Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 4 events i Randers Kommune mellem 16. jan. og 14. feb. 2019

20. Jan Jazz

Frokostjazz - Jacob Venndts Fabulous Swing Trio

Søn. d. 20. januar 2019, kl. 12.
Pris: (Entré: 187 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
- Foyeren Kl. 12.00 frokost - Kl. 13.00 Jazz Arrangør: Værket Jazzbuffet kl. 12.00 - koncert kl. 13.00..
Vis kort
7. Feb Jazz

Kansas City Stompers

Tor. d. 7. februar 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 200 kr. /150 kr. for medlemmer)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Underværket, Stemannsgade 9 C, Randers C
Nu kommer Danmarks måske mest populære jazzband gennem alle tider, nemlig Kansas City Stompers i stærkeste opstilling med Rikke Mølgaard som sangerinde..

KANSAS CITY STOMPERS, TORSDAG 7. FEBRUAR KL. 20.00 (DØRENE ÅBNES KL. 19.00):

Bandet blev stiftet af klarinettisten Niels Abild helt tilbage i 1951, og Abild er stadig en veloplagt og dygtig kapelmester, der hylder swing og traditionel jazz, men aldrig har holdt sig tilbage for at krydre sin musik med blues, pop og rock. Netop det elegante mix har gjort Kansas City Stompers til landets mest folkekære jazzorkester, hvis publikum rækker langt ud over traditionelle jazzkredse.

Kansas City Stompers har gennem årene benyttet sig af forskellige sangerinder, og i Randers er det den sprudlende og meget kompetente Rikke Mølgaard, der bestyrer vokalmikrofonen. Der er der ingen, der kan gøre ret meget bedre.

Jazzens Venner forventer pænt rykind til koncerten den 7. februar. Derfor har du mulighed for at bestille din billet forud. Entreen er 150 kr. for medlemmer og 200 kr. for gæster. For unge under 25 år er der gratis adgang.

Svar på denne mail: khKom@live.dk med dit navn, mobilnummer og antal billetter - eller brug Jazzens Venners Facebook-side.
Vis kort
9. Feb Jazz

Frokostjazz - Trio Nulle, Gustav Ljunggren & Emil de Waal

Lør. d. 9. februar 2019, kl. 12.
Pris: (Entré: 187 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Foyeren Kl. 12.00 frokost - Kl. 13.00 Jazz Arrangør: Værket Jazzbuffet kl. 12.00 - koncert kl. 13.00..
Vis kort
9. Feb Jazz

Indra Rios-Moor

Lør. d. 9. februar 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 200 kr. / 150 kr. via blusnight.dk)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Underværket, Stemannsgade 9 C, Randers C
Den amerikanske sangerinde Indra Rios-Moore betragtes som en af tidens stærkeste jazz-blues-soul stemmer og har tre højt roste og prisnominerede albums bag sig. Den spændende og alsidige sangerinde er aktuel med sig fjerde album "Carry My Heart"..

INDRA RIOS-MOORE BAND, LØRDAG 9. FEBRUAR KL. 20.00 (DØRENE ÅBNES KL. 19.00):

Her samarbejder vi med Bluesnight Randers. Du kan købe din billet på Bluesnights hjemmeside her: http://bluesnight.dk/vare/indra-rios-moore/

Bemærk, at der er tale om forsalgspris kr. 150. Når du ved indgangen viser dit medlemskort fra Jazzens Venner, får du - som medlemsrabat - en billet til køb af en øl, vand eller et glas vin i baren.

Indra Rios-Moore er svært at sætte i bås. Hun synger sange med et historiemæssigt indhold og blander genrer som jazz, soul, blues, gospel, R'n'B, americana og roots, der giver den amerikanske sanger sit helt eget udtryk. Mange af sangene skriver hun selv, men ikke så få er fortolkninger af numre, som andre har gjort til hitsange. Det gælder f.eks. svenske Robyn og topnavne som Curtis Mayfield, David Bowie, Pink Floyd, Steely Dan og selvfølgelig Duke Ellington.

På saxofon optræder Rios-Moore's danske partner Benjamin Trærup. De to mødte hinanden i USA i 2007 og fandt sammen i både den musikalske og personlige kærlighed. Parret er nu bosat i Spanien, hvorfra de turnerer over hele verden. Bas og trommer håndteres af Thomas Sejthen og Knut Finsrud
Vis kort