Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 4 events i Randers Kommune mellem 24. aug. og 22. sep. 2019

31. Aug Marked/byfest

Bagagerumsmarked

Lørdag den 31. august 2019, kl. 10-14.
Pris: (Fri entré)
Østervold, Østervold, Randers C
Bagagerumssalg på Østervold, kom og gør en god handel i en hyggelig atmosfære. Gratis adgang for købere..
Vis kort
1. Sep Marked/byfest

Børne- & familiefest i Doktorparken 1. september

Søndag den 1. september 2019, kl. 10-15.
Pris: (Fri entré)
Doktorparken, Parkboulevarden 80, Randers NV
LIONS Kronjylland afholder igen i år Børne- & Familiefest i Doktorparken. Kom og få en festelig dag med sang og musik, køretur i hestevogn, opvisning af RgF, lav dit eget snobrød med spejderne og m. m. Der er gratis entre og vi gir garanti for hygge..
Vis kort
7. Sep Marked/byfest

Plantemarked på Østervold

Lørdag den 7. september 2019, kl. 9.30-12.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Østervold, Østervold, Randers C
Vi afholder som sædvanligt vores populære plantemarked på Østervold. Eftersommeren er den bedste planteperiode, så det er her, der skal købes ind til hullerne i bedene - eller til det nye bed, man har planlagt hen over sommeren..

Som haveejer er det noget af det mest inspirerende at gå på plantemarked. Du møder andre haveinteresserede - både i staderne og udenfor - og du ser et udvalg, som er meget anderledes end en almindelig planteskole, da det for langt de fleste stadeholderes vedkommende er privat salg. Alt i alt en særdeles hyggelig dag
Vis kort
14. Sep Marked/byfest

Klyngefestival Kronjylland

Lørdag den 14. september 2019, kl. 10-15.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Mellerup Efterskole, Almisbakken 19, Mellerup, Randers NØ
Udstillere fra lokalområdet viser deres forskellige hobbyrelaterede interesser og talenter frem. De forskellige stande vil omfatte småhåndværk, kunst og specialiteter i f.h.t. mad og drikke. Desuden vil der være arbejdende stande og kulturelle indslag..

Landsbyklyngen Kronjylland blev etableret få et par år siden og er en sammenslutning af landsbyer nord for Randers Fjord. Sidste år afholdte vi for første gang en festival for at fremme samarbejdet i mellem og kendskabet til byerne, der er en del af Landsbyklyngen Kronjylland. Vi glæder os til igen i år at afholder denne festival, hvor lokale kræfter viser et udpluk af de mange forskelligartede hobbyer og aktiviteter, der er i området. De mange stande vil blandt andet omfatte kreativt kunsthåndværk, træarbejder, billedkunst, smykker, lystfiskeri og nørklerier. Mellerup Efterskole lægger lokaler til, og skolens talentfulde elever vil optræde flere gange i løbet af dagen. Tag hele familien med til en hyggelig dag, og prøv kræfter med eksempelvis pilefletning eller malerkunsten og prøvesmag eller køb forskellige lokalt fremstillede produkter med hjem
Vis kort