Dato

Genrer


Vælg en eller flere genrer

Viser 44 events i Skælskør fra/efter 23. okt. 2021

Græskarfestival
23 Okt Marked/byfest

Græskarfestival

Mandag den 18. til lørdag den 23. oktober 2021, kl. 12.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Skælskør, Skælskør, Skælskør
Kom med, når vi for første gang i Danmarkshistorien afholder Græskarfestival. Det hele foregår i uge 42 i Skønne Skælskør. Vi har sammensat et tæt pakket program til glæde for hele familien. Vi glæder os til at se jer! 2021 bliver året, hvor Danmarks får sin første og største græskarfestival. Det foregår i uge 42 den 18. til 23. oktober i Skælskør.

Danmarks største Græskarproducent, Thorsbjerggaard, ligger lige uden for Skælskør. Her produceres årligt over 1 million græskar, og derfor er det oplagt, at Skælskør skal være værter for Græskarfestivalen.

Græskarfestival er en uge fyldt med aktiviteter for både børn og voksne - familier med børn, par, enlige, ældre og dem midt i mellem.

Smag på alverdens forskellige menuer med græskar, nyd en græskar cafe latte, deltag i græskar workshops, lad sig underholde ved græskar talk-show, oplev den imponerende udsmykning, deltag i græskarkonkurrencen, flad ud til græskar-fredags bar, lad ungerne pynte deres egen græskarkage og meget, meget mere
Vis kort
Vinterbadning, finsk sauna og brunch
24 Okt Natur

Vinterbadning, finsk sauna og brunch

Søndag den 24. oktober 2021, kl. 10.30.
Pris: Entré: 185 kr Køb/bestil billet
Villa Fjordhøj, Rådmandsvej 23 B, Skælskør
Vinterbadning for nybegyndere og de mere erfarne. OKT: 10. | 24. // NOV: 21. | 28. // DEC: 05. | 12. | 30.// 2022 JAN: 09. | 23. // FEB: 06. | 20. // MARTS: 03. | 27. // APRIL: 03.
Vis kort
Sejltur på Skælskør Fjord
23 Okt Natur

Sejltur på Skælskør Fjord

Torsdag den 21. til søndag den 24. oktober 2021, kl. 13.30.
Pris: Entré: 125 kr Køb/bestil billet
Turbåden Skjelskør V, Kajgade 1, Skælskør
Nyd udsigten til Skælskørs gamle smukke bindingsværkshuse og det rige naturliv, mens den charmerende turbåd Skjelskør V glider roligt gennem Skælskør Inderfjord.
Vis kort
Gigtforeningen - Besøg på Sano i Skælskør
26 Okt Ekskursion

Gigtforeningen - Besøg på Sano i Skælskør

Tirsdag den 26. oktober 2021, kl. 08.
Pris: Entré: Medlem: 250 kr Ikke-medlem: 300 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Sano Skælskør, Slagelsevej 32, Skælskør
Kom og vær med til efterårets udflugt som går til Sano i Skælskør, som er et af tre rehabiliteringscentre i Danmark, som ejes af Gigtforeningen. år vi er ankommet vil Afd. chef Charlotte Oredson give en information om Sano og en rundvisning.
Vi skal også høre om Fysisk træning og gigt v/ en fysioterapeut.
Psykolog/sygeplejerske vil fortælle om livet med en kronisk sygdom og de mentale udfordringer. Der er indlagt flere pauser i dagens løb, og der sluttes af med frokost fra Sano køkkenet.

Tilmelding senest 14. oktober - se vores hjemmeside
Vis kort
Bogæderne i Skælskør
26 Okt Andet

Bogæderne i Skælskør

Tirsdag den 26. oktober 2021, kl. 16.
Pris: Entré: Gratis billetter Køb/bestil billet
Skælskør Bibliotek & Borgerservice, Vestergade 4, Skælskør
Går du i 4., 5., eller 6. klasse? Elsker du at læse og har du lyst til at dele dine læseoplevelser med andre? Så skal du da være med i vores Bogæderklub. Til hvert møde læser eller lyttelæser vi en bog indenfor et tema. Bøgerne kan være om det sjove, det triste, om sport, gys, venskaber eller noget helt femte. Nogen gange læser vi forskellige bøger, og andre gange læser vi den samme bog. Vi mødes 1 time hver tredje uge og tiden går hurtigt med en skøn blanding af bogsnak, quizzer, guf og hygge.

Vi mødes ca. 8 gange i løbet af sæsonen, og derudover har vi en hyggelig juleafslutning og et quizmøde i foråret, hvor vi mødes med bogæderne fra de andre byer og bliver udfordret på vores viden om litteratur, musik, film, sport og meget mere.

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding
Vis kort
Foredrag: Pandemier i de sidste 200 år
26 Okt Foredrag

Foredrag: Pandemier i de sidste 200 år

Tirsdag den 26. oktober 2021, kl. 18.45.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Kosmorama Skælskør, Algade 15, Skælskør
Dansk. Foredraget livestreames fra Aarhus Universitet. Sprog: dansk. Pause: 15 minutter. Forelæser: professor og pandemiforsker Lone Simonsen, Institut for Naturvidenskab og Miljø, Roskilde Universitet
Historisk set har menneskeheden gennemlevet voldsomme epidemier og pandemier som holdt populationen nede. Fx pest, kopper, kolera, mæslinger og influenza-pandemier som spansk syge der hærgede verden over i 1918-20. Sidstnævnte dræbte omkring 1-2 % af verdens befolkning, svarende til at over 50 millioner mennesker ville dø hvis en lignende pandemi skete i dag.
Verden over arbejder forskere på at afdække nutidige trusler og komme på forkant med fremtidens store pandemier. Kommer der igen en stor og dødelig pandemi? Hvilken virus kan det ske at være? Kan vi risikere at den bliver så dødelig som fortidens forfærdeligheder? Kan vi stoppe den?
Om forelæseren:
Lone Simonsen er professor og pandemiforsker på RUC og er for fem år siden vendt tilbage til Danmark efter en karriere som epidemiolog i USA's Centers for Disease Control and Prevention (CDC) og National Institutes of Health (NIH). Hun har i snart 30 år brugt matematiske og statistiske metoder til at forstå fortidens og nutidens epidemier og pandemier.
I anledningen af spansk syges 100-års fødselsdag i 2018 holdt hun mange foredrag og spåede allerede dengang om at man burde holde øje med coronavirus-familien som en fremtidig pandemi-trussel.
Med sin unikke kvantitative tilgang og sine historiske briller har hun kastet sig over COVID-19-pandemien og arbejder med at kortlægge dens "signatur" i form af udbredelse og dødelighed, samt med at forstå fænomenet "superspredning" - et fænomen som hun mener er helt centralt for at forstå hvordan det er muligt at holde styr på denne coronavirus-pandemi mens vi venter på en vaccine.
__
Læs mere på ofn.au.dk/abstract/105
Hvis du vil tippes om kommende foredrag og modtage bonusmateriale, så følg foredragenes nyhedsbrev eller sociale medier.
Foredraget streames live fra Aarhus Universitet og er et led i serien Offentlige foredrag i Naturvidenskab som arrangeres af Aarhus Universitet og udbydes i samarbejde med værter i en række byer og Carlsbergfondet.
Foredraget varer 2 timer inkl. en pause midtvejs på 15 minutter samt en session til slut hvor forelæseren svarer på udvalgte spørgsmål indsendt af publikum under foredraget via SMS og Twitter
Vis kort
Pandemier i de sidste 200 år (via livestream fra Aarhus Universitet)
26 Okt Foredrag

Pandemier i de sidste 200 år (via livestream fra Aarhus Universitet)

Tirsdag den 26. oktober 2021, kl. 19-21.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kosmorama Skælskør, Algade 15, Skælskør
Hvad kan vi lære af at kigge tilbage i historien på de store epidemier og pandemier - fx pesten, spansk syge, kopper, kolera og mæslinger? Nye matematiske modeller giver os indsigt i hvordan fremtidige epidemier udvikler sig - herunder covid-19-pandemien. Historisk set har menneskeheden gennemlevet voldsomme epidemier og pandemier som holdt populationen nede. Fx pest, kopper, kolera, mæslinger og influenza-pandemier som spansk syge der hærgede verden over i 1918-20. Sidstnævnte dræbte omkring 1-2 % af verdens befolkning, svarende til at over 50 millioner mennesker ville dø hvis en lignende pandemi skete i dag.

Verden over arbejder forskere på at afdække nutidige trusler og komme på forkant med fremtidens store pandemier. Kommer der igen en stor og dødelig pandemi? Hvilken virus kan det ske at være? Kan vi risikere at den bliver så dødelig som fortidens forfærdeligheder? Kan vi stoppe den?

Læs mere om foredraget, se billeder og læs om evt. pladsreservation

Foredraget streames live fra Aarhus Universitet og er led i serien Offentlige foredrag i Naturvidenskab som arrangeres af Aarhus Universitet og udbydes i samarbejde med værter i en række byer og Carlsbergfondet.
Hvis du vil modtage bonusmateriale og tippes om kommende foredrag, så følg foredragenes nyhedsbrev eller sociale medier.
Vis kort
Fællesspisning og fredagshygge
29 Okt Gastronomi

Fællesspisning og fredagshygge

Fredag den 29. oktober 2021, kl. 18.
Pris: Entré: 85/100/65
Hjemmeside: Se hjemmeside
Salonen4xk, Algade 26, Skælskør
Vi åbner igen op for vores hyggelige fællesspisningsarrangementer og starter ud med libanesiske lækkerier. Der vil både være vegetarretter og kødretter men de har alle til fælles, at de er tilberedt med spændende krydderier og kærlighed. Det libanesiske kækken er kendt for sine aromatiske nuancer og fine balance.
Vi har ikke et fordrag denne gang, men håber at I har savnet vores fællesspisninger og igen har lyst til at samles over lækker mad og få en hyggelig aften, både med folk du kender men forhåbentlig også møde nye spændende mennesker.
Husk at medbring tallerken og bestik som i de gode gamle dage før Corona.
Drikkevarer kan købes i Caféen.
Egen vin kan medbringes til dette event mod en prop pris på 100kr
Ved køb af medlemsbilletter skal medlemskort vises i døren. Vær derfor opmærksom på om du har et gyldigt medlemskort inden du køber medlemsbilletter. Husk medlemsskab i Salonen er personligt og er gyldigt fra maj til maj. Er du ikke medlem? Send en e-mail til medlem@salonen4xk.dk eller henvend dig i Salonen.
Find billetter via: www.salonen4xk.dk
Vis kort
Artist Talk - Berit Gunnarsen
5 Nov Fernisering

Artist Talk - Berit Gunnarsen

Fredag den 5. november 2021, kl. 19.
Pris: Entré: 25/50
Hjemmeside: Se hjemmeside
Salonen4xk, Algade 26, Skælskør
Berit Gunnarsen, er en selvlært amatørmaler. Hun har naturen som sit foretrukne motiv hvad enten det er landskaber, dyr eller insekter. I denne udstilling er det truede dyr og fugle som er temaet, både danske og internationale. "Jeg håber med mine billeder at sætte fokus på nogle af de arter, som er gået markant ned i antal grundet menneskers behandling af dem.

De penge, der kommer ind for malerierne deler jeg i tre lige store dele:

En del til Salonen 4xK, som jeg synes fortjener en hånd i deres arbejde på at skabe hyggelige og kreative rammer i Skælskør.

En del til Foreningen 10 millioner træer i Slagelse Kommune - en forening jeg selv har været med til at starte og som gør en aktiv indsats for klimaet i vores kommune.

En del til at dække mine udgifter til at lave malerierne.

På Artist Talk vil jeg fortælle både om malerierne og om Foreningen 10 millioner træer i Slagelse Kommune."

Find billetter via: https://hedenstedevents.ticketbutler.io/da/e/artist-talk-berit-gunnarsen

Vel mødt!
Vis kort
Maler-Workshop
6 Nov Workshop

Maler-Workshop

Lørdag den 6. november 2021, kl. 13.
Pris: Entré: 150/200/250/300
Hjemmeside: Se hjemmeside
Salonen4xk, Algade 26, Skælskør
Kan du lide at male, så kom og deltag i denne workshop. Jeg, Berit Gunnarsen, giver nogle tips til hvordan man kan lave et maleri med dyr, fugle, insekter eller landskaber. Jeg er selvlært amatørmaler. Jeg har naturen som mit foretrukne motiv og udstiller i Salonen 4xK i november - januar.

Jeg holder Artist Talk fredag d. 5.11.

Betaler du den fulde pris, følger der et lærred og malergrej med. Jeg arbejder med akrylmaling.

Du kan også vælge at tage dine egne materialer med og betale mindre.

Overskuddet fra denne event går til Salonen 4xK.

Der skal være minimum 6 deltagere, før begivenheden bliver til noget og derfor er sidste tilmeldingsfrist til min Artist Talk d. 5.11.

Vel mødt!
Vis kort