Det sker

Fandt 358 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 12. dec. 2019

 • Tor. 12. dec. 2019, kl. 11 & 13. Sejltur i Skjelskør V.
  Nyd udsigten til Skælskørs gamle smukke bindingsværkshuse og det rige naturliv, mens den charmerende turbåd Skjelskør V glider roligt gennem Skælskør Inderfjord.
 • Tor. 12. dec. 2019, kl. 14. Biblio Bio i december.
  Biblio Bio viser film om eftermiddagen kl. 14.00 den fjerde torsdag i måneden. I samarbejde med Ældre Sagen i Slagelse viser vi film der appellerer til det brede publikum. NB Arrangementet er rykket til anden dato pga. julen.

  Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser - og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.
  Arrangementet er gratis - men husk tilmelding.

  Et (jule)eventyr om kærlighed og Beatles sange.

  I går kendte alle The Beatles. I dag er det kun Jack, der kan huske deres sange, og med denne sangskat begiver han sig ud på en lang og snirklet rejse mod sit livs kærlighed.

  Jack, tidligere skolelærer, nu en håbefuld, men ikke særlig succesfuld sanger og sangskriver i en lille engelsk kystby, hvis drømme om berømmelse er på hastig retur. Dette på trods af ukuelig støtte fra hans barndoms bedste ven, Ellie. Og så - efter en busulykke under en mystisk, verdensomspændende blackout - vågner Jack og opdager, at The Beatles aldrig har eksisteret, og han er den eneste der kender deres sange. Det giver ham en verden af muligheder og en masse problemer. Med en smule hjælp fra en kendt musiker, sin nye amerikanske agent, Debra, og sin søde, men vildt upålidelige roadie, Rocky, eksploderer Jacks berømmelse fra den ene dag til den anden. Men mens hans berømmelse vokser, risikerer Jack at miste Ellie, det eneste menneske, der altid har troet på ham. Døren mellem hans gamle og hans nye tilværelse er ved at lukke sig, og Jack blive nødt til at vende tilbage til det sted, hvor han engang hørte hjemme, og bevise, at alt vi har brug for er kærlighed.

  Filmen er et samarbejde mellem instruktøren Danny Boyle og manuskriptforfatteren Richard Curtis der i filmen leger med tanken om en verden, hvor The Beatles ikke har eksisteret. Skuespilleren Himesh Patel spiller den håbefulde sanger Jack, der som den eneste alligevel kan huske deres sange. I andre ledende roller møder man skuespillerne Lily James (Ellie), Kate McKinnon (Debra), Joel Fry (Rocky) samt sangeren Ed Sheeran (som sig selv). Nå ja, og så har den romantiske komedie selvfølgelig et soundtrack med nogle ret kendte sange.
  Instruktør Danny Boyle
  Storbritannien, 2019
  Spilletid ca. 120 minutter
 • Tor. 12. dec. 2019, kl. 17.30-20. Idéworkshop om udvikling af Halsskov Færgehavn i Korsør.
  Deltag i idéworkshop om udviklingen af vandsportscentret i Halsskov Færgehavn torsdag den 12. december 2019.

  Gravemaskinerne og dykkerne er lige nu i fuld gang med at færdiggøre renoveringen af de gamle færgelejer. Det indbefatter, at færgelejerne tørlægges og fyldes op med grus, hvilket giver nye muligheder for aktiviteter både på vandet og landsiden.

  Sommerens mange aktiviteter har allerede vist, at Halsskov Færgehavn har stort potentiale for at kunne skabe værdi for rigtig mange mennesker. Slagelse Kommune og vores samarbejdspartnere vil gerne samle alle de gode kræfter til en udveksling af idéer og erfaringer.

  Er du en af de aktive brugere, er du nabo, medlem af en forening eller bare nysgerrig på, hvad der sker i området? Du kan være med til at præge udviklingen af Halsskov Færgehavn.

  Tilmelding skal ske senest mandag den 9. december kl. 12.00. Skriv en mail med dit navn angiv gerne, hvis du repræsenterer en forening til: faergehavn@slagelse.dk
 • Tor. 12. dec. 2019, kl. 18-20. Fællesspisning i december.
  Vi skal smage Fatmes lækreste libanesiske, vegetariske retter.

  85kr for medlemmer, 95kr for ikke-medlemmer, 60kr for børn under 12, gratis for børn under 3 år.

  Billetter kan købes via linket i dette opslag.
  Husk!!! Tilmelding slutter tirsdag d. 10. 12. kl. 18:00

  Medbring selv tallerken, bestik og evt. alkohol. Lej et glas til 25kr af Salonen. Der vil være gratis vand på bordene og der kan købes te/kaffe/chai/kakao/ sodavand.

  Kom gerne i god tid så du er sikker på, at få den plads du godt kan lide.
  Om du hurtigt spiser en bid mad og er på vej videre eller bliver, hænger ud og drikker en kop aftenkaffe sammen med os bestemmer du helt selv
 • Tor. 12. dec. 2019, kl. 18-22. Fællesspisning i Tjæreby Forsamlingshus.
  Hvem kunne ikke bruge en aften med god julemad og musikalsk underholdning fra Skælskør Rytmiske Kor.

  Har man lyst til at deltage skal man skrive til Connie på mail: elmegaarden@petersen.mail.dk
 • Tor. 12. dec. 2019, kl. 19.30-21.30. Vi synger julen ind.
  "Vi synger julen ind", med juleknas og godter.
 • Fre. 13. dec. 2019, kl. 14-16. Fredagstræf.
  Traditionen tro mødes vi i Magleby Præstegård til æbleskiver, gløgg og adventshygge.
 • Fre. 13. dec. 2019, kl. 16. Lucia optog skælskør og "bær lyset rundt".
  Lucia optog til hest i Skælskør Bymidte.

  Kl. 16.00 indtager RIS (Rytterforeningen i Skælskør) Skælskør bymidte med omkring 30 heste / ponyer i et smukt Lucia optog.

  Der gøres stop med Lucia sang på Svanetorvet samt på Nytorv.

  På Nytorv vil der være mulighed for at klappe hestene og der vil være salg af varme drikke, brændte mandler og julekager.

  Luciaoptoget besøger også Skælskør Plejecenter.

  Kl. 15.00 "Bæres lyset rundt" i skæret af små lys-lanterner, som kan hentes på Bykontoret fra kl. 15.00 samme dag.

  Ved at finde det rigtige "Magiske tal" udleveres en gave i de deltagende forretninger kl. 15.00-17.30

 • Fre. 13. dec. 2019, kl. 16-17. Luciaoptog i Slagelse Midtby.
  Elever fra Dyhrs Skole og Søndermarksskolen går i Luciaoptog igennem Slagelse Midtby i to forskellige ruter: Dyrhs Skole går Schweizerpladsen, Rosengade og Gl. Torv. Søndermarksskolen går Nytorv, Galleriet og Rådhuspladsen.
  • Sted: Nytorv, Slagelse
  • Pris:(Fri entré)
 • Fre. 13. dec. 2019, kl. 19-22. Fortvivl ikke - julen er nær!
  Det bliver en aften med både hohoho og hahaha når Anne Mette Petersen og Jørgen Rasmussen tager en god håndfuld jul med i Salonen4xk. Glæd jer til julehygge, dybe tanker, en kop gløgg og et skud kanel på byens bedste kaffe.
  • Sted: Salonen4xk, Algade 26, Skælskør
  • Pris:(Fri entré)
 • Lør. 14. dec. 2019, kl. 10. Teen-klub.
  Teenklubben mødes til hyggeligt og sjovt samvær i Tjæreby Præstegård.
 • Lør. 14. dec. 2019, kl. 10.30. Juleballaden - Juleteater for de 3-94 årige.
  Mimeteatret kommer på besøg med en rigtig, hyggelig juleforestilling.

  Julemanden har lovet at komme på besøg, men har lidt juletravlt, så han har sendt gøglernissen Zap og Mimenissen Zip i forvejen, og er der noget de kan, så er det at få tiden til at gå... Bare julemanden og Rudolf (ham med den røde tud) nu kan finde vej?

  Et Juleshow for hele familien, krydret med gøgl og julens sange
 • Lør. 14. dec. 2019, kl. 11 & 13. Sejltur i Skjelskør V.
  Nyd udsigten til Skælskørs gamle smukke bindingsværkshuse og det rige naturliv, mens den charmerende turbåd Skjelskør V glider roligt gennem Skælskør Inderfjord.
 • Lør. 14. dec. 2019, kl. 13.30-15. Tegneseriecafé i december.
  Velkommen til tegneserienørderi i Salonen4xK.

  Er du til grafiske fortællinger? Kan du lide at nørde? Så skal du helt sikkert lægge vejen forbi når vores egen husnørd præsenterer et udvalg af tegneserier du bare må læse. Hvis du selv ligger inde med en tegneserie du varmt kan anbefale, så tag den endelig med.

  Vi sælger som altid kaffe/te/kakao/chai/sodavand og kiksekage
  • Sted: Salonen4xk, Algade 26, Skælskør
  • Pris:(Fri entré)
 • Lør. 14. dec. 2019, kl. 14. Storebæltskoret synger julen ind.
  Byens kor synger julen ind med. Storebæltskoret med dirigent Ole Worm.
 • Lør. 14. dec. 2019, kl. 14-16. Syng julen ind på Liselund sammen med Erik Sommer.
  Fællessang med korleder Erik Sommer og dagens julekor. Vi synger julesange fra Højskolesangbogen, og koret præsenterer dagens korarbejde. Der serveres kaffe og kage i pausen.

  Vær med til at skabe en ny tradition, hvor vi sammen synger korarrangementer af julens sange og salmer. Kom - sammen med dine korvenner - og få en hyggelig dag med julesang under ledelse af én af landets mest anerkendte korledere, Erik Sommer.

  Erik Sommer er - udover at være korleder - mest kendt som komponist til en lang række kendte og elskede melodier i Højskolesangbogen og Salmebogen.

  Program for dagen:

  Kl. 10.00: Korsangerne mødes til opvarmning og indøvning af lettere korsatser

  Kl. 12.00: Frokost. Drikkevarer købes.

  Kl. 12.45: Fortsat korsang

  Kl.14-16: Fællessang på Liselund for alle sangglade

  Vi synger julesange fra Højskolesangbogen sammen med de fremmødte samt præsenterer dagens korarbejde. Inviter venner og familie til fællessang.

  Der serveres kaffe og kage i pausen.

  Pris for deltagelse hele dagen for korsangere: kr.175,00

  Tilmelding og betaling på MobilePay 25888 - skriv "julesang"

  Pris for deltagelse i fællessang fra kl. 14.00: kr. 50,00 - betales v. indgangen

  www.liselund.dk
 • Lør. 14. dec. 2019, kl. 21. Led Zeppelin Jam.
 • Søn. 15. dec. 2019, kl. 11. Jul i Slagelse Midtby: Juleridt, Rytmekoret, Slagelse Garden, Julemand og Tog.
  Kl. 11 Juleridt med ryttere fra hele Slagelse, mød også julemanden og Slagelse på Nytorv. Kl. 12: Rytmekoret Slagelse synger. Juletoget kører i bymidten. Mød julemanden og hans familie i bymidten.
 • Søn. 15. dec. 2019, kl. 16. Koncert med Syngedrengene fra Assens.
  Syngedrengene byder på et dejligt klassisk julerepertoire, som spænder vidt både geografisk og tidsmæssigt: danske julesalmer i smukke arrangementer, engelske Christmas Carols og fællessalmer, hvor publikum inviteres til at synge med. Syngedrengene ved.

  Vor Frue Kirke, Assens på Vestfyn er et firestemmigt drenge-mandskor med over 50 drenge og mænd i alle aldre. Koret har eksisteret siden 1856 og er Danmarks ældste drengekor
 • Søn. 15. dec. 2019, kl. 16-17. Julekoncert i Skt. Peders Kirke (Slagelse Musikskole).
  Traditionen tro åbner kirken denne dag dørene op for musikskolens elever, deres lærere og forældre samt alle, som vil høre eleverne optræde med sang og spil.