Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 3 events i Randers Kommune mellem 18. feb. og 18. mar. 2020

29. Feb Jazz

Esben Just Solo

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 21.
Pris: (Entré: 200 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
"Esben Just er en fabelagtig og ekvilibristisk pianist, og hans vokal følger med i et nærmest symbiotisk forhold" - Fyns Amts Avis..

Pianist og sanger Esben Just er tilbage på Turbinen - denne gang solo - med den musik, der altid har kendetegnet ham: Den, der kommer fra New Orleans - og fra hjertet. Musikeren har altid haft et budskab om kærlighed til alle og ‘fred i dalen', som Elvis sang - og denne gang kommer det fra et hjerte, der er blevet repareret og genstartet.. Musikerens helt eget. For tre år siden måtte Esben Just nemlig "genstartes". Mindre end to måneder efter sin 50-årsfødselsdag lå han i koma på Rigshospitalet med brystkassen åben. Siden har han - som menneske og som musiker - sat alt ind på at gøre den oplevelse til en force og udnytte den ekstra chance.

Med en vis portion galgenhumor har Esben Just kaldt sin koncert for ‘The Second Coming', og trods fortidens dårligdom er musikeren i absolut storform. Oplev en åndelig, musikalsk og underholdende rejse med Just som guide, der udover musikken også byder på fortællingen om at få sit hjerte og sin livsrytme ‘genstartet' og at rejse sig ved det træ, hvor man er faldet.

Turbinen lægger gerne gulv til, når Esben Just skaber ‘klap og tramp med på 2 og 4'-fest og demonstrerer den klaverteknik og rå soulstemme, han heldigvis stadig besidder
Vis kort
5. Mar Jazz

Loveless Blue Jazz Quintet

Torsdag den 5. marts 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 150/200)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Arrangør: Jazzens Venner
Underværket, Stemannsgade 9 C, Randers C
Premiere på Loveless Blue Jazz Quintet..

James Loveless vil være kendt af de fleste som en af de bærende stemmer i blues og rytmisk musik i Danmark. Nu synger han jazz fra "The Great American Songbook" i det splinternye spændende projekt Loveless Blue Jazz Quintet. Her synger James Loveless velkendte og elskede sange som "All Of Me", "They Can't Take That Away From Me", "Georgia On My Mind", "Summertime" og mange flere.

Den dygtige sanger med den amerikanske baggrund bliver bakket op af et hold særdeles fine musikere: Niels Mathiasen (saxofon), Jørgen Nielsen (kontrabas), Kristian Fogh (piano) og Jens Kristian Dam (trommer). De to sidste vil være kendt fra Mike Andersen Band, mens Jørgen Nielsen har slået sine folder i Frimer Band, Bourbon Street Jazzband og River Jazz & Blues Band. Niels Mathiasen er måske Danmarks bedste saxofonist, som mange vil have oplevet i f.eks. Grarup All Stars eller med Gnags.

Torsdag 5. marts kl. 20.00 på Underværket

Entre: kr. 150 for medlemmer, kr. 200 for gæster. Unge under 25 år har gratis adgang
Vis kort
6. Mar Jazz

Ana Silvera & Bjarke Falgren - Tur

Fredag den 6. marts 2020, kl. 19.
Pris: (Entré: 50 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Tvede Kirke, Udbyhøjvej 480, Tvede, Randers NØ
Turbinen på Tour unummererede siddepladser Varighed: 2 x 30 min Tvede Kirke, Udbyhøjvej 480A, 8930 Randers NØ Arrangør: Turbinen Dørene åbnes kl. 18.30..
Vis kort