Det sker

Fandt 324 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 7. dec. 2016

 • Ons. 7. dec. 2016, kl. 14-16. Syng dig glad.
  Sangeftermiddag med julehygge. Gratis adgang.
 • Ons. 7. dec. 2016, kl. 14-16.30. Hyggeklubben.
  Denne eftermiddag skal vi synge nogle af julens dejlige sange og salmer, høre en hyggelig julehistorie eller to og lade julestemningen brede sig. Der er gratis adgang og undervejs serveres der kaffe og kage.
 • Ons. 7. dec. 2016, kl. 17. MashupXmas - Knæk Julen Ind.
  Har du også hørt Last Christmas til hudløshed allerede inden kalenderen siger 1. dec.? Vi varmer op til onsdags-jam med en twisted og utraditionel juleoplevelse! Julehygge blandes med knæklys, neon, flamingoer, parasoller i gløggen og meget mere.

  På Badeanstalten afholdes den månedlige onsdags-jam d. 7. december, og denne gang står arrangementet i mashuppens tegn. Der vil være åben mikrofon, gratis adgang og selvfølgelig masser af kolde øl. Vi her i Kulturcyklen varmer op med en julestue af en art, vi garanterer, at du aldrig før har set.
  Tænk i jule-knæklys, neon-nisser, jule-techno, eksotiske juletræer, jule-flamingoer, parasoller i gløggen, en electric boogie-julemand og alt muligt andet...
  Vi er klar til at knække julen ind, og vi vil meget gerne have dig med!
 • Ons. 7. dec. 2016, kl. 19.30-20.30. Sangaften.
 • Tor. 8. dec. 2016, kl. 13-14. Strikke-café.
  Juleafslutning.
 • Tor. 8. dec. 2016, kl. 18-21. Offentligt menighedsrådsmøde.
 • Tor. 8. dec. 2016, kl. 19.30. Quiz Night - Pubquiz.
  Har du mod på en udfordring? Stil et hold med 2-5 deltagere og dyst med The Upper Hills klogeste hoveder. 3 runder á 15 spørgsmål samt 2 mellemrunder. Flotte kontant præmier til de 3 bedst placeret hold.

  Siden 2003 har vi afholdt vores populære quiz night hver torsdag i ulige uger. Ofte med helt fyldt hus og hen ved 100 deltagere. En sjov lærerig torsdag aften i hyggelige rammer.
 • Tor. 8. dec. 2016, kl. 19.30-21. Sangaften - 10 jeg kan li'.
 • Fre. 9. dec. 2016, kl. 18. Hvide Løgne - julefrokost.
  80'er + 90'er musik i topklasse.
 • Lør. 10. dec. 2016, kl. 10-11. Musikalsk Legestue (ca. 1-4 år).
  Mød bare op i kirken eller kontakt organist Signe Bech Schnedler.
 • Lør. 10. dec. 2016, kl. 11. Brunchfernisering på Guldagergaard.
  Kom med, når nogle af de største internationale talenter inden for keramikken folder sig ud. Som kulminationen på Project Network, et udviklingsprogram for unge talenter, afholder vi brunchfernisering på Guldagergaard - og I er inviteret.

  I år har vi endnu engang fornøjelsen af at byde nogle af de mest lovende og talentfulde unge kunstnere fra hele verden inden for på Guldagergaard, og den 10. december inviterer vi jer alle til at tage del i oplevelsen.

  Så sæt X i kalenderen den 10. december kl. 11 til brunchfernisering i Galleri Æblehuset.

  Projekt Netværk er Guldagergaards egen opfindelse. Det er et talentprogram, hvor internationale uddannelsesinstitutioner indstiller deres bedste afgangselev til projektet på Guldagergaard, som løber hen over 6 uger.

  Der er i alt 24 deltagere fordelt på 2 hold, og den 10. december byder vi indenfor til en fernisering, hvor de unge selv fortæller om vejen til Skælskør, hvilke tanker, der ligger bag deres kunst, og hvorfor det har været vigtigt for dem at komme til Guldagergaard for at studere. Vi er dog ikke de eneste, der får glæde af udstillingen - når vi slutter, følger udstillingen efter deltagerne og tager på en mindre verdensturné.

  Så mød op og få en anderledes kunstoplevelse med ung, vild og nyskabende kunst. Vi glæder os til at se jer!
 • Lør. 10. dec. 2016, kl. 20.30. Illdisposed + support.
  Support: Six String Slaughter Poisoner.
 • Fre. 25. nov. til lør. 10. dec. 2016, Galleriets åbningstid. Ole Ahlberg udstilling.
  Udstilling med billedkunstner Ole Ahlberg. Udstillingen åbnes fredag den 25. november kl 18 - 21 hvor Danmarks bedste Jazz saxofonist Jesper Thilo spiller med band.

  I Ole Ahlbergs univers er barokkens skrællede citroner, timeglas, slukkede stearinlys, kranier og hvad der ellers findes af vanitas-symboler imidlertid erstattet af et mere moderne repertoire.

  Mest markant er forskellen mellem ting eller mennesker fra den "virkelige" verden og tegneseriefigurerne. Ahlbergs mange pikant klædte damer, svaner, porcelænsting og skyer er malet på en overbevisende plastisk måde, mens tegneseriefigurerne, fortrinsvis hentet fra Hergés Tintin- og Mads og Mette-albums, er malet med klart definerede konturer, der får dem til at stå fladt på lærredet.

  En forskel, der er til at tage og føle på.
 • Søn. 11. dec. 2016, kl. 14-15. Julekoncert med Slagelse Musikskole.
 • Søn. 11. dec. 2016, kl. 15. Thomas Buttenschøn og Carl Quist Møller.
  Musikalsk og kreativt makkerpar giver den gas for de tre- til otteårigeThomas Buttenschøn og Carl Quist Møller har fundet sammen i et litterært og musikalsk samarbejde med udgangspunkt i en fælles kærlighed til børnenes univers.

  Nu tager de på turné med et fængende musikalsk og underholdende show for børn.Thomas Buttenschøn debuterer sidst på året som børnebogsforfatter med fortællingen om bjørnen Tofte i et stærkt og kompetent samarbejde med illustratoren, musikeren og dramatikeren Carl Quist-Møller. I forbindelse med udgivelsen præsenterer den nye duo et musikalsk show med egen komponeret musik og masser af underholdning for børn i alderen tre til otte år.Fængende melodier og stor erfaring med børnDe har begge beskæftiget sig med børn i deres kreative virke og har tidligere optrådt sammen i landsdækkende tv, hvor Thomas Buttenschøn medvirkede i sidste afsnit af Carl Quist-Møllers børneserie "Løgnhalsen" i DR Ramasjang. I begyndelsen af 2015 gentog de successen på tv i forbindelse med Halfdan Rasmussens 100 års jubilæum. Et show der var sprængfyldt med god energi, og som blev startskuddet til det nye musikalske samarbejde. Thomas Buttenschøn glæder sig over det litterære og musikalske samarbejde med Carl Quist-Møller:- Carl har jo om nogen mange års erfaring med børn. Det er skægt at spille musik for børn, men de kan være svære at imponere, og de er meget ærlige og umiddelbare, så det er dejligt at have en rutineret rotte med på touren, lyder det fra den debuterende børnebogsforfatter.Carl Quist-Møller har brugt et halvt liv på at finde ind til kernen hos børn og ser frem til at tage på tour med Thomas Buttenschøn:- Thomas har en dejlig let og umiddelbar tilgang til gode melodier, der fænger. Han har skrevet en masse god musik for voksne, men jeg synes, at det er på høje tid, at flere børn oplever hans sjove og skæve musikalske univers, fortæller Carl Quist-Møller, hvis eget børneunivers tæller alt fra animation og tv til Junglejazz og symfoniorkester for børn:- Børn er på mange måder et mere interessant publikum end voksne. For at fastholde børns opmærksomhed skal der være noget på spil. Til gengæld kan man give børn oplevelser for livet, og man kan få æren af at være med til at forme den næste musikalske generation, fortæller Carl Quist-Møller.Thomas Buttenschøn og Carl Quist-Møller drager ud på tour med det musikalske show til foråret i forbindelse med udgivelsen af børnebogen
 • Lør. 10. og søn. 11. dec. 2016, kl. 10-16. PlusMarked på Skovsøvej 4 i Slagelse (tæt på Slagelse Genbrugsplads).
  To dage i december afholder vi Plusmarked på Skovsøvej 4 i Slagelse.

  To dage i december kan du shoppe juleting, julegaver blandt mange andre ting på AffaldPlus' store og efterhånden meget populære PlusMarked - denne gang i Slagelse.

  Der er nye varer begge dage
 • Man. 12. dec. 2016, kl. 18-19. Korprøve med lejlighedskor.
  Vær med til at lave juleaften ekstra festlig i Helligåndskirken d. 24. december kl. 14.30. Der er to øvegange - mandag d. 12. og d. 19. december kl. 18.00. Det foregår i Helligåndshuset lige ved siden af Helligåndskirken ved Slagelse Kloster.

  Alle er velkomne, yderligere information fås hos organisten, Viola Chiekezi, tlf. 50124551
 • Tir. 13. dec. 2016, kl. 10.30. Julefortællinger for de 4-6 årige.
  Børnebiblioteket er i julestemning og inviterer indenfor til en halv time med dejlige julefortællinger og lidt julegodter til børn og deres voksne.

  For dem der har lyst, så er der mulighed for at spise madpakke på biblioteket før turen går tilbage hjem eller i børnehaven.

  Gratis billetter til børnene kan bestilles fra tirsdag 29. november kl.10.00
 • Tir. 13. dec. 2016, kl. 11-13. Voksenkor.
  Korleder Søren Egmose tlf. 5850 0909 el. mail: Thrane.hansen@gmail.com. Koret er for sangglade M/K'er i alle aldre, så mød bare op.
 • Tir. 13. dec. 2016, kl. 13-14. Kvindegruppe, 'Landsbykællingerne'.