Aktiviteskalender

Viser 585 events

i Skive Kommune fra/efter 23. maj 2019

Opret event

Gøg og Gokke

Fre. d. 24. maj 2019, kl. 15.50.
Pris: (Entré: 95 kr) Køb/bestil billet
Cinema3 Skyttevej 12, Skive
Biografisk film af Jon S. Baird, der fokuserer på årene efter de to komikeres imponerende karriere. Her forsøger duoen at genstarte karrieren med en tour til efterkrigstidens Storbritannien. I hovedrollerne ses Steve Coogan og John C. Reilly.

Aladdin (2019) - Engelsk tale - 3D

Fre. d. 24. maj 2019, kl. 16.
Pris: (Entré: 105 kr) Køb/bestil billet
Cinema3 Skyttevej 12, Skive
Live adventure version af Disneys klassiske tegnefilm fra 1992. Filmen, der er instrueret af Guy Ritchie, handler om den kække, småkriminelle Aladdin, hans romance med Jasmine og den magiske, ønskeopfyldende lampeånd, Genie.
Pris: (Entré: 95 kr) Køb/bestil billet
Cinema3 Skyttevej 12, Skive
Animeret familiefilm, hvor privatdetektiven Harry Goodman på mystisk vis forsvinder. Så hans 21-årige søn, Tim, begiver sig derfor ud for at efterforske hvad der er sket. Undervejs støder han på Harrys tidligere Pokémon makker, Detektiv Pikachu.

Aladdin (2019) - Engelsk tale - 2D

Fre. d. 24. maj 2019, kl. 18.
Pris: (Entré: 100 kr) Køb/bestil billet
Cinema3 Skyttevej 12, Skive
Live adventure version af Disneys klassiske tegnefilm fra 1992. Filmen, der er instrueret af Guy Ritchie, handler om den kække, småkriminelle Aladdin, hans romance med Jasmine og den magiske, ønskeopfyldende lampeånd, Genie.

Kvinde på krigsstien

Fre. d. 24. maj 2019, kl. 18.45.
Pris: (Entré: 95 kr) Køb/bestil billet
Cinema3 Skyttevej 12, Skive
Drama om Halla, der er en islandsk kvinde, som erklærer krig mod den industri og de politikere, som truer med at ødelægge hendes land. Hun går radikalt til værks, men så kommer et forældreløst barn ind i ligningen.

Avengers 4: Endgame - 2D

Fre. d. 24. maj 2019, kl. 20.15.
Pris: (Entré: 115 kr) Køb/bestil billet
Cinema3 Skyttevej 12, Skive
Efter de voldsomme og ødelæggende begivenheder i 'Avengers: Infinity War' er universet i ruiner. De resterende allierede i Avengers samles endnu en gang for at bekæmpe Thanos og genoprette orden i universet. Instrueret af Anthony og Joe Russo.

John Wick 3: Parabellum

Fre. d. 24. maj 2019, kl. 21.
Pris: (Entré: 105 kr) Køb/bestil billet
Cinema3 Skyttevej 12, Skive
Tredje kapitel i filmserien om den pensionerede lejemorder John Wick, hvor han er på flugt efter at have myrdet et medlem af en international lejemorder-orden, og nu har et prismærke på 14 mio. dollars på sit hoved. Hovedrollen spilles af Keanu Reeves.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Virksund Lystbådehavn Sandkrogen 10, Virksund, Højslev
Hvis du har lyst, kan du og din familie opleve en aktiv dag i nærheden af vandet omkring Virksund dæmningen lørdag den 25. maj. Foreningerne omkring Virksund havn deltager i Vild med Vand arrangement lørdag den 25. maj 2019. Det er tredje gang, at Virksund er aktiv deltager i det landsdækkende begivenhed, hvor mere end 100 havne holder åbent for alle interesserede, som har lyst til at se nærmere på klubbernes sejlads og vandsportsaktiviteter.

Har du lyst til at komme om bord på en motorbåd eller sejlbåd? Vil du prøve en ungdomsjolle, en min 12 meter båd, en havkajak eller et Stand Up Paddle (SUP) Board , så er Vild med Vand dagen lige netop det tidspunkt, hvor du kan prøve dine færdigheder af. Du kan også høre nærmere om fiskeri fra jolle eller med garn, hvordan du får en bådplads eller hvordan du kommer i gang med at sejle, såfremt du har lyst til at få frisk luft, vind i håret, nyde naturen på fjorden og det sociale samvær med andre sejlere. Der vil i løbet af dagen være forskellige spændende demonstrationer og sejlads. På havnen findes en legeplads for de mindste og en cafe for alle, hvor enhver kan nyde en kop kaffe, få noget læskende eller nyde en is i løbet af dagen. På slæbested og langs havnen kan du måske fange krabber og deltage i krabbe race.

Vild med Vand aktiviteterne starter kl. 10 på lystbådehavnen. Borgmesteren i Skive har indvilliget i at komme og skyde arrangementet i gang. Vi vil offentliggøre et samlet program med tidspunkter for de enkelte aktiviteter, når vi nærmer os dagen. Fra kl. 14 afholdes muslingefestival i Sundstrup lige på den anden side af dæmningen.

Virksund Sejlklub skriver om Vild med Vand arrangementet her: www.virksundsejlklub.dk og på www.facebook.com/virksundsejlklub kan du løbende følge programlægning mv.

Når vi nærmer os begivenheden, vil der angiveligt fra Vild med Vand sekretariatet tilgå mere generel information. Du kan holde dig informeret her: www.vildmedvand.dk
Hjemmeside: Se hjemmeside
Marienlyst Strand Marienlyst Strand, Skive
Vil du gerne ro kajak på Limfjorden? Prøv en helt gennemsigtig kajak, der er stabil som en kano og let at styre på en guidede tur. Der findes kun ganske få steder i Europa, hvor man kan ro i glaskajak, så I er sikret en helt speciel outdooroplevelse ved Skive, når I tager med os i VisionKayak på tur i glaskajakker. Vi har tre forskellige ture - se dem herunder og book den helt rigtige tur for dig, din familie, dine veninder eller nogle helt andre!

Formiddagstur
Det er den perfekte oplevelse for særligt børnefamilier, fordi vi er hjemme på Marienlyst Strand i Skive igen, inden børnene (og vi andre) bliver sultne, men turene er også perfekt til jer, der gerne vil have noget ud af dagen og har mange planer på programmet - eller bare gerne vil bruge eftermiddagen med fødderne oppe.
På denne tur får I også bedst mulighed for at se verdenen under fjordens overflade, fordi der er lys nok, til vi kan se ned i vandet.

Solnedgangstur
Forestil dig hvordan det er at glid over Limfjordens helt blanke vand, der reflekterer de varme orange og gule farver mod vest, der langsomt erstattes af kølige, klare turkise og dybblå toner mod øst. Det er virkelig en oplevelse helt ud over det sædvanlige, der er særligt ideel for par, venner og veninder, der vil have en helt mindeværdig, eventyrlig outdooroplevelse i hinandens selskab og familier med større børn, der ikke har noget imod at det bliver lidt sent. Tidspunktet varierer efter solopgangen, så tjek hver event.

Fuldmånetur
Glid over Limfjordens klare vand i glaskajakker og oplev, hvordan fuldmånen roligt spejler sig i fjorden og lyser alt op. Det er virkelig en outdooroplevelse helt ud over det sædvanlige, der er særligt ideel for par, venner og veninder, der vil have en helt mindeværdig, eventyrlig oplevelse i hinandens selskab og familier med større børn, der ikke har noget imod at det bliver lidt sent. Tidspunktet varierer efter måneopgangen, så tjek hver event

Vild med vand - Sundsøre

Lør. d. 25. maj 2019, kl. 10-16.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Sundsøre Lystbådehavn Sundsørevej 2B, Roslev
Den 25. maj er der igen Havnens Dag i Sundsøre. Også i år vil Søværnets Redningshelikopter give opvisning, man kan få sejlture, komme ombord på nogle af bådene i havnen, se kajak-opvisning, se SUP-opvisning, surf-opvisning. Man kan deltage i kreative aktiviteter, hvor ting fra stranden dekoreres eller bruges på en ny måde, man kan lære at lave knob og stik, sejle med små elastik-både, fange krabber og afholde krabbevæddeløb, lege tingfinder og få små præmier, besøge vinterbaderne, og, naturligvis, dagen igennem købe drikkevarer, grillpølser, kaffe og lagkage, boller og kakao og is.

Der er åbningstaler kl.10.00 og arrangementet varer til kl.16.00

Nærmere information om aktiviteterne kan ses . Se under Find din havn