Genre

Biblioteker

Søg i udvalgte area
  • Vælg alle genrer Nulstil

Viser 19 events mellem 17. okt. og 15. nov. 2017

17 Okt Show/stand up

Anders & Katrine

Tir. d. 17. oktober 2017, kl. 16.
Pris: (Entré: 130,00 DKK) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturcenter Limfjord, Skyttevej 12, Skive
Med LilleNørd Bandet.
Vis kort
Køb billet
20 Okt Show/stand up

Danglish - A Hyggelicious Comedy Tour

Fre. d. 20. oktober 2017, kl. 20.
Pris: (Entré: Unummereret siddeplads 115 kr, Entré Studiepris 85 kr) Køb/bestil billet
Huset No7, Nørregade 7a, Herning
Standup med Conrad Molden.
Vis kort
Køb billet
21 Okt Show/stand up

Sussi og Leo + John Kimble Band

Lør. d. 21. oktober 2017, kl. 19-21.30.
Gludsted I.F. / Hampen I.F, Kirkebakken 8, Hampen
De sidste 13 år har Trio Sussi & Leo turneret med deres fantastiske musikalske show. Mangt og meget er de blevet kaldt, - men aldrig kedelige. Der er nemlig altid fest og farver over feltet, når Trio Sussi & Leo går på scenen.

De underholder med alle de kendte sange, som publikum elsker at synge med på. Det er lige fra Smoke on the Water og til Sikke en fest, hvor salen koger af syng-med og højt humør. Uanset hvor Trio Sussi & Leo optræder, er de et enormt tilløbsstykke, og det gør, at arrangørerne ofte bestiller dem år efter år
Vis kort
18 Okt Show/stand up

Reem Acra FEI World Cup kvalifikation i Dressur

Ons. d. 18. til søn. d. 22. oktober 2017, Ons-søn.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Jyske Bank BOXEN, Kaj Zartowsvej 7, Herning
I et stærkt samarbejde mellem Dansk Varmblod, Dansk Ride Forbund og Equitour Aalborg kommer Jyske Bank Boxen til at danne rammen om et internationalt dressur- og springstævne i skolernes efterårsferie.

Det er 11. år i træk, at Danmark står for afviklingen af den første FEI World Cup kvalifikation i dressur i den vesteuropæiske liga. World Cup-kvalifikationen krydres med internationale U25- og lilletursklasser i dressur.

Billetsalget til årets helt store ridesportsevent på dansk jord i gang. Omdrejningspunktet for det store World Cup-stævne i Jyske Bank Boxen er selvfølgelig 1. kvalifikation i FEI World Cup i dressur, hvor nogle af verdens bedste dressurryttere samles i Herning for at dyste om vigtige point. Det store stævne byder også på topsport i internationale dressur- og springklasser, finale i Nord-Vest Box Stil Cup, et show i særklasse og en stor messe for de købelystne. På World Cup Hernings hjemmeside finder du masser af nyttig info, og her kan du også købe billetter til den spektakulære event.

Vi glæder og til at byde jer velkommen til World Cup Herning 2017.

Priser fra kr. 250,-

STED
Jyske Bank Boxen
Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning

TID
18. - 22. oktober 2017

WEBSITE
www.worldcupherning.com
Vis kort
27 Okt Show/stand up

Whitney Houston show

Fre. d. 27. oktober 2017, kl. 20.
Pris: (Entré: 125-450 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Musikteatret Holstebro, Den Røde Plads 16, Holstebro
Vis kort
Køb billet
26 Okt Show/stand up

Live Comedy Tour 2017

Tor. d. 26. og fre. d. 27. oktober 2017, kl. 20.
Pris: (Entré: 365) Køb/bestil billet
MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37, Herning
Det er en stor fornøjelse at præsentere de tre populære hovedrolleindehavere fa Klassefesten 3 - Anders W. Berthelsen, Troels Lyby og Nicolaj Kopernikus i et spritnyt show.

Premiere den 30. august 2017
Vis kort
Køb billet
28 Okt Show/stand up

Rasmus Bjerg - Solo#2: Vel-bjerg'et

Lør. d. 28. oktober 2017, kl. 20.
Pris: (Entré: 285,00 dkk - 523,00 dkk) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37, Herning
Efter sin succesfulde "Endelig Alene"-turné er Rasmus Bjerg i 2017 klar med "Solo#2: Vel-Bjerg'et" - et nyt kapitel i hans drøm om at underholde. Læs mere under "Yderligere information". Dørene åbner 30 minutter før showstart.

Nyd en lækker buffet eller burger menu i vores Restaurant Teaterkælderen.
Kontakt Restaurant Teaterkælderen for bestilling på tlf: 9926 9927.

Se mere på
Vis kort
Køb billet
30 Okt Show/stand up

Ulf Pilgaard: Mit liv som Ulf

Man. d. 30. oktober 2017, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 218,00 DKK) Køb/bestil billet
Skive Theater, Theaterpladsen 10, Skive
Ulf Pilgaard om sit liv på udenfor scenen. Efter mere end 50 år med hovedroller på landets teater- revyscener, i radio- tv-satiren samt i tv-serier film fortæller Ulf Pilgaard for første gang hele historien om sin enestående karriere.

Han er kendt elsket for sine revyroller i Cirkusrevyen. Han har spillet gal forbryder på filmlærredet i den prisbelønnede "Nattevagten". Og han har stået på teaterscener over hele landet med personligheder som Dirch Passer, Preben Kaas, Morten Grunwald, Claus Ryskjær Lisbet Dahl

Ulf Pilgaard er en af Danmarks mest benyttede, afholdte folkekære skuespillere, nu er han klar til at drage ud i landet med historien om sit eget liv, både på udenfor scenen

Fra scenen beretter han om gennembruddet på ABC Teatret, de mange forskellige roller på teatrene sine mere end 30 år i Cirkusrevyen. Undervejs runder han de store personligheder, han har delt scene garderobe med, han tager publikum med ind en humoristisk overraskende fortælling om opvæksten i et præstehjem leverer sjove anekdoter fra skuespillerverdenen samt tankevækkende historier om at finde sin egen plads i livet.

"Jeg har altid holdt meget af at turnere komme rundt i landet med forskellige forestillinger. Nu glæder jeg mig til at komme ud med min egen historie møde mit publikum på en anden måde," siger Ulf Pilgaard

Ulf Pilgaard, født 1940, har været skuespiller siden 1963, da han debuterede i Collage-truppen. Han er hædret med en lang række priser, bl.a. Årets Æreskunstner i 2000, Lauritzen Prisen som Årets Skuespiller i 2011 Årets Dirch i 2006 2012, ligesom han fik både en Bodil- en Robert-. I 2007 modtog Ulf Pilgaard Ridderkorset af Dronning Margrethe

Foredraget foregår som et samtaleinterview under overskriften "Mit liv som Ulf". På scenen bliver Ulf Pilgaard interviewet af journalist forfatter Ole Sønnichsen, der i 2015 skrev bestselleren "Mit liv som Ulf" sammen med Ulf Pilgaard
Vis kort
Køb billet
31 Okt Show/stand up

The Whitney Houston Show

Tir. d. 31. oktober 2017, kl. 20.
MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37, Herning
The whitney houston showthe greatest love of all. whitney houstons mange fans kan se frem til et vidunderligt hyldestshow til en af verdens største sangerinder.

Lige siden Whitney Houtons tragiske død i februar 2012 har hendes fans verden over ønsket sig et smukt, stærkt og flot show, der kunne hylde den enestående sangerinde og det er nu en realitet.

Kom og vær med til en to timer lang fest med Whitney Houstons største hits som fx: I Will Always Love You, I Wanna Dance With Somebody, Didnt We Almost Have It All, Im Every Woman, Exhale (Shoop Shoop) og mange, mange flere.

Læs mere om arrangementet på MCH's hjemmeside her
Vis kort
Køb billet

Dybvaaaaad TV-optagelse

Ons. d. 1. november 2017, kl. 19.
Pris: (Entré: 122 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Holstebro Musikteater-Black Box, Den Røde Plads 16, Holstebro
Tobias Dybvad på tour. Troen på 8. Sæson har vi har haft. mistet.
Vis kort
Køb billet