Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 330 events i Randers Kommune mellem 24. feb. og 24. mar. 2020

13. Mar Andet

Sangcafé

Fredag den 13. marts 2020, kl. 10-11.30.
Sct. Peders Hus, Fabersvej 47, Randers C
Fællessang og formiddagskaffe. Kom og syng fra Højskolesangbogen sammen med organist Hanne Lund Nielsen. Pris for kaffe og rundstykke 10 kr. Tilmelding ikke nødvendig..
Vis kort
13. Mar Andet

Club Clemens

Fredag den 13. marts 2020, kl. 15.
Sct. Clemens Kirke, Parkboulevarden 15, Randers C
Fredage kl. 15-17 Kirkens børneklub, Club Clemens, er for alle børn (førskolebørn i følge med en voksen)..

I sæsonen 2019/20 skal vi lave 2 store musicals, den ene skal også vises som enskoleforestilling. Club Clemens deltager også i: "Vi synger julen ind", luciaoptog mm. Club Clemens er en aktiv og glad fredagsklub med: drama, kor, kreative aktiviteter, udflugt/overnatning/fest, koncerter, bibelfortællinger, børnegudstjenester, musik, forældrekaffe og musicals - musicals - musicals. Pris 100 kr. for en sæson (sept. april). Mød bare op en fredag i sæsonen. Kontaktperson: Helle Strange, tlf. 8712 4113, mobil: 5114 6018, e-mail: info@sct-clemens.dk
Vis kort
13. Mar Foredrag

Bogcafé - Krimimessen

Fredag den 13. marts 2020, kl. 16.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Randers Bibliotek, Stemannsgade 2, Randers C
Kom og gys med, når Lida Wengel og Vibeke Johansen fra Horsens Bibliotek dykker ned i det spændende program for Krimimessen 2020..

I anledning af den kommende krimimesse har vi inviteret to garvede krimilæsere fra Horsens Bibliotek til at fortælle om krimier med udgangspunkt i programmet for Krimimessen. Lida og Vibeke vil ud over krimier og spændingsromaner også komme med en flig uhygge fra virkelighedens verden.
Krimimessen bliver hvert forår lige inden påske afholdt i Fængslet i Horsens.
I 2020 er det den 28. og 29. marts.
Randers Bibliotek arrangerer bustur til Krimimessen lørdag d. 28. marts. Læs mere her
Vis kort
13. Mar Andet

Klumben & Raske Penge - Artist Tal

Fredag den 13. marts 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 50 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Klumben & Raske Penge - Artist Talk - Turbinens lounge kl. 19.30 unummererede siddepladser www.turbinen Arrangør: Turbinen Artist Talk med Klumben & Raske Penge Billetten er kun gyldig ved køb af billet til koncerten med Klumben & Raske Penge samme aften..

Dørene åbner kl. 19.15
Vis kort
13. Mar Show/stand up

Anders Lund Madsen - SLUT

Fredag den 13. marts 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 325 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Anders Lund Madsen rejser landet rundt for at samle nationen, inden det er for sent. For Jorden går muligvis under i foråret 2020. Eller også så gør den ikke, men Anders Lund Madsen tager ingen chancer og lader ingen sidde alene, når det hele er 'SLUT'..

"Jeg gør det her, fordi ingen skal se slutningen i øjnene alene," siger Anders Lund Madsen. For første gang rejser han landet rundt med et soloshow, og det gør han fordi, det langt fra er sikkert, om Jorden går under næste år. Men hvis den gør, kan man dele enden på det hele med Danmarks måske tryggeste mand.

Showet hedder naturligt nok SLUT, og selv om publikum skulle være så heldige, at Jorden ikke går under netop den aften, hvortil de har købt billet, så behøver de ikke at føle, at aftenen er spildt af den grund. For det første har de jo så faktisk reddet livet, og det er nærmest ligesom at blive født igen, og alting bliver bare lettere og sjovere, når man har fået sig en helt frisk, ny start. Og for det andet fordi SLUT er mere og andet end et trist farvel.

SLUT er Anders Lund Madsens version af Den Helt Store M.U.S. Ikke for ham selv eller nogle andre specielle, men for os alle sammen. Og mere end dét endda. For SLUT er ikke bare en medarbejderudviklingssamtale for vores land, vores folk og vores liv sammen. SLUT er en status på alting, mens stopuret tikker ned mod 0.

Og hvis dét nul så viser sig at være Det Store Nul, så stopper alting forhåbentlig med et bifald, hvilket vil være vidunderligt, siger Anders Lund Madsen, og hvis vi stadig er der, når tæppet går for, så kan vi alle klappe af dét, og på den måde bliver dette den ultimative win-win situation, så jeg kan ærlig talt ikke komme på nogen grund til ikke at købe en billet. Både til sig selv og én man holder af.

Der er stadig nogle måneder til at enden nærmer sig. Men uret tikker, og det er et åbent spørgsmål, hvor længe man tør vente på at slå til, hvis enden skal blive en ende, man kan lægge hånden på og blive tryg og varm indeni i derved. Det er SLUT, og det begynder snart
Vis kort
13. Mar Andet/Ukendt

Klumben & Raske Penge

Fredag den 13. marts 2020, kl. 21.
Pris: (Entré: 190 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
SkruOpTour Turbinen kl. 21.00 Ståkoncert Varighed: 70 min uden pause Arrangør: Turbinen Foto, video, audioudstyr og drikkevarer må ikke medtages Dørene åbnes kl. 20.00 Ungdomsbillet er kun gyldig ved forevisning af foto-id..
Vis kort
14. Mar Workshop

Kursus i Monotryk og Maleri

Lørdag den 14. marts 2020, kl. 10- 13.30.
Pris: (Entré: 150 for børn og tidligere elever 300 for voksne)
Arrangør: Fantasia
Omsorgscentret Byparken, Bredgade 8, Langå
Underviser Katrine Lyck, se www.katlyck@gmail.com underviser her i en blanding af enkle teknikker med uendelige muligheder for personligt udtryk. Se Fantasias hjenmmeside for mere info, tilmeld til Kirsten, max tyve deltagere, tilmelding er igang!.
Vis kort
14. Mar Andet

Hør en historie - højtlæsning for dig og din familie

Lørdag den 14. marts 2020, kl. 11.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Randers Bibliotek, Stemannsgade 2, Randers C
Hør en historie i børnebiblioteket. Ingen tilmelding..

Tag en pause og lyt til en historie. Frivillige voksne læser højt i en halv time af de mange fantastiske historier, der gemmer sig i børnebiblioteket. Bagefter kan du måske låne historien med hjem og læse videre sammen med far og mor.

Historierne vil fortrinsvis være målrettet børn mellem 3-6 år men alle der har lyst til en god historie er velkomne. Der er nye historier hver lørdag, og du kan også ønske en historie
Vis kort
14. Mar Klassisk

Lille formiddagskoncert - sang og klaver 1

Lørdag den 14. marts 2020, kl. 11.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Sct. Mortens Kirke, Vester Kirkestræde 7, Randers C
Lille formiddagskoncert - sang og klaverAnne Roed Refshauge, mezzosopran og Christian Præstholm, klaver.Værker af Edvard Grieg og Christian Præstholm..

Anne Roed Refshauge debuterede som solist fra Syddansk Musikkonservatorium i 2011 og har siden vist sig som en alsidig sanger, der bevæger sig naturligt mellem flere genrer. Aktiv koncertvirksomhed i folk-orkestret Svestar, som har udgivet 2 anmelderroste albums. Anne har en særlig forkærlighed for den nordiske musik, ny som gammel, og ved koncerten blandes sange af Edvard Grieg med Christian Præstholms nyere sange: Disse tre - seks sange om Tro, Håb og Kærlighed
Vis kort

Gymnastik opvisning

Lørdag den 14. marts 2020, kl. 14.
Arrangør: SIF Assentoft
Assentofthallerne, Stadionvej 41, Assentoft, Randers SØ
Vis kort