Aktiviteskalender

Viser 4 events

i Skive Kommune mellem 25. og 24. maj 2018

Opret event

MUSEUM SALLING - Glyngøre Kulturstation Påskeudstilling "Kunst fra Borgen"

Søn. d. 25. marts til søn. d. 3. juni 2018, kl. 12-16 (weekend åbent indtil Skt. Hans-derefter tirsdag-søndag).
Pris: (Entré: 30,-)
MUSE®UM Glyngøre Kulturstation Museumstorvet 7, Glyngøre, Roslev
Palmesøndag den 25. marts holdes der fernisering på årets første udstilling på Glyngøre Kulturstation. Titlen på udstillingen er "Kunst fra Borgen" og vil bl.a. indeholde billedkunst, bronze- og cementstøbninger. Udstillerne er alle medlemmer af foreningen "Dit Kreative Hus", som blev stiftet i efteråret 2017 af en række ildsjæle fra Glyngøre området med kreative interesser. Foreningen har til huse på Glyngøre Skole - i den del af skolen som i daglig tale kaldes for Borgen. Foreningen har allerede over 30 medlemmer, som samles på Borgen et par gange om ugen for at udfolde deres kreative evner i et inspirerende miljø. Foreningen oplyser, at der fortsat er plads til flere medlemmer, som kunne tænke sig at være kreative sammen med andre med samme interesse.Udstillingen "Kunst fra Borgen" kan ses frem til den 3. juni og arrangeres af Glyngøre Kulturstations Museumsforening i samarbejde med de kreative sjæle fra Borgen og MUSEUM SALLING.På ferniseringsdagen vil der blive serveret lidt godt til ganen og denne dag vil man desuden også kunne opleve en lille akustisk koncert spillet af "Rock mod Rynker".Glyngøre Kulturstations Museumsforening og medlemmer af "Dit Kreative Hus" glæder sig til at vise en masse spændende og forskellige værker frem for de besøgende.

Gavepakken til den kreative sjæl.Lær at male med voks på Fur

Fre. d. 27. april til søn. d. 24. juni 2018, kl. 09 til 13.30.
Pris: (Pris: 925,-)
Reginas Staffeli Søndergårdevej 70, Fur
Lær at male med voks i kunstnerens eget atelier. 4 timers undervisning, morgenmad og frokost på Herrens Mark. Indtil 24.6.nye hold fredage, lørdage, søndage og helligdage i voksmaling (encaustic-art) Undervisningen varer 4 timer. Vi starter kl. 9.00 med morgenmad. Undervisningen er fra kl. 9.30 til kl. 13.30. Derefter en lækker frokost på Café på Herrens Mark - Blegagervej 6 Inden hjemturen kan man nå at se nogle af øens seværdigheder som ligger lige i nærheden af Caféen. Pris: 925,- kroner.

Betalingen med Mobile Pay og tilmeldingen er binde

Fem Højerkunstnere rykker til Fur

Fre. d. 27. april til søn. d. 24. juni 2018, kl. 13 - 17.
Pris: (Fri entré)
Karolines Hus Madsbadvej 40, Fur

Rakkerruter og hedeturte

Lør. d. 15. april 2017 til fre. d. 28. december 2018, kl. Daglig.
Pris: (Fri entré)
Flyndersø naturpark Flyndersøvej 27, Skive
Arrangør: Trolderuterne. dk
Med din egen mobiltelefon eller iPad som vejviser kan du gå flotte vandringer ved Flyndersø og opleve hørespil om rakkere kæltringer og stakkels udstødte mennesker. Ved at downloade appen trolderuterne kan du selv bestemme tidspunktet. Helt frem til begyndelsen af forrige århundrede levede der på hederne i Vestjylland fattige mennesker, der levede af at flå selvdøde dyr, reparere vinduer og andet tilfældigt arbejde. Og ikke mindst at tigge, selv om det var forbudt.

Med appen til www.trolderuterne.dk kan du gå denne skattejagt med fortællinger og hørespil både her og mange andre steder