Det sker

Fandt 378 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 3. dec. 2021

 • Fre. 3. dec. 2021, kl. 19. Fortælling om Julemærkehjemmet.
  Forstander for Julemærkehjemmet Skælskør, Christine Conradsen fortæller om Julemærkefondens hjælpearbejde og om det omfangsrige velgørenhedsarbejde, der har fundet sted siden 1904.

  Christine fortæller om hverdagen på Julemærkehjemmet, om børnenes udfordringer, et udvidet familiesamarbejde og ikke mindst om de flotte resultater, som gør, at når opholdet for barnet slutter, så fortsætter den gode udvikling.

  https://www.julemaerket.dk/746/julemaerkehjemmet-skaelskoer?gclid=CjwKCAiAqIKNBhAIEiwAu_ZLDvy_Ghtjxqwvy17y6Zun75xGE-a7zs3RrpeQDekQXt71-jmTq8XABxoCFUUQAvD_BwE
 • Fre. 3. dec. 2021, kl. 19.30. Jesper Lundgaard Julekoncert 2021 - Slagelse Teater.
  Traditionen tro tager Jesper Lundgaard på juleturne, og den 3. december kommer Julekoncerten 2021 forbi Slagelse Teater.

  Årets gæstesolist er den pragtfulde sangerinde Claudia Campagnol, der med sin skønne stemme medvirkede ved dette års danske Melodi Grand Prix. Claudias smukke vokal tilfører oplevelsen et drys af storhed og pop, og sammen med Jesper blændes der op for en magisk, musikalsk oplevelse krydret med minder, smil og anekdoter fra Jespers eget liv.

  Med på scenen er Jespers erfarne 4-mandsjuleorkester og kor ledet af den trofaste kapelmester, Edi Premate.

  Iført rød veloursmoking finder Jesper Lundgaard sin indre Michael Bublé frem og indtager Slagelse Teater i allerbedste crooner-stil tilsat en god portion charme.

  Den musikalske julebuffet indeholder danske salmer, engelske carols, gospel, Jespers egne sange og spændende overraskelser...

  Glæd dig til en magisk decemberaften med skønsang, nærvær og stemning fra øverste julehylde - i selskab med alletiders Jesper Lundgaard
 • Lør. 4. dec. 2021, kl. 10.30. Spillenissen - en juleforestilling for børn.
  Spillenissen er en sjov og underholdende figur med en fortælling om julen for de 3 til 6-årige. Fortællingen er fyldt med julesange og aktiviteter som både børn og voksne kan være med til.

  Spillenissen kan være alle vegne og dukke op, når man mindst forventer det. Han er fuld af gode ideer og godt humør. Efter forestillingen får alle et lille hæfte med fortælling, spørgsmål og tegninger man kan farvelægge.

  Spillenissen går også under dæknavnet Anders Bøgelund.

  Anders er musiker, komponist, dramatiker og skuespiller m.m. Mange vil sikkert kender Anders fra for eksempel "Fri for mobberi" eller trioen "Rumlerim".

  Forestillingen fremføres af Ishøj Teater.

  Det er gratis at deltage, men både børn og voksne skal have billetter
 • Lør. 4. dec. 2021, kl. 11. Tegneseriecafé i december.
  Er du til grafiske fortællinger? Kan du lide at nørde? Så skal du helt sikkert lægge vejen forbi når vores egen husnørd præsenterer et udvalg af tegneserier du bare må læse.

  Denne gang bliver det den berømte "The Walking Dead", hvor vi kommer til at sammenligne tegneserien med TV-serien. Derudover præsenterer vi den fabuløse "Fables" og får et personligt indblik i et udsædvanligt familieforhold i "Hobo Mom". I forlængelse af den sidste tegneseriecafé præsenterer vi også antologien "Drawing Power: Women´s stories of sexual violence, harassment and survival". Hvis du selv ligger inde med en tegneserie du varmt kan anbefale, så tag den endelig med. Eventet er gratis.

  Caféen sælger som altid kaffe/te/kakao/chai/sodavand og kiksekage
 • Lør. 4. dec. 2021, kl. 12-18. Skovvej Dot Art holder julemarked i Skælskør.
  Den første lørdag i december er der kreativt julemarked JUL I PORTEN på Skovvej 5, hvor vi har fælles boder og udstillinger. Jans Blandede Landhandel sælger gløgg og æbleskiver. Andre værksteder og atelierer holder også åbent. Åbningstid 12-18!
 • Søn. 5. dec. 2021, kl. 10.30. Vinterbadning, finsk sauna og brunch.
  Vinterbadning for nybegyndere og de mere erfarne. OKT: 10. | 24. // NOV: 21. | 28. // DEC: 05. | 12. | 30.// 2022 JAN: 09. | 23. // FEB: 06. | 20. // MARTS: 03. | 27. // APRIL: 03.
 • Søn. 5. dec. 2021, kl. 13. Håndlavede julelys.
  Der er noget særligt ved at tænde et håndlavet lys, man selv har lavet.

  På Slagelse Museum inviterer vi til en hyggelig eftermiddag hvor alle aldre kan blive vejledt i at lave sine egne lys, som man kan tage med hjem.

  Vi dypper væger i flydende paraffin og laver små fine julelys til juletræet. Det kræver lidt tålmodighed at opnå den rette tykkelse. Tynde lys kaldtes for en fis - her af talemåden om fis i en hornlygte.

  Billetten inkluderer entre til museet, to lys samt kaffe/sodavand og kage
 • Søn. 5. dec. 2021, kl. 16. Ørkenens Sønner - En fez i en hornlygte.
  Arr. flyttet til d. 5. december 2021. 10. januar 2021. Sælges via Ticketmaster på tlf: 7015 6565. Billetter refunderes eller ombyttes IKKE!
 • Lør. 13. nov. til søn. 5. dec. 2021, kl. 13-17 fredag-lør og søn. Slagelse Kunstforeing Udstilling Roald Als og Anette Valstrøm.
  Roald Als satiretegneren med et politisk og almenmenneskeligt bud på højt plan. Anette Valstrøm viser keramik med kommentarer til vores tids virkelighed Fernisering lørdag den 13.nov.kl 13-17 - åbningstale ved Kristian Hvitnov.

  Anette Valstrøms keramik viser en verden af magisk realisme. Under udstillingen er der mulighed for at købe de viste tegninger Af Roald Als.

  Husk: Foredrag med Roald Als torsdag den 25. nov. kl.19 i Røde Tårn.

  Tilmelding senest den 19.nov. til bestyrelsen@slagelsekunstforening.dk

  Gratis for medlemmer. Gæster kr. 100
  • Sted: Røde Tårn, Træskogården, Sdr.Stationsvej 1-3, Slagelse
  • Pris:Fri entré
 • Man. 6. dec. 2021, kl. 10. Julemanden kommer på besøg.
  Ganske som det sker hvert år, når julen nærmer sig, kommer julemanden forbi Skælskør Bibliotek til lidt tid med juletræsdans, julesange, julehistorier og uddeling af lækre julegodter.

  Alle børn og deres voksne er velkomne, men der skal bestilles billet til alle børn - ellers ved julemanden ikke, hvor mange julegodte-poser han skal sætte nisserne til at lave
 • Man. 6. dec. 2021, kl. 14. Hyggeklub.
  Der strikkes, hækles, snakkes, drikkes kaffe m.m. Alle er velkomne.
 • Man. 6. dec. 2021, kl. 14-16. Klub Kontakt.
 • Man. 6. dec. 2021, kl. 17.45. Junior skak.
  Korsør Skakklub har startet en juniorafdeling for børn/unge i alderen 7 - 18 år. Vi mødes i Korsør Kulturhus i skakklubbens lokale på 1. sal - mandage mellem kl. 17.45 og 19.00. Det er indtil videre gratis at deltage. Forældre er velkomne de første gange.
 • Man. 6. dec. 2021, kl. 18.15-19.15. Træning med riffel og pistol.
  Når man møder i klubben og henvender sig ved disken. hvor vagten. instruerer og vejleder. Arrangeret af Korsør Skytteforening.
 • Man. 6. dec. 2021, kl. 18.30-20. Sabel - Fællestræning / teknik lektioner 8-18 år.
  Vi er glade for, at du overvejer at give fægtning en chance. Fægtning er en eksplosiv og strategisk sportsgren. Det kræve god fysik og gode reaktionsevner, noget vi træner hver gang.

  Du vil opdage at det også kræver gode taktiske evner, men de første gange skal det bare være sjovt. Fægtning er en sjov sportsgren med masser action. Kampe er korte, så der er god tid til det sociale mellem kampene.

  Når du besøger os, skal du henvende dig til en af de voksne der står klar til at tage imod. Du skal medbringe: Lange træningsbukser, t-shirt (det bliver varmt under jakken) og indesko. Resten har vi.

  Alle kan lære at fægte og alle kan have det sjovt med fægtning.
  Vi gælder os til at se dig i Slagelse Fægteklub.

  Arrangeret af Slagelse Fægteklub
 • Man. 6. dec. 2021, kl. 19. Syng julen ind.
  Med Knud og Lissi Rasmussen.
 • Tir. 7. dec. 2021, kl. 10. Kirkehøjskole: Kirken i centrum.
  Mette Marianne Magnusson, som indtil 1. januar er provst i Stege - Vordingborg provsti. Mette er født i Roskilde og opvokset i Korsør. Vi skal høre Mette fortælle om hendes barndom og ungdom her i Korsør og hendes vej til at blive præst og provst.
 • Tir. 7. dec. 2021, kl. 13.30. Erindringssalon.
  Samtale, sanser og herlige minder!

  Deltag i et stemningsfuldt møde mellem mennesker, hvor minder, følelser og fællesskab vil blive vagt til live. Smagen af Rich's, duften af brylcreem og lyden af en gammel rejsegrammofon indgår som elementer, der er med til at stimulere sanserne og sætte gang i samtalen.

  Igennem sang, musik, fortælling og legendariske lydklip tegner vi et billede af krigs- og efterkrigstidens Danmark. Vi mindes rationeringsmærker, mørklægning og udgangsforbud, hvad skete der i os og omkring os ved befrielsen, samt i tiden derefter, hvor nye fænomener som jitterbug, "nyloner" og friske appelsiner så dagens lys.

  Som deltager, må du meget gerne tage dine børn eller børnebørn med til dette arrangement.

  Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding. Det afholdes i den store sal ved mødelokalerne på Slagelse Bibliotek
 • Tir. 7. dec. 2021, kl. 14.30-15.30. Sogneeftermiddag og julehygge med præsterne.
  Vi julehygger, får lidt at spise og drikke, hører lidt musik og synger. Og så sørger præsterne traditionen for, at vi får en munter og hyggelig dag som optakt til julen.
 • Tir. 7. dec. 2021, kl. 16-19. Julehygge - Vi siger god jul til hinanden.
  Kære medlemmer, alle jer fra Sammen til nye fællesskaber og venner af huset! Julen nærmer sig, og det vil vi gerne fejre!

  Kære medlemmer, alle jer fra Sammen til nye fællesskaber og venner af huset!

  Julen nærmer sig, og det vil vi gerne fejre! Derfor inviterer vi til en hyggelig eftermiddag med juleklip, foreningsrådgivning, alkoholfri-gløgg og ikke mindst jule-pizza!

  Arrangementet er for alle - og derfor både for dig, der gerne vil lære os at kende - og for dig, som allerede kender os. Vil du følges med én, så er du velkommen til at tage fx en ven eller et familiemedlem med.

  Du behøves ikke deltage i hele arrangementet, men vi vil af hensyn til forplejning gerne vide besked, hvis du ikke deltager i fællesspisingen,

  Programmet:
  Kl. 16.00 - 18.00: Julieklip, alkoholfri gløgg og mulighed for rådgivning
  Kl. 18.00 - 19.00: Fællespisning - Julepizza

  Vi glæder os til at se jer!

  Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf: 20 29 89 04 / 51 40 96 93.

  Med venlig hilsen:
  Frivilligcenter Slagelse og Sammen til nye fællesskaber