Viser 48 events mellem 28. jan. og 26. feb. 2021

28 Jan Foredrag

Fordrag - Kathrine Krupsdahl Svendsen

Torsdag den 28. januar 2021, kl. 19-21.
Haderup Kirke, Kirkevej 2, Haderup
Torsdag den 28. januar kl. 19.00 kommer Kathrine Krupsdahl Svendsen og fortæller om 12 år i dronningens fodspor. Aftenen kommer til at koste 75 kr. Hvor foredraget holdes og tilmelding vil der komme mere om på hjemmesiderne og i kirken op til foredraget..
Vis kort
2 Feb Foredrag

Udskudt - nørrelandsaften "Tro på hospitalet"

Tirsdag den 2. februar 2021, kl. 19.30-21.30.
Nørrelandskirken, Døesvej 1, Holstebro
"Tro på hospitalet" Nørrelandsaften d. 2. februar 2021, kl. 19.30 I 2021 bliver Gødstrup Hospitalskirke indviet, men hvorfor skal vi egentligt have en kirke på hospitalet? - og hvordan kan den understøtte menneskers åndelige og eksistentielle behov i en..

Tid for den moderne patient? Hvad er hospitalspræstens rolle på hospitalet? - og hvordan understøttes åndelig omsorg i det moderne hospitalsvæsen? Dette er nogle at de emner, der bliver berørt foredraget "Tro på hospitalet". I dette foredrag vil hospitalspræst Cristian Overgaard Wegeberg samt Sygeplejefaglig direktør i hospitalsenheden Vest Ida Götke, sammen fortælle om Regionshospitalet Gødstrup, den nye hospitalskirke og troens rolle på hospitalet. Baggrund: Ida Götke vi fortæller grundlæggende om hospitalet. Hvad er det, der anderledes i Gødstrup? - og hvordan tages der vare om den eksistentielle/åndelige omsorg og refleksion pa hospitalet. Hospitalspræsten vil fortælle om, hvordan hospitalskirken en understøtter den eksistentielle og åndelige refleksion og omsorg - men også fortælle om præstens rolle på hospitalet i mødet med den enkelte, når mennesket kommer i eksistentiel/åndelig krise og har brug for samtale, nærvær og ritualer. I foredraget vises billeder af bolde hospital og hospitalskirken. Det koster 40 kr. dækker udgifterne til foredrag og kaffe
Vis kort
3 Feb Foredrag

Caféeftermiddag

Onsdag den 3. februar 2021, kl. 14.30.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Thyholm Kirkecenter, Nørregade 17, Hvidbjerg, Thyholm
Oplysninger om eftermiddagens program følger senere..
Vis kort
4 Feb Foredrag

A f l y s t - formiddagscafe i Hampen (torsdag)

Torsdag den 4. februar 2021, kl. 09.30.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Hampen Menighedshus, Nylandsvej 4, Hampen
Formiddagscafé Kaffe og rundstykke Margit og Jens Peder kommer og fortæller om deres jagtrejse til Sydafrika Velkommen til et hyggeligt arrangement i dit lokalområde Kontaktperson: Laura Pristed Iversen, tlf. 2844 0341..
Vis kort
4 Feb Foredrag

Digital morgensamling

Torsdag den 4. februar 2021, kl. 09.30.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
SeniorHøjskolen, Nørre Nissum, Degneparken 22, Nørre Nissum, Lemvig
Morgensamling med Kristian Tikjøb, højskolelærer på SeniorHøjskolen Nørre Nissum. Find SeniorHøjskolen på Facebook og se morgensang hver torsdag kl. 9.30..
Vis kort
8 Feb Foredrag

FN's verdensmål - også i Region Midtjylland

Mandag den 8. februar 2021, kl. 10.
Pris: Entré: 80 kr Klik her for at tilmelde dig
Gimsing Menighedshus, Hjermvej 49, Struer
Mandag den 8. februar kl. 10.00: FN's verdensmål - også i Region Midtjylland Formand for Udvalget for Regional Udvikling, cand.scient. Jørgen Nørby, Lemvig NB..

Beskrivelsen er lavet til Jørgen Nørbys foredrag den 8. februar 2021, der (pga. covid-19)er udsat til mandag den 21. februar 2022. Vi regner med, at foredraget til den tid vil blive holdt af en repræsentant for Udvalget for Regional Udvikling. Nærmere oplysninger her på hjemmesiden og i dagspressen. Klima, bæredygtighed og brug af ressourcer er nøgleord i de udvalg, Nørby arbejdermeget aktivt med i. Overskriften Vore kystnære klimaudfordringer ligger lige for, og er tegn på en global udvikling overført til et lokalt og regionalt perspektiv. Region Midtjyllands engagement i projektet Coast to Coast Climate Challenge har været vigtig forat sikre opførelsen af videnscenteret Klimatorium, der i 2020 åbnede i Lemvig.JørgenNørby fortæller i sit foredrag bl.a. om Klimatoriet, hvis mission og visionerhandler om at hjælpe os gennem klimaforandringerne. Hold 21023
Vis kort
Køb billet
8 Feb Foredrag

Åben Præstegård, Breum

Mandag den 8. februar 2021, kl. 17-18.
Breum præstegård/Breum konfirmandstue, Klostervej 37, Roslev
JULEN VARER LIGE TIL PÅSKE i Breum Præstegård! Alle mandage kl. 17 - 18 er der læsning fra det ny testamente af tekster, som fortæller om de religiøse billeder, der er udstillet i præstegården..

At kikke på billeder, lytte til læsning ca. ½ time, måske synge, være stille, og samtale om teksten. Alle, også børn og unge, er hjertelig velkommen til en stund uden krav og forventninger og uden sociale medier. Første gang den 14. december og vi slutter efter Maria Bebudelse den 22. marts. Vi ses!
Vis kort
8 Feb Foredrag

Drabscheferne

Mandag den 8. februar 2021, kl. 19.
MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37, Herning
Mandag 8. februar 2021 kl. 19.00. ekstra foredrag: herning får indblik i opsigtsvækkende drabssager..

Drabscheferne Kurt Kragh og Ove Dahl deler detaljer om de mest spektakulære drab i Danmark i nyere tid, når de gæster MCH Herning Kongrescenter i et medrivende foredrag 8. februar 2021.

Hvorfor vælger nogle mennesker at begå den ultimative forbrydelse - at dræbe? Og hvilke motiver ligger typisk bag et drab? Spørgsmål som disse bliver besvaret, når Kurt Kragh og Ove Dahl giver publikum i MCH Herning Kongrescenter et unikt indblik i politiets arbejde med grufulde drabssager.

Amagermanden, Stewardessedrabet, Sonay-drabet. Navnene dækker over eksempler på spektakulære sager, der har fyldt avisforsiderne med opsigtsvækkende detaljer. Kurt Kragh og Ove Dahl vil dykke ned i disse landskendte drabssager og dele detaljerne om det efterforskningsarbejde, der fandt sted. Og så vil de respekterede efterforskere gøre publikum klogere på typiske drabsmotiver.

DRABSCHEFERNE I DETALJEN
Med henholdsvis 37 og 40 års erfaring er Kurt Kragh og Ove Dahl blandt de mest garvede efterforskere i Danmark. Begge har de opklaret nogle af de mest opsigtsvækkende drabssager og siddet ansigt til ansigt med de værste forbrydere.

Mens Kurt Kragh har bestredet stillingen som kriminalkommissær og souschef i Rejseholdet som efterforskningsleder, har Ove Dahl været drabschef ved Københavns Politi. Sammen har de optrådt på tv i blandt andet Kanal 5-programmet 'Profil af en morder', og så har de samarbejdet om udgivelserne af flere bestsellere.

Der er således lagt op til en spændende aften i selskab med to af Danmarks mest erfarne drabsefterforskere. Foredraget kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 8. februar 2021.

ARRANGØR: TIKKO

Foto: Les Kaner. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26
Vis kort
Køb billet
9 Feb Foredrag

Kirkecenter

Tirsdag den 9. februar 2021, kl. 10-12.30.
Sognehuset ved Holstebro Kirke, Kirkestræde 9A, Holstebro
Sognepræst Anette Ejsing: "Her er mit liv"..
Vis kort
9 Feb Foredrag

Senioreftermiddag i Roslev Sognehus

Tirsdag den 9. februar 2021, kl. 14-16.
Sognehhuset i Durup, Åstedvej 20, Durup, Roslev
"Havets Helte - når søens folk skal reddes" v/ Søren "Lommer" Larsen I denne Corona tid må vi max være 40 personer pr. foredrag i sognehuset..
Vis kort