Viser 42 events mellem 23. okt. og 21. nov. 2019

23 Okt Andet/Ukendt

Musikken På Vrangen - Bemærk Ny Dato

Onsdag den 23. oktober 2019, kl. 16.
Pris: (Gratis billetter)
Ikast Bibliotek, Grønnegade 25, Ikast
Blæsernes historiske udvikling med Ensemble MidtVest..

Kom og lyt med når et par af Ensemblets dygtige musikere spiller og undervejs introducerer publikum til mekanismerne i de klassiske musikstykker

FRI ENTRÉ
Vis kort
24 Okt Andet/Ukendt

Spil dansk

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 19.
Pris: (Fri entré)
Arrangør: Kulturens Venner
Kulturhuset Den Gl. Biograf, Ågade 2, Engesvang
En syng sammen aften med EKKO-koret som omdrejningspunkt. Vi fejrer den danske sang og musik, hvor lokale har valgt sangene..

Arrangementet er lavet i fællesskab mellem Engesvang Musikforening og Kulturens Venner.

Kaffe og kage kan købes.

Gratis entré
Vis kort
24 Okt Andet/Ukendt

Koncert med Ensemble MidtVest

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 19.30.
Hvidbjerg Kirke, Nørregade 14, Hvidbjerg, Thyholm
I samarbejde med Musikkens Venner på Thyholm er der koncert i Hvidbjerg kirke..
Vis kort
24 Okt Andet/Ukendt

Elisabeth

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 195 kr incl. gebyr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Fermaten, Smallegade 4, Herning
Hun er en tur tilbage på live scenen, som opfølgning på udgivelsen af sit nyeste og roste album 'Rettidig Ømhed' som udkom 16. august 2017 - på hendes 60-års fødselsdag. Elisabeth er klar til at præsentere sangene fra det nye album..

(plus naturligvis højdepunkter fra det omfattende bagkatalog af sange til både Voxpop, solo-karrieren og andre artister) LIVE med sit orkester bestående af fire unge århusianske mænd med en gennemsnitsalder på ca. 42 somre! Allerede på albummets åbningsnummer 'Natten er bare nat' hører man tydeligt, at Elisabeth og hendes uimponerede musikere ikke har glemt rocken. Elisabeth sparker døren ind og synger ærligt om den moderne kvinde, der hos Elisabeth er faretruende tæt på at sætte sig selv over styr i sine krav til det hele.

"Musikalsk er Elisabeth ganske direkte på albummet, der består af enkle og guitarbårne rockmelodier, som uden besvær antænder de ulmende sange. Elisabeth selv har en imponerende frisk og stærk vokal, der uden problemer sætter retningen på et uforfærdet album fra en stærk sangskriver" GAFFA

Elisabeth Gjerluff Nielsen var svær at overse, da hun i begyndelsen af 80erne brød igennem med det forrygende pop/rockband Voxpop som skabte opmærksomhed med deres skarpe tekster og betragtninger samt energiske sceneoptræden.

Voxpop blev springbrættet til en solokarriere som startede i 1984 med albummet 'Elisabeth', som bl.a. indeholdt storhittet 'En sømand som dig' og 'Hud mod hud'. Siden kom 'Lystens Ø' og 'Sotto Voce' hvor titelsangen også blev et stort hit. Siden er der med jævne mellemrum udkommet albums fra Elisabeth, og den nyeste roste udgivelse 'Rettidig Ømhed' er sangerindens 10. voksen-album, og udkom 16. august 2017 - på sangerindens 60-års fødselsdag. Elisabeth Gjerluff Nielsen har sideløbende med sin egen musik-karriere også været flittig som tekstforfatter for andre og har bl.a. skrevet store sange som "Jeg vil la lyset brænde", "Brændende Læber" og "Holder øje med dig" til Ray Dee Ohh, Søs Fenger, Lis Sørensen og mange andre
Vis kort
Køb billet
24 Okt Andet/Ukendt

Medina - Akustisk Tour 2019 - UDSOLGT

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 300 kr) Køb/bestil billet
Kulturcenter Struer - Folkets Hus og Gimsinghoved, Tegltorvet 2, Struer
Unummereret siddepladser..
Vis kort
Køb billet
25 Okt Andet/Ukendt

Bon Jovi jam

Fredag den 25. oktober 2019, kl. 21.
Pris: (Entré: 170 kr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Fermaten, Smallegade 4, Herning
Med klassikere som Living On A Prayer, It´s My Life, Bed Of Roses, Keep The Faith, Bad Medicine og You Give Love A Bad Name- og mere end 120 millioner solgte albums verden over, rammer det populære rockband BON JOVI fra New Jersey virkelig bredt..

Så bredt og så direkte at man ikke kan undgå på et eller andet tidspunkt, at have hørt og skrålet med på nogle af Bon Jovi's store hits.

Og fælles for sangene står et budskab om tro, håb og kærlighed. Og den helt store ROCK fest!

BON JOVI JAM viderebringer netop dette budskab! Og de gør det med stor passion og indlevelse. Men også respekt for materialet!

Her er tale om det seriøse tribute-band, der ganske enkelt spiller og synger fremragende. Så alt er på plads til en storslået Bon Jovi rock-fest, med det ene store hit efter det andet. Og al den lir der bare skal være til en rock-fest af denne klasse
Vis kort
Køb billet
26 Okt Andet/Ukendt

The Band

Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 12.
Pris: (Entré: 125 kr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Fermaten, Smallegade 4, Herning
Herning-orkestret The Band spiller let og glad, swingende jazz i en blanding af kendte og mindre kendte evergreens. Alle numre er arrangeret af orkesterets basunist Per Jegbjerg..

Fælles for musikerne er, at de også spiller i andre sammenhænge og derfor er inspireret af forskellige impulser inden for genren.

En koncert med The Band krydres med små anekdoter, vittigheder og verbal ping-pong, ikke mindst mellem Per Jegbjerg og guitaristen Klaus Lytzhøft.

Sidstnævnte bidrager med sang til flere af numrene, og det samme gør trompetisten Flemming Nordenhof.

The Band's grundlægger er tidligere erhvervschef K.O. Jensen, som tog skridtet til at starte orkestret i 1994. Han er fortsat en slags manager for orkestret.

Besætningen i The Band er Per Jegbjerg, ventilbasun og trombone, Christian Græsholt, tenorsaxofon, Flemming Nordenhof, trompet, flügelhorn og vokal, Henrik Ole Jensen, piano, Klaus Lytzhøft, guitar og vokal, Jens Ellersgaard, trommer, og Flemming Frank, kontrabas
Vis kort
Køb billet
28 Okt Andet/Ukendt

Dialogmøde

Mandag den 28. oktober 2019, kl. 17.
Fermaten, Smallegade 4, Herning
Dørene åbner kl. 16:30. Information: Gratis inkl. mad. Drikkevarer kan købes i baren. Yderligere information: Se..
Vis kort
Køb billet
30 Okt Andet/Ukendt

Spil Dansk Dag

Onsdag den 30. oktober 2019, kl. 16.
Pris: (Entré: 40 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Musikteatret Holstebro, Den Røde Plads 16, Holstebro
Vis kort
Køb billet
30 Okt Andet/Ukendt

Big Daddy Wilson

Onsdag den 30. oktober 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 150 kr incl. gebyr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Fermaten, Smallegade 4, Herning
Når Big Daddy Wilson afholder koncert, er klubberne overalt efterhånden udsolgt. Sangeren og sangskriver Big Daddy Wilson forlod North Carolina, USA i 1979, og bandt sig til US Army og blev kort tid efter sendt til Tyskland..

Efter værnepligten besluttede han sig for at blive i Tyskland, hvor han for første gang kom i berøring med den vidunderlige musik "blues".

"Jeg kendte intet til blues, jeg vidste ikke, hvad det var, men jeg fik det i blodet, det kaldte på mig HØJT og TYDELIGT."

Big Daddy Wilson efterkom kaldet og har siden dengang sunget blues hver nat. I de forgangne 20 år turnerede Wilson gennem hele verden. Han havde det privilegium, at have sunget i klubber, teatre, på festivaler, i radioen og på tv i mere end 15 forskellige lande. Han og hans musikere spiller i den højeste liga og er enestående med deres blanding af akustisk præget bluesmusik. At en sanger også spiller trommer er i sig selv en sjældenhed. Sam Lay er et sådant usædvanligt talent og Big Daddy Wilson naturligvis også. Således lykkes det for ham at give ret forskelligartede musikstykker sin helt egen umiskendelige touch og at genoplive dem på sin helt egen facon. Big Daddy Wilson siger:" Blues is a feeling, feel me." Hans fantastiske guitarist Cesare Nolli, bassisten Paolo Legramandi og trommespilleren Nik Taccori understøtter ham i dette foretagende.

Dette band med deres enestående groove lader Big Daddy Wilsons mægtige undtagelses-stemme blive til en fornøjelse.

Afslutningsvis kan man sige, at alle disse punkter er parret med en utrolig stærk scenetilstedeværelse og en udstråling, som ingen kan unddrage sig.WHAT THEY SAY ABOUT HIM

"Hvilken stemme den mand har. Sikke et bluesinstrument og samtidig en fløjlsblød soul-stemme, sikke en uhyre alsidighed, der er i disse stemmebånd... Spirituelt ja, det er lige netop stikordet, der passer til Big Daddy Wilson, som muligvis er North Carolinas mægtigste stemme, der aldeles kan sammenlignes med Eric Bibbs, i udtryk, i tonefald, samt i måden at interpretere sangene på."

"Big Daddy Wilsons lille men fine akustik-band spinder derudad, det er et helt ud til fingerspidserne motiveret og med en næsten håndgribelig dynamik arbejdende kollektiv, som forløber som et urværk og som alligevel udstråler en intensitet, som man slet ikke kan unddrage sig."

"Wilsons sange er på den ene side nært beslægtede med rødderne til blues, men er slet ikke så rå og uslebne som andre sammenlignelige kolleger, der arbejder med samme formsprog, men formidler i stedet et vist kvantum af musikalsk æstetik."
Vis kort
Køb billet