Dato

Genrer


Vælg en eller flere genrer

Viser 78 events i Skælskør fra/efter 15. jul. 2020

Musik i Skoven
1 Aug Andet/Ukendt

Musik i Skoven

Lørdag den 1. august 2020, kl. 14.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Skælskør Lystskov, Slagelsevej 48, Skælskør
Musik I skoven er en enkelt dags Picnic koncert i Skælskør Lystskov - begivenheden varer fra kl.14 til kl ca 23:00 det er tilladt at medbringe festival stole tæpper osv, dog ikke spise eller drikkevarer.
Vis kort
Salonens fødselsdag
1 Aug Andet

Salonens fødselsdag

Lørdag den 1. august 2020, kl. 15-22.
Pris: (Entré: 50/75)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Salonen4xk, Algade 26, Skælskør
Hurraaaaaa! Vi fylder 3 år. Kom og hyg med os og fejr at Skælskør rummer så meget åbenhed, kreativitet og kultur at der er plads til noget så unikt som en kunst- og kultursalon. Vi starter kl. 15:00 og mødes i Salonen. Vi fortæller lidt om året der gik og om vores nye tiltag.

16:30 Vores gode ven Erick Molinares kommer og underviser os (husk særlig billet - link https://www.facebook.com/ events/2589905037938846/) i udvalgte dansetrin og -rytmer fra hans hjemland Colombia (cumbia, bachata, baillanato o.s.v.) og fortæller om de mange forskellige rytmer i Sydamerika.

Der er meget begrænsede pladser på danseholdet på grund af Covid-19. Vi holder afstand og danser ikke i par.---

18:00 Vi spiser lidt lette sommersnacks, drikker en et par drinks og hygger sammen. (Vi bruger engangshandsker og spritter af)

19:00 - 22:00 Erick spiller sydamerikansk musik og fortæller. Vi håber at deltagerne fra eftermiddagens dansehold kan øve deres nye talenter og måske endda give videre hvad de har lært.

Kunstneren Romeo Valentino lader sig inspirere af musik, dans og stemning og maler live mens vi hygger.

Deltagelse i spisning og efterfølgende hygge kræver billet (følg linket i dette opslag) (ikke dansebillet). Salg af billetter slutter mandag d. 27.8. kl. 19:00

Husk de gode hygiejneregler. Nys og host i ærmet, sprit af jævnligt og vask hænder. Hold en fornuftig afstand. Bliv hjemme hvis du har symptomer på Covid-19
Vis kort
Dans til Salonens fødselsdag

Dans til Salonens fødselsdag

Lørdag den 1. august 2020, kl. 16.30-18.
Pris: (Pris: 45/55)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Salonen4xk, Algade 26, Skælskør
Kom og dans med os og fejr Salonens fødselsdag. Vores gode ven Erick Molinares underviser i dansestile fra Colombia og det øvrige Sydamerika, blandt andet Cumbia, baillanato, bachata.

Kvinder kan med fordel medbringe lang, vid nederdel som kan svinges som del af dansen.

Vi holder afstand og danser ikke i par.
Billetterne er stærkt begrænsede for at vi kan holde afstand.

Husk de gode hygiejnevaner.
Nys i ærmet, vask hænder og sprit af jævnligt.
Pas på hinanden og hold afstand.
Bliv hjemme hvis du har symptomer på Covid-19
Vis kort
Sejltur på Skælskør Fjord
29 Jul Natur

Sejltur på Skælskør Fjord

Onsdag den 29. juli til lørdag den 1. august 2020
Pris: (Entré: Billetter 0-125 kr) Køb/bestil billet
Turbåden Skjelskør V, Kajgade 1, Skælskør
Nyd udsigten til Skælskørs gamle smukke bindingsværkshuse og det rige naturliv, mens den charmerende turbåd Skjelskør V glider roligt gennem Skælskør Inderfjord. Sejltur på Skælskør Fjord

Nyd udsigten til Skælskørs gamle smukke bindingsværkshuse og det rige naturliv, mens den charmerende turbåd Skjelskør V glider roligt gennem Skælskør Inderfjord.

Fjordsejladsen varer halvanden time, hvor du undervejs kan betragte den gamle købstad fra søsiden og nyde den smukke natur langs fjorden, mens mandskabet fortæller livlige og spændende historier om området.

Praktisk information:
Drikkevarer kan købes på båden
Der må ikke medbringes drikkevarer
Vi tager MobilePay og Dankort
Sejlturen varer ca. 1.5 timer
Online billetsalgs stopper 1 time før afgang. Herefter kan billetter købes ombord.

Har du spørgsmål til turen bedes du kontakte Skælskør Bykontor på:

Tlf: 3036 3066
Mail: info@bykontoret.dk
Åbningstider

Chartre Skjelskør V til større selskaber
Vis kort
Perleplader og stenmaling
15 Jul Workshop

Perleplader og stenmaling

Lørdag den 4. juli til lørdag den 1. august 2020, kl. 10-14.
Pris: (Fri entré)
Salonen4xk, Algade 26, Skælskør
Elsker du at samle skønne sten på stranden? Kom ind i Salonen hver lørdag kl 10-14 og dekorer dine skatte med Posca tuscher - har du ingen sten? Så fordyb dig i stedet i kunstfærdige perleplader. Denne sommeraktivitet er GRATIS og er blevet til gennem tilskud fra Slagelse Kommune
Vis kort
Markedsdag på Nytorv
15 Jul Marked/byfest

Markedsdag på Nytorv

Lørdag den 27. juni til lørdag den 1. august 2020, kl. 10-13.
Pris: (Fri entré)
Nytorvs Konditori, Nytorv 8, Skælskør
Kom forbi Nytorv hver lørdag I hele skolesommerferien fra 10.00 - 13.00 Kom og gør et godt køb og hyg nogle timer i dejlige skælskør Vi ses på Nytorv :-). Traditionen tro vil der igen i år være markedsdag på Nytorv i hele skolesommerferien. Vi starter op lørdag den 27. juni fra 10.00 - 13.00 - Kom og gør et godt køb og hyg nogle timer i dejlige skælskør.Tøm dine skabe og skuffer og sælg dine brugte ting på Nytorv. Det er gratis at booke en stadeplads - men skynd dig at booke en stand hvis du vil nå at være med. Bord eller andet inventar skal selv medbringes. OBS!! Pga. carona skal alle der vil have en stadeplads have håndsprit med til fri afbenyttigelse - og derudover overholde retninglinjerne fra Sundhedsstyrelsen. Der kan bookes en stand ved, at komme et smut forbi (om onsdagen) hos Kaiza I Fællsskabet Algade 24 - eller skriv eller ring til mig på 60944345 Vi ses på Nytorv
Vis kort
Guidet tur på Borreby Herreborg
2 Aug Andet

Guidet tur på Borreby Herreborg

Søndag den 2. august 2020, kl. 13.
Pris: (Entré: 160 kr) Køb/bestil billet
Borrebygods, Borrebyvej 41, Skælskør
Oplev Borrebys kulturarv, historie, tidligere beboere og meget mere. JULI: 08. | 12. | 15. | 19. | 22. | 26. | 29. / AUGUST: 02.
Vis kort
Bliv din egen drømmesmed
4 Aug Natur

Bliv din egen drømmesmed

Tirsdag den 4. august 2020, kl. 10-12.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kobæk Strand - Blå Flag, Kobækvej 85, Skælskør
De nordamerikanske indianere mente, at nætterne var fyldte med både gode og dårlige drømme. Det gjaldt om at indfange de gode drømme og om at holde de dårlige fra livet. Kom på besøg i drømmefanger-magerens værksted. De nordamerikanske indianere mente, at nætterne var fyldte med både gode og dårlige drømme. Det gjaldt om at indfange de gode drømme og om at holde de dårlige fra livet.
Kom på besøg i drømmefanger-magerens værksted. Her kan du lave din egen personlige drømmefanger, høre mere om de nordamerikanske indianeres drømme, mytologi og om deres liv i og med naturen.

Aktiviteten er for alle, der har lyst til at være kreative

På grund af corona-situationen og begrænsningen i antallet af deltagere kræves der i år tilmelding, du kan melde dig til på

* slagelse.dk/blaaflag eller direkte til
* https://www.slagelse.dk/borger/kultur-natur-og-fritid/strande-og-kyster/blaa-flag-naturoplevelser/blaa-flag-aktiviteter/tilmelding-til-blaa-flag-aktiviteterne
Vis kort
Byvandring og vægtersang

Byvandring og vægtersang

Torsdag den 6. august 2020, kl. 19.
Pris: (Entré: 50 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Skælskør Bymuseum, Algade 2, Skælskør
Kom med på en vandring gennem Solskinsbyen med de historiske hot spots og de mange Ildsjæle. På turen rundt i Skælskør er der meget at fortælle om byens fascinerede historie fra middelalder og helt til nutid. Byvandringen går gennem den gamle bydel med stop ved Skælskør Kirke og Latinskolen. Kom med ned i den mørke fangekælder i Rådhuset fra 1744, og hør senere om henrettelsen på Kanehøj Bakke. Få også historier om H.C. Andersen og pianofabrikanten C.C. Hornung, der tjente en formue ved at følge sit hjerte.

Efter byvandringen kan man kl. 21.00 følge vægterne på turen gennem Algade til Nytorv og høre om denne bydels historie.

For yderligere information om arrangementet kontakt Hans Jørgen Konradsen på telefon 40406486 eller på mail hjkonradsen@hotmail.dk

Tilmelding ikke nødvendigt, men billetten skal købes på museet inden kl. 19.30.

Arrangeret af Museumsforeningen for Skælskør Bymuseum
Vis kort
Musikalsk rejse
4 Aug Andet/Ukendt

Musikalsk rejse

Tirsdag den 4. til fredag den 7. august 2020, kl. 09.30.
Pris: (Fri entré)
Det Røde Pakhus, Havnevej 10, Skælskør
Skælskør Marinegarde inviterer interesserede med på en musikalsk rejse. Her vil man lave instrumenter, lege med noder, besøge rytmejunglen, prøve stomp og meget mere. Kom og vær med - måske er du vores nye ven.
Vis kort