8-14 ud af 21 fra/efter 28. feb. 2021

Sommerkoncert - James Orford, London/UK. I Roskilde Domkirke kan man både fryde sig over den synlige og den klingende kulturarv. Begge dele forenes i det verdensberømte Raphaëlisorgel, som er centrum for kirkens sommerkoncertrække i juni, juli og august.
Læs mere.

Torsdag den 10. juni 2021, kl. 19-22.
Roskilde Domkirke


Sommerkoncert - Michael Min Knudsen, Roskilde. I Roskilde Domkirke kan man både fryde sig over den synlige og den klingende kulturarv. Begge dele forenes i det verdensberømte Raphaëlisorgel, som er centrum for kirkens sommerkoncertrække i juni, juli og august.
Læs mere.

Torsdag den 17. juni 2021, kl. 19-22.
Roskilde Domkirke


Sommerkoncert - Albrecht Koch, Freiberg/DE. I Roskilde Domkirke kan man både fryde sig over den synlige og den klingende kulturarv. Begge dele forenes i det verdensberømte Raphaëlisorgel, som er centrum for kirkens sommerkoncertrække i juni, juli og august.
Læs mere.

Torsdag den 24. juni 2021, kl. 19-22.
Roskilde Domkirke


Sommerkoncert - Lene Rasmussen, Roskilde. I Roskilde Domkirke kan man både fryde sig over den synlige og den klingende kulturarv. Begge dele forenes i det verdensberømte Raphaëlisorgel, som er centrum for kirkens sommerkoncertrække i juni, juli og august.
Læs mere.

Torsdag den 1. juli 2021, kl. 19-22.
Roskilde Domkirke


Sommerkoncert - Anne Page, Cambridge/UK. I Roskilde Domkirke kan man både fryde sig over den synlige og den klingende kulturarv. Begge dele forenes i det verdensberømte Raphaëlisorgel, som er centrum for kirkens sommerkoncertrække i juni, juli og august.
Læs mere.

Torsdag den 8. juli 2021, kl. 19-22.
Roskilde Domkirke


Koncert med Aarhus U. Koncert med Ungdomskoret Aarhus U fra Aarhus Domkirke.
Søndag den 11. juli 2021, kl. 14-15.
Roskilde Domkirke


Sommerkoncert - Katrine Immerkjær Kristiansen, Brøndby Strand Kirke. I Roskilde Domkirke kan man både fryde sig over den synlige og den klingende kulturarv. Begge dele forenes i det verdensberømte Raphaëlisorgel, som er centrum for kirkens sommerkoncertrække i juni, juli og august.
Læs mere.

Torsdag den 15. juli 2021, kl. 19-22.
Roskilde Domkirke


  Forrige side  

Næste side