Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 1313 events i Randers Kommune fra/efter 14. dec. 2018

14 Dec Musical

Club Clemens

Fre. d. 14. december 2018, kl. 15.
Pris: (Entré: 100 kr. for en sæson)
Sct. Clemens Kirke, Parkboulevarden 15, Randers C
Fredage kl. 15-17 Kirkens børneklub, Club Clemens, er for alle børn (førskolebørn i følge med en voksen). I sæsonen 2018/19 bliver der bl.a. lavet en helt ny musical til påske og en julemusical som skal vises for betalende publikum..

Vi skal også lave den nye musical "Moses i knibe" som skoleforestillinger. Der bliver også tid til at være kreativ, lave rekvisitter, lege, lave små forestillinger måske til Gud og spaghetti. Club Clemens deltager også i: "Vi synger julen ind", luciaoptog mm. Club Clemens er en aktiv og glad fredagsklub med: drama, kor, kreative aktiviteter, weekendture/udflugter, koncerter, bibelfortællinger, børnegudstjenester, musik, forældrekaffe og musicals - musicals - musicals. Pris 100 kr. for en sæson (sept. april). Mød bare op en fredag i sæsonen. Kontaktperson: Helle Strange, tlf. 8712 4113, mobil: 5114 6018, e-mail: info@sct-clemens.dk
Vis kort
14 Dec Jazz

Jule-Silde-Jazz på Hotel Randers

Fre. d. 14. december 2018, kl. 18.30.
Hotel Randers / Brasserie Mathisen, Torvegade 11, Randers C
Et af årets store tilløbsstykker på Hotel Randers er den årlige jule-silde-jazz, som laves i samarbejde med Randers Musikfond Der plejer hurtigt at blive udsolgt, så skynd dig at sikre dig billetter (dog først fra august)..

Julen er traditionernes tid og selvfølgelig vil der igen i år være jule-silde-jazz på Hotel Randers, hvor dder er nemlig garanti for musikalske oplevelser. Efterspørgslen på billetter har de tidligere år været så stor - så et godt råd - vær klar når billetsalget starter fredag den 11. august.

Så kan I glæde jer til en forrygende aften med god mad, godt musik, hygge og stemning!!!

Før musikerne går på scenen serverer hotellet den store sildebuffet, hvor man kan forsyne sig med forskellige sild og lidt andre lækkerier som fiskefileter, laks, rejer og slutte af med ost.

Igen i år er det nemlig lykkedes at få fat i den engelske klarinettist Paul Harrison. Paul Harrison vil igen være i front ved mikrofonen - med sig har han en ny sprudlende sangerinde, nemlig den dygtige og yderst karismatiske Camilla Ernen, som sidste år gav publikum en helt enestående og fantastisk musikalsk oplevelse.

Glæd jer til storswingende jazz- og julestemning, på det nyrenoverede hotel, med "Heines Christmas band" som er et humørfyldt og udadvendt band med spændende navne. Ud over Paul Harrison, på klarinet/sopransax/altsax og Camilla Ernen vokal er det

Finn Odderskov, tenorsax/sopransax/klarinet.
Søren Stausbøl piano/vokal,
Jesper Carlsen kontrabas og
Heine Hot Poulsen på trommer.

Billetter a kr. xxx,- kan købes i Cafe Mathisen
BEMÆRK! Billetsalget starter fredag den 11. august i Cafe Mathisen
Vis kort
14 Dec Andet

Vinterbrødre

Fre. d. 14. december 2018, kl. 19.
Pris: (Entré: 55 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
KGBio kl. 19.00 Unummererede siddepladser Varighed: 93 min Sprog: Dansk Arrangør: Værket Ingen adgang til KGBio efter kl. 19.00..
Vis kort

Teenage Spraglenisserne

Fre. d. 14. december 2018, kl. 19-20.
Pris: (Fri entré)
Randers Cityforening, Østervold 33, 2., Randers C
De frække teenage spaglenisser er altid klar på sjov og ballade og masser af julestemning i hele december i Randers City..
Vis kort

Spraglenisserne

Fre. d. 14. december 2018, kl. 19.30-21.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Rådhustorvet, Rådhustorvet 1, Randers C
Nisserne er i byen og klar på sjov og ballade og masser af god julestemning..
Vis kort
14 Dec Andet/Ukendt

Bon Jovi Jam

Fre. d. 14. december 2018, kl. 21.
Pris: (Entré: 200 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Turbinen ståpladser kl. 21.00 Dør åbnes kl. 20.00 Varighed 2 x 45 min Arrangør: Turbinen Foto, video, audioudstyr og drikkevarer må ikke medtages. Dørene åbnes kl. 20.00..
Vis kort
14 Dec Familiefilm

Julemandens Datter - 2D

Fre. d. 14. december 2018, kl. 13.30 & 16.
BioCity Randers, Thors Bakke 2, Randers C
Familiefilm om 12-årige Lucia, der bor i Grønland med sin mor Claudia og sin far Julius, kendt som julemanden. Hun vil gerne gå i julemandsklassen, men det må hun ikke, da den kun er for drenge. For at bevise at hun er god nok, bliver hun sat på en prøve..
Vis kort

Grinchen - Dansk tale - 2D

Fre. d. 14. december 2018, kl. 13.30 & 16.30.
BioCity Randers, Thors Bakke 2, Randers C
Animeret familiefilm, der er baseret på Dr. Seuss' elskede juleklassiker. Det er historien om den gnavne Grinch, som forsøger at stjæle julen, men kommer på bedre tanker, da han oplever, hvor meget en ung pige holder af højtiden..
Vis kort

Aquaman - 2D

Fre. d. 14. december 2018, kl. 13.30, 15.30 & 18.30.
BioCity Randers, Thors Bakke 2, Randers C
Action og adventurefilm af James Wan, der er baseret på historien om superhelten af samme navn fra DC Comics. Filmen fortæller oprindelseshistorien om den halv-menneskelige, halv-atlantiske Arthur Curry, og tager med ham på hans livs rejse..
Vis kort

Fantastiske skabninger 2: Grindelwalds forbrydelser - 2D

Fre. d. 14. december 2018, kl. 13.30, 18.20 & 21.30.
BioCity Randers, Thors Bakke 2, Randers C
Fantasyfilm baseret på roman af J.K. Rowling, hvor den onde Gellert Grindelwald er undsluppet sit fangeskab og er i gang med at samle ligesindede. I et forsøg på at stoppe ham, søger den unge troldmand, Albus Dumbledore, hjælp fra en tidligere studerende..
Vis kort