Viser 37 events mellem 16. okt. og 14. nov. 2018

17 Okt Andet/Ukendt

Halfdan Rasmussens digte og børnerim

Ons. d. 17. oktober 2018, kl. 14.
Pris: (Entré: Børn 20 kr. Voksne 100 kr.)
Kunst- og Kulturcentret Tuskær, Tuskærvej 9, Fjaltring, Lemvig
Kom og oplev Halfdan Rasmussens søn Tom Nagel Rasmussen..

Tom har sat melodi til både børnerim og voksentekster af sin far. Sammen med guitaristen Jan Ferslev og bassist Pelle Henningsen har han sammensat et program for alle aldre. Kom få en musikalsk oplevelse sammen, børn og voksne.
Vis kort
18 Okt Andet/Ukendt

Laurence Jones

Tor. d. 18. oktober 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: 175 kr inkl. gebyr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Fermaten, Smallegade 4, Herning
Er ofte blevet kaldt "fremtidens blues-musiker". Han har vundet flere store priser og har solgt over 50.000 albums på tværs af fire albums..

Han har spillet support for navne som Status Quo, Gary Clark Jr, Kenny Wayne Shepherd, James Bay, Van Morrison, Buddy Guy, Robert Cray, Joe Bonamassa Jools Holland, Eric Burdon og mange flere. Han er blevet anerkendt af alle hjørner af musikindustrien, herunder presse, bookingsagenter, blues-fans og forskellige musikere.

I løbet af de sidste fem år har Laurence Jones udviklet sin egen musikalske stil. På det nye album "The Truth" er det tydeligt, at han har fundet sit ståsted i musikken, og han skriver og synger sange, der er karakteristiske og har en helt unik lyd og identitet.

Laurence fortæller: "The direction of this album is one I have always wanted to take and that's crossover blues, just like my heroes John Mayer, Eric Clapton and even Jimi Hendrix. They managed to really bring the sound of the blues to the masses. This is definitely my favourite album that I have made to date. I can't wait for people to hear The Truth."
Vis kort
Køb billet
19 Okt Andet/Ukendt

Ginsmagning med mad og Live musik

Fre. d. 19. oktober 2018, kl. 18.
Pris: (Entré: 325,00)
Irish Pub, Nørregade 2, Vinderup
Det bliver en aften udover det sædvanlige. Vi får besøg af Trine som er professionel gin konsulent. Hun vil tage jer igennem 6 forskellige gin, som først skal smages rent, derefter vil i lære hvilken slags garnish, som kan bruges til de forskellige slags..

Det bliver en aften udover det sædvanlige.
Vi får besøg af Trine som er professionel gin konsulent.
Hun vil tage jer igennem 6 forskellige gin, som først skal smages rent, derefter vil i lære hvilken slags garnish, som kan bruges til de forskellige slags gin og til sidst vil man smage det med 2 forskellige slags tonic, så man også får et indblik i hvor stor forskel der er på tonic.
Så man får udvidet sin horisont m.h.s. gin.
Midt i det hele servere vi lidt lækkert mad
Og til sidst topper vi det med Live musik med Marius
- stor stemme! Har gennem sit store repertoire og sin fremragende stemme, opnået stor popularitet i det ganske land. Marius'meget kraftfulde stemme, kombineret med sin helt egen fortolkning af kunstnere som Kim Larsen, Big fat snake, Robbie Williams, Allan Olsen, Poul Krebs, Eric Clapton, og mange flere, sætter en høj stemning i enhver forsamling. Når Marius indtager scenen med sit en-mands-band, en guitar og en stemme så er der dømt råhygge udover alle grænser.

Det bliver helt igennem en fantastisk aften, som man ikke må gå glip af.
Skynd jer at melde jer til ved Henriette 51517941.
Ginsmagning med mad og live musik - KUN kr. 325.00
Marius starter kl 22.00 - der er der gratis entre
Vis kort
19 Okt Andet/Ukendt

Marius gæster Irish Pub

Fre. d. 19. oktober 2018, kl. 22.
Pris: (Fri entré)
Irish Pub, Nørregade 2, Vinderup
Glæd jer. Marius Grønkjær gæster Irish Pub..

Glæd jer... Marius Grønkjær gæster Irish Pub.

Marius Grønkjær - stor personlighed - stor stemme! Har gennem sit store repertoire og sin fremragende stemme, opnået stor popularitet i det ganske land. Marius'meget kraftfulde stemme, kombineret med sin helt egen fortolkning af kunstnere som Kim Larsen, Big fat snake, Robbie Williams, Allan Olsen, Poul Krebs, Eric Clapton, og mange flere, sætter en høj stemning i enhver forsamling. Når Marius indtager scenen med sit en-mands-band, en guitar og en stemme så er der dømt rå hygge udover alle grænser.

KOM MED TIL EN HYGGELIG SJOV AFTEN
Vis kort
20 Okt Andet/Ukendt

Ida Nielsen & Band

Lør. d. 20. oktober 2018, kl. 21.
Pris: (Entré: 200 kr inkl. gebyr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Fermaten, Smallegade 4, Herning
I august 2016 var Fermaten i Herning det allerførste spillested i Danmark Ida Nielsen besøgte, da hun vendte tilbage til Danmark..

Mere end 400 glade gæster havde en fantastisk oplevelse, og derfor er det en stor glæde at kunne byde velkommen tilbage til en af de mest omtalte danske musikere de senere år, verdensstjernen PRINCE's bassist Ida Nielsen og hendes band.

Ida Nielsen vendte hjem til Danmark i sommeren 2016 og selvom sorgen og chokket over læremesteren og vennen Prince's tragiske bortgang ikke helt havde fortaget sig, færdiggjorde hun sit 3. soloalbum "Turnitup", samlede et fantastisk band og drog på landevejen. Hun spillede koncerter her i landet, + udlandet med stop i bl.a. Tyskland, Holland, England og Zanzibar.

I 2017 slog hun sit navn fast på live-scenen med både en forårstur og eftertur der var rigtig godt besøgte, plus turnéer i både USA og Kina. Hun medvirkede desuden i Bergen Festspillene i maj 2017 hvor hun sammen med London Sinfonica spillede musik der var komponeret specielt til hende!

Og så kommer der også en ny cd til efteråret!
Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er solide grooves, tossede indfald, iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl.

Live lover Ida at levere et hårdtslående, høj-energi funkshow - pakket med gode vibes og stramme grooves - og selvfølgelig masser af bas!
Vis kort
Køb billet
23 Okt Andet/Ukendt

Kammerkoret Nemo

Tir. d. 23. oktober 2018, kl. 19.30.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Gullestrup Kirke, Løvbakkevej 9, Gullestrup, Herning
Korets formål er at fremføre klassisk musik på så højt et niveau som muligt, og ønsker at fremme kendskabet til den klassiske musik med særligt henblik på det danske repertoire. Dirigent Thomas Madsen..
Vis kort
24 Okt Andet/Ukendt

"Syng sammen aften" med John Mogensens viser og sange

Ons. d. 24. oktober 2018, kl. 19-21.30.
Pris: (Entré: 30,00)
Arrangør: Karolinekoret
Hammerum Fri- og Efterskole, Tornebuskvej 2, Hammerum, Herning
Karolinekoret indbyder til "Syng sammen" aften. Vi synger sammen og hygger os. Gratis kaffe..
Vis kort
24 Okt Andet/Ukendt

Kaare Norge

Ons. d. 24. oktober 2018, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 170,00 DKK) Køb/bestil billet
Fredens Kirke, Sjællandsgade 34, Herning
Http://www.julekoncerter.dk/www.julekoncerter.dk. NKMusic: http://www.nkmusic.dk/..
Vis kort
Køb billet
24 Okt Andet/Ukendt

Zenobia, Fermaten Herning

Ons. d. 24. oktober 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: 175 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Fermaten, Smallegade 4, Herning
Er veletablerede fortolkere af den danske sang-, salme- og visetradition. De tre kvinder, alle oprindeligt fra området nær Egtved i Jylland, har spillet hundredvis af koncerter siden 2007..

Trioens koncerter er musikalske oplevelser, bundet sammen af fortællinger om sangene, refleksioner om at leve et liv i nutiden med et soundtrack af gamle ord og toner, og om balancen mellem fornyelse og bevarelse.

Fra ung til voksen

Zenobia blev til i sommeren 2007. Anledningen var en eksamenskoncert på musikkonservatoriets folkemusiklinje, hvor gruppens harmonikaspiller Mette Kathrine Jensen Stærk afsluttede sin uddannelse. Den danske sangskat har de tre kvinder med hjemmefra. De har fra starten suppleret hinandens musikalske særkender fornemt, og har over det forgangne årti skabt en fælles tilgang til musikken og ordene, der har været med på deres rejse fra ung til voksen.

Danish Music Award til årets folk-sanger

Trioen har solgt over 10.000 eksemplarer af deres første tre plader. De tre plader rummer sange fra den danske højskoletradition, fra vores fælles folkemusikarv og fra vores salmebøger, men har også alle haft nykomponeret musik i den tradition. Med den seneste udgivelse "Blot en Ild" (GO' Danish Folk Music, 2017), har trioen ført bevægelsen igennem, og udsendt en plade med nye melodier og tekster, som både publikum og anmeldere har taget meget flot imod. Trioens jubilæumsår, 2017, blev rundet af med at sangerinden Louise Støjberg i marts 2018 modtog en Danish Music Award som ‘Årets Folk Sanger 2017', for sit arbejde med Zenobia og ‘en særlig fin kontakt til publikum og sin evne til både at være poetisk ..og rå, når det skal være'.

Oplev Zenobia live

Publikum kan glæde sig til en engagerende fortælling om tre musikere, der er rundet af den danske sangs ord og toner, og som nu selv væver deres liv og musik ind og ud af traditionen. Trioen er forrygende til at skabe et intenst musikalsk rum mellem sig selv og publikum, og de formår at gøre deres optrædener både nærværende og underholdende.

FAKTA

Sangerinden Louise Støjberg er uddannet på det Rytmiske Musikkonservatorium i København. Hun underviser i sang på MGKsyd i Kolding, og optræder udover med Zenobia, også med bl.a. duoen Louise Støjberg/Martin Rauff.

Harmonikaspilleren Mette Kathrine Jensen Stærk er uddannet på folkemusiklinjen på Det Fynske Musikkonservatorium, rigsspillemand og en erfaren foredragsholder. Ud over Zenobia, spiller Mette med duoen ‘Jensen og Bugge', der fra tid til anden udvides med Morten Alfred Høirup eller amerikanske Dwight Lamb.

Pianist Charlotte Støjberg er cand. mag i musikvidenskab fra Aalborg Universitet. Udover sit virke i Zenobia er hun organist ved Rødding Frimenighed og er akkompagnatør ved diverse korworkshops.

Zenobia har været nomineret til 2 Danish Music Awards; for debutalbummet ‘Midnat' i 2008 og til årets traditionspris i 2013
Vis kort
Køb billet
25 Okt Andet/Ukendt

Mathilde Falch med band

Tor. d. 25. oktober 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: 150 kr inkl. gebyr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Fermaten, Smallegade 4, Herning
Mathilde Falch udgav i 2017 sit 4. album 'Som Børn På Ny'- et mørktonet og dristigt rockalbum, der indeholder sange om smerte, kærlighed og håb..

Det er indspillet med Mathildes faste band, der også er med hende på landevejene: Adam Winberg (trommer), Morten Puper (keyboards), Jeppe Skovbakke (bas), Christian Ki (guitar) og Charlotte Schultz (kor). Med i studiet har hun en kærlighed, der er større til rock end til pop, og hun er stadig en sjælden fugl i sin generation.

'Som Børn På Ny' har Mathilde Falch skrevet til og om de børn der af den ene eller anden årsag er nødsaget til at blive voksne for hurtigt. Tvunget til at tage for stort et ansvar og gå glip af barndommens ro. Med et håb om at disse børn senere i livet kan finde ind til barndommen i sig selv.
Vis kort
Køb billet