Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 202 events i Randers Kommune mellem 29. maj og 27. jun. 2023

29. Maj Undervisning

Sundhedsfremme via SFSP

Tirsdag den 31. januar 2023 til tirsdag den 6. februar 2024, kl. 10.
Pris: Entré: 199 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Heidi Riishøj, Nature Team, Vorup Boulevard 3, Randers SV
Du er et produkt af din sociale sundhed, fysiske sundhed, spirituelle sundhed og psykiske sundhed. Sundhed er mere end kost og motion. Kost og motion er svært i sig selv. Derfor er støtte altafgørende..

Igennem et år vil du komme igennem små støttende tiltag indenfor din sociale sundhed, psykiske sundhed, fysiske sundhed og spirituelle sundhed.

Vi mødes 2 timer om måneden.

Undervisning og workshops hvor intuitionen, samværet og tilstedeværelsen er unik.
Der ligges vægt på åbenhed, ingen fordomme, god energi, uddeling af viden samt mulighed for at ændre vaner. Eksempler på mødernes indhold
  • Oplæg omkring følelser som ensomhed, vrede, bitterhed, frustration. (Psykiske sundhed)
  • Håndmassage, øreakupunktur, akupressur (fysiske sundhed)
  • EMF, magnetisme, space clearing, dufte (Spirituelle sundhed&psykiske og fysiske)
  • Døden som tabu (Spirituelle sundhed og psykiske sundhed)
  • Immunsystemet (Fysisk sundhed)


Når vi mødes vil den efterfølgende gang være opfølgning fra sidst. Du skal ønske hjemmearbejde. Det betyder at 2 på hinanden efterfølgende gange vil omhandle det samme fokusområde. Det kan være den sociale sundhed eller den spirituelle sundhed eller den fysiske sundhed eller den psykiske sundhed. Tilmeld: 26835195 - heidi@natureteam.dkPrisen pr. gang er 199,-
Programmet sendes ved tilmelding.Det er første tirsdag i hver måned. Juli er fritaget. August er tirsdag i uge 33.Dog er den første gang den 31.1 (i uge 5)
Vis kort
29. Maj Andet

Hemmeligheden om Randers - usynligt teater på den magiske måde

Lørdag den 18. juni 2022 til lørdag den 18. maj 2024
Pris: Fri entré
Randers Bibliotek, Stemannsgade 2, Randers C
Fra 18. juni 2022 og to år frem kan du komme på tur med byens tre store forfattere : Karin Michaëlis, Henrik Pontoppidan og Steen Steensen Blicher..

Det er usynligt teater, og alt du har brug for er en smartphone og et par hørebøffer - det er ganske gratis på tre sprog

Tag ud på denne magiske lydvandring og bliv indviet i Randers største forfatterskaber og i de kræfter, der er i dig selv. Så oplad telefonen, download appen Useeum, der hvor du plejer at hente apps, tag hørebøfferne på - så fungerer det helt af sig selv - nærmest helt magisk.

Din ydmyge følgesvend på rejsen kalder sig Isra og spilles af Bodil Jørgensen. Undervejs møder du tre fantastiske forfattere, der alle kommer fra Randers: Henrik Pontoppidan, Steen Steensen Blicher og Karin Michaëlis. Måske finder du til sidst en hemmelighed?

Vi kalder "Hemmeligheden om Randers" for Usynligt Teater. For det er en oplevelse, hvor du som publikum er aktivt deltagende og selv skaber forestillingen - skridt for skridt. Omgivelserne bliver til din scenografi, og dine tanker og fantasi til scenen.

Turen er på 4,2 km og begynder ved Skt. Mortens Kirke og slutter ved RED FALL på Østervold. Du bestemmer helt selv hvornår, du går turen og hvem, du vil gå den med.

Lydvandringen kan opleves på dansk, engelsk og tysk, og er derfor også en god oplevelse for turister og besøgende fra udlandet. Lydvandringen er for alle over 15 år.

Hovedrollen Isra spilles af Bodil Jørgensen, Karin Michaëlis af Charlotte Munck, Henrik Pontoppidan af Mads Hjulmand og Klaus T Søndergaard og Thomas Leth Rasmussen spiller Steen Steensen Blicher.

"Hemmeligheden om Randers" er skrevet af den tyske dramatiker Petra-Leonie Pichler. Hun har i flere omgange været i Randers for at udforske byen og har fordybet sig i forfatternes værker. Lyddesignet er af Mathias Sørensen fra Kontrafej. Musik af Christian Rohde Lindinger Producent og dramaturg på projektet er Anneline Köhler Juul. Ideen til projektet kommer fra Inger Nygaard Kaad fra Randers Bibliotek.

"Hemmeligheden om Randers" er et samarbejde mellem Randers Bibliotek, Randers Teater og Randers Kommune.

Tak til alle bidragsydere: Nordea Fonden, Stibo Fonden, Spar Nord fonden, Randers Kommune og Randers Teater.

Har du brug for hjælp til at få hentet appen, så spørg personalet på Randers Bibliotek. Det er også muligt at bestille en guidet tur hos idémageren til projektet Inger Nygaard Kaad. Du kan skrive til Inger på ink@randersbib.dk, hvis du vil med på en tur sammen med hende - er I 10-20 personer kan I bestille en gruppetur ganske gratis
Vis kort