Dato

Genrer


Vælg en eller flere genrer

Viser 15 events mellem 22. okt. og 20. nov. 2021

Thomas Warberg
22 Okt Show/stand up

Thomas Warberg "Et storslået Menneske"

Fredag den 22. oktober 2021, kl. 19.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Skive Theater, Theaterpladsen 10, Skive
Arrangementet er flyttet fra 19. marts 2021 til 16. december 2021 igen til 22. oktober 2021. Evt. refundering senest 12. februar 2021. Thomas Warberg italesætter den omsiggribende selvretfærdighed i nyt stand-up show "Et storslået Menneske"

Thomas Warberg er fra 4. februar 2021 klar med sit nye One-man show "Et storslået Menneske", der denne gang stiller skarpt på de mange subjektive versioner af virkeligheden som vi bliver konfronteret med i hverdagen. Vi lever i en tid hvor følelser holdninger overtrumfer fakta, det kan få verden til at se temmelig fiktiv ud. Foruroligende, men så hysterisk morsomt, i hvert fald når Thomas Warberg udleverer virkeligheden, som han oplever den. Og han har ret!

"I gamle dage satte man sig foran fjernsynet med popcorn, i dag sætter man sig klar ved sit tastatur", som Thomas Warberg udtrykker det. "For alle har en holdning til alt mener både at de har ret, ret til at udbrede den. Men sandheden er, at når mange af os ikke ved præcis hvilken farve blå himlen har, burde vi måske være lidt mere tilbageholdende med at kommentere på alt"

Dette er omdrejningspunktet for det nye show, hvor Warberg med eksempler fra hverdagen italesætter den omsiggribende selvretfærdighed. Og som i hans tidligere shows, sker det naturligvis i et forrygende mix af skarpe oneliners rablende sjove historier udsat for sønderjysk lune, tempo eminent timing.

"Et storslået menneske" er Warbergs fjerde One-man show følger i kølvandet på "Thomas Warberg Comedy Tour '14" " Thomas Warberg Comedy Tour 16", der begge blev plastret til med 5 stjernede anmeldelser, kun overgået af efterfølgeren "Perfektion, overskud, andre lorteord", som fik 6 stjerner af bl.a Jyllands-Posten sidste år
Vis kort
Sanne Søndergaard
26 Okt Show/stand up

Sanne Søndergaard

Tirsdag den 26. oktober 2021, kl. 20.
Pris: Entré: 200 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Fermaten, Smallegade 4, Herning
"Alle hepper på selvværd. Men man skal faktisk være ret sær for at have selvværd," siger Sanne Søndergaard. Det er omdrejningspunktet i Sanne Søndergaards nye show Selvsær, der har premiere på Bremen Teater 28. januar 2021. Showet tager derefter på turné og kan opleves på teatre og spillesteder i hele landet frem til marts. I showet værdsætter Sanne Søndergaard for alvor sit eget selv - i sin velkendte, satiriske og systemkritiske stil. Og hun undersøger, om der er noget at lære af de sære.

"Når man kender sit eget værd, går man ikke ukritisk med på det, alle andre er enige om. Dét er sådan, man bliver Rosa Parks eller Greta Thunberg. Eller til en, der mener, at jorden er flad," griner Sanne. Showet er derfor også en optrævling af alt det ævl, der fortæller os, at vi konstant skal optimere os selv for at være gode nok.

"Vil skal arbejde 40 timer om ugen, være nærværende partnere, bevidstgjorte forældre, lyttende venner. have sunde (læs: tynde) kroppe, og desuden også skal meditere, løbe maraton, følge med i verdens begivenheder, spise kål, powernappe og lære at sige nej og pyt og... og... og."

Selvsær er et flying comedy-show - Sanne Søndergaards helt egen genreopfindelse.

"Flying comedy er woke humor," siger hun. "Det handler om at forstå sig selv, andre og systemerne bedre. Jeg gør kun grin med de stærke og de magtfulde. Og dét er ret provokerende i dagens Danmark. Du kan også skrive, at det er identitetspolitisk humor, for så er vi sikre på, at Berlingske kommer til at hade det, og når Berlingske hader noget, så skriver de virkeligt meget om det.

Vinterbader og bonusmor
Sanne Søndergaard er én af Danmarks skarpeste samfundsrevsere. Hun laver komik med indhold og foredrag med humor. Selvsær følger i kølvandet på en række succesfulde shows, der alle kredser om emner som kønsroller, sociale koder og feministiske forundringer. Hendes seneste show Kontroltaber fra 2019 spillede for udsolgte sale over hele landet. Sanne Søndergaard har desuden skrevet fem bøger. Hendes nyeste ungdomsroman, 'Se mig', udkommer i foråret 2020 på Gyldendal. Privat er Sanne Søndergaard lige blevet 40, hun bor nord for Århus med Jonas hver uge og hans to børn hver anden uge. Hun er vinterbader og læsehest, og hun prutter af kål
Vis kort
Simon Talbot
28 Okt Show/stand up

Simon Talbot

Torsdag den 28. oktober 2021, kl. 19.
Pris: Entré: 300 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Musikteatret Holstebro, Musikteatret, Den Røde Plads 16, Holstebro
Vis kort
Comedyklubben
28 Okt Show/stand up

Comedyklubben

Torsdag den 28. oktober 2021, kl. 20.
Pris: Entré: 160 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Bakkehuset, Strøget 47, Ikast
Ane Høgsbjerg, Daniel Lill, Simon Væver. Dørene åbner kl. 19.00. Arrangør: Bakkehuset.
Vis kort
Simon Talbot - Optur
29 Okt Show/stand up

Simon Talbot - Optur

Fredag den 29. oktober 2021, kl. 20.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
KulturCenter Skive, Skyttevej 12, Skive
Simon Talbot er klar til at give hele Danmark Optur med ny storslået Danmarksturné. Træt af nedtur? Gør dig klar til at få en kæmpe optur med en af danskernes favoritkomikere - Simon Talbot er nemlig klar til at drage på en storslået Danmarksturné, hvor han er tilbage på modersmålet, med sit nye show Optur næste år.

Året 2020 kan efterhånden skrives ind i historiebøgerne som en af de seneste årtiers største nedture. Det vil den populære komiker Simon Talbot gøre op med i et helt nyt standup show - danskerne trænger nemlig til en gevaldig Optur.

På turnéen med det nye show Optur skal der grines være god stemning igen, hvor Talbot i vanlig stil får forvandlet tematikker fra eget liv, såsom hårtab, sociale medier, katte, gaming, næsehår, danske love, kontrasten i opvæksten med en Jehovas Vidner mor irsk gadedrengs far, livet som gift mand, kvinders alt for varme bade, meget meget mere, til jokes, vi alle sammen kan grine af. For Simon har det seneste år haft stressreaktioner, brugt for meget tid på sociale medier, set (alt) for meget Tiger King erhvervet sig en sukkerafhængighed, hvilket han omdanner til et helt nyt dansksproget comedyshow.

"Jeg vil have folk skal have den største Opturs-aften. Min fornemmeste opgave er at skabe så fed livestemning, som jeg overhovedet kan. Alle folk skal kunne komme ind, nyde aftenen, få ondt i maven af grin få et smil i hele fjæset. Måske endda tage ud feste til senere end kl. 22 efter showet... Det bliver SÅ Optur. Bare det at have det i kalenderen, se frem til det, er alt. Jeg glæder mig allerede helt vildt. Det er begrænset, hvor mange gange man kan gense Tiger King!" - Simon Talbot

Forvent glade aftener med mavekrampende grin Simons karismatiske energi, når han indtager nogle af landets største spillesteder med sit nye show Optur til næste år.

Simon Talbot er en af Danmarks helt store comedy-darlings, hvor han med sin entusiasme sprudlende fortællerglæde gang på gang har leveret solid underholdning til folket, bl.a. med sine onemanshows: Damp (2011), Talle Alene i Verden (2014), Mr. Copenhagen (2016), Make Denmark Great Again (2018), som rekordmange danskere købte billet til, senest han første engelsksprogede turné Danish Invasion (2020). Han har haft sit eget Sketch Show på nationalt TV har over 1.000.000 visninger på YouTube alene på hans engelsksprogede sæt på The Russell Howard Hour
Vis kort
Simon Talbot - Optur
30 Okt Show/stand up

Simon Talbot - Optur

Lørdag den 30. oktober 2021, kl. 19 & 21.30.
MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37, Herning
Lørdag 30. oktober 2021 kl. 19.00. Få en kæmpe optur med Simon Talbot i MCH Herning Kongrescenter. Der har ikke været meget at råbe hurra for i 2020. Faktisk har det været en af de seneste årtiers største nedture, mener den populære komiker Simon Talbot, og det vil han gøre op med i sit nye standup-show. Han mener, at danskerne trænger til en gevaldig 'Optur', som er titlen på showet, du kan opleve i MCH Herning Kongrescenter 30. oktober 2021. I 'Optur' skal der nemlig grines og være god stemning igen. Simon Talbot, som er en af danskernes favoritkomikere, er mester i at forvandle tematikker fra sit eget liv til jokes, som vi alle sammen kan grine af. Det kan handle om hårtab, sociale medier, gaming, næsehår, danske love, kontrasten i opvæksten med en mor fra Jehovas Vidner og en irsk gadedrengsfar, livet som gift mand, og meget, meget mere.

For der er behov for en optur, mener Simon Talbot, der det seneste år har haft stressreaktioner, brugt for meget tid på sociale medier og erhvervet sig en sukkerafhængighed, hvilket han omdanner til et helt nyt dansksproget comedyshow. - Jeg vil have, at folk skal have den største Opturs-aften. Min fornemste opgave er at skabe så fed live-stemning, som jeg overhovedet kan. Alle folk skal kunne komme ind, nyde aftenen, få ondt i maven af grin og få et smil i hele fjæset. Måske endda tage ud og feste til senere end kl. 22 efter showet ... Det bliver SÅ Optur. Bare det at have det i kalenderen og se frem til det, er alt. Jeg glæder mig allerede helt vildt, lyder det fra komikeren med den karismatiske energi. Entusiastisk comedymester

Simon Talbot begejstrer publikum med sin entusiasme og sprudlende fortællerglæde, når han gang på gang leverer solid underholdning til folket, bl.a. med sine onemanshows: 'Damp' (2011), 'Talle Alene i Verden' (2014), 'Mr. Copenhagen' (2016), 'Make Denmark Great Again' (2018), som rekordmange danskere købte billet til, og senest han første engelsksprogede turné 'Danish Invasion' (2020). Han har over 1.000.000 visninger på YouTube alene på sit engelsksprogede sæt på The Russell Howard Hour. Desuden kender mange ham fra talrige standup- og underholdningsprogrammer på TV2 Zulu, heriblandt seersuccessen 'Hvor fanden er Herning?'. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26
Vis kort
Mads & A-holdet LIVE
30 Okt Show/stand up

Mads & A-holdet LIVE

Lørdag den 30. oktober 2021, kl. 20.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
KulturCenter Skive, Skyttevej 12, Skive
Mads & A-holdet rykker ud på landets store scener for at knuse dine dilemmaer. Mads Steffensen udvælger den bedste trup, det ægte A-hold, på scenen bliver dilemmaerne belyst fra alle tænkelige utænkelige sider. Det er direkte, ærligt sjovt for A-holdet lægger ikke fingre imellem, når de skyder med skarpt deler ud af egen livserfaring. Du har så en enestående mulighed for at få taget dit dilemma op live på scenen - intet er for småt intet er for stort, vi tør godt at love, at det bliver aldeles fremragende
Vis kort
Uffe Holm - StayTheFuckHome

Uffe Holm - StayTheFuckHome

Lørdag den 6. november 2021, kl. 20.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Skive Theater, Theaterpladsen 10, Skive
Arrangementet er flyttet fra 17. april 2021 til 6. november 2021. Evt. refundering senest 22. febuar 2021. et stand-up show fra en komiker i karantæne. Hvordan klarer man at gå op ned af sin kone sine børn, mens man som ordblind prøver at holde disciplinen i hjemmeskolen? Hvad sker der når man opdager hvor røv irriterende ens kone kan være? Hvad sker der for de mange dumme spørgsmål man selv pludselig stiller, fordi man røvkeder sig er bange for
stilheden? Hvor tit behøver man egentlig at gå i bad, hvor køber man de bedste joggingbukser?

Sådan lød spørgsmålene fra Uffe Holm, da pandemien ramte Danmark vores verden med ét blev vendt på hovedet.

Uffe startede med at sende sig selv direkte fra skiferie i Ischgl til karantæne i et sommerhus i Nordjylland

Og Hvad skal man få tiden til at gå med, når man skal StayTheFuckHome?

Det kom der en masse underholdning ud af, som blev sluppet løs til Uffes mange følgere på de sociale medier. Uffe blev venner med sine følgere, fik masser af gode råd opmuntring - gav det videre! Der blev testet mange ting af - kan man danse ballondans alene, kan man slå sig selv i sten, saks, papir, hvem mon vinder, hvis man lægger arm med sig selv?

Det var så i de to uger, Uffe fik idéen til sit nye onemanshow, StayTheFuckHome.

Statsministeren tonede frem på skærmen beordrede stuearrest til hele Danmark. Og så kom den ene udfordring efter den anden rullende hen over os.

Efter hvert pressemøde opstod der nye spørgsmål. Må man gå ud, må man kramme sine børn, må man gå til lægen, åbner Tivoli på mandag, kan en undulat få Corona, må man knalde?

I krisetider lærer man sig selv sine medmennesker at kende. Når folk er allermest pressede, kommer der nye sider frem. Nogle hamstrede gær toiletpair, andre bankede på hos naboen for at tilbyde hjælp til at handle ind. Nogle tog en for holdet, andre tog sig bare af sig selv fortsatte som om intet var sket.

Mens størstedelen af Danmark blev hjemme, var der nogle som bare ikke kunne finde ud af at STAYTHEFUCKHOME.

Tiden blev en test af hvor meget man kan holde til hvor svært det er at omstille sig.

Og det er der kommet 70 minutters sjov reflekterende stand-up ud af
Vis kort
Men's Room 4: Mega Men
10 Nov Show/stand up

Men's Room 4: Mega Men

Onsdag den 10. november 2021, kl. 19.
Pris: Entré: 280 kr Køb/bestil billet
Skive Theater, Theaterpladsen 10, Skive
Arr. flyttet til d. 10. november 2021. 5. september 2020. Men's Room består af to af Danmarks mest produktive komikere: Thomas Hartmann Torben Chris. Igennem de tre første shows med Men's Room har man kunnet opleve de to komikere vende dreje den lille forskel - som faktisk ikke er i ental, sjældent lille. Der er, nu som før, ingenlunde tale om de store, tunge ligestillingsemner, men derimod bare jokes! Jokes om de hverdagsproblematikker, vi alle kan genkende, som vi er bedst tjent med blot at grine af. De er her for at blive.

Det hele er naturligvis en stærkt subjektiv version, set fra den efterhånden knapt så moderne mands synsvinkel, men man skal ikke tro, at showet kun er for mænd. Faktisk har man, igennem de tre første shows, kunnet opleve det hidtil mest kønsneutrale tiltag i dansk kultur, hvis man har skuet ud over publikum. Dette skyldes nok i høj grad Chris' Hartmanns ironiske distance til emnet, deres evne til at lade kærligheden til det modsatte køn (og de iboende sære vaner) skinne igennem. Én af de tilbagemeldinger, de ofte har fået er, at "Men's Room" er bedre end parterapi. Par kan se det sammen, derved få taget hul på nogle samtaler, nok så vigtigt... grine sammen.

De fire shows kan sagtens ses uafhængigt, men ser man dem alle, vil man samtidig få indblik i den udvikling, der undervejs har været i de to komikeres privatliv. Fra at have været to ungkarle - i faste forhold, men ugifte - er de begge i mellemtiden blevet gift er sammenlagt indehavere af to huse på veje med stillebump, to stationcars, to børn en hund. Dette bevidner naturligvis, at livet med kvinderne slet ikke er så slemt - men morsomt er det stadig!
Vis kort
Brian Mørk Show Live
11 Nov Show/stand up

Brian Mørk Show Live

Torsdag den 11. november 2021, kl. 20.
Pris: Entré: 160 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Bakkehuset, Strøget 47, Ikast
Brian Mørk Show Live Brian Mørk, Anders Fjelsted, Henriette Thuesen Dørene åbner kl. 19.00 Unummererede siddepladser Arrangør: Bakkehuset.
Vis kort