Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 293 events i Randers Kommune mellem 24. jan. og 22. feb. 2020

31. Jan Andet/Ukendt

Tungt Jern -en metal festival

Fredag den 31. januar og lørdag den 1. februar 2020, kl. 16.
Pris: (Entré: 120 kr) Køb/bestil billet
Café Von Hatten, Von Hattenstræde 7, Randers C
"TUNGT JERN", er en to-dages (fredag og lørdag) Metal Extravanganza På Café von Hatten. Der vil være 6 bands i alt, fordelt over fredag og lørdag. Lige nu er der 2 bands afsløret, og inden længe kommer der flere på. De 2 bands er EMBRYO & CLIENTS..
Vis kort
2. Feb Skuespil

Under mit træ

Søndag den 2. februar 2020, kl. 10.
Pris: (Entré: Børn/Unge: 75 kr, Løssalg: 75 kr, Seniorer: 75 kr, Studerende over 25 år: 75 kr) Køb/bestil billet
Randers EgnsTeater, Mariagervej 10, Randers C
Teater for børn. Aldersgruppe: 1.5-5 år. Varighed: 40 min uden pause..

Under et træ sidder en kone. Det er hendes træ. Det viser hende alle årstiderne, så hun kan holde styr på at året går. Hendes ven egernet har en hule i træet.
Meget skal gøres og alting skal man nå, inden årstiderne skifter. Frøet skal plantes, når det er forår. Fødderne skal i vand om sommeren. Om efteråret skal der samles forråd, og en dejlig varm kop æblete er hvad man trænger til om vinteren.
Denne varme musikalske fortælling om årstiderne fører de små gennem årets gang og de mange gøremål for dyr og mennesker

Medvirkende: Nanni Lorenzen

Instruktør: Lisbeth Knopper
Scenograf: Niels Secher
Vis kort
2. Feb Workshop

Familie-søndag på ReMida

Søndag den 2. februar 2020, kl. 10-14.
Pris: (Entré: 25 kr pr person. børn under 3 år gratis)
ReMida, Randers, Erik Menvedsplads 2, 1 tv., Randers C
En fantastisk søndagsaktivitet for hele familien. I kan fremstille forunderlige ting af ReMidas unikke materialer..

Når man går ind i ReMida center Randers, er det som at gå ind i en fortryllet verden. De mange finurlige materialer vækker lysten til at kikke på, røre ved og forundres. Det er næsten som 1001 nats eventyr.

Sammen med din familie kan du fremstille forunderlige ting.... Mekaniske børsterobotter, hemmelige verdener, rumraketter eller lige hvad du kan tænke dig. Alt bliver "skabt" af tilsyneladende værdiløse materialer der ellers skulle kasseres. Denne transformation kan støtte læreprocesser, kreativitet og .....fantasien sætter aldrig grænser
Vis kort

Historier På Hotellet med Randers Fortællerne og Maria Junghans

Søndag den 2. februar 2020, kl. 14.
Pris: (Entré: 95 kr)
Hotel Randers / Brasserie Mathisen, Torvegade 11, Randers C
Randers Fortællerne giver gode fortællinger før pausen. Gæstefortæller Maria Junghans fortæller dernæst historien om komponisten Carl Nielsen og hans hustru. KUN billetter i forsalg hos AOF og FOF fra 06.01. til og med 29.01. Billetter inkl. kaffe & kage..
Vis kort
2. Feb Omvisning

Offentlig omvisning i "FLORA - mellem planter og mennesker"

Søndag den 2. februar 2020, kl. 14-15.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Randers Kunstmuseum, Stemannsgade 2, Randers C
Udstillingen handler om vores natursyn og vores forhold til planter. Der vises værker af en række samtidskunstnere, som på forskellig vis problematiserer og belyser vores brug af planter i nutid og fortid..

Udstillingen handler om vores natursyn og vores forhold til planter. Der vises værker af en række samtidskunstnere, som på forskellig vis problematiserer og belyser vores brug af planter i nutid og fortid. Der fokuseres på afbildninger af blomster og hvordan botanik, køn, magt, orden og harmoni afspejles. Hvad tillægges værdi? Hvad kategoriseres højt og lavt? Hvilke planter er ønskede og hvor kommer de fra?

Udstillingen er udviklet i samarbejde med Stavanger Kunstmuseum.

Gratis efter betalt entré til udstillingen
Vis kort
2. Feb Show/stand up

Onkel Rejes og Brilles Mega Heavy Trylleshow

Søndag den 2. februar 2020, kl. 15.
Pris: (Entré: 125-225 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Læder, nitter, tryllestave og Onkel Rejes helt specielle måde at være på er blot et par af ingredienserne i Det Mega Heavy Trylleshow, der besøger Værket i foråret..

Onkel Reje er tilbage på Værket! Hårdere og heavy'ere end nogensinde for selvfølgelig kan en tryllekunstner være heavy! Glæd dig til magiske tricks og velkendte sange fra Ramasjang i Onkel Rejes helt eget heavy-univers med læder, nitter og tråd. Underholdning for hele familien.

Selvfølgelig har Onkel Reje sin uundværlige assistent Brille med sig til at trylle sig igennem et show fyldt med langhårede gæster og tvivlsomme personager. Onkel Reje og Brilles Mega Heavy Trylleshow byder også på velkendte figurer fra universet, Heavydansere og masser af grin til en magisk fest, som ungerne ikke vil gå glip af.

Efter showet kan børnene møde Onkel Reje i Værkets Foyer, hvor han giver en autograf.

Onkel Reje var et kæmpe hit på en stuvende fuld Amfiscene i Randers Festuge 2019 til Sparekassen Kronjyllands Store Familiedag, og nu er Onkel Reje - med det borgerlige navn Mads Geertsen - endelig tilbage med et helt nyt magisk show
Vis kort
1. Feb Shopping

Konfirmandmodeshow 2020

Lørdag den 1. og søndag den 2. februar 2020, kl. 11, 13 og 15.
Pris: (Entré: 50 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Randers Storcenter, Merkurvej 55, Randers SØ
Konfirmandmodeshow 1. 2. februar 2020 - 10 års jubilæum. Traditionen tro afholder Randers Storcenter den første weekend i februar, konfirmandmodeshow for de kommende konfirmander i 2020..

Igen i 2020 (for 10. år i træk) er det Randers Gymnastiske Forenings mange dygtige pige- og drengegymnaster, der viser både tøj og dansetalent frem via et festligt, underholdende, tempofyldt og inspirerende modeshow.

I anledning af 10 års jubilæet afholder vi i år hele 5 shows i denne weekend. Lørdag kl. 11, 13 og 15 samt søndag kl. 11 og 13. Der vises inspiration på catwalken fra centrets butikker til både 1. og 2. dagen.

Showene kan gratis ses af alle gæster i Randers Storcenter, men ønsker man et bedre og mere komfortabelt udsyn, en nummereret siddeplads og lidt flere fordele, så er det muligt at købe en VIP-billet til et af showene. Billetterne koster kr. 50,- pr. stk. og bliver sat til salg i INFOboden på Centertorvet eller på centrets hjemmeside
Vis kort
31. Jan Andet

Lan party

Fredag den 31. januar til søndag den 2. februar 2020, kl. 17.
Assentofthallerne, Stadionvej 41, Assentoft, Randers SØ
Vis kort
3. Feb Skuespil

ETA Vuggestue/Dagpl. En lille ny

Mandag den 3. februar 2020, kl. 09 & 10.15.
Pris: (Entré: 40 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Randers EgnsTeater, Mariagervej 10, Randers C
EN LILLE NY. Alt har sin faste plads. Alt har sin egen lyd. Alt har sin egen farve. Alt er som det plejer at være. Det er godt. Det er trygt. Så ved man, hvad man har. Men hvad er nu det?! Tingene er ikke på deres faste plads..

Lyden lyder anderledes og farven har fået en helt anden farve. Der er vendt op og ned på det hele, for der er nogen der forstyrrer. En lille ny, som ikke ved, hvordan det plejer at være. EN LILLE NY er en sanselig og billedmættet forestilling for det yngste publikum. En humoristisk og poetisk fortælling om den store gave det kan være, når ens verdensbillede forandrer sig. Varighed: 35 minutter. MEDVIRKENDE: Nanni Lorenzen. INSTRUKTØR Kurt Bremerstent. MANUSKRIPT: Kurt Bremerstent, Nanni Lorenzen. KOMPONIST: Jacob Venndt. SCENOGRAFKONSULENT: Sus Haugland
Vis kort
3. Feb Andet

Kreativ Klub

Mandag den 3. februar 2020, kl. 10-13.
Sct. Peders Hus, Fabersvej 47, Randers C
Alle er velkomne. Vi laver forskellige kreative projekter. Kun fantasien sætter grænser. Der er også plads til en kop kaffe og hyggeligt samvær..

Vi sælger det hele ved en basar to gange om året, og pengene vil gå til Julehjælp i sognet, samt støtte til vore økonomisk trængte sognebørn. Har du lyst til at være med, kan du bare møde op eller kontakte Jytte Bjerregaard, tlf. 8642 2403
Vis kort