Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 157 events i Randers Kommune mellem 24. maj og 22. jun. 2022

24. Maj Svømmetræning

Bevægelseslære i varmt vand 34 gr

Tirsdag den 4. januar til tirsdag den 21. juni 2022, 23 kursusdage kl. 19.30.
Pris: Entré: 1610 kr Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: G.O.K. Randers
Water & Wellness Randers, Viborgvej 80, Randers NV
Underviser: Rina Mayland Stensgaard. I min undervisning vil jeg, gennem øvelser og leg, have fokus på at få bevæget hele kroppen igennem. Undervisningen kommer til at foregå i både højt og stille tempo - med og uden musik..

Jeg vil skabe rammer for øget kropsbevidsthed og mulighed for at få bevæget sin krop med de forudsætninger man kommer med som deltager. Hold 22F03
Vis kort
22. Jun Andet/Ukendt

Sommersange i det fri

Onsdag den 22. juni 2022, kl. 10-11.
Haslund Sognegård, Arnstrupgårdsvej 8, Haslund, Randers SV
Vi vil nyde kaffe/te, morgenbrød og fællessang i sognegårdens have..
Vis kort
22. Jun For børn

Børnekor

Onsdag den 22. juni 2022, kl. 14.15.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Sct. Clemens Kirke, Parkboulevarden 15, Randers C
Går du i 3., 4. eller 5. klasse, og kan du lide at synge? Så kom og vær med i Sct. Clemens Kirkes Børnekor..

Sted: Sct. Clemens Kirke Tid: Hver onsdag kl. 14.15 - 15.15 (Første gang onsdag 1. september) I Sct. Clemens Kirkes Børnekor synger vi både rytmisk og klassisk, og vi skal medvirke ved en række gudstjenester, koncerter og andre spændende aktiviteter i løbet af året. Det er gratis at deltage. Info og tilmelding: Kontakt Mads Wadmann, korleder og organist, på tlf. 22830282 eller mail: madswadman@hotmail.com
Vis kort
22. Jun Andet

Nørkleklub

Onsdag den 22. juni 2022, kl. 14.30.
Johanneskirken, Vorup Boulevard 29, Randers SV
Nørklerne mødes den 2. og 4. onsdag i måneden kl. 14.30 16.30. Kom og vær kreativ eller få hjælp af nørklerne. For alle, der har lyst til hyggeligt samvær. Kontakt: Kirsten Rasmussen, tlf. 22 99 23 44..
Vis kort

Pigekor

Onsdag den 22. juni 2022, kl. 15.30.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Sct. Clemens Kirke, Parkboulevarden 15, Randers C
Koret har eksisteret i 7 år, og er i denne sæson for piger i 6. 9. Klasse. Koret tæller 13 dygtige korpiger ved sæsonslutning i juni 2021..

Sted: Sct. Clemens Kirke Tid: Hver onsdag kl. 15-30-17.00* Første gang: Onsdag 1. september Vi synger primært 3- og 4-stemmige satser, både rytmiske og klassiske. Koret medvirker ved en række gudstjenester og koncerter i løbet af året. Der vil endvidere blive arrangeret et par weekend-workshops samt en hyttetur i foråret. Det er gratis at være med i Pigekoret. Det kræver en lille stemmeprøve at blive optaget. Info og tilmelding: Kontakt Mads Wadmann, korleder og organist, på tlf. 22830282 eller mail: madswadman@hotmail.com
Vis kort
22. Jun Andet

Frivilligfest

Onsdag den 22. juni 2022, kl. 17.
Enghøj Sognegård, Enghøj Allé 10, Randers NV
Vis kort
22. Jun Klassisk

Caledonian Crossroads

Onsdag den 22. juni 2022, kl. 19.30.
Pris: Entré: 175 kr / abonn: 145 kr /u. 25 år: 40 kr
Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Randers Kammerorkester og Aarhus Jazz Orchestra inviterer publikum med på en rejse ind i den skotske folkemusik med musik komponeret af David og John Riddell. Gæstesolist er den skotske folkesanger Claire Hastings..

I samarbejde med Aarhus Jazz Orchestra inviterer Randers Kammerorkester publikum med på en personlig rejse ind i den skotske folkemusik og den skotske natur med det vidstrakte højland, de store hemmelighedsfulde søer og de magiske bjerge.

Orkesterchef for Randers Kammerorkester - David Riddell - er født og opvokset i Skotland, og sammen med sønnen John Riddell, der er trommeslager i Aarhus Jazz Orchestra, har han skabt en koncertoplevelse ud over det sædvanlige med nye arrangementer af skotske sange og helt ny musik komponeret af far og søn.

I alt 31 musikere fra de to orkestre mødes med den skotske sanger og sangskriver Claire Hastings, der er berømt og anerkendt for evnen til at fortælle historier gennem sine sange. Hastings blev i 2015 kåret til "Scotland's Young Traditional Musician of the Year" af BBC Radio, og hun har siden givet koncerter i store dele af Europa, England og New Zealand.

Det bliver en koncert, der er inspirerende, følelsesladet og monumental
Vis kort
24. Maj Svømmetræning

Bevægelseslære i varmt vand 34 gr

Onsdag den 5. januar til onsdag den 22. juni 2022, 23 kursusdage kl. 10.15.
Pris: Entré: 1495 kr Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: G.O.K. Randers
Water & Wellness Randers, Viborgvej 80, Randers NV
Underviser: Hanne Tempeldal..

Der vil være en grundig opvarmning af muskler og led, fokus på at pulsen kommer op og træning af forskellige muskelgrupper.Der erstor grad af fokus på det sociale element også - her bliver man en del af et fællesskab - og samtidig bliver der trænet med alvor. Hold 22F05
Vis kort
24. Maj Svømmetræning

Fri bevægelse af krop, sind og sjæl i varmt vand 34 gr

Onsdag den 5. januar til onsdag den 22. juni 2022, 23 kursusdage kl. 11.
Pris: Entré: 1610 kr Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: G.O.K. Randers
Water & Wellness Randers, Viborgvej 80, Randers NV
Underviser: Hanne Tempeldal. Fri bevægelse af krop, sind og sjæl med fokus på øget bevidsthed i 34 gr. varmt vand. vi arbejder med forskellige rytmer og benytter en masse forskelligt inspirerende musik..

Bevægelse i det varme vand giver stor bevægefrihed og et rum til stor fordybelse. Vi danser os ind i forskellige rytmer og temaer for at vække vores grundlæggende natur, smidiggøre krop, intuition og fantasi. Dansen vækker vores livsenergi og hjælper os til at slippe de kropslige, sindslige og spirituelle begrænsninger, som forhindrer os i en dybere essens-kontakt. Bevægelsen er både tempofyldt, livfuld, giver afspænding og meditation, giver energi og virker helbredende på splittelsen mellem krop, sind og sjæl. Der er altid plads til at deltageren kan bevæge sig med respekt for de kropslige hensyn der måtte være. Vi starter hver gang i det varme vand med en delerunde og slutter på samme vis - så der kommer vidner med på bevægelses oplevelsen. Det er altid en god idé, at drikke rigeligt med vand i forbindelse med undervisningen. Hold 22F06
Vis kort

Stress og uro i nervesystemet

Onsdag den 5. januar til onsdag den 22. juni 2022, 23 kursusdage kl. 8.
Pris: Entré: 1495 kr Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: G.O.K. Randers
Water & Wellness Randers, Viborgvej 80, Randers NV
Underviser: Hanne Tempeldal. For dig der mærker uro og stress og ønsker at lære, hvordan dit nervesystem fungerer og muligheden for at berolige det. Vi arbejder med dybderne i dig og stressforløsende øvelser i det varme vand..

Du får undervejs viden om (undervisning) i, hvordan dit nervesystem fungerer upåagtet af din viljes kontrol og får dermed viden om, hvilke tiltag du kan gøre for at aktivere og berolige dit nervesystem. Jeg vil forsøge at tilrettelægge undervisningen ud fra deltagernes behov og ønsker. Jeg håber du har et ønske om og en nysgerrighed på, at lærer dig selv og dit nervesystem bedre at kende og hvor det kan bevæge dig hen. Jeg har deltaget i fordybende webinars med amerikaneren Deb Dana, som er velbevandret indenfor Polyvagal teori (nervesystemets bevægelse). Hold 22F09
Vis kort