Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 320 events i Randers Kommune mellem 23. okt. og 21. nov. 2019

24. Okt Foredrag

"Vi mennesker er meget forskellige. men vi er mest ens!"

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 19.
Sognegården ved Dronningborg Kirke, Egholmsvej 8, Randers NØ
Sogne- og korshærspræst Stine Tougaard fortæller om sit arbejde. Hun har sin faste gang på Kirkens Korshærs arbejdssteder i Randers og oplever, hvordan Kirkens Korshær hjælper mennesker, der i mange andre sammenhænge er blevet glemt, udstødt og opgivet..
Vis kort
24. Okt Møder

Sangaften med Kai Normann Andersen-trioen

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 19.
Lem kirke, Lemvej 51, Randers NØ
Torsdag 24. oktober kl. 19:00 Gamle danske filmsange med Kai Norman Andersen-trioen, der består af Birgitte Leth (pianist), Anne Marie Leth Michaelsen (sopran) og Rasmus Mulvad Beyer (tenor)..

Trioen fremfører sange fra gamle danske film, fortrinsvis af Kai Normann Andersen, men med enkelte afstikkere til f. eks. Matador og operetter som Sommer i Tyrol. Trioen er etableret i december 2017 og havde sin første optræden på Randers Kollektivhus i januar 2018
Vis kort
24. Okt Foredrag

Slut med slum! Sanering og byfornyelse i byerne i 1900-tallet

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 19-19.30.
Pris: (Entré: 50 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Museum Østjylland - Kulturhuset, Stemannsgade 2, Randers C
Kom med til et fascinerende foredrag, hvor historiker Kristian Buhl Thomsen fortæller om sanering og byfornyelse i 1900-tallets større, danske byer..
Vis kort

Me and Maria

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 50 kr)
Enghøj Kirke, Enghøj Allé 10, Randers NV
Duoen udgav i maj 2019 albummet "Med tusind stjerner", hvor titelnummeret blev spillet" live på Go'Morgen Danmark. ME and MARIA består af Maria Anna Rosenberg på vokal og keyboard og Johannes Pehrson på bas og vokal. De skriver selv tekst og musikken..

ME and MARIA skaber et poetisk rum, hvor publikum får mulighed for at tage en pause fra hverdagens høje tempo og vende blikket indad. Musikken er enkelt arrangeret for bas og vokal og efterlader derfor plads til nærvær og eftertænksomhed.

Temaerne omhandler overvindelse af modgang og tvivl og om at finde håb, glæde og taknemmelighed.

Johannes Pehrson er bassist, sanger, sangskriver og producer. Før musikken tog over, har Johannes været elitekajakroer, på U18 og U23 landsholdet.

Maria Anna Rosenberg er udannet på Den Danske Scenekunstskole samt Sjællands Kirkemusikskole.
Maria har rejst rundt i store dele af verden med musicals på turneer og teatre og været en fast del af Roskilde Domkirkes natkirke
Vis kort
24. Okt Foredrag

Foredrag: Ovartaci overtossen fra Risskov v/ Anna Valbjørn

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 19.30-21.30.
Torup Kirke, Gydevej 1, Langå
Foredragsholder Anne Valbjørn Odgaard i Torup kirke torsdag den 24. oktober kl. 19.30 Ovartaci overtossen fra Risskov Historier om kunstneren Ovartaci fra det lukningstruede Museum Ovartaci, museet tilkoblet det psykiatrisk hospital Risskov og en..

Gennemgang af hans kunst, området kunst og psykisk sygdom, kunst som selvbehandlingsproces og meget mere
Vis kort
24. Okt Rock/Pop

Steen Jørgensen - Duo

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 270 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Sort Sol-frontmand Steen Jørgensen og den danske stjerneguitarist Rune Kjeldsen lander på Turbinen i efteråret med en blanding af Steens solo-numre, Sort Sol-sange og fortolkninger af værker fra navne som Dylan, Young, Cohen, Joy Division og Kraftwerk..

Siden 1979 har Steen Jørgensen været frontmand i det enestående danske rockband Sort Sol, der har vundet adskillige priser og hæder for bl.a. albums som Flow My Firetear og Glamourpuss.

I 2013 udsendte Steen Jørgensen soloprojektet Standards for Living og turnerede landets spillesteder tynde sammen med en af landets bedste guitarister, Rune Kjeldsen (Savage Rose, CV Jørgensen, Kira and the Kindred Spirits bl.a.). Til efteråret tager Steen Jørgensen atter Rune Kjeldsen med på spillestedsturné, og duoen spiller en helt speciel ‘tæt' koncert for et siddende publikum på Turbinen.

Steens karakteristiske stemme og Runes ekvilibristiske guitaregenskaber er de perfekte forudsætninger for et udsøgt repertoire af sange fra Steens solokarriere, Sort Sol-numre og modige tolkninger af Bob Dylan, Neil Young, Leonard Cohen, Kraftwerk og Joy Division
Vis kort

Mikkel Julius

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 50 kr) Køb/bestil billet
Hotel Randers by Hornsleth, Torvegade 11, Randers C
En spændende singer-songwriter med rødder i Randers og kendt for sangen om barndommens by, Spentrup..

Mikkel er en en glimrende guitarist og sanger, og han er netop nu på vej med nye udgivelser
Vis kort
24. Okt Jazz

Adrian Cox Band

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 20-22.
Pris: (Entré: 200/150)
Underværket, Stemannsgade 9 C, Randers C
Se info her: https://undervaerket.dk/events/torsdagsjazz-adrian-cox-band/..
Vis kort
25. Okt Funk/Blues/R&B

Boo Boo Davis

Fredag den 25. oktober 2019
Pris: (Entré: 180 kr) Køb/bestil billet
Tante Olga, Søndergade 6, Randers C
Legendariske Boo Boo Davis tilhører den sidste generation af delta blues musikere, der skriver og spiller blues baseret på erfaringer fra det hårde liv i Mississippi Delta..

Boo Boo Davis er født og opvokset med arbejde i bomuldsmarkerne i Drew, Mississippi, som ligger i hjertet af Mississippi Delta. Specielt dette område var en magnet for nogle af datidens største musikere. Boo Boo arbejdede fra han var ganske ung i bomuldsmarkerne og her sang man højlydt for at få de lange, opslidende timer på bomuldsmarkerne til at gå hurtigere. Ligeledes sang han i en meget tidlig alder i kirken. Det er her han uden tvivl udviklede sin store, voluminøse blues-vokal. I hjemmet blev der spillet rigtig meget, hvor musikere som John Lee Hooker, Elmor James, Robert Pete Williams mfl. jævnligt deltog i musikudfoldelserne. Boo Boo Davis fik musikken ind med modermælken. Allerede som femårig spillede han mundharpe, og som trettenårig beherskede han guitaren. Herefter begyndte han at optræde for andre. Han har spillet med alle de største (også de mindre) inden for bluesmusikken. Nu kan han opleves i Randers hos Tante Olga, hvilket må være et must for alle, der elsker Delta-blues!
Vis kort
25. Okt Andet/Ukendt

Kurt Ravn i Fritidscentret

Fredag den 25. oktober 2019, kl. 13.30-15.30.
Pris: (Entré: 50 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Randers Fritidscenter, Vestergade 15, Randers C
Der er magi i luften, når "Røde" fra Matador, alias Kurt Ravn synger "Visen om de 3 Musikanter". Repertoiret spænder vidt: Årstidens sange, evergreens, musicaltoner. Tilmelding fra 01.07.2019 på "Ældresagen.dk/randers". Max. 350 personer..
Vis kort