Det sker

Fandt 581 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 24. jan. 2018

 • Ons. 24. jan. 2018, kl. 10-10.45. Babysalmesang.
  Kontakt venligst organist Signe Bech Schnedler inden opstart på tlf. 58 50 09 09 el. signebechschnedler@hotmail.com.
 • Ons. 24. jan. 2018, kl. 10.45-11.45. Babysalmesang.
  Kontakt venligst organist Signe Bech Schnedler inden opstart på tlf. 58 50 09 09 el. signebechschnedler@hotmail.com.
 • Ons. 24. jan. 2018, kl. 14.30-15.30. Tårnborg Sogns hyggeklub.
 • Ons. 24. jan. 2018, kl. 16.30-17.30. Spirekoret (fra 5 år).
  Spirekoret er for sangglade børn fra 5 år til og med 3. klasse. Korleder Claudia Mørch. tlf. 3514 8206, mail: pinocchiokroete@gmail.com.
 • Ons. 24. jan. 2018, kl. 16.45. Turen går til. Rejs verden rundt med læseklub.
  Vil du med på tur og møde spændende steder og mennesker, så meld dig til denne læseklub! Vi starter rejsen i Berlin og bevæger os videre til Irak, Sibirien, USA, London og slutter i Island.

  Glæd dig til at dykke ned i både skøn- og faglitteratur herun. Vi mødes fem onsdage: 24. januar, 14. februar, 7. marts, 4. april og 2. maj.

  På Slagelse Bibliotek kl. 16:45-17:45

  Den 24. Januar gives uddybende information om forløbet, og den første bog udleveres.

  Tilmeld dig her eller på biblioteket. Kontakt Inge Lerch, hvis du har spørgsmål ingle@slagelse.dk
 • Ons. 24. jan. 2018, KL. 19. Kvinde, kend din mand - foredrag med jakob olrik.
  Hvad sker der bag manden? Sker der overhovedet noget? Hvordan skal du tyde hans sms'er? Og hvorfor kan sex løse alle problemer? Bliver du gang på gang frustreret over din mands reaktioner eller har du ledt efter Mr. Right i årevis?

  Velkommen til 10. sæson af "KVINDE, KEND DIN MAND"- Det populære foredrag, hvor en mand tager bladet fra munden og afslører de dybeste hemmeligheder om sig selv og andre mænd.

  Hvad sker der bag manden? Og sker der overhovedet noget? Hvordan skal du tyde hans sms'er? Og hvorfor kan sex løse alle problemer, når samtalen er gået i stå? Bliver du gang på gang frustreret over din mands reaktioner eller har du ledt efter Mr. Right i årevis? Nu kommer endelig foredraget, der giver dig gode råd til, hvordan du tiltrækker en mand, forfører ham, beholder ham og kommer af med ham på en god måde.

  "Kvinde, kend din mand" er et foredrag, der kommer ind på, hvorfor nogle mænd ikke tør binde sig til en kvinde, og hvorfor andre mænd frygter at blive forladt. Den røber, hvorfor alle mænd er vilde med porno og har lyst til sex med alle kvinder. Den afdækker mænds ubehag ved al for megen sniksnak og forklarer, hvorfor mænd på hele planeten har samme store glæde ved at holde sit eget lem i hånden
 • Ons. 24. jan. 2018, kl. 19-20.30. Kaffe-slubring.
  Kaffe ekvilibrist Heidi Almgren-Hansen inviterer alle kaffeelskere til en smagsfuld og hyggelig aften med snak og smag på kaffe. Kom og se hvordan de grønne kaffebønner gøres klar til bygning af en spændende kop kaffe.

  Samtidig fortælles om kafferisteri i Kenya samt om køb og salg af kaffebønner i den øvrige verden.
  Foredraget er gratis og foregår i Kulturhusets retro skolekøkken.

  Begrænset deltager antal
  Gratis billetter kan reserveres her på Kulturhusets hjemmeside eller afhentes i KulturCaféen
  Arr. Heidi Almgren-Hansen i samarbejde med COOP og Super Brugsen i Korsør
 • Ons. 24. jan. 2018, kl. 19-21. Voksenkor m/k.
  For sangglade M/K'er i alle aldre. Mød bare om eller kontakt korleder Claudia Mørch tlf. 5850 0909 eller mail: pinocchiokroete@gmail.com.
 • Ons. 24. jan. 2018, kl. 19-21. Gospel3You.
 • Tor. 25. jan. 2018, kl. 14. Biblio Bio.
  Den fjerde torsdag i hver måned vises der film kl. 14.00. Repertoiret er film, der appellerer til det brede publikum.

  Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser, der kommer på hjemmesiden ca. 7 dage før filmen vises - og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.

  Tilmelding
  Tilmelding sker via tilmeldingsbjælken til højre.

  Film derhjemme
  Kan du ikke vente til det bliver tid til at se film på bibliotekerne, så er der altid mulighed for at streame film via Filmstriben og bibliotekerne har også mange film til udlån.

  Filmene vises i samarbejde med Ældresagen, Slagelse
 • Tor. 25. jan. 2018, kl. 14-16. Strikk'-café.
 • Tor. 25. jan. 2018, kl. 18. Læs HØJT - i nattøj.
  Kirsten og Lone inviterer til en hyggelig halv times fælles godnat-højtlæsning i nattøj for de 2-5 årige. Bogens billeder vises undervejs på et stort lærred, så alle har mulighed for at følge med. Tag gerne yndlingsbamsen med.

  På Slagelse Bibliotekerne har vi LÆS HØJT kampagne 2018 i uge 2 til og med uge 5. Find kampagnen på Korsør, Skælskør og Slagelse Bibliotek i de tre uger.

  Tilmelding
  Husk tilmelding fra 4. januar. Det er gratis at deltage, men alle børn skal have billet.

  Bonusinfo om højtlæsning:
  Børn elsker at få læst op, og listen over fordelene ved daglig højtlæsning for dit barn er meget, meget lang. Mange års forskning viser, at det styrker børnene sprogligt, kognitivt og endda også deres trivsel. Faktisk i så stor grad, at de positive effekter kan måles 10 år senere.
  Læs mere i Politiken eller find inspiration til gode bøger
 • Tor. 25. jan. 2018, kl. 19-20. Feltpræst - ude og hjemme.
  Provst i Slagelse provsti Ulla Thorbjørn Hansen fortæller om livet som feltpræst ledsaget af billeder fra en anderledes verden i Afghanistan. Kl. 18:00 Tilbydes gratis fællesspisning.
 • Tor. 25. jan. 2018, kl. 19-21. Foredrag.
  Nørrevangskirken får denne aften besøg af generalsekretær i KFUM`s Sociale arbejde i Danmark Morten Skov Mogensen med foredraget "Fordi vi sætter spor i hinandens hjerter" - forpligtelsen til at åben samfundsfællesskaberne for hinanden og rumme vores.

  Menneskelige forskelligheder, og hvordan vi hele tiden bliver bedre til at række ud til hinanden i et samfund hvor mange står udsat. Aftenen er tilrettelagt i samarbejde med Slagelse Y's Men's klub. Nørrevangskirkens voksenkor underholder og undervejs serveres der kaffe og kage. Gratis adgang
 • Tor. 25. jan. 2018, kl. 19.30-21.30. Scott Colley / Benjamin Koppel - the Duo.
  Fra førende jazzklubber i både Wien, Berlin, Milano, London, Paris (og mange flere), til Korsør.

  Det er med stor glæde at vi, i samarbejde med Comwell Korsør, kan præsentere den amerikanske topbassist Scott Colley, der tidligere har været fast ankermand hos bla. Herbie Hancock og Jim Hall, og den danske topsaxofonist Benjamin Koppel, der bla. har indspillet med Joe Lovano og Paul Bley

  Colley & Koppel har en umiddelbar og næsten telepatisk gensidig musikforståelse og deres samarbejde har ført dem sammen med Lee Konitz, Jim Hall, John Abercrombie, Al Foster og mange andre.

  Colley & Koppel udfordrer hinanden med nye kompositioner skrevet med blik for deres individuelle lyd og tilgang til jazzen, og begge nyder godt af at arbejde i det kreative rum imellem grundigt sammensat og frit improviseret musik.

  I 2018 udgiver Colley & Koppel en række cd'er sammen med Jack deJohnette, Ralph Alessi, John Patitucci og Kenny Werner og samtidig varsler de to musikalske venner ny trioudgivelse med all-star projektet Koppel-Colley-Blade Collective.

  Men denne gang er de ude på egen hånd - som duo.
  Kun med deres to instrumenter, deres store musikalitet og deres dybe musikalske venskab til at ledsage dem.
  Det bliver smukt, intimt og stort, når de to indtager scenen og udforsker kunsten om musikbaseret kommunikation
 • Fre. 26. jan. 2018, kl. 19-23. KAB Boksestævne.
  "Danmarks bedste bokseklub" KABs boksestævne. Nærmere info og kampprogram følger. Billetsalg ved indgangen. Børn under 12 år i følge med voksen: Gratis adgang.
 • Fre. 26. jan. 2018, kl. 19.30. Tempo, Timing og Tju-hej.
  Musikalsk komedie om en teaterforestilling! Oplev Vicki Berlin, Anne Karin Broberg, Rasmus Krogsgaard og. Christian Damsgaard slå bunden ud af stråhatten i komedien om at skabe en teaterforestilling med Tempo, Timing og Tju-hej.

  En musikalsk komedie om en teaterforestilling der bliver til. Fire skuespillere, en instruktør og en kapelmester møder ind på deres første arbejdsdag på teatret. Kom til de første prøver og få indblik i, hvad der virkelig foregår bag scenen. Hvordan reagerer man, når klappen går ned, når ens nummer bliver forkastet, når kulisserne vælter om ørerne på en, når en anden får en flottere hat, når ens kollega ikke ejer humor - og publikum er som Det døde Hav. Varighed: 2 timer inkl. pause. Genre: Komedie. Medvirkende: Vicki Berlin, Anne Karin Broberg, Rasmus Krogsgaard og Christian Damsgaard. Instruktør: Jeanne Boel. Kapelmester: Thomas Pakula. Producent: Louise Schouw Teater
 • Fre. 26. jan. 2018, kl. 20. Catbird.
 • Lør. 27. jan. 2018, kl. 16. Brassband koncert på Slagelse Musikskole.
  Lørdag den 27.1.2018, sætter messingblæsere og slagtøjsfolk fra forskellige orkestre, hinanden stævne ved en sammenspilsdag på Slagelse Musikskole.

  Det er det lokale brassband Selandia Brass, der er initiativtager til sammenspilsdagen, der har som formål, at skabe musikalske netværk på tværs af musikere og orkestre.

  Sammenspilsdagen sluttes af med en lille koncert som dirigeres af Dennis Andersen, der til daglig er dirigent i Søværnets Tamburkorps, og er kendt i den danske brassbandverden som en efterspurgt dirigent.

  Hvis du har lyst til, at deltage i sammenspilsdagen, kan du læse mere på https://www.facebook.com Selandiabrass eller på hjemmesiden: www.selandia-brass.dk
 • Lør. 27. jan. 2018, kl. 19.30-21. 'Oplæsningskoncert': Alting har sin tid.
  Alting Har En Tid er en oplæsningskoncert, hvor Prædikerens Bog bliver læst i sin helhed af skuespiller, Thure Lindhardt, og indhyllet i musik og lydbilleder på klaver/flygel og en sammensætning af analoge synthesizere og effekter, af solistuddannet.

  Pianist og komponist, Søren Gemmer