Aktiviteskalender

Viser 760 events

i Skive Kommune fra/efter 22. okt. 2019

Opret event

Koncert

Tirsdag den 14. januar 2020, kl. 10-11.
Krejbjerg Kirke Ginnerupvej, Krejbjerg, Spøttrup

Pizzakursus

Lørdag den 18. januar 2020, kl. 10.
Pris: (Pris: 350 kr) Klik her for at tilmelde dig
Dalsgaards Gårdbageri Lyngtoften 15 A, Lihme, Spøttrup
Arrangør: Spøttrup Aftenskole
Underviser: Dorthe Dalsgaard. Her lærer du at lave den perfekte pizza. På kurset arbejdes der med koldhævet dej som er forberedt dagen før - samtidig med at I ælter jeres egne deje som i får med hjem. Pizzaerne pyntes og bages i Dalsgaards stenovn. Efter bagningen nyder vi resultatet og udveksler dagens erfaringer. Se evt. mere her: :https://www.facebook.com/Hønsehuset-1083505521829224/ Kursusprisen er inklusivråvarer mv. Hold 20168

Syng Sammen aften

Tirsdag den 21. januar 2020, kl. 19.30-21.
Egeris Kirke og Sognehus Kirke Allé 113, Skive

Giv dit barn en god start efter fødslen

Tirsdag den 3. december 2019 til tirsdag den 21. januar 2020, 7 kursusdage kl. 14.30-16.45.
Pris: (Pris: 700 kr) Klik her for at tilmelde dig
AOF Skive Hjalmar Kjems Allé 4, Skive
Underviser: Hanne Fejerskov. Ud fra korte teoretiske oplæg arbejder vi med motoriske øvelser for spædbørn og babymassage. Derefter laver vi øvelser med fokus på træning efter fødsel. Der tages hensyn til fx bækken løsning og en svag bækkenbunds muskulatur.

Den næstsidste gang er der instruktion i babysvømning i Skive Badeland for barn og forældre, man betaler selv for entre.

Den sidste gang afslutter vi med aktiviteter for både barn og forældre
Mødrene får ro til mere træning, afslapning og drømmerejse, medens ledsagerne passer børn og snakker om relevante emner i forhold til at være nybagte forældre.

Underviser Hanne Fejerskov er uddannet fysioterapeut, har en sundhedsfaglig diplomuddannelse, og har mange års erfaring med forskellige former for bevægelse og personlig udvikling m.m.
Hold: 19255

Don Juan

Torsdag den 23. januar 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 230-250 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Skive Theater Theaterpladsen 10, Skive

Prinsens Nytårskoncert

Fredag den 24. januar 2020, kl. 20.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturcenter Limfjord Skyttevej 12, Skive
PRINSENS NYTÅRSKONCERT. Når KCL skyder det nye år i gang med den traditionsrige nytårskoncert, så er det naturligvis igen med Prinsens Musikkorps i front. Et flot, varieret program med masser af komik, sang parodier. I år med solist Jens Jacob Tychsen, der fik sit store folkelige gennembrud i 2013 da han sprang ud som den kvindebesatte flamboyante kongelige skuespiller Edward Weyse i TV2's populære familieserie "Badehotellet." Her viser han for alvor evner ud i komikken det musiske. Derudover har Jens Jacob Tychsen så medvirket i en lang række andre produktioner, både på TV i teaterverdenen - er en af Danmarks mest brugte stemmer inden for tegnefilm.

Dirigent i år er René Bjerregaard Nielsen, der er uddannet trompetist samt musikpædagog fra Det Kongelig Danske Musikkonservatorium i København. Han har siden 2003 arbejdet som Musikdirigent for Slesvigske Musikkorps, der er et af Forsvarets tre tilbageværende professionelle musikkorps

Det bliver en festlig nytårskoncert med masser af humor musik

Højskoledag

Lørdag den 25. januar 2020, kl. 09.30-15.15.
Sognehuset i Rødding Nymøllevej 9, Rødding, Spøttrup
Mød forfatter og salmedigter Iben Krogsdal og domprovst og kajkroer Thomas Frank.

Højskoleeftermiddag

Tirsdag den 28. januar 2020, kl. 14.30.
Sognehuset i Rødding Nymøllevej 9, Rødding, Spøttrup

Chuck Berry Tribute

Fredag den 31. januar 2020, kl. 20.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturcenter Limfjord Skyttevej 12, Skive
Efter utallige opfordringer er det en stor fornøjelse at kunne præsentere CHUCK BERRY TRIBUTE med Mike Andersen, Billy Cross, Ester Brohus, Michelle Birkballe Mek Pek som solister foran det 8 m/k store backingband The Hail Hail Rock'n'roll band

D.18 marts 2017 mistede vi en af verdenshistoriens største rock'n'roll musikere, da 90 årige Chuck Berry åndede ud for sidste gang i sit hjem i Wentzville, Missouri. Ingen kunstner har været vigtigere for udviklingen af rockmusikken end Chuck Berry, han er efter manges mening, den bedste sangskriver performer indenfor genren

Antallet af musikalske signaturer riffs er enestående. Langt de fleste musikere har spillet hans sange hvor ville bands som The Beatles The Rolling Stones havde været, hvis det ikke havde været for Chuck Berry? Maybellene - Johnny B. Goode - Rock'n'roll Music - Little Queenie - Roll Over Beethoven - Sweet Little Sixteen - You never Can Tell - Nadine - Memphis, Tennessee - Carol...... bunkevis af andre perler rystede han ud af ærmet, primært i 1950'erne, men så i 60'erne 70'erne. Chuck Berry var den største!

Med inspiration fra den legendariske koncert film "Hail, hail Rock'n'roll" hvor Keith Richards havde samlet et super hold af musikere solister for at hylde mesteren - rockmusikkens mest betydningsfulde sangskriver performer. Som backing for de 5 solister står The Hail, hail rock'n'roll band. Et band som så spiller under navnet Shaky Ground - kendt som backing band for bl.a. Henning Stærk, Henning Kvitnes, Link Wray Dan Baird - et af dansk rockmusiks mest succesfulde backing bands. Og med bl.a. Henning Stærk hit albummet Dreams to Remember på samvittigheden, så et af de bedst sælgende
Medvirkende: Mike Andersen: vokal guitar
Billy Cross: vokal guitar
Ester Brohus: vokal
Michelle Birkballe: vokal
Mek Pek: vokal kontrabas

The Hail, hail rock'n'roll band: Jan Mols: guitar vokal
Erik Lodberg: trommer
Jakob Skytte: bas NO Thorning: keys
HC Erbs: trompet Ulrik Bust: saxofon
Zenia Madsen: kor
Susanne Kristensen: kor

Musest (nl)

Fredag den 31. januar 2020, kl. 21.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Skive Theater Theaterpladsen 10, Skive
Hollandske MUSEST er det ultimative tribute til MUSE. Bandet er kendt respektereret for sine knivskarpe vellydende fremførsler af MUSE's moderne klassikere et spektakulært sceneshow, der har taget et utal af lande med storm! En aften med MUSEST er en uforglemmelig hyldest til et af verdens mest spændende nutidige rockbands, fans kan se frem til alle favoritterne fra MUSE's imponerende repertoire!

På scenen gør MUSEST alt for at levere et show, der kommer så tæt på originalen som muligt! Bandet ligner MUSE, de har et sceneshow med alle de "effekter" "gimmicks" fans af MUSE ville forvente en lyd, der er en perfekt gengivelse af originalens.

Gå ikke glip at dette enormt velspillende band, når de på deres første Danmarksturné gæster Skive Theater!