Det sker

Fandt 554 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 16. jan. 2017

 • Man. 16. jan. 2017, kl. 14-16. Hyggeklub.
  Der strikkes, hækles, snakkes drikkes kaffe m.m. og alle er velkomne.
 • Man. 16. jan. 2017, kl. 17. Bolt Action Miniatures Game Event.
  Er du vild med spil som Warhammer, Zombiecide eller Warmachine? Måske du bare er nysgerrig på, hvordan man spiller figurspil eller brætspil?

  Så kan du komme forbi Slagelse Bibliotek den 16. januar, hvor Slagelse Figur- og Hobbyforening giver en introduktion til Bolt Action Miniatures Game. Der bliver rig mulighed for at spille eller lære spillet at kende.

  Du kan også opleve, hvordan figurerne bliver farvelagt, og samtidig kan du møde en masse folk, som har samme interesse som dig.

  Der serveres lidt godt til ganen, mens vi spiller. Kom glad!

  Læs mere om Slagelse Figur- og Hobbyforening her
 • Tir. 17. jan. 2017, kl. 11-13. Voksenkor.
  Korleder Søren Egmose tlf. 5850 0909 el. mail: Thrane.hansen@gmail.com. Koret er for sangglade M/K'er i alle aldre, så mød bare op.
 • Tir. 17. jan. 2017, kl. 13-14. Kvindegruppe, 'Landsbykællingerne'.
 • Tir. 17. jan. 2017, kl. 16-17. Børnekoret (fra 0. 6. klasse).
  Korleder Signe Bech Schnedler. Tlf. 5850 0909 el. signebechschnedler@hotmail.com.
 • Tir. 17. jan. 2017, kl. 17.15-19.30. Pigekoret (fra 7. klasse og opefter).
  Korleder Signe Bech Schnedler tlf. 5850 0909 el. mail: signebechschnedler@hotmail.com. Kontakt venligst korleder inden opstart.
 • Tir. 17. jan. 2017, kl. 19.30-21. Sogneaften med Lisa Henry fra Folkekirkens Nødhjælp.
  Lisa Henry, leder af Folkekirkens Nødhjælps katastrofeafdeling kommer og fortæller om Folkekirkens Nødhjælps arbejde.
 • Ons. 18. jan. 2017, kl. 10-11.30. Babysalmesang.
  Da vi i øjeblikket kører med 2 hold lige efter hinanden, er det vigtigt at kontakte organist Signe Bech Schnedler inden opstart på tlf. 58 50 09 09 el. signebechschnedler@hotmail.com.
 • Ons. 18. jan. 2017, kl. 10.15-11.30. Babysalmesang.
  I Sankt Povls Kirke tilbyder vi babysalmesang for spædbørn og deres forældre. Nysgerrige bedsteforældre er også meget velkomne. Det er onsdag fra 10.15. Det at synge er en naturlig del af børns liv.

  Sang kan mere end noget andet beskrive en stemningsverden og forløse følelser. Den musik barnet hører i de første leveår, bliver ikke glemt. De melodier der, så at sige, synges ind med modermælken, ligger gemt i barnets erindring som noget trygt og godt, der senere i livet kan blive til glæde og trøst.

  Babymusikken indeholder salmer, ældre og nutidige børnesange, danse, rim og remser. Forskellige sjove rekvisitter som tøjdyr, sæbebobler, tørklæder og blid musik vil indgå i undervisningen. Det er bedst, hvis dit barn er ca. mellem 3-7 måneder, når vi starter. Det er ikke en forudsætning, at man er vant til at synge eller synger godt. Blot at man har lyst.

  Vi har i kirken pulseplads, og vi er godt klar over, at et spædbarn kan blive frygtigelig sulten, så det er selvfølgelig muligt at amme eller give flaske.

  Undervisningen foregår i Sankt Povls kirke og forestås af sognepræst Anna Helleberg Kluge. Indgangen er den lille blå dør på højre side af våbenhuset, og den er lidt tung, men den er åben!

  Vi giver gerne en kop kaffe efter, at vi har sunget. Her vil der være mulighed for at hyggesnakke med alle de andre mødre, fædre eller bedsteforældre.

  Alle er velkomne, vi mødes onsdage kl 10.15 i Sankt Povls kirke. Det er også muligt at springe på et hold, selvom vi er begyndt. Kontakt Anna Kluge på tlf. 31 36 21 05 eller ahe@km.dk
 • Ons. 18. jan. 2017, kl. 14. Biblio Bio.
  Den tredje onsdag i hver måned viser vi Månedens film klokken 14.00. Se eller gense film, der ikke længere er at finde på biografernes repertoire.

  Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men titlen oplyses på Korsør Bibliotek ca. 7 dage før filmen vises.

  Tilmelding
  Tilmelding sker via tilmeldingsbjælken til højre.

  Film derhjemme
  Kan du ikke vente til det bliver tid til at se film på bibliotekerne, så er der altid mulighed for at streame film via Filmstriben og bibliotekerne har også mange film til udlån. Du kan se et udvalg af de nyeste indkøbte film her
 • Ons. 18. jan. 2017, kl. 14-16. Onsdagscafé.
  2017 er Lutherår, og i den anledning har Folkekirkens Ungdomskor (FUK) udgivet "Lutherrosen. Det er bl.a. 17 nye salmer, der er inspireret af de salmer Luther Skrev.

  Kirkens organist Signe Bech Schnedler, vil fortælle og spille, og der skal selvfølgelig synges! Undervejs serveres der kaffe og kage. Gratis adgang
 • Ons. 18. jan. 2017, kl. 19.30. H.C. Andersens samlede eventyr.
  Onsdag den 18. januar 2016 kl. 19.30. Varighed 1 time og 40 min. uden pause. Komedie fra Mungo Park 'Klart frostvejr. Øm i penis. Spadseret.'(H. C. Andersens dagbog, 1845).

  Instruktøren Heinrich Christensens sprudlende og nærmest anarkistiske tilgang til klassikeren og kulturarven er lige det, der skal til for at få H.C. Andersen ud af den krog, han blev trængt op i efter den katastrofale fejring af hans 200 års fødselsdag i 2005 (.) Forestillingen kan vende bunden i vejret på nationaldigteren, fordi den har en kærlighed til den gamle, geniale krukke, og fordi den ikke bare har læst eventyrene, men også forfatteren selv. Det er sjovt, begavet, velspillet og eftertænksomt. Anbefalet fra 16 år. Arrangør: Vestsjællands Teaterkreds
 • Tor. 19. jan. 2017, kl. 14.30-15.30. Hygge & Horisont.
 • Tor. 19. jan. 2017, kl. 19. Lytteklub for rock,beat og pop.
  Denne torsdag sættes der fokus på heavyen og Metallica er i fokus.

  Fire koncerter med Metallica i starten af februar, er rigelig grund til at gøre Metallica, til denne aftens hovednavn.

  Den lokale Lars Langhoff Stengaard, kommer og fortæller om gruppens historie helt tilbage fra deres spæde start og frem til deres nyeste plade - og ifølge Lars Langhoff Stengaard, så viser den at Metallica stadig er i topform.

  Næste lytteklub bliver allerede torsdag d. 2 februar. Denne gang bliver det med udgangspunkt i to lokale koncerter i Slagelse Musikhus. Emnet er "Dansksproget rock fra Skousen til Bisse". Bisse spiller d. 10 februar og Niels Skousen d. 20 april (Niels Skousen er allerede udsolgt). Vi håber at alle medtager to eksempler på dansksproget rock og lidt fortælling om musikken.

  Husk tilmelding
 • Tor. 19. jan. 2017, kl. 19-20. Musikalsk billedfortælling om Martin Luther.
  "Martin Luther - mennesket og musikken" Musiker Søren Juhl medvirker med fortælling og tværfløjte. Organist Viola Chiekzei akkompagnerer. kl. 18: 00 fællesspisning i Mødesalen. Ingen tilmelding.
 • Tor. 19. jan. 2017, kl. 19-21. Etablering af pårørendegruppe for voksne børn af demente.
  Er du under 55 år, og har du en demenssygdom i familien, så inviteres du hermed til at være med i en ny pårørendegruppe, som etableres i Røde Kors i samarbejde med Slagelse Kommune.

  Initiativtager til den nye pårørendegruppe er 39 årige Pia bagger fra Slagelse. Pia´s mor på 62 år har igennem de seneste 3 år lidt af en demenssygdom, og Pia vil gerne dele erfaringer, viden, glæder og bekymringer med andre i samme situation.

  Pia er gift og har 2 mindreårige børn, og hendes eneste søster er bosat i USA.

  Gruppen forventes at mødes 4-6 gange årligt efter behov.

  Gruppen kan hjælpe og støtte hinanden, og udveksle erfaringer og gode idéer.

  Gruppen kan deltage i relevante foredrag med hinanden
  • Sted: Røde Kors, Jernbanegade 7, 1, Slagelse
  • Pris:(Fri entré)
 • Fre. 20. jan. 2017, kl. 20. Ida Corr Med Band - Udsolgt.
 • Lør. 21. jan. 2017, kl. 20. Linda P Normal? Ekstra Show - Udsolgt.
 • Søn. 22. jan. 2017, kl. 14. Grønland i fortid og nutid.
  Billedforedrag om Grønland før og nu.

  Carsten Egø er historiker, og har stort kendskab til grønlandske forhold, blandt andet på grund af arbejdsmæssige opgaver i Grønland de seneste 20 år.

  Øens historie fra vikingetid til nutid fortælles med nedslag i tiden som koloni frem til dagens selvstyre.
 • Søn. 22. jan. 2017, kl. 14. Nytårskoncert med Slagelse Garden.
  Korsør Kulturhus byder på champagne og kransekage når Slagelse Gardens nytårskoncert afholdes i den flotte marmorsal i Korsør Kulturhus søndag den 22. januar kl. 14,00.

  Det bliver en musikalsk oplevelse med et bredt sammensat program som Gardens dygtige musikere vil levere denne dag.
  Slagelse Garden glæder sig og ser frem til et endnu begivenhedsrigt år der vil byde på mange spændende arrangementer, oplevelser og koncerter rundt omkring.