Dato

Genrer


Vælg en eller flere genrer

Viser 87 events i Skælskør fra/efter 19. sep. 2019

image event
19 Sep Andet

Fællessang og kaffe

Torsdag den 19. september 2019, kl. 09.30.
Pris: (Gratis billetter)
Skælskør Bibliotek & Borgerservice, Vestergade 4, Skælskør
Elsker du at synge i selskab med andre? Måske fordi du bliver så glad af det? Så har du måske lyst til at deltage til Slagelse Biblioteker og Borgerservices kommende fællessang? Vi har fundet ud af, at fællessang skaber samhørighed, giver bedre vejrtrækning og øger livskvaliteten. Det lyder rigtig godt i vores ører, og derfor vil vi gerne tilbyde fællessang i vore tre huse fra efteråret 2019.

I Skælskør og Korsør er fællessangen et tilbud til dig, der gerne vil ud af huset om formiddagen og få en god start på dagen. I Slagelse er tilbuddet til dig, der gerne vil starte weekenden med sang.
Efter de første 3 gange i hvert hus, vil arrangementet blive gentaget én gang om måneden i hvert hus.

Alle er velkomne, og det kræver ikke tilmelding. Bare kom som du er og syng med.

Til hver fællessang ønsker vi os en musikant eller to og et par glade sangere, som vil være med til at udvælge sangene og synge for. Hvis det lyder som noget du gerne vil være med til på dit lokale bibliotek, så må du meget gerne skrive til Heidie på heidg@slagelse.dk eller gribe fat i bibliotekaren på dit lokale bibliotek
Vis kort
image event
21 Sep Workshop

Workshop i historisk broderi

Lørdag den 21. september 2019, kl. 11-15.
Pris: (Entré: 150 kr)
Den Gamle Smedie, Holtenvej 9, Skælskør
Værksted for Kunst og historisk håndværk i Skælskør danner rammen om en workshop i historisk broderi. Der introduceres med et foredrag om broderi i vikingetid og middelalder og fremvises forskellige reproduktioner i stingtyperne bricksting og bayeuxsting. Derefter kan deltagerne starte deres eget lille projekt op i bricksting eller bayeuxsting. Workshoppen er både for nybegyndere der vil starte op med historisk broderi og for fortsættere der vil tilegne sig netop vikingetidens og middelalderens særlige teknikker. Undervisere er Else Marie Pedersen og Lisbeth Knezovic der begge har mere end 20 års erfaring med middelalderbroderi.

Tilmelding er nødvendigt til Else Marie Pedersen, emp@newmail.dk eller 29620664.
Vis kort
image event
21 Sep Andet

Jævndøgnsudtrækning - vind for 2.500 kr

Lørdag den 21. september 2019, kl. 12.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Købmandsgården Skælskør, Algade 11, Skælskør
Kom forbi kl. 12 i KUNST & DESIGN Købmandsgården! Hvem har mon vundet den store præmie på kunsthåndværk for 2.500 kr. efter eget valg? Vi byder på levende musik, hygge og en lille forfriskning. Vind for 2.500 kr. kunsthåndværk efter eget valg i vores tilbagevendende jævndøgnsudtrækning. Man deltager ved – når som helst man er i byen – at komme ind i vores butik KUNST & DESIGN Købmandsgården og udfylde en jævndøgnskupon med sine ønsker. Man behøver ikke at være til stede ved selve udtrækningen – men det er en hyggelig formiddag med musik, snak og lidt at drikke. Alle er selvfølgelig velkomne. KUNST & DESIGN Købmandsgården er en spændende butik og galleri fyldt med kunsthåndværk og unika lavet af kunstnere fra hele landet. For tiden har vi også en lille særudstilling af papirkunstner Anni Fiil. Du er altid velkommen til at besøge os. Se åbningstider og meget andet på www.koebmandsgaarden.dk
Vis kort
image event
26 Sep Andet

Gå på opdagelse i Fortælleskoven - For de 5-11 årige

Torsdag den 26. september 2019, kl. 16.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Skælskør Bibliotek & Borgerservice, Vestergade 4, Skælskør
En fortælleskov er vokset frem på Skælskør Bibliotek. For første gang nogensinde. Engang i en skov boede der en Skovfoged. Skoven var fuld af fantasi og forunderlige væsner. For første gang nogensinde er der vokset en fortælleskov frem på Skælskør Bibliotek.
Tag på tur med Skovfogden ind i Fortælleskoven. Her kan børn gå op opdagelse sammen med mor og far, og bevæge sig frit blandt findeord, farevildelser og fantastiske fortællinger. Solen skinner altid i Fortælleskoven. Og det sner, mens bladende springer ud. Nyd turen i skoven, men uden sko. Dem lægger du i osten udenfor. Skovfogeden læser finurlige historier og børnene skriver deres egne historier ud fra ting de finder i skoven.
Der vil blive serveret let skovmad og drikkelse
Vis kort
image event
26 Sep Andet

Syng sammen

Torsdag den 26. september 2019, kl. 19.
Sankt Nicolai Kirke, Gammelgade 2, Skælskør
Syng sammen med hygge, sang, tema og kaffe.
Vis kort
image event
26 Sep Foredrag

Foredrag i Den Gamle Smedie

Torsdag den 26. september 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 75 kr) Køb/bestil billet
Den Gamle Smedie, Holtenvej 9, Skælskør
Vis kort
image event
27 Sep Undervisning

HØSTFESTEN - Det Store Morten Korch Show (27. sept. 2019)

Fredag den 27. september 2019, kl. 19.
Pris: (Pris: 388 kr) Klik her for at tilmelde dig
Hjemmeside: Se hjemmeside
Arrangør: LOF Køge
Borreby Herreborg, Borrebyvej 41, Skælskør
Tag med LOF Køge til Danmarks hyggeligste høstfest på Borreby Herreborg ved Skælskør. Få en hyggelig og festlig oplevelse i fantastiske rammer medlækker høstplatte og stort festligt Morten Korch show med dramatik, musik, sang og mulighed for en svingom. Igen i efteråret 2019 inviterer Borreby Teater til en vaskeægte høstfest tilsat et stort skvæt dansk landbo-nostalgi og stor humor. I bedste Morten Korch stil hylder HØSTFESTEN de gode gamle dage, i en festlig og høstpyntet teatersal, der oprindelig var en af Borreby Herreborgs store gamle lader. HØSTFESTEN starter med en lækker høstplatte, og bagefter begynder showet med dramatik, musik og sang over de folkekære melodramer i de Morten Korch' fortællinger. Efter showet er der mulighed for at hygge videre og baren er åben både før, under og efter showet. Medvirkende på scenen er Jan Schou, Mona Britt Nykjær og Ensemble. Kapelmester er Jørn Bonde. LOF Køge har 50 billetter til fredag den 27. sept. kl. 19.00 og 50 billetter til lørdag den 5. okt. kl. 13.00 Borreby Herreborg ved Skælskør er en af Danmarks ældste og bedst bevarede renæssanceborge fra 1556.Teateret erindrettet i godsets mægtigste lade fra 1593. Den gamle danske film, med Ghita Nørby i hovedrollen 'Baronessen på benzintanken', blev i1961 optaget på Borreby Herreborg. Siden hen er Baronessen på benzintanken også blevet opførti Borreby Teater. Du kan se Borreby Herreborg og læsemere på Billetpris via LOF Køge: 375 kr. incl. mad og ekskl. billetgebyr på 13 kr, ialt 388 kr. (normalpris 408 kr. incl. gebyr.). Du står selv for transport til og fra Borreby Herreborg. (OBS! Tilmeldingsfrist 26. aug. 19). Hold 192001
Vis kort
image event
28 Sep Andet

Teen-klub

Lørdag den 28. september 2019, kl. 10.
Tjæreby Kirke, Kirkevej 8, Tjæreby, Skælskør
Teenklubben mødes til hyggeligt og sjovt samvær i Tjæreby Præstegård.
Vis kort
image event
28 Sep Undervisning

Kursus i kinesisk

Lørdag den 28. september 2019, kl. 11:00.
Pris: (Pris: Gratis billetter) Køb/bestil billet
Salonen4xk, Algade 26, Skælskør
Salonen vover sig ud i et nyt spændende projekt. Lin Li er uddannet pædagog og er kandidat i pædagogisk antropologi. For at få mere erfaring indenfor undervisning tilbyder hun igennem Salonen et spændende, sjovt og lærerigt begynderkursus i kinesisk.

Basalt begynderkursus i kinesisk med introduktion til det kinesiske sprog og kulturliv. Vi lægger vægt på, at du lærer at tale kinesisk, lige fra første gang. Derfor består en stor del af vores kinesisk undervisning i træning af samtale. Vi kommer ligeledes omkring Kinas fascinerende historie og `Do's and Don'ts` når du rejser i Kina.

Kurset består af 24 lektioner som afholdes over 12 lørdage fra 11:00 - 12:30.

Kurset er for alle og kræver ikke indkøb af bøger
Vis kort
image event
1 Okt Andet

B-Bumm - Børneteater for de små - 1½-3 år

Tirsdag den 1. oktober 2019, kl. 10.
Pris: (Gratis billetter)
Skælskør Bibliotek & Borgerservice, Vestergade 4, Skælskør
Kom og oplev teatergruppen Kriskat, når de opfører stykket "B-Bumm", der er en fabulerende forestilling om vores utrolige hjerte. I hjerterummet høres lyden af en rolig puls. Et landskab af hæklede blomster i gyldne, rolige farver.

Hvem vil ikke gerne høre til her. Det vil børnene! Her arbejder Katharina og Heidi med rør: Lange, frække, forsigtige, tynde, tossede rør. Fantastiske forbindelser bliver skabt.

Lige fra begyndelsen fylder en dejlig musikalsk rytme rummet med hjertelyd, og når den holder op, kommer nye til. Det bliver rigtig sjovt, når lydene styrer personernes bevægelser i de vildeste retninger. En musikalsk og sjov oplevelse, der taler til de yngstes sanser
Vis kort

Skønne Skælskør præsenteres i samarbejde med erhvervsforeningen og