Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 1233 events i Randers Kommune fra/efter 23. mar. 2018

23 Mar Andet

Foodbank uddeling

Fre. d. 23. marts 2018, kl. 14.
Skt. Andreas Kirke, Hadsundvej 81, Randers NØ
I samarbejde med Venligboerne, Randers, uddeler vi (Sankt Andreas Kirke) mad til lokalområdets mest trængende..

Uddeling En gang i måneden vil der være en større uddeling. Her byder Foodbankens team af frivillige indenfor til en uddeling af de indsamlede vare. Her håber vi, at både friske og langtidsholdbare vare vil være til rådighed. Samtidig tilbydes kaffe og the i våbenhuset, hvor man også kan få sig en snak. Venligboerne har også mulighed for at tilbyde hjælp til en gennemgang af privatøkonomien og fastlæggelse af budget eller andet, som kan hjælpe ansøgerne ud af deres mangelsituation. Indlevering I kirken tager vi meget gerne imod alle langtidsholdbare madvare fx havregryn, dåsetomat og lign. Tidligere uddelinger i Venligboerne viser dog, at der også er et behov for andre vare, som fx hygiejneprodukter og køkkenartikler. Det er desuden muligt at bidrage økonomisk (MobilePay: 30 66 01 41, Anni), hvor så de frivillige selv handler det, som mangler i Foodbanken. Alle gaver modtages med tak
Vis kort
23 Mar Klassisk

Vi synger påsken ind

Fre. d. 23. marts 2018, kl. 16.30.
Pris: (Fri entré)
Sct. Mortens Kirke, Vester Kirkestræde 7, Randers C
Sct. Mortens Aspirantkor og Sct. Mortens Kantori under ledelse af Kristian Melchior Echwald, dirigent. Christian Præstholm, orgel. Stine Tougaard er præst. Musik af bl.a J.S.Bach, Saint-Saëns, Knut Nystedt, John Rutter og Christian Præstholm..

Vel mødt fredag eftermiddag d.23.marts kl. 16.30 i Sct. Mortens Kirke, Randers til en stemningsfuld optakt til kirkens vigtigste højtid, Påsken.

Fredag før Palmesøndag tager Sct. Mortens Kirkes kor og organister musikalsk hul på Påskens dramatiske dage fra den sidste nadver, over Jesu tilfangetagelse, korsfæstelse og død til opstandelsens stadigt uforståelige mirakel.

Stine Tougaard læser påskehistorien fra Bibelen og Sct. Mortens Kantori og Aspirantkor synger musik der lægger sig op ad historien, fra det dystre og sørgmodige til det glade og jubilerende. I år er musikken af bl.a. J.S.Bach, Saint-Saëns, Knut Nystedt, John Rutter og Christian Præstholm.

Undervejs vil der også være et par fællessalmer
Vis kort
23 Mar Håndboldkamp

Randers HH - Otterup HK

Fre. d. 23. marts 2018, kl. 19.30.
Arena Randers, Fyensgade 1, Randers C
Randers Herre Håndbold møder Otterup Håndbold på hjemmebane..
Vis kort
23 Mar Andet/Ukendt

Queen Machine

Fre. d. 23. marts 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: 225-275 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Store sal kl. 20.00 www.vaerket.dk Arrangør: FutureLIVE ApS Foto, video, audioudstyr og drikkevarer må ikke medtages..
Vis kort
23 Mar Rock/Pop

The Attic Sleepers

Fre. d. 23. marts 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: 30,00 dkk - 50,00 dkk) Køb/bestil billet
Café Von Hatten, Von Hattenstræde 7, Randers C
Debutalbummet fra The Attic Sleepers er kommet godt fra start. 1. september 2017 udgav The Attic Sleepers debutalbummet 'Transit' man må sige, at det har fået en god medfart..

Små to uger senere var albummet Ugens Album på P4. I det hele taget har The Attic Sleepers alias Mathias Barfod Matias Knigge haft solid vind i sejlene, når de har sejlet på radiobølgerne. De har ligget i solid rotation hos både P4 P6 Beat med 'Berlin' 'Leopard', som er de foreløbige singler fra debutalbummet, der ligeledes har fået pæne anmeldelser, heriblandt 4/6 stjerner hos GAFFA Musikblogger

Nu er bandet så småt ved at geare op til at indtage Tyskland. The Attic Sleepers har allerede nydt radio-play på store radiostationer som NDR, N-joy Radio Eins.

Omtale: - Clash præmiere på 'Berlin'
We Plug Good Music
Koncertanmeldelse på Atlas
Interview med Heartbeats Radio
JaJaJa Music

www.vonhatten.dk
Vis kort
23 Mar Action/Drama

Askedrengen - I troldkongens sal - 2D

Fre. d. 23. marts 2018, kl. 13.30.
BioCity Randers, Thors Bakke 2, Randers C
Fantasy og eventyrfilm, der foregår i Norge for længe siden, hvor den fattige bondesøn Espen Askedreng og hans brødre begiver sig ud på en farlig rejse for at redde prinsessen fra Troldkongen, så de kan bruge belønningen til at genopbygge familiens gård..
Vis kort

Hulemanden Sten - Dansk tale - 2D

Fre. d. 23. marts 2018, kl. 13.30.
BioCity Randers, Thors Bakke 2, Randers C
Animeret familiefilm om hulemanden Sten, der foregår i tidernes morgen, hvor mammutter og dinosaurer herskede. Historien handler om den modig hulemand, der forener sin stamme imod en mægtig fjende..
Vis kort

Så længe jeg lever - 2D

Fre. d. 23. marts 2018, kl. 13.30, 16, 18.30 & 21.
BioCity Randers, Thors Bakke 2, Randers C
Dramatisk, humoristisk og poetisk rejse gennem musikeren John Mogensens liv, der er instrueret af Ole Bornedal. Filmen følger ham fra barndommen til hans første gennembrud med Four Jacks for så at gå i glemmebogen - indtil det enorme gennembrud i 1971..
Vis kort

Coco - Dansk tale - 2D

Fre. d. 23. marts 2018, kl. 13.40.
BioCity Randers, Thors Bakke 2, Randers C
Animeret familiefilm, der følger en 12-årig dreng ved navn Miguel, som på trods af hans families generations lange forbud mod musik, drømmer om at blive en berømt musiker som hans idol, Ernesto de la Cruz..
Vis kort

Hodja fra Pjort (2018) - 2D

Fre. d. 23. marts 2018, kl. 13.45.
BioCity Randers, Thors Bakke 2, Randers C
Animeret familiefilm om drengen Hodja, der til farens store ærgrelse drømmer om andet og mere end at overtage familiens skrædderforretning. Filmen er baseret på Ole Lund Kirkegaards populære børnebog af samme navn fra 1975..
Vis kort