Dato

Genrer


Vælg en eller flere genrer

Viser 38 events mellem 25. sep. og 24. okt. 2020

Gospelkoncert
25 Sep Andet/Ukendt

Gospelkoncert

Fredag den 25. september 2020, kl. 19.30-20.30.
Ikast Kirke, Kirkegade 3, Ikast
Kodeordene er: GLÆDE, RYTME og ENERG, når Gospel for Fun - Gospelkoret fra Faurholt synger. Gospel For Fun opstod i samarbejde med Faurholt menighedsråd og består af 30 sangere Korleder Lydiah Wairimu og pianist Asger Høyer står for den musikalske ledelse.
Vis kort
Mercenary
26 Sep Andet/Ukendt

Mercenary

Lørdag den 26. september 2020, kl. 21.
Pris: (Entré: 175 kr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Fermaten, Smallegade 4, Herning
Hører du også til de koncert-hungrende metalelskere, der nærmer sig evigt sortsind efter aflysning af forårets koncerter og sommerens festivaler? Så er der mulighed for at få sig et metalfix i det jyske til september, hvor Mercenary atter børster støvet a. Spillestederne tilbyder naturligvis sikre vilkår efter gældende retningslinjer og kan informere om de specifikke forhold, når datoerne nærmer sig. Vil man være sikker på at få en billet, er det naturligvis en god idé at købe i forsalg, da der vil blive sat et begrænset antal til salg på grund af hensyn til sikkerhedsafstand.

Som nedfrosne jætter, der bryder ud af deres årelange dvale, rejser den melodiske metals giganter MERCENARY sig atter fra den nordjyske muld og afbryder deres slummer for at hylde den moderne tilværelses kulde med deres hårdtslående metalhymner og deres særegne form for nordisk melankoli og melodi.

Mercenary har siden de debuterede internationalt med pladen "Everblack" i 2002 turneret Europa tyndt med supportturnéer for bands som Megadeth, Dark Tranquility og Nevermore samt optrådt på en lang række festivaler som Wacken Open Air, Copenhell, Roskilde Festival og Progpower USA, og bandet har gennem deres energiske og velspillede livefremførelser af deres let genkendelige genreblanding af melodi, melankoli, metallisk smadder, atmosfæriske keyboardflader og himmelstræbende guitarsoloer i verdensklasse tilkæmpet sig et globalt og loyalt følge.

Siden bandet udgav deres syvende plade "Through Our Darkest Days" i 2013, har Mercenary kun turneret sparsomt med blandt andet en turné som hovednavn rundt på Europas klubscener og en række koncerter som hovednavn i Japan, hvorefter bandet har afsondret sig i det mørke Nordjylland for at destillere det evige danske efterårs særlige melankoli og kombineret det med et vredt og tungt udtryk, som vil være at finde på det kommende album, der planmæssigt vil blive indspillet sidst i 2020.

Mercenary udgav i foråret en forsmag på deres kommende album i form af singlen "From the Ashes of the Fallen" - se videoen her: https://youtu.be/AztkE-vjrlA

Til koncerten Vintermetal 25. januar i Aalborg 2020 præsenterede bandet både en opdateret lineup med ny trommeslager og en lang række klassiske metalkompostioner samt verdenspremieren på nyt materiale fra det kommende album. (se liveanmeldelse på Devilution - 4 ud af 5 stjerner)
Vis kort
Koncert med Midt/Vest pigekor
27 Sep Andet/Ukendt

Koncert med Midt/Vest pigekor

Søndag den 27. september 2020, kl. 16.
Studsgård Kirke, Tanderupkærvej 17, Studsgård, Herning
Koncert med det talentfulde Midt/Vest pigekor.
Vis kort
Koncert på Bovbjerg Fyr -
29 Sep Andet/Ukendt

Koncert på Bovbjerg Fyr - "En del af vort land"

Tirsdag den 29. september 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 75 kr)
Bovbjerg Fyr, Fyrvej 27, Ferring, Lemvig
"En del af vort land" - Søren Christensen og Chr. Risgaard Søren Christensen har skrevet finurlige tekster om en lang række af de lokaler byer og steder og Chr. Risgaard har sat musik til. En perlerække af fortællinger skrevet og fortalt med et glimt i øjet.
Bered jer på en aften med muntre lokale fortællinger med fin musikalsk ledsagelse.
Pris inkl. kaffe og kage: 75 kr. - begrænset antal pladser
Bestil på 2711 7606 eller bovbjergfyr@ferringby.dk
Vis kort
Syng Sammen aften
30 Sep Andet/Ukendt

Syng Sammen aften

Onsdag den 30. september 2020, kl. 19.30-21.
Egeris Kirke og Sognehus, Kirke Allé 113, Skive
Vis kort
Electric Guitars feat. Sanne Salomonsen
30 Sep Andet/Ukendt

Electric Guitars feat. Sanne Salomonsen

Onsdag den 30. september 2020, kl. 21.
Pris: (Entré: 275 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Fermaten, Smallegade 4, Herning
Danmarks ukronede guitarhelte har slået pjalter, læderbukser og ridestøvler sammen med Danmarks egen kronede Rock Mama, Sanne Salomonsen. De to guitar - ekvilibrister Søren Andersen og Mika Vandborg genoplivede sidste år Electric Guitars efter en kort pause. Da de samme år spillede sammen med Sanne Salomonsen til støttearrangementet "Rock For Hjemløse", stod det klart, at de alle tre ønskede at tage samarbejdet et skridt videre. "Hele idéen med at spille sammen er sprunget ud af den rå energi på scenen og et ønske om at lave en helt speciel tour sammen." - Søren Andersen Men.. kan Sanne holde 2 mænd i skak på scenen?

Naturligvis kan hun det, hvilket hun beviste på fornem vis som dommer i X - Factor for nogle år siden. Ingen anden kvindelig dommer har kunne få Blachmann og Remee til at tale pænt til hinanden. Dét kunne Sanne med en fast og kærlig hånd! Konstellationen med Sanne, Søren og Mika er nærmest et "match made in heaven" for fans af Classic Rock og Sannes rockede bagkatalog. Om der også kommer ny musik ud af samarbejdet vil parterne ikke ud med - men ét er sikkert: der kommer til at være sange fra alle Electric Guitars' plader og fra Sanne's fa ntastiske sangkatalog. Fundamentet til dette powerhouse i dansk rockhistorie er nu støbt, og Electric Guitars featuring Sanne Salomonsen er klar til at indtage de danske spillesteder til efteråret 2020 med hele 22 koncerter!

Facts om Sanne Salomonsen

Sanne har altid haft masser af "Body & Power" siden sine unge år. Med Anne Linnet Band, Sneakers og ikke mindst gennem sin respektindgydende solokarriere, har hun været tro mod den hun var, både som person og som populær og folkekær sangerinde. Sanne emmer af levet liv og en stolthed til sit virke som scenekunstner. Hendes status som en af landets mest populære sangerinder bekræftes af hendes mange år på scenen og hendes mange musikalske samarbejder gennem tiden. Respekten omkring Sanne blev yderligere bekræft et på den imponerende Anne Sanne Lis tour i 2019, som spillede for fulde huse i landets største koncert - arenaer.

Facts om Electric Guitars

Electric Guitars har siden 2012 udgivet tre studiealbum plus en live DVD. Bandet skrev og indspillede desuden sangen "Freewheeler" til filmen "Borg", der handler om opgøret mellem tennislegenderne John McEnroe og Bjørn Borg. Bandet spillede deres første tour i 2012, og siden er fanskaren vokset støt. Gennem årene har de blandt andet spillet Bøgescenen på Smukfest, sup port for Deep Purple i Danmark op til flere gange Skriv dine tanker her Få den feedback, du har brug for Tag nogen for at arbejde sammen om filen
Vis kort
Fortidsspor- Romancer og fantasier
1 Okt Andet/Ukendt

Fortidsspor- Romancer og fantasier

Torsdag den 1. oktober 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 280 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Knudsens, Nørregade 40, Holstebro
Vis kort
Musik uden grænser
2 Okt Andet/Ukendt

Musik uden grænser

Fredag den 2. oktober 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 250 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Musikteatret Holstebro, Den Røde Plads 16, Holstebro
Vis kort
Café efter Rytmisk
2 Okt Andet/Ukendt

Café efter Rytmisk

Fredag den 2. oktober 2020, kl. 21.30-23.
Missonshuset Bethania, Torvet 9, Herning
Vis kort
Skygger og Måneskin
3 Okt Andet/Ukendt

Skygger og Måneskin

Lørdag den 3. oktober 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 250 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Knudsens, Nørregade 40, Holstebro
Vis kort