Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 324 events i Randers Kommune mellem 15. okt. og 13. nov. 2019

19. Okt Andet/Ukendt

Livemusik på Hotel Randers by Hornsleth

Lørdag den 19. oktober 2019, kl. 15-01.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Hotel Randers by Hornsleth, Torvegade 11, Randers C
Gratis livemusik. Kom og syng med når pop-up baren Hotel Randers by Hornsleth får besøg af Mads P. Duo. Musikken starter kl. 22.00, men baren har som altid åbent fra kl. 15.00-01.00..

Endnu en gang er vi klar med livemusik i baren, denne gang med Mads P. Duo. Gå ikke glip af en aften i selskab med Mads og Jesper, en stærk duo, der formår at nå helt ud i krogene hvad hits angår. De vil i løbet af aftenen spille hits på hits fra de sidste seks årtier. Kom og hør, hvordan enhver tone og slag bliver fremført med passion og perfektionisme!

Som altid er der musik fra kl. 22.00, men baren åbner kl. 15.00, hvor vi står klar med øl, drinks og vin. Vi ses!
Vis kort
18. Okt Andet

TropeCamp

Fredag den 18. og lørdag den 19. oktober 2019, kl. 17-08.
Pris: (Entré: Fra 445)
Randers Regnskov, Tørvebryggen 11, Randers C
Gå på opdagelse i tropenatten..

Har du også spekuleret på, hvordan det vil være at overnatte i Randers Regnskov? Bare slå et telt op og falde i søvn til lyden af kvækkende tudser, flaksende flagermus og rislende vandfald - måske kan du endda høre natabernes kalden i det fjerne?

Så skal du da med, når vi gentager succesen og holder TropeCamp:

  • 18. - 19. oktober 2019 kl. 17-08
  • 19. - 20. oktober 2019 kl. 17-08


Psssssst! Husk din lommelygte! Det er aldrig til at vide hvem eller hvad, du møder på din vej i mørket!
Vis kort

Efterårsferie i KlatreAutomaten

Søndag den 13. til lørdag den 19. oktober 2019, kl. 12.
Pris: (Pris: 150 kr)
KlatreAutomaten, Hadsundvej 164 A, Randers NØ
KlatreAutomaten åbner i efterårsferien 2019. Vi holder åbent fra søndag den 13. oktober til lørdag den 19. oktober. Alle dage er der åbent fra kl. 12-17. Kom og vær med til klatring for alle..
Vis kort
20. Okt Musical

Madagascar - A Musical Adventure

Søndag den 20. oktober 2019, kl. 14.
Pris: (Entré: 70-120 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Randers EgnsTeater, Mariagervej 10, Randers C
Tag med løven Alex, zebraen Marty, flodhesten Gloria og giraffen Melman på eventyr, når de stikker af fra zoo og pludselig befinder sig på Kong Juliens Madagascar!.

Musicaludgaven af den populære animationsfilm fra 2005 af samme navn får danmarkspremiere i Randers. De fire venner fra New Yorks Zoo (for ikke at glemme de højtelskede pingviner) stikker af for at opleve en enkelt nats pause fra deres fire vægge og faste menuer, men finder pludselig sig selv i vildmarken
Vis kort
15. Okt Andet

Efterårsferie i Randers Storcenter

Lørdag den 12. til søndag den 20. oktober 2019, kl. 10.
Pris: (Entré: 20 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Randers Storcenter, Merkurvej 55, Randers SØ
I hele efterårsferien kan du på Centertorvet i Randers Storcenter prøve det sjove og populære high jump..

Efter utallige opfordringer fra kunder, gentager Randers Storcenter successen fra tidligere ferier - nemlig de populære elastik-hop på trampoliner. Fra lørdag d. 12. oktober til og med søndag d. 20. oktober i tidsrummet : hverdage kl. 10-19 og weekenden kl. 10-18 kan alle børn og barnlige sjæle teste deres kunnen på de populære trampoliner. Billet til disse hop kan købes i Infoboden på Centertorvet. Bemærk, at billetsalget til hop stopper en time før. Hoppet er inkluderet på den populære feriebillet, som kan købes for kr. 50 i Infoboden i samme periode
Vis kort
15. Okt Natur

Klatreparken Randers

Lørdag den 12. til søndag den 20. oktober 2019, kl. 10.
Pris: (Entré: 150-260 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Klatreparken, Skovboulevarden 37, Langå


Den fedeste dag i trætoppene med familien.
Tag børnene med og kom ud i naturen og den friske luft i efterårsferien.

Vi har åbent hele ugen og byder på...
  • Klatring i trætoppene
  • Bålstemning
  • Gratis snobrød
  • Aktive udfordringer
  • Hygge, grin og sug i maven
  • Fælleskab, samvær og nærvær


Vi sørger for, at I kan føle jer trygge og tilpas hele dagen - og vil én af jer ikke klatre, så kan man heppe ved bålstedet eller i vores hyggelige træhytte.

Book tid til jeres besøg lige her på siden www.klatreparken.dk
Vis kort
15. Okt Omvisning

Rundvisning i Elvis Museet

Fredag den 11. til søndag den 20. oktober 2019, kl. 12.
Pris: (Entré: 99 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Memphis Mansion, Graceland Randers Vej 3, Randers SØ
Ta, med på rundvisning i Elvis Museet med fortælling om bl.a. nyeste effekter og selvfølgelig sjove anekdoter..

Hør spændende historier om Elvis, manden og musikken. Se de nyeste effekter i museet, hvor Henrik Knudsen fortæller historien til nogle af de udvalgte. Det hele krydres med spændende historier og sjove anekdoter
Vis kort
15. Okt Historisk

Udstillingen Modstand

Lørdag den 29. juni til søndag den 20. oktober 2019, kl. 10-16.
Pris: (Fri entré)
Museum Østjylland - Kulturhuset, Stemannsgade 2, Randers C
Oplev historien om Hvidstengruppen, våbendepoter, sprængstofforsyninger under 2. verdenskrig i udstillingen Modstand på Museum Østjylland i Randers..

Oplev historien om Hvidstengruppen, våbendepoter, sprængstofforsyninger under 2. verdenskrig i udstillingen Modstand på Museum Østjylland i Randers. Udstillingen følger våbnenes og sprængstoffets vej fra nedkastningsstedet ved Mustard Point nord for Randers til sabotager rundt i Østjylland
Vis kort
15. Okt Historisk

Museum Østjylland åbner særudstillingen Modstand

Lørdag den 29. juni til søndag den 20. oktober 2019, kl. 11.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Museum Østjylland - Kulturhuset, Stemannsgade 2, Randers C
Museum Østjylland markerer 75-årsdagen Hvidstengruppens henrettelse ved at åbne særudstillingen Modstand, der fortæller historien om Hvidstengruppen og om forbindelserne fra Hvidsten og Randers til resten af modstandsbevægelsen i Østjylland og Danmark..

Vidste du, at Randers var hele Danmarks våbendepot i 1943? Og at hele den danske modstandsbevægelse blev forsynet med sprængstof til sabotageaktioner fra Randers? Årsagen var, at Hvidstengruppen på det tidspunkt, som de første og eneste i landet, modtog våben, som briterne kastede ned. Det skete lige nord for Randers. Derved blev de illegale lagre i Randers modstandsbevægelsens eneste kilde til for eksempel professionelt plastisk sprængstof.

Den historie kan du opleve i udstillingen Modstand på Museum Østjylland i Randers. Udstillingen følger våbnenes og sprængstoffets vej fra nedkastningsstedet ved Mustard Point nord for Randers til sabotager rundt i Østjylland
Vis kort
21. Okt Andet

Babysalmesang

Mandag den 21. oktober 2019, kl. 09.30.
Skt. Andreas Kirke, Hadsundvej 81, Randers NØ
Babysalmesang i Sankt Andreas Kirke I fællesskab synger vi kendte danske børnesange og salmer, laver fagter, bruger kroppen, blæser sæbebobler, leger med tørklæder og meget andet..

Babysalmesang er både hyggeligt og sanserigt og kan være en god inspiration for forældre, som ønsker at inddrage mere musik, sang og leg i samværet med deres barn. Forældre kan måske godt være lidt forbeholdne over at skulle sidde og synge sammen med andre, men for et barn er de dejligste stemmer i verden fars og mors. I behøver ikke at være vant til at synge sange eller salmer eller at være kirkevante. I lærer kirken at kende som et sted med plads til både ro og tryghed og til leg og glæde. Tip: Tag din mødregruppe med - det er en super god social aktivitet at lave sammen. Praktisk information Tid: mandage kl. 09.30(Se datoer for efteråret nedenfor.) For babyer i alderen 0-12 måneder. Kirken er åben 20 min før, så dit barn evt. kan nå at blive skiftet eller få noget at spise, inden vi går i gang. Lektionerne varer ca. 35 minutter hver gang - herefter er der kaffe og te samt plads til lidt løs snak i våbenhuset eller de tilstødende lokaler. Pris: Gratis.Tilmelding: Til Vibeke Bonde Persson på vip@andreaskirke.dkOplys venligst dit navn og telefonnummer samt dit barns navn og alder. 16. sep.23. sep.30. sep. 7. okt. Efterårsferie 21. okt. 28. okt. 4. nov.11. nov.18. nov.25. nov
Vis kort