Dato

Genrer


Vælg en eller flere genrer

Viser 6 events mellem 22. feb. og 22. mar. 2020

Vinterjazz for børn med Flensborg/Venndt-duo
22 Feb Jazz

Vinterjazz for børn med Flensborg/Venndt-duo

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 14.
Pris: (Fri entré)
Lemvig Musikskole, Østergade 10, Lemvig
Flensborg/Venndt-Duo spiller let jazz for børn og voksne med humor og engagement. De spiller deres egen billedskabende og fantasifulde musik. Koncerten handler om ikke at være bange for at lege med musik. Musikken kan nærmest betegnes som en slags "improv. Arrangør Lemvig musikforening
Vis kort
Vinterjazz: Jazz på dansk
22 Feb Jazz

Vinterjazz: Jazz på dansk

Lørdag den 22. februar 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 150 kr)
Lemvig Gymnasium, Romvej 30, Lemvig
Vinterjazz med Martin Schack og co. Lemvig Musikforening arrangerer. Medlemmer gratis adgang. Vores fælles arv af danske sange, salmer og viser er en evig inspiration for Schack, der sammen med sin kvartet har markeret sig som tidens allermest succesfulde og sammenspillede bud på genren: Jazz på dansk. Mød Michael Olsen på saxofon, Morten Ramsbøl på bas, Morten Lund på trommer når de giver fantasien frit løb, og hvor timingen er suveræn. Denne aften er Signe Juhl også med. Hun er et ægte, sanger-naturtalent der brænder igennem og som man genkender på stedet. Hun har bl.a. været solist for Odense Symfoniorkester og lavet en hyldestplade til Carl Nielsen med jazzede fortolkninger af hans fællessange

Schack og Co improviserer og digter videre på de oprindelige melodier, der dog altid er i hjertet af hvert nummer. Alene titlen på koncerten, giver henvisning til f.eks. Jan Johanssons udødelige 'Jazz på svenska', der ofte fremhæves inden for det man kalder den nordiske tone i jazzen
Vis kort
Stjernestunder med Knut Erik Sundquist
25 Feb Jazz

Stjernestunder med Knut Erik Sundquist

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 16.
Pris: (Fri entré)
Arrangør: Ensemble MidtVest
Holstebro Bibliotek, Kirkestræde 13, Holstebro
Oplev Ensemble MidtVest i samspil med kontrabassisten Knut Erik Sundquist. Hos Ensemble MidtVest er missionen ikke blot at spille musik af højeste kvalitet, men også at bringe verdensstjerner til Midt- og Vestjylland. Denne sæson har vi inviteret den anerkendte kontrabassist Knut Erik Sundquist fra Norge, der sammen med ensemblet byder på et traditionelt program med en nonet af Louis Spohr og koncertstykker af Bottesini. Som en fejring af det nordiske samarbejde krydrer vi koncerten med toner af nordisk folkemusik.

Program:

Giovanni Bottesini (1821-1889)
Tarantella i a-mol arr. for kontrabas og strygekvartet

Melodia nr. 2 arr. for kontrabas og strygekvartet

Grande allegro "alla Mendelssohn" arr. for kontrabas og strygekvartet

En Smuk Aftenssang
Nordisk folkemusik for kontrabas og klaver

Louis Spohr (1784-1859)
Nonet i F-dur, opus 31
Vis kort
Jazz Café med Open Mic
27 Feb Jazz

Jazz Café med Open Mic

Torsdag den 27. februar 2020, kl. 18.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Herning Frikirke, Møllegade 1 B, Herning
Kom til Jazz Café med Open Mic. Så er det snart februar - hvor vi igen slår dørene op til endnu en Jazz Café med Open Mic!

Du vil ikke gå glip af en stemningsfyldt aften med familien, kæresten, vennerne, studiegruppen eller bare dig selv med lækker jazz, en fyldig kop kaffe, noget at spise, god stemning, og friske musikere og sangere, som prøver kræfter med vores Open Mic.
Entré er gratis.

**Er du vores Open Mic performer?**
Vil du, dit band, eller nogen du kender, gerne spille/synge ved Open Mic - så kontakt Jazz Café med Open Mic for at aftale nærmere (alle musikgenre er velkommen ved Open Mic performances)
Vis kort
Cæcilie Norby
4 Mar Jazz

Cæcilie Norby

Onsdag den 4. marts 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 275 kr) Køb/bestil billet
Fermaten, Smallegade 4, Herning
Efter hendes alsidige og imponerende medvirken dette års udgave af Toppen af Poppen er Cæcilie tilbage med et powerfuldt all star band og et repertoire, der ligger vægt på hendes PopSoul sider, hvor krydderier af Jazz og Rock selvfølgelig også findes.
Vis kort
Frokostjazz i Holstebro
14 Mar Jazz

Frokostjazz i Holstebro

Lørdag den 14. marts 2020, kl. 12.
Pris: (Entré: 120 kr / 80 kr)
Tobaksfabrikken, Lille Østergade 3, Holstebro
Marts måned byder på det populære og yderst velspillende Vestre Gasværk. Med udpræget humør og spilleglæde vil de igen underholde i Jazzklub 93 Holstebro - glæd jer!
Vis kort