Dato

Genrer


Vælg en eller flere genrer

Viser 4 events mellem 25. maj og 23. jun. 2022

Jazzkoncert, Clara Vuust & Kr. Marius
25 Maj Jazz

Jazzkoncert, Clara Vuust & Kr. Marius

Onsdag den 25. maj 2022, kl. 19-20.
Herning Kirke, Østre Kirkevej 1A, Herning
Den anmelderroste jazz sangerinde Clara Vuust og pianisten Kristian Marius Andersen mødes omkring deres kærlighed til jazz, evergreens og smukke melodier. Med sig har de en kontrabassist og sammen byder trioen indenfor til en kammermusikalsk jazzkoncert i det stemningsfulde kirkerum. Billetter á 50,- kr købes i døren
Vis kort
25 Maj Jazz

"Jazz", Clara Vuust og Kristian Marius Andersen

Onsdag den 25. maj 2022, kl. 19:00.
Pris: Entré: 50 kr
Herning Kirke, Østre Kirkevej 1A, Herning
Den anmelderroste jazz sangerinde Clara Vuust og pianisten Kristian Marius Andersen mødes omkring deres kærlighed til jazz, evergreens og smukke melodier. Med sig har de en kontrabassist. Billetter købes ved indgangen.
Vis kort
Vingborg/Valencia
18 Jun Jazz

Vingborg/Valencia

Lørdag den 18. juni 2022, kl. 16:00.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Team Teatret, Østergade 32, Herning
Jazzbandet Vingborg/Valencia er et nyere navn på den aarhusianske jazzscene. Kvartettens kompositioner bærer præg af nysgerrighed og skabertrang, og musikken er let at fordybe sig i og nærmest meditativ i sin form.
Omdrejningspunktet er simple, men stærke melodier, som trækker tråde til den nordiske jazzscene og navne som Espen Eriksen, Bremer/McCoy, Jan Johansson og Hvalfugl. Lyden er minimalistisk og jazzet, men musikken formår også at brede sig ud over jazzens egne rækker, da gruppen ofte trækker melodierne og musikken i en rytmisk og legende retning.

Med en særlig kærlighed til gamle folkeviser spiller kvartetten sig ind i deres helt eget lydunivers; et univers, som er afslappende, drømmende og udfordrende.

Vingborg/Valencia er:
Hannah Vingborg Eklund - Klaver
Christian Valencia - Guitar
Emil Lund - Bas
Lasse Wagner - Trommer
Vis kort
Just Like Django
18 Jun Jazz

Just Like Django

Lørdag den 18. juni 2022, kl. 22:00.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturgården, Nørregade 7, Herning
Jazzkvartetten Just like Django er en ung akustisk jazzkvartet, der søger at videreføre arven fra den fransk-belgiske guitarvirtuos Django Reinhardt. Med et repertoire bestående af festlige jazzstandarder, sigøjnernes folkemusik og egne kompositioner genskabes den sydende stemning fra 30'ernes og 40'ernes parisiske natklubber og dansesaloner - alt sammen leveret med et glimt i øjet og en spilleglæde, der smitter helt ned i danseskoene.

Django Reinhardt og den franske gypsyjazz er inspirationen, men ikke nogen facitliste; og musikken bærer således direkte præg af Djangos nyskabende og kreative tilgang til musikken og hans uortodokse spillestil fyldt med improvisationer og entusiastisk livlighed, der sammen med rustikke guitarrytmer får det hele til at swinge af fransk charme - just like Django!
Vis kort