Dato

Genrer


Vælg en eller flere genrer

Viser 7 events mellem 5. aug. og 3. sep. 2020

Raketbyg
5 Aug Workshop

Raketbyg

Onsdag den 5. august 2020, kl. 11.
Pris: (Entré: 40 kr pr. raket)
Kystcentret, Sprogøvej 49, Thyborøn
Raketter kan flyve til Månen, men vidste du, at de også kan flyve igennem Kystcentret? Kom og byg din egen luftdrevne raket og se, hvor langt den kan flyve. Raketten får du med hjem. Event for Kystcentrets gæster
Vis kort
Bolsjekogning
6 Aug Workshop

Bolsjekogning

Torsdag den 6. august 2020, kl. 13.
Pris: (Entré: 50 kr per deltager)
Kystcentret, Sprogøvej 49, Thyborøn
Kongen af Danmark, spejderhagl og dameskrå. Ja, navnene er næsten lige så farvestrålende som bolsjerne. Du lærer at lave lækre bolsjer i flotte farver med forskellige smage. Alle dem du ikke spiser, får du selvfølgelig med hjem. Event for Kystcentrets gæster. Min. 5 - max. 20 deltagere pr. hold. Først til mølle. Tilmelding i receptionen senest 30 minutter før start
Vis kort
Gratis kunstworkshop for unge mellem 12 og 16 år
5 Aug Workshop

Gratis kunstworkshop for unge mellem 12 og 16 år

Tirsdag den 4. til torsdag den 6. august 2020, kl. 11-14.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
HEART Herning Museum of Contemporary Art, Bitten og Aage Damgaards Plads 2, Herning
Er du mellem 12 og 16 år og har du lyst til at være kreativ i din sommerferie? I uge 32 har vi en sjov og spændende kunstworkshop for unge, og det er ganske gratis Læs mere og tilmeld dig nedenfor, der er tilmeldingsfrist d. 20.juli. Tre dages kreativitet på HEART 4. - 6. august

Du har sikkert taget en selfie mange gange, men har du nogensinde prøvet at lave et portræt af dig selv som et ekspressionistisk maleri eller en kubistisk collage? Med udgangspunkt i udstillingerne på HEART udformer vi hver dag vores egne selvportrætter med sjove teknikker, oliefarver, akryl og collage og lærer på den måde os selv at kende.

Over tre dage her på HEART kan du lære den kunstneriske genre 'selvportrættet' at kende. På vores kunsthold lærer du om, hvordan selfien kan bruges til iscenesættelse i både kunsten og popkulturen. Vi sammenligner billeder fra snapchat og instagram med værkerne i udstillingen And Everything Was True af Chloe Wise, og vi taler om, hvad forskellen på en selfie og et selvportræt egentlig er. Vi diskuterer, hvornår et selvportræt er godt, hvad der er smukt, spændende, provokerende, og 'for meget' - og hvorfor...Men, vi skal først og fremmest være kreative og have det sjovt.

Tilbuddet er gratis. Så, hvis du er mellem 12 og 16 år, og hvisdu har lyst til at bruge tre dage af din sommerferie på ateksperimentere med din kunstneriske side, så meld dig til!

Målgruppe
12-16 år, både drenge og piger.
Man behøver ikke at være dygtig til at tegne eller male iforvejen.
HEART stiller alle materialer til rådighed - Det eneste du selv skal medbringe er din madpakke.

Ugeplan
Vi starter hver dag med en introduktion og en kort rundtur i HEARTs to udstillinger, hvor vi ser på et udvalg af portrætterog selvportrætter. Vi dykker især ned i værker af Chloe Wise og undersøger hendes brug af virkemidler såsom farver, stil/tøj, blik/udtryk, kropssprog, objekter og symboler. Bagefter giver vi os i kast med at lære en udvalgt teknik,som vi bruger til at udforme dagens selvportræt. Rent teknisk tager vi udgangspunkt i et foto af os selv (taget med telefonen), og på baggrund af det, laver vi værker medforskellige materialer fx akrylmaling og fedtfarve.
Vi arbejderogså med forskellige metoder som f.eks. maleri og collage og taler om, hvordan metoden har betydning for resultatet.

Tirsdag
Teknisk forløb: Ekspressionisme/cobra (kubisme)Materialer og metoder: Fedtfarver og papir

Onsdag
Teknisk forløb: Surrealisme/magisk realisme/symbolismeMaterialer og metoder: Akryl og lærred

Torsdag
Teknisk forløb: Pop-artMaterialer og metoder: Fedtfarver, akryl, collage og papir

Tidspunkt: UGE 32
Tirsdag d. 4. aug. : 11.00 - 14.00
Onsdag d. 5. aug. : 11.00- 14.00
Torsdag d. 6. aug. :11.00 - 14.00

Målgruppe: 12- 16 år, drenge og piger
Gratis at deltage

Tilmelding til Anja Lemcke Stær: als@heartmus.dk
send navn, køn og alder, samt et mobil nr.

Tilmeldingsfrist: Mandag d. 20 juli
Max: 15 deltagere
Vis kort
Lær om Klangmassage
8 Aug Workshop

Lær om Klangmassage

Lørdag den 8. august 2020, kl. 10.
Pris: (Entré: 175 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
NotFarAway, Vestermøllevej 45, Lemvig
Lyd arbejder dybt i vores kroppe. Oplev det selv på kurset om klangmassage. Tilmelding til notfaraway@hotmail.dk Mob. 31794648 Facebook NotFarAway Instagram notfar.away.
Vis kort
Æ Bovbjerg Bindstouw
12 Aug Workshop

Æ Bovbjerg Bindstouw

Onsdag den 12. august 2020, kl. 19.
Pris: (Entré: 50 kr)
Bovbjerg Fyr, Fyrvej 27, Ferring, Lemvig
En hyggelig strikkeaften med god snak. Måske er du heldig at møde en strikkekollega, der lige ved, hvordan du løser en udfordring du har, måske synes du bare, det er hyggeligt at strikke sammen med andre. Kom dit strikketøj i tasken og kør på fyret, så laver vi kaffen og bager kagen, som selvfølgelig ledsager strikkehyggen.

Pris: 50 kr. pr. person inkl. kaffe og kage
Vis kort
Kog for kloden. Klimavenlig kokkeskole
29 Aug Workshop

Kog for kloden. Klimavenlig kokkeskole

Lørdag den 29. og søndag den 30. august 2020, kl. 09.
Pris: (Entré: 1800 kr)
TUSKÆR, Kulinarisk Kunst- og Kulturcenter, Tuskærvej 9, Fjaltring, Lemvig
Workshop ved Lise Faurschou Hastrup

At spise klimavenligt handler om at tænke i helheder. Man må derfor både se på de enkelte råvarers klimabelastning, disponere sine indkøb, bruge sæsonens økologiske råvarer, spise langt flere grønsager og mindre kød og ikke smide mad ud. Ved en kreativ udnyttelse af madrester er det også muligt at mindske spild af mad. Klimavenlig mad handler om at gå ind i forandringsprocesser, der sætter fællesskabet og fremtiden i centrum. Der er endda masser af sundhedsmæssige sidegevinster ved at spise klimavenlig mad.

Vi laver masser af lækker klimavenlig mad på kurset og du får ideer til at tage direkte med hjem og koge videre på i eget køkken.

Lise Faurschou Hastrup er Tuskærs madmor. Hun er madvejleder, foredragsholder, forfatter og økologisk omlægningskonsulent og har arbejdet med dette i eget firma siden 1994.

Pris: 1800 kr. inkl. råvarer, materialer og måltider. Studerende og unge under 25 år: 1200 kr. Tider: Lørdag 9-16. Søndag 9 - 14. Tilmelding via mail: tilmeldingtuskaer@gmail.com
Vis kort
Rav workshop
1 Sep Workshop

Rav workshop

Tirsdag den 1. september 2020, kl. 14.
Pris: (Entré: Materialer)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Jyllands Akvariet, Vesterhavsgade 16, Thyborøn
Dit eget ravsmykke. Lav dit eget flotte smykke med Vesterhavets 30-50 millioner år gamle smykkesten. I det kreative værksted kan du få hjælp af en af vore dygtige "havfruer" til at binde og sammensætte en halskæde, armbånd eller måske et par smarte øreringe. Vælg et stykke rav, polér det til du synes, at det har det ønskede udseende, og lav det så til det smykke, du ønsker dig.

Vi har mange forskellige materialer til rådighed, du skal blot vælge og købe dem, du vil bruge til dit smykke
Vis kort