Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 346 events i Randers Kommune mellem 18. feb. og 18. mar. 2020

6. Mar Skuespil

Midt om natten

Fredag den 6. marts 2020, kl. 20.
Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Vis kort

Rosedale Bluesband & Uptown BluesBand

Fredag den 6. marts 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 50 kr) Køb/bestil billet
Tante Olga, Søndergade 6, Randers C
To lokale blues-bands giver prøver på hvordan blues skal spilles!.

Trioen Rosedale Bluesband består af Ole Abildtrup på trommer, Marco Vetterli på bas og Mikael Olesen på guitar og sang. De har alle mange års erfaring fra diverse band sammenhænge. Deres musik har inspiration fra forskellige perioder af bluesmusikkens historie. De går tilbage til Mississippi Delta musikere som Son House og Robert Johnson, over Chicago Blues musikere som Muddy Waters og Howling Wolf og helt op til i dag. De leverer også egne numre som f.eks. den dybe "blå" "Chronic depression Blues" eller det mere humoristiske nummer "Selfpity Blues". Deres mission er, at vidrebringe "Ånden" i bluesmusikken.

"Deres mission er, at vidrebringe "Ånden" i bluesmusikken, og at dømme efter et tjek af deres liveoptræden lykkes dette ganske godt". (Bluesnews.dk, 2017)

"The Blues is a Healer" I 2016 udgav Rosedale Bluesband albummet "The Blues is a Healer". Tanken bag albummet er, at bluesmusikken kan løfte dine tanker ud af livets tungsind. Og de er ikke alene om denne tanke, som man f.eks. kan høre i John Lee Hooker's "The Healer" fra albummet af samme navn.

Blues a healer, all over the world Blues a healer, healer, all over the world, all over the world It healed me, it can heal you The blues can heal you, early one morning It can heal you The blues can heal you (John Lee Hooker, "The Healer" udgivet 1989)

Besætning Bandet består som tidligere nævnt af Ole Abildtrup på trommer, Marco Vetterli på bas og Mikael Olesen på guitar og sang. Bandet tog sin begyndelse i 2013. Oles spilleerfaring er alsidig med både rock og blues i diverse bands samt sitedrum i Aarhus Pipes and drums. Marco har også spillet flere forskellige stilarter, men han har hovedsageligt holdt sig til bluesmusikken. Mikael har ligeledes prøvet lidt af hvert bla. har han spillet American worship og Holy blues, men har ellers holdt sig til bluesmusikken
Vis kort

RGF fællesstævnet

Lørdag den 7. marts 2020, kl. 09.
Pris: (Gratis)
Dronningborghallen, Udbyhøjvej 191, Randers NØ
Vi gentager succesen og inviterer igen i år til Fællesstævnet i Randers. Stævnet er for alle aldre dvs. både børne-, junior- unge- og voksenhold. Man kan deltage som gymnastikhold, dansetrup, parkour udøvere, skatere, BMX'ere, cheerleadere eller andre..

Lørdag den 7. marts 2020 fra kl. 9.00 i Dronningborghallen, Udbyhøjvej 191, 8930 Randers nø.

PRAKTISK INFO OG TILMELDING

Opvisningstid:
Mellem 6 og 10 minutter. Tiden er inkl. forberedelse af gulvet og evt. redskabsslæbning. Opvisningstiden skal overholdes i respekt for publikum og de øvrige hold. Ønsker man, at flere hold fra samme forening skal lave opvisning i forlængelse af hinanden, skal dette oplyses ved tilmelding. Ved tilmelding kan man skrive en kort præsentationstekst om holdet max 250 anslag.

Økonomi:
Pris pr. deltager kr. 15,- (gælder både udøvere og instruktører).

Indmarch:
Til dette stævne er der ingen ind- og udmarch.

Musik:
Det er muligt at tilslutte mobil, iPad eller computer samt afspille CD. Den bedste løsning er, at medbringe egen computer med musikken på og tilslutte denne.

Samaritter:
Der vil være samaritter til stede under stævnet
Vis kort
7. Mar Andet

Nørkleklub - Forårssalg

Lørdag den 7. marts 2020, kl. 10-14.
Johanneskirken, Vorup Boulevard 29, Randers SV
Vis kort
7. Mar Workshop

Kulturhusdag 2020 - Vi elsker nørder!

Lørdag den 7. marts 2020, kl. 10-16.
Pris: (Fri entré) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Museum Østjylland - Kulturhuset, Stemannsgade 2, Randers C
Dørene til Kulturhuset slås op til en af årets store arrangementer, Kulturhusdagen 2020. Årets tema: Vi elsker nørder! Workshops, musik og meget andet godt..
Vis kort
7. Mar Andet

Hør en historie - højtlæsning for dig og din familie

Lørdag den 7. marts 2020, kl. 11.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Randers Bibliotek, Stemannsgade 2, Randers C
Hør en historie i børnebiblioteket. Ingen tilmelding..

Tag en pause og lyt til en historie. Frivillige voksne læser højt i en halv time af de mange fantastiske historier, der gemmer sig i børnebiblioteket. Bagefter kan du måske låne historien med hjem og læse videre sammen med far og mor.

Historierne vil fortrinsvis være målrettet børn mellem 3-6 år men alle der har lyst til en god historie er velkomne. Der er nye historier hver lørdag, og du kan også ønske en historie
Vis kort
7. Mar Shopping

Modeshow i Randers City

Lørdag den 7. marts 2020, kl. 12.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Randers City, Randers City, og andre steder, Randers C
Lørdag d. 7. marts inviterer Randers City til Modeshow med foreningens medlemsbutikker..
Vis kort
7. Mar Klassisk

Kaffekoncert i Hornbæk sognegård

Lørdag den 7. marts 2020, kl. 15-16.
Hornbæk sognegård, Hornbæk Kirkevej 7, Randers NV
Chopin Den polske komponist Frèdèric Chopins klavermusik er helt unik, og den nyder den største popularitet blandt publikum pga. sin skønhed..

Pianist Mario Ramón García tager os med på en inspirerende rejse igennem nogle af den berømte komponists vidunderlige stykker: Ballade nr. 3, Nocturnes op. 15, "Minutvalsen", Fantaisie i f-mol, Etuder - f.eks. "Revolutionær Etude" og til sidst "Heroisk Polonaise" op. 53. Mario Ramón García er født i Mexico City, hvor han også er uddannet pianist. Han har efterfølgende studeret i Oslo, London og Aarhus, ved Einar Steen-Nøkleberg, Alexander Ardakov og John Damgaard. Han debuterede i 1999 og underviser klaver ved Aarhus Musikskole og på talentlinjen ved Horsens Musikskole. Fri entré, kaffe 20 kr
Vis kort
7. Mar Skuespil

Midt om natten

Lørdag den 7. marts 2020, kl. 16 & 20.
Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Vis kort
7. Mar Fernisering

Fernisering af Ellindurs udstilling

Lørdag den 7. marts 2020, kl. 16-17.
Hornbæk sognegård, Hornbæk Kirkevej 7, Randers NV
Fernisering finder sted umiddelbart efter kaffekoncerten, ca. kl. 16 i Hornbæk sognegård. Færingen Ellindur er bosiddende i Randers. De fleste af de udstillede billeder har han malet i Danmark..

De bærer dog - ikke overraskende - et umiskendeligt aftryk af det færøske landskab og vejrlig med skiftende lysoplevelser, hvilket, som kunstneren siger, ligger i hans DNA. Han bruger farverne og lyset i sine smukke malerier til at forsøge at finde nærvær, ro og hvile. Der serveres et glas vin til ferniseringen, hvor Ellindur vil være til stede
Vis kort