
Helios Teatret, Banegårdspladsen 7, Faaborg

Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Ledin - Skarpt Läge.

Han är tillbaka! En av Sveriges mest älskade artister intar återigen scenen med en nyskapad musikalisk käftsmäll till show. En lika klassisk som modern upplevelse, där Tomas alla odödliga hits står i centrum. Læs mere.
Køb/bestil billet
Fre. d. 23. februar 2018, kl. 21. (Entré: 395-2115 kr)
Lisebergshallen, Örgrytevägen 5, Göteborg

Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Former og farver i Galleriet på Industrien i Aarup.

I februar måned kan vi opleve Anni-M. Juul Jørgensens billeder og Bente Klindts smykker, som er udstillet i Galleriet. Vi holder fernisering torsdag den 1. februar kl. 17-18, hvor alle er velkomne, og vi byder på et glas vin.
Tor. d. 1. til fre. d. 23. februar 2018, kl. 7-22. (Fri entré)
Industrien, Bredgade 73-75, Aarup

Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Kæmpe Indendørs Loppemarked i Loppehuset.

Den Jyske Pigegardes Vennekreds holder loppemarked Det afholdes indendørs, og der kan købes kaffe/ te, sodavand og kager i caféen. Der er gratis entre, toiletter og gode parkeringsforhold Kom og gør en god handel imens du støtter Den Jyske Pigegarde. Læs mere.
Lør. d. 24. februar 2018, kl. 10-14. (Fri entré)
Loppehuset Aarhus, Søren Nymarks Vej 6, Højbjerg

Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Brunch hos Stay by Stage i Nordby.

Brunch med eller uden champagne. Der serveres børnechampagne, uden alkohol, til børn under 18 år. Tilmelding på tlf.: 28922783 eller vores mail: samsoebystage@outlook.com. Bindende tilmelding senest 22.2.2018. Læs mere.
Lør. d. 24. februar 2018, kl. 10.30-13.30. (Entré: Fra kr. 175,- for voksne / børn til og med 11 år fra kr. 50,-)
Samsø by Stage, Nordby Hovedgade 8, Samsø

Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Glaskunst - voksen/barn.

Underviser: Jenni Larsen. Denne spændende kunstform er blevet meget populær og er også sjov for større børn (fra 12 år). HarI lyst til at prøve kræfter med at udtrykkejer i glas, så er dette noget for jer. Læs mere. Arrangeret af LOF Frederikssund.
Klik her for at tilmelde dig
Lør. d. 24. februar 2018, kl. 11. (Pris: 330 kr)
Søglimt, v/ Jenni Maria Larsen, Teglværksvej 9, Skibby

Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Share this

Ölkultur Reser Till Uppsala Beer&whiskyfestival.

Följ med föreningen Eskilstuna Ölkultur till en spännande öl- och whiskymässa i Uppsala! Avresa från Hotell Bolinder Munktell 18.00. Åter ca 18.00. Biljettpriset innefattar både buss och inträde på festivalen med provningsglas. Læs mere.
Køb/bestil billet
Lør. d. 24. februar 2018, kl. 11.30.
Eskilstuna Ölkultur, Faktorigatan1, ESKILSTUNA

Næste side  >>

Få denne søgning på din mobiltelefon
Hent denne søgning som miniguide

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen