Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 402 events i Randers Kommune mellem 29. sep. og 28. okt. 2020

30. Sep Andet

Nørkleklub

Onsdag den 30. september 2020, kl. 14.30-16.30.
Johanneskirken, Vorup Boulevard 29, Randers SV
Vis kort
30. Sep Andet

Pigekor

Onsdag den 30. september 2020, kl. 15.
Sct. Clemens Kirke, Parkboulevarden 15, Randers C
Pigekoret har eksisteret i 6 år, og er i denne sæson for piger i 5. 8. Klasse. Koret tæller 14 dygtige korpiger ved sæsonslutning i juni 2020..

Sted: Sct. Clemens Kirke Tid: Hver onsdag kl. 15-00-16.30* Første gang: Onsdag 2. september Vi synger primært 3- og 4-stemmige satser, både rytmiske og klassiske. Koret medvirker ved en række gudstjenester og koncerter i løbet af året. Der vil endvidere blive arrangeret et par weekend-workshops samt en hyttetur i foråret. Det er gratis at være med i Pigekoret. Det kræver en lille stemmeprøve at blive optaget. Info og tilmelding: Kontakt Mads Wadmann, korleder og organist, på tlf. 22830282 eller mail: madswadman@hotmail.com
Vis kort
30. Sep Andet

FrivilligMobilen rykker ud - Havndal

Onsdag den 30. september 2020, kl. 15-17.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Arrangør: Frivilligværket
Havndal, Østerbro 15, Havndal
Dit lokale frivilligcenter Frivilligværket er kommet på hjul. Mød det mobile frivilligcenter FrivilligMobilen foran Dagl' Brugsen i Havndal onsdag d. 30. september kl. 15.00-17.00..

Frivilligværkets mobile kontor fortsætter sin tur rundt i Randers opland. Kig forbi og få en snak.

Vi byder på kage, kaffe og en uforpligtende snak om Frivilligværkets tilbud til både foreninger og jer, der gerne vil være frivillige.

Frivilligværket Randers er et tilbud til foreninger, borgere, kommunale medarbejdere og institutioner samt private virksomheder om gratis rådgivning og sparring om alle aspekter indenfor frivillighed.

Vi rådgiver foreninger om rekruttering, kommunikation, projektudvikling m.m., giver borgere et overblik over frivillige initiativer, sparrer med kommunale institutioner om inddragelse af frivillige, afholder netværks- og synlighedsskabende arrangementer, udlåner lokaler og meget mere
Vis kort
30. Sep Andet

Aflyst: Ordblindetemadag

Onsdag den 30. september 2020, kl. 15-18.
Randers Bibliotek, Stemannsgade 2, Randers C
Uge 40 er ordblindeuge, og det markerer vi med en temadag om ordblindhed på Randers Bibliotek den 30. september. Frem til klokken 15.00 er dagen forbeholdt ordblinde skoleelever, men programmet fra 15.00-18.00 er for alle interesserede..

Dagen består af interessante oplæg, hvor man blandt andre opleve:

Christian Bock

Christian Bock er ordblindementor og hjælper ordblinde med at finde de helt rigtige hjælpemidler, så de kan klare sig på lige fod med alle andre.

Julie Skibelund

Julie Skibelund er ordblindeunderviser og underviser børn og unge med ordblindhed via kurser fra Ordblindetræning.

Forfatter Ronnie Andersen

Ronnie Andersen skriver ungdomsbøger om emner som identitet og samfund. Ronnie Andersen er selv ordblind og i hans foredrag tager han afsæt i sin egen historie med lige dele humor og alvor.

Om programmet for ordblinde skoleelever:

På grund af de nye retningslinjer i forbindelse med corona, har vi udarbejdet en "light-version" af temadagen for ordblinde skoleelever. For at få plads til alle tilmeldte elever, har vi blandt andet kortet programmet ned. På trods af diverse justeringer lover vi, at det bliver en spændende og lærerig dag med en masse spændende oplæg og aktiviteter i Kulturhusets sal. Elverne bedes medbringe en mobil.

9.00-11.00 er for ordblinde mellemtrinselever fra følgende skoler:

Asferg Skole, Assentoftskolen, Bjerregrav Skole, Blicherskolen, C. la Cours Skole, Forberedelsesskolen, Korshøjskolen, Rismølleskolen, Vesterervangsskolen, Fårup Skole, Grønhøjskolen, og Langå Skole.

11.00-13.00 er for ordblinde udskolingselever følgende skoler:

Asferg Skole, Assentoft Skole, Blicherskolen, C. la Cours Skole, Korshøj, Forberedelsesskolen, Nørrevangsskolen, Vestervangsskolen, Fårup Skole, Grønhøjskolen og Langå Skole.

13.00-15.00 er for ordblinde udskolingselever følgende skoler:

Tirsdalens Skole, Munkholmsskolen, Rismølleskolen og Hornbæk Skole.
  • Hvis man som skole ikke kan deltage på grund af ovenstående justeringer, skal man meldes afbud senest fredag den 25. oktober til sb@randersbib.dk


Om eftermiddagens program:

Denne del af dagen gennemføres som planlagt og foregår i Kulturhusets sal fra 15.00-18.00. Her kan man foruden Christian Bock, Julie Skibelund og Ronnia Andersen møde

Netværkslokomotivet

Netværkslokomotivet vejleder og motiverer offentlige og private virksomheder til at opkvalificere medarbejdere, der har svært ved at læse, skrive, regne og bruge it og engelsk.

Lokale organisationer med tilbud til ordblinde.

Du kan tilmelde dig dagen ved at sende en mail til sb@randersbib.dk

Du er også velkommen til at dukke op på selve dagen
Vis kort
30. Sep Møder

Lem mr-møde i sak

Onsdag den 30. september 2020, kl. 15.15.
Sankt Andreas Kirke, Hadsundvej 81, Randers NØ
Vis kort
30. Sep Foredrag

Temaaften - afholdes i kirken

Onsdag den 30. september 2020, kl. 17-19.30.
Sct. Peders Hus, Fabersvej 47, Randers C
Frans af Assisi Foredrag ved Lene Højholt, præst, forfatter, foredragsholder og åndelig vejleder. Uddannet cand. mag. i kristendomskundskab, psykologi, og kunsthistorie. Frans af Assisi er en af middelalderens store religiøse personligheder..

Hans hengivelse til Kristus, hans store kærlighed til alt, hvad Gud har skabt, og hans radikalitet i forhold til at handle efter det, han tror på, gør ham i dag til en stor inspirationskilde for mange søgende mennesker. Også pave Frans har ladet sig inspirere af Frans af Assisi. Han har taget navn efter ham og forsøger i sit virke på sin egen måde at gå i hans fodspor. Denne aften vil handle om Frans af Assisi og den franciskanske spiritualitet, der virker så dragende på mennesker i dag. Tilmelding senest fredag den 25. september på tlf. 8642 2403. Afslutning med andagt. Foredraget holdes i kirken. Spisning er aflyst, og det er gratis at deltage
Vis kort
30. Sep Workshop

Tegneworkshop i særudstilllingen HELEN SCHOU

Onsdag den 30. september 2020, kl. 18-20.
Pris: (Entré: 75 kr pr. gang inkl. en sandwich. Ved samlet tilmelding til alle tre kurser: 200 kr)
Randers Kunstmuseum, Stemannsgade 2, Randers C
Over tre aftener genoptager tegnelærer og kunsthistoriker Jef Carstens sin tegnekurser i museets sale. Denne onsdag arbejdes der i særudstillingen HELEN SCHOU..

Tilmelding fordres. Bemærk: Max. 25 deltagere. Man kan deltage en aften eller alle tre gange. Pris: 75 kr. pr. gang inkl. en sandwich. Ved samlet tilmelding til alle tre kurser: 200 kr
Vis kort
30. Sep Foredrag

Bjørne, elge og shamaner i Djurslands vilde stenalder

Onsdag den 30. september 2020, kl. 18.30-20.
Pris: (Entré: 50 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Museum Østjylland - Kulturhuset, Stemannsgade 2, Randers C
Forskningsleder Lutz Klassen holder foredrag om Bjørneklanens Ø Kainsbakke ved Kirial, nær Grenaa. Der er overraskende nye historier om stenalderen tæt på Randers..
Vis kort
30. Sep Foredrag

Ultimatum - Stærkt foredrag om afhængighed i familien

Onsdag den 30. september 2020, kl. 19.
Pris: (Entré: 50 kr) Køb/bestil billet
Randers Bibliotek, Stemannsgade 2, Randers C
Stærkt foredrag om afhængighed i familien..

Det er nu 17 år siden, at Henrik Halby stoppede med sit misbrug. Han var afhængig af alkohol og hårde stoffer. En afhængighed der ødelagde, ikke bare en voksen mand, men en familie og relationer til venner og kollegaer.

Med flere selvmordsforsøg kunne historien være endt brat, hvis det ikke var for et brev. Et brev fra hans egen datter. I Ultimatum står far og datter sammen på scenen for at fortælle den hudløst ærlige beretning om et liv og en familie, der gik i stykker. Men også en familie, der har fundet livet og hinanden igen-på grund af et ultimatum.

Medvirkende: Henrik Halby og Julie Halby

Instruktion: Hansen & Kristensen

Minimumsalder: 16 år.

Foredraget foregår i Kulturhusets sal.

Projekt BRUS inviterer dig til foredraget ULTIMATUM.

brus.png

Børn trives ikke i de her familier. Det kan se sådan ud på overfladen. De lever i det eller forsøger at overleve.

I DK vokser ca. 122.000 børn op i familier med alkoholproblemer . Det svarer til næsten hvert 10. barn
Vis kort
30. Sep Andet

Café kors-sting

Onsdag den 30. september 2020, kl. 19-22.
Johanneskirken, Vorup Boulevard 29, Randers SV
Vis kort