Aktiviteskalender

Viser 622 events

i Skive Kommune fra/efter 21. maj 2019

Opret event

Dronningen

Tir. d. 21. maj 2019, kl. 20.45.
Pris: (Entré: 100 kr) Køb/bestil billet
Cinema3 Skyttevej 12, Skive
Drama om advokaten Anne, der med stor myndighed regerer i sit eget liv. Hun er succesfuld og gift med lægen Peter, med hvem hun har to døtre. Men da hun forfører sin 17-årige stedsøn, sætter hun alt over styr. I hovedrollen ses Trine Dyrholm.
Fælleshuset på Valmuevej Fælleshuset på Valmuevej, Spøttrup
Pris: (Entré: 125 kr) Køb/bestil billet
Skive Bibliotek Østergade 25, Skive
Foredrag ved psykolog Jørgen Rønsholdt, Center for Dynamisk Psykologi. Dette foredrag er for dig, som ønsker viden om og værktøjer til at arbejde bevidst med din vejrtrækning

De fleste af os trækker vejret alt for overfladisk. Livet leves hurtigt, og særligt når vi er stressede, bruger vi ofte kun den øverste del af lungerne. Vi glemmer at trække vejret helt ned i maven og snyder derved os selv for en masse energi.

Først når du bliver bevidst om dit åndedræt og ved, hvordan du kan træne det, vil du kunne trække vejret ordentligt. Din krop vil straks optage mere ilt, og du vil efter kort tid få mere energi. Dette får afgørende indflydelse på din mentale tilstand.

Du vil komme til at arbejde med din vejrtrækning og din evne til at fokusere i en afslappet tilstand. Samtidig får du en direkte oplevelse mellem åndedrættets frekvens og dybde og din indre ro.

Kroppen og sindet er vævet ind i hinanden. Lærer vi at få samlet opmærksomhed på både krop og psyke, vil det have en endog meget stor betydning for det enkelte menneskes balance i mange livsaspekter.

Pris 125 kr. inkl. kaffe/te og småkage.
Billetter købes her på siden eller ved indgangen efter først til mølle princippet.

Foregår i Multirummet på 2. sal.

Arrangører: Center for Dynamisk Psykologi i Skive og Skive Bibliotek
Hjemmeside: Se hjemmeside
Marienlyst Strand Marienlyst Strand, Skive
Vil du gerne ro kajak på Limfjorden? Prøv en helt gennemsigtig kajak, der er stabil som en kano og let at styre på en guidede tur. Der findes kun ganske få steder i Europa, hvor man kan ro i glaskajak, så I er sikret en helt speciel outdooroplevelse ved Skive, når I tager med os i VisionKayak på tur i glaskajakker. Vi har tre forskellige ture - se dem herunder og book den helt rigtige tur for dig, din familie, dine veninder eller nogle helt andre!

Formiddagstur
Det er den perfekte oplevelse for særligt børnefamilier, fordi vi er hjemme på Marienlyst Strand i Skive igen, inden børnene (og vi andre) bliver sultne, men turene er også perfekt til jer, der gerne vil have noget ud af dagen og har mange planer på programmet - eller bare gerne vil bruge eftermiddagen med fødderne oppe.
På denne tur får I også bedst mulighed for at se verdenen under fjordens overflade, fordi der er lys nok, til vi kan se ned i vandet.

Solnedgangstur
Forestil dig hvordan det er at glid over Limfjordens helt blanke vand, der reflekterer de varme orange og gule farver mod vest, der langsomt erstattes af kølige, klare turkise og dybblå toner mod øst. Det er virkelig en oplevelse helt ud over det sædvanlige, der er særligt ideel for par, venner og veninder, der vil have en helt mindeværdig, eventyrlig outdooroplevelse i hinandens selskab og familier med større børn, der ikke har noget imod at det bliver lidt sent. Tidspunktet varierer efter solopgangen, så tjek hver event.

Fuldmånetur
Glid over Limfjordens klare vand i glaskajakker og oplev, hvordan fuldmånen roligt spejler sig i fjorden og lyser alt op. Det er virkelig en outdooroplevelse helt ud over det sædvanlige, der er særligt ideel for par, venner og veninder, der vil have en helt mindeværdig, eventyrlig oplevelse i hinandens selskab og familier med større børn, der ikke har noget imod at det bliver lidt sent. Tidspunktet varierer efter måneopgangen, så tjek hver event

Gøg og Gokke

Ons. d. 22. maj 2019, kl. 16.
Pris: (Entré: 95 kr) Køb/bestil billet
Cinema3 Skyttevej 12, Skive
Biografisk film af Jon S. Baird, der fokuserer på årene efter de to komikeres imponerende karriere. Her forsøger duoen at genstarte karrieren med en tour til efterkrigstidens Storbritannien. I hovedrollerne ses Steve Coogan og John C. Reilly.

Dronningen

Ons. d. 22. maj 2019, kl. 16.
Pris: (Entré: 100 kr) Køb/bestil billet
Cinema3 Skyttevej 12, Skive
Drama om advokaten Anne, der med stor myndighed regerer i sit eget liv. Hun er succesfuld og gift med lægen Peter, med hvem hun har to døtre. Men da hun forfører sin 17-årige stedsøn, sætter hun alt over styr. I hovedrollen ses Trine Dyrholm.
Pris: (Entré: 85 kr) Køb/bestil billet
Cinema3 Skyttevej 12, Skive
Hvad sker der med de dukker, der ikke er perfekte? De ender i Grimsted - en anderledes by, hvor man hylder det underlige og mærkværdige. Den frisindede Moxy og hendes venner bruger tiden på at fejre deres særlighed, men nysgerrigheden over hvor de kommer fra vokser i Moxy. Moxy og vennerne tager på en rejse ud i Den Store Verden, for at finde svar på hvor de kommer fra, og hvad det betyder at være anderledes

The Hustle

Ons. d. 22. maj 2019, kl. 18.
Pris: (Entré: 95 kr) Køb/bestil billet
Cinema3 Skyttevej 12, Skive
Amerikansk komedie, hvor to svindlere indgår i en konkurrence, hvor taberen skal forlade byen. Filmen, der er med blandt andre Rebel Wilson og Anne Hathaway, er en genindspilning af 'Dirty Rotten Scoundrels' fra 1988.
Pris: (Entré: 95 kr) Køb/bestil billet
Cinema3 Skyttevej 12, Skive
Animeret familiefilm, hvor privatdetektiven Harry Goodman på mystisk vis forsvinder. Så hans 21-årige søn, Tim, begiver sig derfor ud for at efterforske hvad der er sket. Undervejs støder han på Harrys tidligere Pokémon makker, Detektiv Pikachu.

OperaBio - Faust

Ons. d. 22. maj 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 180 kr) Køb/bestil billet
Cinema3 Skyttevej 12, Skive
Den fransk komponist Charles Gounods opera, der blev uropført i 1863 i Milano. Fortællingen bygger på Goethes dramatiske mesterværk om den aldrende Dr. Faust, der sælger sin sjæl for at nå sine mål.