Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 124 events i Randers Kommune mellem 25. maj og 23. jun. 2020

4. Jun Banko

Bankospil

Torsdag den 4. juni 2020, kl. 19.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Romalt Kultur- og Forsamlingshus (v/Romalt aktivitetshal), Romalt Boulevard 28, Randers SØ
Det månedlige bankospil afholdes kl. 19 i Romalt Kultur- og Forsamlingshus. Dørene åbnes kl. 18. Salg starter kl. 18. 27 gevinster, Amerikansk lotteri, Københavnerspil, Rumlepot. Hovedgevinsterne ved bankospillet er primært pengepræmier..
Vis kort
4. Jun Jazz

Kim Menzer Jazz And Blues Band

Torsdag den 4. juni 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 150 kr (medl.) og 200 kr (gæster))
Hjemmeside: Se hjemmeside
Arrangør: Jazzens Venner
Underværket, Stemannsgade 9 C, Randers C
En af de absolut mest kendte og populære Grand Old Men i dansk musikliv, Kim Menzer, giver koncert med sit Jazz And Blues Band, som han har helliget sig her i sine seniorår..

Kim Menzer kalder også sit blues og jazz band for Fat Pony Band. Musikken først og fremmest blues musik og blues baserede melodier fra den store uopslidelige amerikanske sang/melodi skat, med de varme Swing Beats og inderlighed i såvel den kollektive musiceren som det improviserede udtryk, der indgår i repertoiret.

Altså den "store" inspiration fra Armstrong, Geo Lewis, Sv. Asmussen, Ellington, Basie, Monk m.fl. Bandet opsøger endvidere nyere melodier/sange med jazz potentiale, samt arbejder med egne kompositioner (blues, rags, ballader og stomps).

Bandet er:

Kim Menzer mundharpe + trombone + sop. sax + vokal, Nicolai Land,bas,

Morten Carlsen tenor sax, klarinet + Lars Halgren piano + vokal - Andreas Fryland trommer.

Bandet leverer swingende musik og stort spillehumør ud over scenekanten samt en kollektiv "samspilsnerve" fuld af varme, erfaring og jazz passion
Vis kort

Spar Kron 1/4 Jernmand

Søndag den 7. juni 2020, kl. 11.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Tronholmen, Tronholmen 45, Randers SØ
Randers Centrum og Gudenå danner rammerne om et af Danmarks største og bedste triathlonstævner, når 500 triatleter konkurrerer på distancen 900m svømning, 45km cykling og 10,5km løb..

Stævnet har 5 år jubilæum i 2020 og på den korte tid er Spar Kron 1/4 Jernmand blevet et af de mest eftertragtede triathlonstævner på den den kvarte distance. En af forklaringerne er den fantastiske og flotte svømmetur i den sidste del af Gudenåen fra Danmarksparken til Tronholmen. Her har tilskuerne mulighed for at følge deltagerne fra breden og de mange broer. Cykelturen er en af de hurtige med et godt lagt stræk ud langs fjorden med vende punkt ved Mellerup færgeleje. Også løberuten adskiller sig markant fra andre tri stævner, da ruten afvikles på Randers Havn med et længere stykke igennem Lemvigh-Müllers lagerhaller. På en varm dag, så er turen igennem hallerne dejlig køling, men samtidig også lidt "mørk".

Igen i 2020 er stævnet en del af DM Tri serien, som er en serie af danske TOP stævner, hvor de dygtigste triatleter konkurrere om at blive dansk mester i aldersklasser. De unge under 18 år deltager også, men på en kort rute, hvor cyklingen er på Randers Havn.

For tilskuerne til stævnet vil der være aktiviteter eller triatleter at følge hele dagen
Vis kort
7. Jun Cykelløb

Gudenåløbet, Danmarks smukkeste cykelløb

Søndag den 7. juni 2020, klokken 13.
Pris: (Pris: 40 kroner for voksne og 20 kroner for børn)
Hjemmeside: Se hjemmeside
IFA´s klubhus i Stevnstrup, Stationsvej 34, Langå
Gudenåløbet er et unikt cykelløb for familier, naboer og kollegaer med masser af natur og fællesskab..

Ruten er 27 kilometer lang og snor sig rundt om den smukke Gudenå. Der er to pitstop undervejs.

Efter løbet er der mulighed for at købe en ret varm mad, der kan nydes i store telte ved start og mål.

Billetter til løb og mad kan købes på Randers Cykelbys hjemmeside.

Løbet er arrangeret af Randers Cykelby og IFA Stevnstrup
Vis kort
8. Jun Andet

Fri kaffe og samtale

Mandag den 8. juni 2020, kl. 10.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Sct. Clemens Kirke, Parkboulevarden 15, Randers C
Vis kort
8. Jun Andet

Strikke Café

Mandag den 8. juni 2020, kl. 11.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Sognegården ved Dronningborg Kirke, Egholmsvej 8A, Randers NØ
Vi strikker dåbsservietter. Vi sørger for indkøb af opskrifter, pinde og garn. Lidt kendskab til strikning er en fordel..

Da vi har mange dåb i Karlebo Sogn, har vi brug for mange strikkeglade damer, der har lyst til at gøre en forskel, for alle dem der får døbt et barn i en af vores kirker
Vis kort
8. Jun Workshop

Skriveværksted på Biblioteket

Mandag den 8. juni 2020, kl. 14-17.
Pris: (Fri entré)
Randers Bibliotek, Stemannsgade 2, Randers C
Går du rundt med en lille skribent i maven? En lyst til ord? Til at levendegøre tanker og idéer? Dykke ned i sprogets muligheder og skabe en tekst? Så er dette måske noget for dig!.

Biblioteket stiller et lokale til rådighed fra 14 - 17 (se datoerne nederst). Idéen med dette rum har flere funktioner. Dels skal det være et frirum, hvor du kan komme og skrive/læse i fred og ro. Dét afsættes der, som udgangspunkt, plads til i tidsrummet fra kl. 14 - 15.30. Desuden skal det fungere som et sted, du kan komme, med mulighed for at dele dine egne tekster med andre skriveglade mennesker. Lytte, læse op selv samt give og modtage kritik. Måske har du læst en passage i en bog, der ramte dig på en speciel måde, som du har lyst til at dele og diskutere? Hvad skabte denne tekst indeni dig og hvorfor? Du er nysgerrig efter andres tanker? De er nysgerrige efter dine!
Der vil ikke blive stillet krav til den enkeltes tilstedeværelse. Du behøver ikke sige noget, hvis du ikke har lyst. Du kan komme alene for koncentrationen om at skrive/læse, du kan dukke op til tekstsamtalerne (som udgangspunkt fra 15.30 - 17.00) , lytte, tale med, eller du kan deltage i det hele præcis som det passer til dig, dine behov og ind i din hverdag.

Der er ikke nogen krav til de genrer, du beskæftiger dig med. ALT og ALLE er velkommen! Vores udgangspunkt er SKRIVELYSTEN. Skrivning er en proces. Der er ingen endegyldige svar på, hvad der er godt eller skidt. Der er holdninger. Der er kreativitet. Der er lysten til og behovet for ORD!

Vores håb er, at dette "frirum", med dets åbenhed og nærværets fællesskab, kan bidrage til at styrke skrivelysten, glæden, dine fortællinger og måske modet til at hive nogle g(l)emte tekster op fra skuffen.
Vi begynder første gang mandag d. 2. september fra 14 -17. Derefter vil datoerne være: mandag d. 7. oktober, mandag d. 4. november, mandag d. 2. december, mandag. 6. januar, mandag d. 3. februar, mandag d. 2. marts, tirsdag d. 6. april, mandag d. 4. maj samt mandag d. 8. juni!

SPØRG EFTER LOKALE VED SKRANKEN!
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til enten Ina Nørskov på tlf. 51980024 eller til Lars Høj Klysner på tlf. 28742507 (tovholdere).

Håber vi ses!
Vis kort
8. Jun Andet

Computer-cafe

Mandag den 8. juni 2020, kl. 14.30.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Sct. Clemens Kirke, Parkboulevarden 15, Randers C
Vis kort
8. Jun Andet

Aflyst! Håndarbejds Café hos MacAle, Ølhygge hos Tante Olga

Mandag den 8. juni 2020, kl. 19.
Pris: (Entré: 75 kr)
MacAle, Søndergade 2, Randers C
Mød andre til strik, hækel, broderi mm. til hyggelig og lærerig aften, Nyd Rikkes hjemmebagte lækre kager, sunde og lavet fra bunden.selvfølgelig. Andre kan nyde Ølhygge hos naboen Tante Olga. Tilmelding skal ske til Rikke på rikke@eatyourwayhappy.dk..

Samtidig med Håndarbejdes cafeen hos Mac Ale tilbydes Ølhygge i de tilstødende rustikke lokaler hos Tante Olga. Her kan smages og hygges med de spændende, håndbryggede fadøl, fra Theodor Schiøtz Brewing Company, de skabes under ledelse af mesterbryggeren Anders Kissmeyer. Der følger selvfølgelig beskrivelse med og information om hver af de enkelte velsmagende fadøl med.

Så tag din kæreste, samlever, ven, veninde, ægtefælle, nabo o.l. med til Ølhygge, medens du nyder kaffe og kage, strikker, snakker og får nye strikke ideer.

Det koster ikke noget at deltage, men man betaler for det øl man drikker.

Gør venligst opmærksom på, om der er deltager med til Ølhygge hos Tante Olga ved din tilmelding på rikke@eatyourwayhappy.dk
Vis kort
8. Jun Møder

Menighedsrådsmøde

Mandag den 8. juni 2020, kl. 19-21.
Johanneskirken, Vorup Boulevard 29, Randers SV
Vis kort