1-7 ud af 14 fra/efter 14. jul. 2020

Sommerkoncert. Agnes Luchterhandt, Norden. Roskilde Domkirke har en mangeårig tradition for at slå dørene op hver torsdag i juni, juli og august til internationale sommerkoncerter. De fleste Sommerkoncerter er med udgangspunkt i Domkirkens historiske orgel.
Læs mere.

Torsdag den 16. juli 2020, kl. 20-21.30.
Roskilde Domkirke


Musikalsk Interludium ved Mathias Reumert og Oscar Micaelsson. Hen over sommeren holder vi en række korte sommerkoncerter i Sankt Jørgensbjerg Kirke. Koncerterne giver et musikalsk ånderum, og puster liv i kulturen.
Læs mere.

Lørdag den 18. juli 2020, kl. 16-17.
Sankt Jørgensbjerg Kirke


Musikalsk Interludium ved Trio MMM. Hen over sommeren holder vi en række korte sommerkoncerter i Sankt Jørgensbjerg Kirke. Koncerterne giver et musikalsk ånderum, og puster liv i kulturen.
Læs mere.

Lørdag den 25. juli 2020, kl. 16-17.
Sankt Jørgensbjerg Kirke


Sommerkoncert. Laurent Beyhurst, Frankrig. Roskilde Domkirke har en mangeårig tradition for at slå dørene op hver torsdag i juni, juli og august til internationale sommerkoncerter. De fleste Sommerkoncerter er med udgangspunkt i Domkirkens historiske orgel.
Læs mere.

Torsdag den 30. juli 2020, kl. 20-21.30.
Roskilde Domkirke


Musikalsk Interludium ved Jacob Shaw. Hen over sommeren holder vi en række korte sommerkoncerter i Sankt Jørgensbjerg Kirke. Koncerterne giver et musikalsk ånderum, og puster liv i kulturen.
Læs mere.

Lørdag den 1. august 2020, kl. 16-17.
Sankt Jørgensbjerg Kirke


Sommerkoncert. Manuel Schuen, Wien. Roskilde Domkirke har en mangeårig tradition for at slå dørene op hver torsdag i juni, juli og august til internationale sommerkoncerter. De fleste Sommerkoncerter er med udgangspunkt i Domkirkens historiske orgel.
Læs mere.

Torsdag den 6. august 2020, kl. 20-21.30.
Roskilde Domkirke


Musikalsk Interludium ved Bjarke Mogensen. Hen over sommeren holder vi en række korte sommerkoncerter i Sankt Jørgensbjerg Kirke. Koncerterne giver et musikalsk ånderum, og puster liv i kulturen.
Læs mere.

Lørdag den 8. august 2020, kl. 16-17.
Sankt Jørgensbjerg Kirke


Næste side