Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 379 events i Randers Kommune mellem 18. sep. og 17. okt. 2020

18. Sep Andet/Ukendt

Keld og Hilda koncert

Fredag den 18. september 2020, kl. 13.30-15.30.
Pris: (Entré: 50 kr (75 kr ikke medlemmer))
Hjemmeside: Se hjemmeside
Randers Fritidscenter, Vestergade 15, Randers C
Hits som: "Do you speak english", "Landsbyens gadekær" og "Vi skal gå hånd i hånd". Tilmelding senest 15.09 på ældresagen.dk/randers og på kontoret Odinsgade 14A (man 15-17, tir og tor 10-12) samt i Badmintonhallen man, tir, fre 9.30-11.30..

Kontakt: Yvonne Petersen, 21 56 10 39 eller Ebba Offebach, 21 27 17 94
Vis kort
18. Sep Musical

Club Clemens

Fredag den 18. september 2020, kl. 15.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Sct. Clemens Kirke, Parkboulevarden 15, Randers C
Fredage kl. 15-17 Kirkens børneklub, Club Clemens, er for alle børn (førskolebørn i følge med en voksen). I efteråret skal Club Clemens fortsætte med at arbejde med musicalen: "Den lille Prins"..

Musicalen vises for et betalende publikum lørdag 24. oktober og den fremføres også som en skoleforestilling, fredag 34. oktober om formiddagen. Herefter går vi i gang med en ny musical der skal vises i foråret og der bliver også tid til en lille juleting ;-) Club Clemens er en aktiv og glad fredagsklub med: drama, kor, kreative aktiviteter, udflugt/overnatning/fest, koncerter, bibelfortællinger, børnegudstjenester, musik, forældrekaffe og musicals - musicals - musicals... Pris 100 kr. for en sæson (sept.-april). Mød bare op en fredag i sæsonen. Kontaktperson: Helle Strange, tlf. 8712 4113, mobil: 5114 6018, e-mail: info@sct-clemens.dk
Vis kort
18. Sep Revy/kabaret

Randers Revyen

Fredag den 18. september 2020, kl. 18.30.
Pris: (Entré: 499 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Fiskerestaurant Pakhuset, Kulholmsvej 4, Randers NØ
Torsdage, fredage og lørdage aftener fra 3. september og en måned frem kan du blive forkælet af indbydende fisketallerken, hovedret, dessert og humor, musik og underholdning i topklasse - Randers Revyen 2020..

Når I ankommer til Pakhuset, mødes I til et glas bobler før I placerer jer ved langbordene i det stemningsfyldte pakhus. Foran dig står forretten klar - en lækker anrettet fisketallerken. I den anden ende af lokalet er der opstillet borde med bugnende fade af stege, kartofler og salater og selvfølgelig er der lidt til den søde tand, inden bordene ryddes og aftens show starter.

Billetprisen er kr. 469,- på torsdage og kr. 499,- fredage og lørdage.

Rikke Buch Bendtsen
I 2018 var Rikke på scenen i Pakhuset for første gang - og sikke en debut! Vi glæder os over, at den erfarne revy-skuespiller, der også er kendt fra mange shows og musicals - og ikke mindst som sangeren Disko Lydia i Diskofil i 90'erne - igen er med i år.

John Batz
Én af idémændene bag Aarhus Revyen og en meget erfaren revyskuespiller fra andre af de Danske revyer har vi fået tilbage til Randers Revyen for 2. år i træk - vi nød nemlig også selskabet i 2013 og 2019. Måske har du også set John i TV-serier som Den som dræber og Dicte? John Batz er flere gange nomineret som årets revykunstner.

Karsten Jansfort
Han er tilbage! For 3. gang i Randers Revyens historie er vi heldige at have Karsten Jansfort med. Vi har set Tom i film som Dirch og Klassefesten, i en række musicals og teaterforestillinger bl.a. på Det Kgl. Teater, som stemmen bag figurer i tegnefilm, og ikke mindst fra revyscenen, hvorfra han i 2010 vandt "Årets dirk".

Lone Rødbroe
For 12. gang kan vi med stor fornøjelse præsenterer Lone Rødbroe i årets revy - og vi og publikum glæder os hvert år. Lone har stået på mange af landets revyscener siden 2010 og ellers kender vi hende rigtig godt fra Randers Egnsteaters mange opsætninger
Vis kort
18. Sep Show/stand up

Niels Hausgaard - Du ved, hvad jeg

Fredag den 18. september 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 325-425 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Niels Hausgaard - Store sal kl. 19.30 Billetsalgsstart 1. november 2019 kl. 10.00 Max 6 stk. billetter pr. kunde Arrangør: Værket Foto, video, audioudstyr og drikkevarer må ikke medtages..
Vis kort
19. Sep Undervisning

Workshop med Wordpress

Lørdag den 19. september 2020, kl. 09-15.
Pris: (Pris: 275 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: AOF Randers
Voruphuset, Lønstrupvej 10, Vorup, Randers SV
Underviser: Dorte Rask Laursen..

Har du gennemgået AOF's grundkursus for begyndere i Wordpress og trænger du til at få frisket dine kundskaber op med indsættelser af sider/indlæg, menuer, widgets, plugins, nyt tema/design eller andet til din egen hjemmeside?
Ryk en lørdag ud af kalenderen fra kl. 9.00-15.00, hvor du arbejder med din egen hjemmeside og hvor der er lærer til rådighed til at gå rundt og hjælpe. Husk derfor egen pc og adgangskoder til hjemmesiden. Der vil formentlig ikke være øvelseshjemmeside til rådighed, så derfor er det et must at du har egen hjemmeside at arbejde på
Kurset er eksklusivt oprettet for dig som har været med før på grundforløbet
Vi vil derfor gerne at, når du tilmelder dig kurset, skriver hvad du især gerne vil have gennemgået, så undervisningen kan tilrettelægges derefter. Der vil være mulighed for en pause ved middags tid, så husk madpakken

Hold: 20-70206
Vis kort
19. Sep Undervisning

Færdselsrelateret førstehjælp

Lørdag den 19. september 2020, kl. 09-17.
Pris: (Pris: 350 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: AOF Randers
AOF Huset, Odinsgade 4, Randers C
Underviser: Jan Glüich Hansen. HUSK.! INTETKØREKORT UDEN FØRSTEHJÆLP. Materialeudgift kr.160 betales til underviseren når du møder ind. NB!.

Husk vedtilmelding at oplyse cpr. nr og mail adresse, så underviser kan udfylde ogsende kursusbevis.

Kurset omfatterorientering om grundlæggende førstehjælp samt hjertemassage og hjertestarter.Følgende emner gennemgås på kurset:

Stands ulykken
Nødflytning
Livreddendeførstehjælp
Alarmering
Almindeligførstehjælp
Trinvis førstehjælp,resume

Varighed: 8 timer +pauser

Der skal mødes min.10 min. før kursus start

Hold: 20-78204
Vis kort
19. Sep Foredrag

"Humor som sjælesorg" - med Anders Bonde

Lørdag den 19. september 2020, kl. 10.
Pris: (Fri entré)
Sct. Clemens Kirke, Parkboulevarden 15, Randers C
Det lune glimt i øjet og den humørfyldte historie virker ofte opmuntrende på et tynget sind. Humor, kalder vi det, og ordentlig humor er sjældent kun for sjov..

Det er Anders Bonde's påstand, at humor for alvor også er sjælesorg. Emnet belyses med afsæt i det kristne menneskesyn og med udblik til hverdagens humor. Meget naturligt holdes foredraget i causeriets form, hvor netop humoren tjener eftertanken.

Anders Bonde er sognepræst, bonde og provst.

Sct. Clemens kirke byder på kaffe og rundstykker. Arrangementet er gratis
Vis kort
19. Sep Undervisning

Flerlagsmaleri / Billedsampling

Lørdag den 19. september 2020, kl. 10-14.30.
Pris: (Pris: 270 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: AOF Randers
AOF Huset, Odinsgade 4, Randers C
Underviser: Mia Brejnholm Nielsen. Elsker du også abstrakt og figurativt kunst og atudfolde dig kreativt?. Her er et sjovt og inspirerende abstrakt/figurativtkursus, hvor der bliver fuld knald på kreativiteten og fantasien..

Helt konkret kommer du til at bygge værker op i flerelag, ved at mixe alle mulige teknikker og materialer på lærred. Du vilnaturligvis få en instruktion til de forskellige teknikker, samt forskelligeøvelser og tid til fri fordybelse og samvær med de andre kursister.

Materialeudgifter: 75,-

Der vil være en merudgift for lærreder efter egetforbrug

Hold: 20-77237
Vis kort
19. Sep Andet

Hør en historie - højtlæsning for dig og din familie

Lørdag den 19. september 2020, kl. 11.
Pris: (Gratis billetter)
Randers Bibliotek, Stemannsgade 2, Randers C
Hør en historie i børnebiblioteket. Ingen tilmelding..

Tag en pause og lyt til en historie. Frivillige voksne læser højt i en halv time af de mange fantastiske historier, der gemmer sig i børnebiblioteket. Bagefter kan du måske låne historien med hjem og læse videre sammen med far og mor.

Historierne vil fortrinsvis være målrettet børn mellem 3-6 år men alle der har lyst til en god historie er velkomne. Der er nye historier hver lørdag
Vis kort
19. Sep Andet

Sogneudflugt

Lørdag den 19. september 2020, kl. 12.30.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Sognegården ved Dronningborg Kirke, Egholmsvej 8A, Randers NØ
Udflugten arrangeres i samarbejde med Gudumholm-Lillevorde Pastorat. Deltagerbetaling: 100 kroner (der betales i bussen)..

Tilmelding senest 8. september på mail: lsje@km.dk Et af Aalborgs smukke og historiske steder er Almen Kirkegård, der ligger som en stille oase gemt af vejen fra byens liv. Guide Knud Johansen vil fortælle os mere om kirkegården og dens betydning for byen. Udover Almen Kirkegården skal vi opleve flere - både kendte og ukendte - steder i Aalborg. Vi slutter af med kaffe i Orangeriet i Folkekirkens Hus. Flere oplysninger finder du i kirkesiden i Aalborg:NU/Vejgaard efter sommerferien
Vis kort