1-7 ud af 22 fra/efter 21. maj 2018

Koncert med disQant. DisQant vil synge danske, svenske, ungarske og japanske børne- og folkesange samt nogle Lange-Müller romancer. Koret ledes af Camilla Donovan. Til koncerten medvirker desuden 2 unge professionelle musikere.
Læs mere.

Søn. d. 27. maj 2018, kl. 15.
Himmelev Sognegård


Koncert v. Freja Højland Høj i Konventhuset. Vi kan med glæde og stolthed præsentere en koncert med et af Domkirkens korskoles sangtalenter: Freja Højland Høj startede som sanger i Domkirkens Pigekor og dimitterer som bachelor fra konservatoriet til sommer.
Læs mere.

Tor. d. 31. maj 2018, kl. 19.30-21.
Roskilde Domkirke


Sommerkoncert v. Domkirkens Drengekor, Pigekor og Domkor. Traditionen tro er den første sommerkoncert fyldt med sang, når Domkirkens tre kor og egne musikere synger sommeren ind med værker af Felix Mendelssohn, Eriks Esenvalds, Carl Nielsen (Pigekoret), Leif Kayser (Domkoret) og Orlando di Lasso, Mogens.
Læs mere.

Tor. d. 7. juni 2018, kl. 20-22.
Roskilde Domkirke


Sommerkoncert v. Klaus Mertens. Klaus Mertens har i fire årtier sunget alt fra tidlig musik til avant-garde og er stadig en af tidens mest efterspurgte oratoriesangere.
Læs mere.

Tor. d. 14. juni 2018, kl. 20-22.
Roskilde Domkirke


Sommerkoncert med Vokalgruppen Dopplers. Det som adskiller Dopplers fra andre a cappella-grupper er først og fremmest det faktum, at de synger hele deres musik, som i høj grad er musik baseret på riller, pulser og beats, uden mikrofoner.
Læs mere.

Ons. d. 20. juni 2018, kl. 19.30.
Jakobskirken


Sommerkoncert v. Leo van Doeselaar. Leo van Doeselaar er uddannet organist og pianist fra konservatoriet i Amsterdam. Som organist i det Nederlandske Bach Selskabs barokorkester, har Leo van Doeselaar været involveret i et stort multimedieprojekt kaldet 'All of Bach'.
Læs mere.

Tor. d. 21. juni 2018, kl. 20-22.
Roskilde Domkirke


Sommerkoncert v. William Porter. Den amerikanske organist William Porter er internationalt anerkendt, især som improvisator. Porter er professor i orgel, cembalo og improvisation ved Eastman School of Music i Rochester, og han har indspillet flere CD'er på historiske instrumenter,.
Læs mere.

Tor. d. 28. juni 2018, kl. 20-22.
Roskilde Domkirke


Næste side