Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 383 events i Randers Kommune mellem 1. og 30. okt. 2020

3. Okt Klassisk

Vivaldi, Wayne og Westergaard

Lørdag den 3. oktober 2020, kl. 16.
Pris: (Entré: Løssalg: 150 kr - Abonn: 120 kr - u/25 år: 40 kr) Køb/bestil billet
Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Sammen med Randers Kammerorkester er violinisten Mo Yi og organisten Ulrik Spang-Hanssen solister i to dobbeltkoncerter af Vivaldi. Programmet indeholder også Svend Westergaards Blæserkvintet nr. 2 og Wayne Siegels Polypohonic Music for blæserkvintet..

Der står to virtuose professorer fra Det Jyske Musikkonservatorium på scenen, når to af Vivaldis Dobbeltkoncerter for violin, orgel og strygere klinger i koncertsalen med organisten Ulrik Spang-Hanssen og den kinesiske Mo Yi som solister. Som en flammekaster, der sprudler af ild og lys, er dobbeltkoncerterne af Vivaldi fulde af liv og overskud i et glitrende og veloplagt sammenspil mellem de to soloinstrumenter og orkestret under ledelse af David Riddell.

Kammerorkestrets blæsere sætter Vivaldi i relief med Svend Westergaards Blæserkvintet nr. 2, der inviterer publikum med på en rejse ind i det nordiske sinds univers med fabulerende melodier, smukke klange og lystige samtaler mellem instrumenterne. Wayne Siegels mangefarvede Polyfonic Music for blæserkvintet står også på programmet.

PROGRAM:

Antonio Vivaldi: Dobbeltkoncert for orgel og violin RV 541 og 542

Svend Westergaard: Blæserkvintet nr. 2

Wayne Siegel: Polyphonic Music for blæserkvintet
Vis kort
3. Okt Håndboldkamp

Sparekassen Kronjyllan/Waoo Goden League i Arena Randers

Lørdag den 3. oktober 2020, kl. 16.
Pris: (Pris: 5 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Arena Randers, Fyensgade 1, Randers C
Oplev Håndbolddamerne på dansk grund for første gang siden juni 2019, når Jesper Jensens udvalgte skal i aktion d. 3. oktober i Randers! Her spilles den anden af tre kampe i Sparekassen Kronjylland / Waoo Golden League!.

Dame-A
Sparekassen Kronjylland/Waoo Golden League

Kl. 13.45 Norge vs. Frankrig
Kl. 16.00 Danmark vs. Montenegro

Dørerne åbnes kl. 12:45

Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning.
Kørestolspladser købes igennem Ticketmaster kundeservice på telefon 70 15 65 65.

Billetsalg
Vi er desværre blevet nødt til at lukke for salget af billetter til håndbolddamernes Golden League-kampe i Horsens, Randers og Viborg. Det sker på grund af myndighedernes skærpelse af reglerne om forsamling ved større sportsarrangementer.
Vi beklager omstændighederne og håber at se dig i hallen, når reglerne lempes igen
Vis kort
3. Okt Fernisering

Fernisering - udsættes

Lørdag den 3. oktober 2020, kl. 16-17.
Hornbæk sognegård, Hornbæk Kirkevej 7, Randers NV
Fernisering af vores ny kunstudstilling i sognegården er i forlængelse af kaffekoncerten, ca. kl. 16. I oktober-november-december udstiller en alsidig lokal kunstner - Inga Undall - sine værker..

Inga Undall begyndte sent at male og udstille, men har altid været optaget af at tegne. Hendes billeder er olie- og akrylmalerier, pastelkridtbilleder, akvareller samt croquis tegninger, ofte i kul. Motiverne er især inspireret af landskaber og mennesker
Vis kort
3. Okt Revy/kabaret

Randers Revyen

Lørdag den 3. oktober 2020, kl. 18.30.
Pris: (Entré: 499 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Fiskerestaurant Pakhuset, Kulholmsvej 4, Randers NØ
Torsdage, fredage og lørdage aftener fra 3. september og en måned frem kan du blive forkælet af indbydende fisketallerken, hovedret, dessert og humor, musik og underholdning i topklasse - Randers Revyen 2020..

Når I ankommer til Pakhuset, mødes I til et glas bobler før I placerer jer ved langbordene i det stemningsfyldte pakhus. Foran dig står forretten klar - en lækker anrettet fisketallerken. I den anden ende af lokalet er der opstillet borde med bugnende fade af stege, kartofler og salater og selvfølgelig er der lidt til den søde tand, inden bordene ryddes og aftens show starter.

Billetprisen er kr. 469,- på torsdage og kr. 499,- fredage og lørdage.

Rikke Buch Bendtsen
I 2018 var Rikke på scenen i Pakhuset for første gang - og sikke en debut! Vi glæder os over, at den erfarne revy-skuespiller, der også er kendt fra mange shows og musicals - og ikke mindst som sangeren Disko Lydia i Diskofil i 90'erne - igen er med i år.

John Batz
Én af idémændene bag Aarhus Revyen og en meget erfaren revyskuespiller fra andre af de Danske revyer har vi fået tilbage til Randers Revyen for 2. år i træk - vi nød nemlig også selskabet i 2013 og 2019. Måske har du også set John i TV-serier som Den som dræber og Dicte? John Batz er flere gange nomineret som årets revykunstner.

Karsten Jansfort
Han er tilbage! For 3. gang i Randers Revyens historie er vi heldige at have Karsten Jansfort med. Vi har set Tom i film som Dirch og Klassefesten, i en række musicals og teaterforestillinger bl.a. på Det Kgl. Teater, som stemmen bag figurer i tegnefilm, og ikke mindst fra revyscenen, hvorfra han i 2010 vandt "Årets dirk".

Lone Rødbroe
For 12. gang kan vi med stor fornøjelse præsenterer Lone Rødbroe i årets revy - og vi og publikum glæder os hvert år. Lone har stået på mange af landets revyscener siden 2010 og ellers kender vi hende rigtig godt fra Randers Egnsteaters mange opsætninger
Vis kort
3. Okt Dans

An Eve And An Adam

Lørdag den 3. oktober 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: Abonnement/Klub: 110 kr, Børn/Unge: 75 kr, Løssalg: 150 kr, Seniorer: 150 kr, Voksen/Studerende: 75 kr) Køb/bestil billet
Randers Teater, Mariagervej 10, Randers C
Danseperformance. Aldersgruppe: Fra 14 år. Varighed: 60 min uden pause..

En forestilling der bogstaveligt sætter den virkelige nøgenhed i scene - som kontrast til den virtuelle !
Aktuelt ser vi i samfundet, at unge viser sig frem nøgne på sociale medier. Pornografi i alle afskygninger er let tilgængelig og forbruges i stor stil. Tilsyneladende findes blufærdigheden ikke mere, når det drejer sig om den nøgne krop i den virtuelle kultur.

Men samtidig bliver børn og unge mere og mere ofte fritaget for at gå i bad efter idræt i skolen !!!
Hvad sker der med vores forhold til naturlig nøgenhed ?

Et dramaturgisk greb:
Publikum ser først et bevægelses forløb ( en scene) med danserne iklædt tøj . . .
og bagefter det selv samme - nu helt nøgent ( eller omvendt )

Medvirkende: Sofia Pintzou, Mikolaj Karczewski

Koreograf: Palle Granhøj
Vis kort
3. Okt Skuespil

Hamlet - prins af Danmark

Lørdag den 3. oktober 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 290 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Hamlet ? prins af Danmark - Store Sal ?Noget er råddent i Danmarks rige? skrev William Shakespeare i sit udødelige drama om korruption, hævn og mord i Danmarks kongehus..

Oplev Hamlet på Værket, når Det Kongelige Teater opsætter mesterværket med stortalentet Esben Smed i front for et stjernespækket cast. William Shakespeares litterære mesterværk, Hamlet, får nyt liv på Værket i efteråret, når Det Kongelige Teater under anførelse af skuespilchef Morten Kirkskov opsætter tragedien med en håndfuld af landets bedste skuespillere. I Hamlet dør den gamle, danske konge Hamlet uventet, og den unge prins Hamlet må afbryde sine studier og vende hjem til Kronborg for at begrave sin fader. Unge Hamlet er i dyb sorg og overtager ikke tronen, men lader den gå til sin onkel Claudius ? der også tilraner sig enkedronning Gertrud. Da faderens genfærd viser sig for Hamlet med den chokerende afsløring, at det var onkel Claudius, der myrdede ham for magten, kræver han hævn gennem sin søn. Intet er Hamlet mere imod end at hævne sig og slå ihjel, men alligevel forvandles han til en dræber og i sin kamp svigter han ikke kun sig selv, men også sin forlovede Ofelia. Hamlets kamp ender med at koste dyrt for alle ? og Danmark står uden konge eller dronning. Glæd dig til at opleve Esben Smed som Hamlet over for Sara Viktoria Bjerregaard som Ofelia ? og et regulært stjernecast af skuespillere. Medvirkende: Esben Smed, Sara Viktoria Bjerregaard, Jacob Lohmann, Ellen Hillingsøe, Stine Schrøder Jensen, Alvin Olid Bursøe, Anton Hjejle, Laus Høybye og Mads Rømer Brolin-Tani. Iscenesættelse: Morten Kirkskov ? efter William Shakespeare. Arrangør: Randers Teaterforening
Vis kort

SøndagsFræs 0-6 år

Søndag den 4. oktober 2020, kl. 09-10.30.
Pris: (Pris: 45 / 25)
Hjemmeside: Se hjemmeside
RgF Hallen, Østre Boulevard 29, Randers NØ
Sjov og samvær med familien. Børn, forældre og bedsteforældre kan boltre sig i hallens mange gymnastikredskabsbaner, stortrampoliner, motorikredskaber og sjove legestationer. Børn op til 8 år ifølge med voksne. Medbragt mad og drikke må gerne nydes..

Vi har åben på følgende tidspunkter og anbefaler:

Kl. 9.00-10.30 Familier med børn op til 6 år.
Kl. 11.00-12.30 Familier med børn i alderen 4-8 år.
Kl. 13.00-14.30 Familier med børn i alderen 6-12 år.

Børn MAX 12 år
Vis kort

Omvendt

Søndag den 4. oktober 2020, kl. 10.
Pris: (Entré: Børn/Unge: 75 kr, Gruppe, Børn/Unge: 40 kr, Løssalg: 75 kr, Seniorer: 75 kr, Voksen/Studerende: 75 kr) Køb/bestil billet
Randers Teater, Mariagervej 10, Randers C
En danseakrobatisk leg med det omvendte. Nycirkus for børn og voksne. Aldersgruppe: 3-6 år. Varighed: 35 min uden pause..

Der var en og der var en anden. Så der var to. Nej, der var to, og de var en og en - eller var det omvendt?

En står på hænder. En er inde i en kasse. To kasser, to kroppe, oppe og nede, inde og ude. De er ens. Og omvendte.

Vi dykker ned i den barnlige og umiddelbare fascination af det omvendte. To håndstandsartister skaber et fantasiunivers med overraskende koreografier og finurlige bevægelser, der bytter rundt på perspektiver og inviterer publikum ind i begejstringen for det omvendte.

Omvendt er en elegant og legende nycirkusforestilling og en eftertænksom fortælling om at være menneske

Medvirkende: Signe Løve Anderskov, Henriette Aarup

Dramaturgisk assistent: Jørgen Carlslund
Scenograf: Mona Møller Schmidt
Konsulent: Boaz Barkan
Vis kort

OperaBio - Figaros Bryllup - Specialarrangement

Søndag den 4. oktober 2020, kl. 10.
Nordisk Film Biografer Randers, Thors Bakke 2, Randers C
Opera af W.A. Mozart..
Vis kort
4. Okt Workshop

Familie-søndag på ReMida

Søndag den 4. oktober 2020, kl. 10-14.
Pris: (Entré: 25 kr pr person)
ReMida, Randers, Erik Menvedsplads 2, 1 tv., Randers C
Sammen med din familie kan du fremstille forunderlige ting af ReMida materialer..

Når man går ind i ReMida center Randers, er det som at gå ind i en fortryllet verden. De mange finurlige materialer vækker lysten til at kikke på, røre ved og forundres. Det er næsten som 1001 nats eventyr.

Du kan fremstille mekaniske børsterobotter, hemmelige verdener, rumraketter eller lige hvad du kan tænke dig. Alt bliver "skabt" af tilsyneladende værdiløse materialer, der ellers skulle kasseres. Denne transformation kan støtte læreprocesser, kreativitet og .....fantasien sætter aldrig grænser
Vis kort