8-14 ud af 16 fra/efter 4. aug. 2020

Hymns from Nineveh. Hymns from Ninevehs unikke stemme kommer til Roskilde Domkirke. Den prisbelønnede sanger og popsalmedigter bag Hymns from Nineveh, Jonas H. Petersen, kommer til Roskilde Domkirke som led i en stor solotourné landet over.
Læs mere.

Torsdag den 17. september 2020, kl. 20-22.
Roskilde Domkirke


Cafekoncert Erik Grip. Den folkekære visesanger Erik Grip gæster kirken med sit sprudlende humør og engagement. Hans talent har ført ham vidt omkring og hans tolkninger af bl.a. Grundtvig og Frank Jæger er for længst blevet et folkeeje.
Læs mere.

Søndag den 20. september 2020, kl. 14.
Jakobskirken


Bag kulisserne - rundvisning. Er du ny i bydelen? Vil du lære din lokale kirke at kende? Søndag d. 20. september kl. 14 kan du komme til koncert og fællessang med visesangeren Erik Grip og bagefter komme med om bag kulisserne.
Læs mere.

Søndag den 20. september 2020, kl. 15.30.
Jakobskirken


Meditationsoncert med DR-vokalensemblet. Sæt dig godt til rette. Luk øjnene. Træk vejret dybt. Lad den larmende verden udenfor forsvinde. Lad kirkerummet omslutte dig. Mærk roen, lyset, tonerne, ordene.
Læs mere.

Fredag den 9. oktober 2020, kl. 19.30-21.
Roskilde Domkirke


"Requiem" af G. Fauré. Roskilde Domkirkes Drengekor under ledelse af Egil Kolind. Fri entre.
Fredag den 30. oktober 2020, kl. 19-21.
Roskilde Domkirke


Koncert med Kolorit. Vokalgruppen Kolorit synger et sprudlende og anderledes repertoire, der består af en kombination af latinamerikansk og nordisk kormusik.
Læs mere.

Søndag den 15. november 2020, kl. 15.
Jakobskirken


Kurt Ravn i Roskilde Domkirke. Vil du opleve sangeren skuespilleren Kurt Ravn med orkester i en eventyrlig Julekoncert i en stemningsfyldt historisk kirke, så er her muligheden for at komme i julehumør. Der er unummererede pladser dørene åbnes en halv time før koncertstart.
Søndag den 6. december 2020, kl. 14.
Roskilde Domkirke
Køb/bestil billet
(Entré)

  Forrige side  

Næste side