Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 6 events i Randers Kommune mellem 15. okt. og 13. nov. 2019

23. Okt Skuespil

Jordens indre

Onsdag den 23. oktober 2019, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 290 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Året er 1936, og Inge Lehman, der har viet sit liv til geologi og seismologi gør en forbløffende og fænomenal opdagelse: Jordens indre er en fast kerne!.

Som den første kan Inge Lehmann bevise dette og dermed revolutionerer den geologiske tankegang. Men anerkendelsen udebliver - i hvert fald herhjemme - hvor hun bliver tilsidesat for sine mandlige kollegaer. "Du skal vide, hvor mange inkompetente mænd, jeg var nødt til at konkurrere med - forgæves," som hun beskrev det over for sin nevø. Inge Lehmann rejste til USA og underviste, efter at de amerikanske forskerkredse i langt højere grad gav Inge Lehmann den anerkendelse, hendes arbejde fortjente. Iben Hjejle indtager rollen som den skelsættende danske forsker, og Jesper Lohmann er hendes forskerkollega Niels Bohr, når Folketeatret, Værket og Randers Teaterforening inviterer indenfor til denne fabelagtige fortælling om en bemærkelsesværdig kvinde, der uretfærdigt måtte kæmpe endnu hårdere end sine mandlige kollegaer.

Arrangør: Randers Teaterforening.

Teateroptakt i Koncertsalen kl. 18.00 - 18.30
Vis kort
26. Okt Skuespil

Sigurds Danmarkshistorie

Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 14.
Pris: (Entré: 245 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Forfatter, børnevært og musiker Sigurd Barrett har skabt en stort anlagt teaterkoncert for hele familien på baggrund af sin bestseller-bog 'Sigurd Fortæller Danmarkshistorie'..

Når Sigurd Barrett fortæller Danmarkshistorie, rummer det lidt af det hele. Tidsmaskiner, istid, runesten, vikinger og H.C. Andersen, men først og fremmest også underholdningsværdi for hele familien og fantastisk musik. Sammen med Det Kongelige Teater har forfatter, komponist og børneværten konverteret sin bestseller-børnebog ‘Sigurd Fortæller Danmarkshistorie' til en stort anlagt teaterkoncert for små og store.

I forestillingen møder vi Sofie, hvis far har opfundet en tidsmaskine, som ved en fejl sender Sofie tilbage til istiden og til begyndelsen af Danmarkshistorien. For at nå hjem til sin far og sin egen tid, må hun bevæge sig op igennem historien, hvor hun bl.a. møder Egtvedpigen, Grauballemanden, vikinger og munke, ligesom hun i guldalderen krydser H.C. Andersen og Grundtvig. Kan Sofie genfinde sin far og ende i den rette tid? Det får vi at se i ‘Sigurds Danmarkshistorie'.

For alle mellem 5 og 100 år - børn, forældre og bedsteforældre
Vis kort
27. Okt Skuespil

Mis Med de Blå Øjne

Søndag den 27. oktober 2019, kl. 10.
Pris: (Entré: Børn/Unge: 75 kr, Løssalg: 75 kr, Seniorer: 75 kr, Studerende over 25 år: 75 kr) Køb/bestil billet
Randers EgnsTeater, Mariagervej 10, Randers C
Teater for børn. Aldersgruppe: 3-8 år. Varighed: 45 min uden pause..

Egon Mathisens Børnebogsklassiker fra 1949. Dristigt iscenesat i Comedievognens stemningsfyldte og legende dramatisering, der forløser fortællingens farlighed, humor og ukuelighed, til akkompagnement af Django Reinhardts jazzede musik, der får det hele til at svinge sammen.

Om den lille modige mis der gik ud i verden for at finde landet med de mange mus. For selv om man har blå øjne, kan man sagtens være ligeså meget kat og mindst ligeså god kat som alle dem med de gule. Det er stadig værd at huske på!

Pressen skrev:
"Underfundig, lun og overskudsfyldt"
Berlingske Tidende

"Forestillingen er en sand perle"
Politiken

"Magisk Kattepoesi"
Ekstrabladet

Medvirkende: Ea Mannov, Sevik Perl

Scenograf: Ea Mannov
Instruktør: Bo Bertram
Instruktør: Niels Jørgensen
Vis kort
3. Nov Skuespil

Cirkusleg

Søndag den 3. november 2019, kl. 10.
Pris: (Entré: 75 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Randers EgnsTeater, Mariagervej 10, Randers C
Husk at stille P-skiven. Max. 3 timers parkering Adgang til forestillingen 60 minutter før start Der henvises i øvrigt til billetbetingelser..
Vis kort
11. Nov Skuespil

Stå fast

Mandag den 11. november 2019, kl. 19.30.
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Vis kort
12. Nov Skuespil

John Lennon er død

Tirsdag den 12. november 2019, kl. 19.30.
Pris: (Entré: Abonnement: 110 kr, Børn/Unge: 75 kr, Gruppe, Stud. over 25 år: 75 kr, Løssalg: 150 kr, Seniorer: 150 kr, Studerende over 25 år: 75 kr) Køb/bestil billet
Randers EgnsTeater, Mariagervej 10, Randers C
Ny dansk dramatik. Aldersgruppe: Fra 15 år. Varighed: 90 min uden pause..

Et syretrip af en komedie om livet i en stripklubversion af skærsilden. Her har John Lennon siddet siden d. 8. december 1980 på sin faste barstol og tyllet whiskyshots. Dette har gjort ham en lille smule bitter, for at sige det mildt. Derfor er han heller ikke just snakkesalig, da 19-årige Fanny Viola Rose Christophersen Kristensen Hansen pludselig træder ind af døren. Kan Fannys barnlige uskyld puste liv i en død idealisme, eller er John blevet for dumt et svin, af de mange år i limbo? Og er han overhovedet til blondiner?

OBS! Der indgår stroboskoplys i forestillingen

Medvirkende: Gerard Carey Bidstrup, Charlotte Munksgaard, Peter Zandersen

Instruktør: Emil Hansen
Scenograf: Rebekka Bentzen
Lysdesigner: Sonja Lea
Lyddesigner: Rune Abel
Vis kort