15-21 ud af 21 fra/efter 28. feb. 2021

Sommerkoncert - Philip Schmidt-Madsen, Sct. Matthæus Kirke/København. I Roskilde Domkirke kan man både fryde sig over den synlige og den klingende kulturarv. Begge dele forenes i det verdensberømte Raphaëlisorgel, som er centrum for kirkens sommerkoncertrække i juni, juli og august.
Læs mere.

Torsdag den 22. juli 2021, kl. 19-22.
Roskilde Domkirke


Sommerkoncert - Hans Davidsson, Göteborg/SE. I Roskilde Domkirke kan man både fryde sig over den synlige og den klingende kulturarv. Begge dele forenes i det verdensberømte Raphaëlisorgel, som er centrum for kirkens sommerkoncertrække i juni, juli og august.
Læs mere.

Torsdag den 29. juli 2021, kl. 19-22.
Roskilde Domkirke


Koncert med Den Kongelige Livgardes Musikkorps. Kom til en gratis udendørs koncert i smukke historiske rammer på Roskilde Kloster. Koncerten er en del af Schubertiaden 2021.
Læs mere.

Onsdag den 4. august 2021, kl. 19-20.15.
Roskilde Kloster
Fri entré

Sommerkoncert - Amanda Marie Mortensen, Jægersborg Kirke/Gentofte. I Roskilde Domkirke kan man både fryde sig over den synlige og den klingende kulturarv. Begge dele forenes i det verdensberømte Raphaëlisorgel, som er centrum for kirkens sommerkoncertrække i juni, juli og august.
Læs mere.

Torsdag den 5. august 2021, kl. 19-22.
Roskilde Domkirke


Sommerkoncert - Aude Heurtematte/FR. I Roskilde Domkirke kan man både fryde sig over den synlige og den klingende kulturarv. Begge dele forenes i det verdensberømte Raphaëlisorgel, som er centrum for kirkens sommerkoncertrække i juni, juli og august.
Læs mere.

Torsdag den 12. august 2021, kl. 19-22.
Roskilde Domkirke


Sommerkoncert - Hannover Knabenchor og organist Ulfert Schmidt. I Roskilde Domkirke kan man både fryde sig over den synlige og den klingende kulturarv. Begge dele forenes i det verdensberømte Raphaëlisorgel, som er centrum for kirkens sommerkoncertrække i juni, juli og august.
Læs mere.

Torsdag den 19. august 2021, kl. 19-22.
Roskilde Domkirke


Sommerkoncert - Bine Bryndorf, Roskilde. I Roskilde Domkirke kan man både fryde sig over den synlige og den klingende kulturarv. Begge dele forenes i det verdensberømte Raphaëlisorgel, som er centrum for kirkens sommerkoncertrække i juni, juli og august.
Læs mere.

Torsdag den 26. august 2021, kl. 19-22.
Roskilde Domkirke


  Forrige side