Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 66 events i Randers Kommune mellem 4. jul. og 2. aug. 2020

4. Jul Undervisning

Lungekor under åben himmel

Onsdag den 3. juni til onsdag den 5. august 2020, 10 kursusdage kl. 11.10.
Pris: (Pris: 630 kr) Klik her for at tilmelde dig
Dronningborg Kirke, Egholmsvej 8, Randers NØ
Underviser: Gertrud Lei. Prøv et sangfællesskab - og styrk din vejrtrækning samtidig. Dette tilbud henvender sig til alle med lungerelaterede lidelser. Sangtræning er god gymnastik for lungerne..

Erfaringerne med korsang for mennesker med KOL, astma eller andre åndedrætslidelserviser, at det giver øget velvære og styrker vejrtrækningen, og så bliver de fleste mennesker generelt bare i rigtig godt humør af at synge.Hvis du har lyst til at gøre noget godt for dit velbefindende, er Lungekoret en oplagt mulighed. Der er ingenforventninger tilsangevner eller erfaring. Om du kun synger i badet eller har sunget altid, eruden betydning-alle er velkomne. Vi holder de nødvendige pauser undervejs, ogogså hygge, grin og den sociale del af detat synge i kor bliver prioriteret. Lungekoret er blevet til i samarbejde med Lungeforeningen. Gertrudhar deltaget i Dansk Oplysnings Forbunds og Lungeforeningens kursus for korledere. Retningslinjer for afholdelse af korprøver i det fri DOF -Der oprettes hold på maks 9 personer. (9 deltagere+1 korleder) - Korprøverne afholdes udendørs, når vejret tillader (I tilfælde af dårligt vejr aflyses/erstattes lektionen) - Deltagerne kører selv til stedet og holder god afstand ved ankomst og afgang - Deltagerne medbringer egen campingstol og evt tæppe mod kulden -Stolene placeres med god afstand mellem hinanden - Hver deltager får udleveret en sangbog ved ankomsten. Sangbogen har ikke været i andre hænder indenfor samme uge - Der er adgang til håndsprit på stedet - Deltagerne har IKKE adgang til toiletfaciliteter -Har man sygdomssymptomer bliver man hjemme - Deltagerne overholder i øvrigt sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forhold til Covid19. Hold d20594d
Vis kort
4. Jul Natur

Aktiv GRØN sommer - sommerferie på Randers Naturcenter

Mandag den 29. juni til torsdag den 6. august 2020, Man-Tors 10-14.
Pris: (Fri entré)
Randers Naturcenter, Gudenåvej 20, Randers NV
Vi har masser af skønne sommeraktiviteter i skolernes sommerferie!.

Du kan udforske søens mørke vand, i jagten på de vilde vanddyr, du kan fange krible krable dyr og udfordre din mor eller far til en krible krable duel med krible krable terningen eller besøge snegle laboratoriet fyldt med fede snegle forsøg!

Fang træernes blad og find ud af, hvad det et for nogle træer eller tag på tur med kikkert og fuglebog i Gudenåengene. Varm jeres frokost over bål eller tag dej og sukker med på Naturcenteret og bag pandekager til dessert (et familiesæt koster 50 kr. på Naturcenteret).

I uge 29 til 32 kan der mandag til torsdag også være andre naturaktiviteter på Naturcenteret. Man kan se hvilke aktiviteter der udbydes på dagen på tavlen ved indgangen.

Al sejlads er desværre aflyst pga. Covid19

Mødested: Randers Naturcenter, Gudenåvej 20, Randers NV.

Medbring: Udetøj og gerne en madkurv.

Arrangør: Randers Naturcenter Tlf. 86 43 25 37

Vis kort
4. Jul Andet

Palles hestevogn

Mandag den 29. juni til fredag den 7. august 2020, kl. 13-16 30.
Pris: (Entré: 30 kr pr. person)
Randers C, Randers C, Randers C
Kom og få en guidet hestevognstur rundt i det gamle Randers, og se og hør om alle seværdighederne. Turen starter fra Randers Regnskov med stop ved Randers gamle rådhus og derefter retur. Alle hverdage..
Vis kort
4. Jul Historisk

Sommer i Sparebøssemuseet

Mandag den 29. juni til lørdag den 8. august 2020, kl. 10-16.
Pris: (Fri entré)
Sparebøssemuseet, Middelgade 1, Randers C
Besøg Danmarks eneste museum for sparebøsser..

Museet rummer mere end 3.500 sparebøsser fra hele verden helt tilbage fra 1600 tallet og frem til vore dage.

Når du bevæger dig ind i Sparebøssemusset, er det som at træde ind i en helt anden verden; en verden fyldt med sparebøssens historie.

En stor del af samlingen er antikke sparebøsser, men du finder også mere moderne sparebøsser med Tintin og Rasmus Klump og såmænd også sparebøsserne fra TV-serien Matador.

Museet viser også mange redskaber fra pengeinstitutternes barndom, eksempelvis pengesedler, regnemaskiner, skriveredskaber og budtasker og så har vi også Danmarks fortsat eneste aktive sparekassebog fra 1829.

Tag børnene eller børnebørnene med og få en spændende oplevelse - der er åbent alle hverdage fra 10-16 og der er gratis entre.

Se en kort introduktion her: https://vimeo.com/238918993

Besøg os også på www.sparebossemuseet.dk, Facebook og Instagram
Vis kort
4. Jul Omvisning

Rundvisning på Elvis Museum

Onsdag den 1. juli til søndag den 9. august 2020, kl. 12.
Pris: (Entré: 99 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Memphis Mansion, Graceland Randers Vej 3, Randers SØ
Hver dag klokken 12 i sommersæsonen vil der være rundvisning, med Henrik Knudsen. Kom med når han fortæller en masse spændene anekdoter om Elvis, hans liv og karrierer..
Vis kort
10. Jul Billedkunst

Genforeningen - Sommerudstilling på GAIA Akademi

Fredag den 10. juli til mandag den 10. august 2020, Tirsdag-tor 10-16, fre 10-14, lør 10-15.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
GAIA Museum Outsider Art, Lene Bredahls Gade 10, Randers C
I 2020 markeres, at det er 100 år siden, at Sønderjylland blev genforenet med Danmark. Den 10. juli 1920 red Kong Christian X over den gamle grænse ved Frederikshøj på sin hvide hest. Derfor har vi valgt at åbne Akademiets Sommerudstilling denne dag..

En af kunstnerne er Jens Rosenkilde, som er født i 1988 og har været kunstner på GAIA Akademi siden 2013. Jens er interesseret i krigshistorie og specielt uniformer og våben har hans interesse, og han har lavet flere collager med udgangspunkt i krigen 1864 og slaget ved Dybbøl.

"Jeg har besøgt flere historiske steder i Danmark bl.a. Sandøfortet og Dybbøl Banke, som har givet mig ideer til mine billeder", fortæller han.

Jens får også ofte inspiration fra bøger om 1. og 2. verdenskrig, veteranbiler, motorcykler, krigene i 1814, 1848 og 1864. Han fascineres af historiske begivenheder, som han fanger og omformer i sin egen rå æstetik.

På Akademiets sommerudstilling "Genforening", vil du som beskuer blive inviteret ind denne verden med omdrejningspunktet i året 1920 - en fejring, en fest.

Kong Christians Xs hvide hest hed "Malgré Tout". Malgré Tout betyder frit oversat 'På trods af alt'. Og på trods af, at Jens Rosenkildes foretrukkende teknik er en omformning af foto på papir, så har denne udstilling fokus på nye værker blandt andet grafiske tryk. Collografi er et helt nyt område for Jens, som passer rigtig fint til hans stærke, enkle streg i en smuk og stille rytme.

I udstillingen kan du også opleve kunstner Maiken Buchardts vikleværker og mixed media i en farverig installation, samt afgangsudstilling for de to STU-kunstelever Martine Staack Dahl Sørensen og Andreas Myrhøj Rasmussen.

For yderligere information kontakt venligst GAIAs leder, Anna Noe Bovin, tlf. 20 47 88 32
Vis kort

Kunstudstillinger

Tirsdag den 16. juni til onsdag den 12. august 2020, kl. 14-17 tir/ons.
Pris: (Entré: 10 kr)
Blichers Mindestue - Malvinas Hus, Stationsvej 47, Spentrup
Kunsthåndværk af forskellig art..
Vis kort

Sommer i Kulturhuset

Lørdag den 27. juni til søndag den 16. august 2020, kl. 10-16.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Museum Østjylland - Kulturhuset, Stemannsgade 2, Randers C
Endelig fri! Brug den dejlige sommerferie i Kulturhuset, hvor der venter dig sjove oplevelser på Randers Kunstmuseum, Museum Østjylland og Randers Bibliotek..
Vis kort
4. Jul Andet

Sommer-læsedysten

Mandag den 15. juni til søndag den 16. august 2020
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Randers Bibliotek, Stemannsgade 2, Randers C
Sommer-læsedysten er en ny læselyst-konkurrence i Randers Kommune..

Konkurrencen er for børn fra 3 til 6 år og deres forældre og bedsteforældre. Når I har udfyldt læse-challenge, kan det byttes til is til familien.

For at deltage skal du hente et læse-challenge på Randers Bibliotek.

Når I har udfyldt læse-challenge, kan det byttes til is til familien
Vis kort
4. Jul Andet

Sommerlæsebanko

Mandag den 15. juni til søndag den 16. august 2020, kl. 0-10.
Randers Bibliotek, Stemannsgade 2, Randers C
Er en ny læselyst-konkurrence i Randers Kommune..

Konkurrencen er for børn fra 3 til 6 år og deres forældre og bedsteforældre. For at deltage skal du hente et læse-challenge ark på Randers Bibliotek.

Når I har udfyldt læse-challenge arket, kan det byttes til is til familien
Vis kort