Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 147 events i Randers Kommune mellem 24. maj og 22. jun. 2019

24. Maj Andet

Musikalske legestuer

Fre. d. 24. maj 2019, kl. 00.
Spentrup Kirke, Stationsvej 45, Spentrup
Musikalske legestuer fredag d. 24. maj i Spentrup Kirke..

Organist, sanger og præster inviterer til Musikalske legestuer for de mindste: Spentrup Kirke kl. 9.00: Her er dagplejere, forældre, bedsteforældre o.a. inviteret med de allermindste til musik, sang, leg og fortælling. Spentrup Kirke kl. 10.00: Her er børnehaver, forældre, bedsteforældre o.a. inviteret med de lidt større (førskolebørn) til musik, sang, leg og fortælling
Vis kort

GymDanmark - Efterskole DM Team Gym

Fre. d. 24. maj 2019, kl. 09.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Arrangør: Gym Danmark
Arena Randers, Fyensgade 1, Randers C
Vis kort
24. Maj Ekskursion

Frokostklub for mænd

Fre. d. 24. maj 2019, kl. 09.30-14.
Hvidsten Kro, Mariagervej 450, Hvidsten, Spentrup
Udflugt til Hvidsten med ledsager, hvor Anders Straarup vil fortælle om modstandsgruppen, våbennedkastningerne og kroen. Vi mødes ved nedkastningsstedet Mustard Point kl. 9.30. Frokost på Hvidsten Kro. Afslutning ca. kl. 14..
Vis kort
24. Maj Andet

Træf med Bogsalg på P-pladsen foran dit bibliotek!

Fre. d. 24. maj 2019, kl. 13.
Pris: (Gratis billetter)
Randers Bibliotek Øst, Udbyhøjvej 81, Randers NØ
Nu er det tid til at finde en herlig brugt bog til en rimelig pris til sommerens læsestunder! Kom og gør en god handel! Vi rykker ind, hvis det bliver regn!.

Vi har fundet massevis af materialer, som er udgået af bibliotekets samlinger, og nu kan du gøre en god handel. Der er bøger inden for mange forskellige genrer som krimi, romaner, engelske og tyske bøger, musikbøger, hobbybøger, rejsebøger, historiebøger, magasiner, musik-cd'er og andet godt
Vis kort

Peter Vildmand "Kim Larsen" og Shu-Bi or not Shu-bi

Fre. d. 24. maj 2019, kl. 17.30.
Pris: (Entré: 100 kr. + gebyr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Romalt Aktivitetshal, Romalt Boulevard 28, Randers SØ
Der er lagt i kakkelovnen til en nostalgisk aften med musik vi alle kender og kan synge med på, hvor aftenen startes op med historien om Kim Larsen v/Peter Vildmand og fortsætter i aller bedste stil med Shu-bi or not Shu-bi..

Peter Vildmand: "Historien om Kim Larsen" - "Hov - var det ikke Kim Larsen der gik der? - Nej, det var det ikke, det var Peter Vildmand".

Alle i Randers og omegn kender Peter Vildmand, som er en af Danmarks bedste Kim Larsen kopi, som i mange år har henrykket publikummer med sin optræden.

Når Peter Vildmand har spillet "den aller sidste dans" så vil festen mindst nå samme højde eller måske kommer i et endnu højere gear, når Shu-bi or not Shu-bi tager over.

Med Shu-bi or not Shu-bi er du sikker på at opleve en forrygende koncert, hvor der virkelig bliver "wuffeli wow" i den!

Shu-bi or not Shu-bi spiller Shubiduas største og mest elskede hits som er skrevet og indspillet, med den velkendte lyd fra de kronede dage og ikke mindst galskaben og den fanden-i-voldske fremtoning på scenen.

Alt sammen sender tankerne tilbage til storhedstiden.

De tre Shu-bi-dua legender, guitarist Claus Asmussen, trommeslager Bosse Hall Christensen og keyboardmand Willy Pedersen er ankermændene bag Shu-bi or not Shu-bi.

Foruden de tre gamle "shubbere" består bandet af de to benhårde musikere og dedikerede Shu-bi-dua connoisseurs, Karsten Lagermann(vok) og John Sørensen (bas)

DJ Peter Dalsgård samler aftenen i sin helbed med festlig musik i pauserne.

Til koncerten sælges en almindelig billet, der giver adgang til koncerten eller en koncertbillet inklusiv en 3 retters festmenu, hvor festmenuen forinden (kl. 18-20) nydes i skønne lokaler hos Romalt Kultur- og forsamlingshus.

  • Koncertbillet, kr. 100 + gebyr
  • Koncertbillet + 3 retters festmenu, kr. 295 + gebyr
  • Festmenubillet, kr. 195 + gebyr


Dørene til koncerthallen åbnes kl. 19.00

Adgang til festmiddags-lokalerne i kultur- og forsamlingshuset åbnes fra kl. 17.30 for deltagere med købt festmenu-billet!

ELROFONDEN støtter arrangementet, som en del af ELRO-DAGENE i perioden 24.-26.5.2019
Vis kort

Danish Skoma'r Masters 2019, Randers

Fre. d. 24. maj 2019, kl. 18.
Pris: (Gratis)
Tante Olga, Søndergade 6, Randers C
Ryd kalenderen til årets brag af en billardfest og tag turen til Randers i uge 21 - 2019 ! Se Danmarks skrappeste på tværs af disciplinerne pool, snooker, keglebillard, 3-bande, 5-kegler, og skoma'r dyste i Danmarks største skoma'r turnering..
Vis kort
24. Maj Foredrag

Infoforedrag med læge: Hjælp og helbredelse ad naturlig vej, en byggesten i fremtidens lægevidenskab

Fre. d. 24. maj 2019, kl. 19.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Underværket, Stemannsgade 9 C, Randers C
Alle er velkomne og der er fri adgang. Mennesker, der søger hjælp og helbredelse er ligeså velkomne som læger, behandlere og andre, der arbejder i sundhedsvæsenet. Dokumenterede helbredelser forklares af en læge fra Den Medicinsk-Videnskabelige Faggruppe..

Infoforedrag med læge: Hjælp og helbredelse ad naturlig vej gennem Bruno Grönings lære - lægefagligt dokumenteret

Foredraget, som varer ca. to timer, er led i en international foredragsrække, der finder sted i mere end 70 lande, hvor læger og heilpraktikere fra Den Medicinsk-Videnskabelige Faggruppe (MWF) deltager. Den medvirkende læge vil kommentere den lægefaglige dokumentation i forbindelse med helbredelse ad naturlig vej gennem Bruno Grönings lære. Lægefagligt dokumenterede helbredelser præsenteres og forklares. Mennesker, der er blevet raske ved at følge denne denne vej, vil berette om deres helbredelse.

I Bruno Gröning Vennekredsen*) og Den Medicinsk-Videnskabelige Faggruppe foretages ingen undersøgelser, stilles ingen diagnoser og terapi anvendes ikke. Lægemidler bliver hverken anbefalet, ordineret eller administreret. Ligeledes frarådes hverken lægebesøg, medicinering, terapi eller kirurgiske indgreb.

Der er gratis adgang, frivillige bidrag modtages med taknemmelighed.

Yderligere information på telefon 2645 1664

*) Bruno Gröning Vennekredsen informerer globalt om Bruno Grönings lære. En enkel, naturlig, gratis og lægedokumenteret vej til hjælp og helbredelse. Bruno Gröning (1906-1959) opnåede i 50'erne global opmærksomhed på grund af store helbredelsesresultater, og han efterlod sig viden om optagelsen af en naturlig helbredelseskraft, den "helbredende strøm". Talrige lægeligt dokumenterede helbredsberetninger underbygger hans læres virkning. I Bruno Gröning Vennekredsen sker alle aktiviteter uden vederlag, da alle omkostninger dækkes af frivillige bidrag. En væsentlig faktor i Bruno Grönings lære er den frie vilje. Enhver kan på ethvert tidspunkt forlade Vennekredsen; der er ingen finansielle eller juridiske forpligtelser. Der foretages hverken medicinsk rådgivning, undersøgelser eller behandlinger
Vis kort
24. Maj Andet

BørneDisco

Fre. d. 24. maj 2019, kl. 19-21.
Kristrup Sognegård, Ørneborgvej 5, Randers SØ
Børnedisco Fredag den 24. maj Kl. 19.00 - 21.00 (dørene åbnes kl. 18.45) Så er der fest for alle i 2. 5. klasse i Kristrup Sognegård. Kom og vær med til diskofest!.

Hop og dans, drik smarte børnedrinks, deltag i en af aftenens konkurrencer og lav noget flot ved vores kreabord. Det bliver vildt sjovt! Entré 30 kr. alt inkl
Vis kort
24. Maj Klassisk

Kirkekoncert Bjerregrav fredag 24-5 Ann-Mette Elten

Fre. d. 24. maj 2019, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 100 kroner)
Øster Bjerregrav Kirke, Kirkevej 11, Øster Bjerregrav, Randers NV
Kirkekoncert i Øster Bjerregrav Kirke fredag d. 24. maj kl. 19.30 med Ann-Mette Elten. Pris 100 kroner. Billetsalg Bjerregrav Brugs. Det er først til mølle..
Vis kort
24. Maj Skuespil

Kærlighedskarrusellen

Fre. d. 24. maj 2019, kl. 19.30.
Randers EgnsTeater, Mariagervej 10, Randers C
Husk at stille P-skiven. Max. 3 timers parkering Adgang til forestillingen 60 minutter før start Der henvises i øvrigt til billetbetingelser..
Vis kort