Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 1 event i Randers Kommune mellem 13. nov. og 12. dec. 2019

16. Nov Hip-Hop/Reggae

Kesi

Lørdag den 16. november 2019, kl. 21.
Pris: (Entré: 270 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Rapperen KESI er en af landets største kunstnere i øjeblikket med over 65 mio. streams på Spotify, udsolgte turnéer og utallige hits som 'Søvnløs', 'Su Casa' og 'Mamacita' ft. Benny Jamz..

KESI med det borgerlige navn Oliver Kesi Chambuso har taget de danske radiobølger, festivaler og spillesteder med storm, siden han som 18-årig skrev pladekontrakt. KESI blev for alvor katapulteret ud i den brede offentlighed, da han i 2014 udsendte singlen ‘Søvnløs' og fik en ikke uvæsentlig del af Danmarks befolkning til at gå og synge: "Jeg har ik' sovet i et år'.

I januar skød KESI 2019 i gang med sin helt nye single ‘X', der i sin helt KESI-agtige sorgløse stil handler om at leve det gode liv, flyve smukke kvinder ind i landet og have en et tal på sin konto, der er ‘længere end et telefonnummer'. Samarbejdspartnerne tæller også de helt store herhjemme som Gilli, Sivas, Benny Jamz og MellemFingaMuzik, og KESIs sange er streamet mere end 65 mio. gange på Spotify.

"Det bliver årets fest! De danske spillesteder kan noget helt specielt kontra de store festivaler. Festen er intim, og jeg får altid følelsen af, at jeg har folk helt tæt på.
Det er så fedt!" udtaler Kesi.

Den skridsikre leverandør af monsterhits og energiske koncerter er nu klar til at fyre op under Turbinen, når han tager festen med ind på Turbinen lørdag den 16. november!
Vis kort