Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 320 events i Randers Kommune mellem 23. okt. og 21. nov. 2019

25. Okt Andet

Club Clemens

Fredag den 25. oktober 2019, kl. 15.
Sct. Clemens Kirke, Parkboulevarden 15, Randers C
Fredage kl. 15-17 Kirkens børneklub, Club Clemens, er for alle børn (førskolebørn i følge med en voksen)..

I sæsonen 2019/20 skal vi lave 2 store musicals, den ene skal også vises som enskoleforestilling. Club Clemens deltager også i: "Vi synger julen ind", luciaoptog mm. Club Clemens er en aktiv og glad fredagsklub med: drama, kor, kreative aktiviteter, udflugt/overnatning/fest, koncerter, bibelfortællinger, børnegudstjenester, musik, forældrekaffe og musicals - musicals - musicals. Pris 100 kr. for en sæson (sept. april). Mød bare op en fredag i sæsonen. Kontaktperson: Helle Strange, tlf. 8712 4113, mobil: 5114 6018, e-mail: info@sct-clemens.dk
Vis kort
25. Okt Andet/Ukendt

Livemusik på Hotel Randers by Hornsleth

Fredag den 25. oktober 2019, kl. 15 til 01.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Hotel Randers by Hornsleth, Torvegade 11, Randers C
Gratis livemusik. Kom og syng med når pop-up baren Hotel Randers by Hornsleth denne weekend får besøg af Sjaske & Rosenlund. Musikken starter kl. 22.00, men baren har åben helt fra kl. 15.00..

Denne fredag og lørdag aften får Hotel Randers by Hornsleth besøg af de to garvede musikere, Carsten (Sjaske) Mortensen og Allan Rosenlund. Sjaske på guitar og Rosenlund på bas og trommer (på samme tid!). De to vil, med deres fremragende vokaler og smittende spilleglæde, tilsammen sprede god stemning med levende musik af højeste kvalitet. Vi stemmer i med lækker vin på glas eller flaske og drinks til enhver smag.

Musikken spiller fra kl. 22.00 men baren har som altid åben fra kl. 17.00
Vis kort
25. Okt Foredrag

Uhyggeligt gode bøger - Bogcafé

Fredag den 25. oktober 2019, kl. 16.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Randers Bibliotek, Stemannsgade 2, Randers C
Denne bogcafe kigger nærmere på grænselandet mellem krimien og gyset..

I denne bogcafe vil Pernille og Jacob krydse grænsen mellem krimien og gyset og komme med eksempler på krimier, der bruger elementer fra gyset, og gysere, der bruge krimiens varemærker. Vi vil også se nærmere på, hvorfor vi som mennesker er så fascineret af det ubehagelige, af det ildevarslende.
Der er både nye og gamle bøger på tapetet og I vil også blive præsenteret for kommende romaner, de bøger Pernille og Jacob glæder sig til at læse i det mørke efterår
Vis kort
25. Okt Andet

Alle Helgen-retræte

Fredag den 25. oktober 2019, kl. 17-21.30.
Sankt Peders Kirke, Fabersvej 43, Randers C
Om hellighed Fredag den 25. oktober kl. 17-21.30 er du velkommen til en hel aften i Sct. Peders Kirkes smukke rum med tid til stilhed og eftertanke, bøn og meditation. Vi har Alle Helgen i tankerne og mindes de døde med håb..

Og så har vi også det hellige i tankerne: Hvad er helligt for os? Er vi selv hellige? Kan vi blive det? Der vil være oplæg og sang undervejs, vejledning i bøn og meditation samt stationer med inspiration til rådighed. Vi spiser sammen og slutter aftenen med fælles nadver. "Ved i ikke at I er Guds tempel og Guds ånd bor i jer." v. Anne-Mette Pedersen og Ulla Horsholt Tilmelding senest 14. oktober på 8642 2403 Pris: 50 kr
Vis kort
25. Okt Show/stand up

Typisk Jonatan Spang

Fredag den 25. oktober 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 325-425 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Komiker og skuespiller Jonathan Spang vender i 2019 tilbage til live-komikken med sit nye one man-show, "Typisk", der kommer til Værket den 25. oktober, og hvor den rutinerede komiker stiller skarpt på sig selv og sin egen verden..

Efter små fire års pause fra stand-up'en vender komiker og skuespiller, Jonatan Spang, nu tilbage til rødderne i live-komikken med sit nye show "Typisk", han tager med til Værket til oktober 2019. I de seneste år har Spang taget nyhedsbilledet under kærlig behandling og satirisk spiddet aktuelle historier i seer-succesen "Tæt på Sandheden" på DR2, men scenen og publikum trækker i den rutinerede komiker, der inden showet "Typisk" har fem one man-shows på cv'et og en alsidig karriere.

Spangs gennembrud kom tilbage i 1999, hvor han vandt DM i Stand-up. Siden har han bl.a. lavet fem one man-shows, en tv-serie, været teaterdirektør, skuespiller i film og på scene, og så er han aktuel med podcasten "Voksenvenner" sammen med komikerkollega Ane Høgsberg.

"Jeg har det med at blive optaget af alle mulige spændende projekter. Men der er ikke noget, jeg elsker mere end at være på tour og have kontakt med publikum og høre dem skrige af grin hver aften," siger komikeren.

Showet "Typisk" er netop et typisk Jonatan Spang-show ifølge komikeren selv. En mand - en mikrofon - en stor latterkrampe hver aften. Det nye show vil tage udgangspunkt i den store verden, men ende i det nære, hvor Spang stiller skarpt på sit eget liv og således hudfletter både dagens Danmark og hans egen verden. Fans af "Tæt på Sandheden" kan se frem til samme skarpe satire og overraskende pointer som i tv-programmet, men også at komikeren nu vender tilbage til det, han gør allerbedst.

"Nu, hvor jeg har taget beslutningen, kan jeg næsten ikke vente med at komme afsted. Jeg tror, at timingen er god til at tage en pause fra ‘Tæt på Sandheden', og jeg lover at være ligeså hård ved mig som, som jeg er ved ugens nyheder," siger han
Vis kort
25. Okt Foredrag

Efterårsmøde i Gassum Kultur- og Aktivitetshus

Fredag den 25. oktober 2019, kl. 19.
Gassum Aktivitetshus, Nyvej 1 B, Spentrup
Historier fra et liv i forsvaret og i nato ved oberst charlotte ployart wetche fredag den 25. oktober kl. 19.00 charlotte ployart wetche fortæller, at hun er vokset op pa slægtsgarden hvanstrup ved farsø i vesthimmerland..

Hun startede som menig soldat i 1991 og som officer (premierløjtnant) ved Prinsens Livregiment i Viborg i 1997 efter 3 ar pa Hærens Officersskole pa Frederiksberg Slot. Siden har hun bl. a. været udsendt pa internationale missioner fire gange til Bosnien, Afghanistan og Irak. I arene 2009-2014 var hun militærassistent for NATOs generalsekretær, Anders Fogh Rasmussen. Med Anders Fogh var hun blandt meget andet pa besøg hos præsident Obama i det Hvide Hus i Washington og hos premierminister Abe i Japan og hos mange statsog regeringschefer derimellem, inklusive en meget anderledes arbejdsfrokost hos premierminister Berlusconi i Rom. Det er en berejst og spændende fortæller, der gæster Gassum ved arets efterarsmøde
Vis kort
25. Okt Andet

Ølsmagning

Fredag den 25. oktober 2019, kl. 19-kl. 22.
Pris: (Entré: 225 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Romalt Kultur- og Forsamlingshus (v/Romalt aktivitetshal), Romalt Boulevard 28, Randers SØ
Fredag den 25. oktober 2019 arrangeres en øl smagning med belgiske øl fra Brygshoppen. Øl smagning foregår i Romalt Kultur- og Forsamlingshus, og billetter til kr. 225 skal købes på forhånd, billetsalg: Gert Rishøj, tlf. 22252254, mail g.rishoj@gmail.com..

Vi starter kl. 19.00 og ca. kl. 21.30 vil der blive serveret 3 stykker smørrebrød.

Medarbejdere fra Brygshoppen afholder smagningen.

Der vil være 7 smagsprøver. Øllene vil primært være Trappist øl, altså øl brygget af munke.

Vi vil bl.a smage følgende øl:

Der vil også være et par overraskelser, måske en frugt øl og en sur.

Endnu et arrangement i Romalt Kultur- og Forsamlingshus
Vis kort
25. Okt Rock/Pop

Folkeklubben

Fredag den 25. oktober 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 295 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Det danske band Folkeklubben udgav i efteråret sit fjerde album, Sort Tulipan, til stor begejstring for fans og anmeldere. Det fejrer bandet med en efterårsturné i 2019, der bringer dem forbi Værkets scene i Ridehuset..

"Folkeklubben har satset alt og lavet deres hidtil bedste album," skrev Politikens anmelder Kim Skotte, da Sort Tulipan ramte pladebutikker og streamingtjenester herhjemme.

Til efteråret tager bandet, bestående af frontmand Kjartan Arngrim, Rasmus Dall på guitar og Rasmus Jusjong som beat-snedker, ud på en omfattende Danmarksturné for at spille numre fra den nye plade, men også give publikum et glædeligt genhør med gamle kendinge som ‘Fedterøv', ‘For Pengene', ‘Torben Ulrich' og ‘Flammende Hjerter' m.fl.

Oplev den anmelderroste trio i Ridehuset
Vis kort
23. Okt Andet

Køleskabs poesi

Fredag den 11. til fredag den 25. oktober 2019, kl. 00.
Pris: (Gratis billetter)
Randers Bibliotek, Stemannsgade 2, Randers C
Køleskabs poesi made by you!.

I uge 42 og 43 kan du skrive "Køleskabs poesi" på Randers Bibliotek.

Med magnetord kan du skabe den fineste poesi i biblioteket i hele åbningstiden. Del din poesi på Instagram med #randersbibdigter
Vis kort
26. Okt Fodboldtræning

DBU Introstævne

Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 09.
Assentofthallerne, Stadionvej 41, Assentoft, Randers SØ
Vis kort