Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 9 events i Randers og omegn mellem 19. og 20. sep. 2020

19. Sep Foredrag

"Humor som sjælesorg" - med Anders Bonde

Lørdag den 19. september 2020, kl. 10.
Pris: (Fri entré)
Sct. Clemens Kirke, Parkboulevarden 15, Randers C
Det lune glimt i øjet og den humørfyldte historie virker ofte opmuntrende på et tynget sind. Humor, kalder vi det, og ordentlig humor er sjældent kun for sjov..

Det er Anders Bonde's påstand, at humor for alvor også er sjælesorg. Emnet belyses med afsæt i det kristne menneskesyn og med udblik til hverdagens humor. Meget naturligt holdes foredraget i causeriets form, hvor netop humoren tjener eftertanken.

Anders Bonde er sognepræst, bonde og provst.

Sct. Clemens kirke byder på kaffe og rundstykker. Arrangementet er gratis
Vis kort
19. Sep Andet

Hør en historie - højtlæsning for dig og din familie

Lørdag den 19. september 2020, kl. 11.
Pris: (Gratis billetter)
Randers Bibliotek, Stemannsgade 2, Randers C
Hør en historie i børnebiblioteket. Ingen tilmelding..

Tag en pause og lyt til en historie. Frivillige voksne læser højt i en halv time af de mange fantastiske historier, der gemmer sig i børnebiblioteket. Bagefter kan du måske låne historien med hjem og læse videre sammen med far og mor.

Historierne vil fortrinsvis være målrettet børn mellem 3-6 år men alle der har lyst til en god historie er velkomne. Der er nye historier hver lørdag
Vis kort
19. Sep Andet

Sogneudflugt

Lørdag den 19. september 2020, kl. 12.30.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Sognegården ved Dronningborg Kirke, Egholmsvej 8A, Randers NØ
Udflugten arrangeres i samarbejde med Gudumholm-Lillevorde Pastorat. Deltagerbetaling: 100 kroner (der betales i bussen)..

Tilmelding senest 8. september på mail: lsje@km.dk Et af Aalborgs smukke og historiske steder er Almen Kirkegård, der ligger som en stille oase gemt af vejen fra byens liv. Guide Knud Johansen vil fortælle os mere om kirkegården og dens betydning for byen. Udover Almen Kirkegården skal vi opleve flere - både kendte og ukendte - steder i Aalborg. Vi slutter af med kaffe i Orangeriet i Folkekirkens Hus. Flere oplysninger finder du i kirkesiden i Aalborg:NU/Vejgaard efter sommerferien
Vis kort
19. Sep Revy/kabaret

Randers Revyen

Lørdag den 19. september 2020, kl. 18.30.
Pris: (Entré: 499 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Fiskerestaurant Pakhuset, Kulholmsvej 4, Randers NØ
Torsdage, fredage og lørdage aftener fra 3. september og en måned frem kan du blive forkælet af indbydende fisketallerken, hovedret, dessert og humor, musik og underholdning i topklasse - Randers Revyen 2020..

Når I ankommer til Pakhuset, mødes I til et glas bobler før I placerer jer ved langbordene i det stemningsfyldte pakhus. Foran dig står forretten klar - en lækker anrettet fisketallerken. I den anden ende af lokalet er der opstillet borde med bugnende fade af stege, kartofler og salater og selvfølgelig er der lidt til den søde tand, inden bordene ryddes og aftens show starter.

Billetprisen er kr. 469,- på torsdage og kr. 499,- fredage og lørdage.

Rikke Buch Bendtsen
I 2018 var Rikke på scenen i Pakhuset for første gang - og sikke en debut! Vi glæder os over, at den erfarne revy-skuespiller, der også er kendt fra mange shows og musicals - og ikke mindst som sangeren Disko Lydia i Diskofil i 90'erne - igen er med i år.

John Batz
Én af idémændene bag Aarhus Revyen og en meget erfaren revyskuespiller fra andre af de Danske revyer har vi fået tilbage til Randers Revyen for 2. år i træk - vi nød nemlig også selskabet i 2013 og 2019. Måske har du også set John i TV-serier som Den som dræber og Dicte? John Batz er flere gange nomineret som årets revykunstner.

Karsten Jansfort
Han er tilbage! For 3. gang i Randers Revyens historie er vi heldige at have Karsten Jansfort med. Vi har set Tom i film som Dirch og Klassefesten, i en række musicals og teaterforestillinger bl.a. på Det Kgl. Teater, som stemmen bag figurer i tegnefilm, og ikke mindst fra revyscenen, hvorfra han i 2010 vandt "Årets dirk".

Lone Rødbroe
For 12. gang kan vi med stor fornøjelse præsenterer Lone Rødbroe i årets revy - og vi og publikum glæder os hvert år. Lone har stået på mange af landets revyscener siden 2010 og ellers kender vi hende rigtig godt fra Randers Egnsteaters mange opsætninger
Vis kort
20. Sep Opera/Operette

OperaBio - Cavalleria Rusticana og Pagliacci (Bajadser) - Specialarrangement

Søndag den 20. september 2020, kl. 10.
Nordisk Film Biografer Randers, Thors Bakke 2, Randers C
To énaktsoperaer, der nærmest er uadskillelige. De bliver opført sammen meget ofte, selvom de slet ikke var tænkt som par af de to komponister. Begge operaer er tragiske dramaer med jalousien som tema..
Vis kort
19. Sep Blandet/Ukendt

Tête de la Course - cykelløb på skærmen!

Tirsdag den 1. til onsdag den 30. september 2020, kl. 10-16.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Museum Østjylland - Kulturhuset, Stemannsgade 2, Randers C
Kom og se billeder af cykler og cyklister i alle afskygninger, når vi viser en billedkavalkade af cykler og cykelløb fra Randers Stadsarkivs samling..

Randers har altid været kendt for at være en god cykelby. Mange talenter i den internationale cykelsport er startet med at køre på vejene i Randers og omegn.

I disse dage kan du se det bedste af, hvad cykelsporten kan præstere, når Tour de France kører hen over skærmen. Men hvis du har lyst til at se, hvordan det hele startede, så kom ind på Museum Østjylland i Randers og oplev en skøn billedkavalkade af cykler og cykelløb gennem tiden! Billederne vises i Tidshjulet
Vis kort
19. Sep Historisk

Bjørneklanens Ø - Djurslands vilde stenalder

Lørdag den 8. februar til søndag den 18. oktober 2020, kl. 10-16.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Museum Østjylland - Kulturhuset, Stemannsgade 2, Randers C
Få historien om Djurslands vilde stenalder, shamanen og en stor ceremoni, spektakulære fund, bjørne og et særpræget samfund på stenalderens hellige ø nær Grenaa..

Få historien om Djurslands vilde stenalder, shamanen og en stor ceremoni, spektakulære fund, bjørne og et særpræget samfund på stenalderens hellige ø nær Grenaa.
Trom bjørnen frem, klæd dig ud i skind og tag på en rejse gennem stenalderens særprægede landskab
Vis kort
19. Sep Billedkunst

Akademiets Efterårsudstilling

Mandag den 7. september til lørdag den 14. november 2020, Mandag-tor 10-16, fre 10-14, lør 10-15.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
GAIA Museum Outsider Art, Lene Bredahls Gade 10, Randers C
På Gaia Akademi arbejdes der med et væld af forskellige udtryksformer, teknikker og materialer. Kunstnerne har i samarbejde med mentorerne udvalgt de bedste og mest udtryksfulde værker fra årets produktion..
Vis kort
19. Sep Andet

Aktivitetsforeningen Vennepunktet starter aktiviteter op

Mandag den 17. august til torsdag den 26. november 2020, kl. 09-15.30.
Pris: (Entré: Medlemskontingent og aktivitetsbetaling)
Vennepunktet, Boghvedevej 34, Randers NV
Aktivitetsholdene starter efterårssæsonen op i uge 34, kom, se og hør om de mange tilbud. Se venligst hjemmesiden; www.vennepunktetranders.dk..
Vis kort