Det sker

Fandt 738 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 20. jul. 2017

 • Tor. 20. jul. 2017, kl. 10-12. Strandkrea.
  Fold din indre kunstner ud, når vi denne formiddag tryller strandens sten og skaller om til fin og udtryksfuld strandkunst. Stranden har materialerne, vi har værktøjet. Du skal blot medbringe din kreative sans og din skaberlyst.
 • Tor. 20. jul. 2017, kl. 14. Cirkelines fødselsdagsfest.
  De 3-7 årige og deres voksne inviteres hermed til Cirkelines fødselsdag, der bliver fejret med kage, sang og fest. Vi viser en lille Cirkeline-film, læser en Cirkeline-historie" og måske bliver der også tid til en lille hurtig leg.

  Den lille alfepige "Cirkeline" blev skabt af Hanne Hastrup for 60 år siden, og for 50 år siden optrådte den populære figur for første gang på TV. Siden er det blevet til en lang række kortfilm, 3 biograffilm og en masse billedbøger. Der ud over kan "Cirkeline-merchandise" fås i alle afskygninger, og Cirkeline har sågar sin egen facebook-gruppe: https://www.facebook.com/KlubCirkeline og sin egen app.

  I tilfælde af sol og sommer vil arrangementet blive flyttet udendørs. Tilmeldingen åbnes 29. juni
 • Tor. 20. jul. 2017, kl. 19. Faze´n´mir spiller jazz blues på terrassen.
  Mir på piano og sang, Henrik på guitar og sang spiller en god gang jazzy blues og ragtime. kom og få et par hyggelige timer.
 • Tor. 20. jul. 2017, kl. 20-21.30. Gratis torsdagsmeditation.
  For alle med interesse for meditation. Du behøver ikke have erfaring eller kendskab til det i forvejen - interesse og nysgerrighed er nok.

  Her kommer typisk folk med interesse for meditation, bevidsthed, ud af kroppen-oplevelser, klardrømme, nærdødsoplevelser m.m.

  Vi mødes og lytter til en Hemi-Sync-øvelse (guidet meditation på engelsk) sammen. Det foregår ganske uformelt hjemme hos mig. Metoden er religionsfri. Vi bruger Hemi-Sync - et lydsystem som hjælper hjernen i den ønskede tilstand. Der kan kobles 8-12 stk. på mit lydudstyr. Medbring gerne egne hovedtelefoner.

  Jeg sørger for kaffe og te (bruger du mælk, så tag lidt med da jeg som regel kun har plantemælk). Har du lyst til at bidrage med en småkage el.lign., er du velkommen.

  Tilmelding via linket
 • Man. 17. til tor. 20. jul. 2017, kl. 13-15. Den gamle kuffert fra Vestindien.
  Hele sommeren 2017 rejser en gammel kuffert fra Vestindien rundt på Museum Vestsjællands afdelinger. I kufferten er der legetøj og aktiviteter der fortæller historier fra Vestindien. Hele familien kan få fornøjelse af at gå på opdagelse i kufferten.

  For mere end 100 år siden havde Danmark en koloni i Vestindien. Herfra blev sukker, tobak, bomuld og rom sejlet til Danmark og solgt af købmændene som kolonialvarer. Arbejdskræften på kolonierne var slaver - afrikaner der blev sejlet fra Afrika til Vestindien for at arbejde. I Vestsjælland var der flere familier der enten ejede en plantage i Vestindien eller som rejste derud og boede
 • Tir. 14. jun. 2016 til tor. 20. jul. 2017, kl. 12. Rundvisning.
  Kom med på rundvisning.

  Vi viser dig rundt på det unikke slagelse stadion!
 • Fre. 21. jul. 2017, kl. 21. Agersø Havnefest.
  Diskotek i Agersøhallen.
 • Lør. 22. jul. 2017, kl. 11-14. Side by Side m. Leonardo Pedersen.
  Swingende Jazz på terrassen.
  • Sted: Solsikken, Havnevej 6, Skælskør
  • Pris:(Fri entré)
 • Lør. 22. jul. 2017, kl. 12. Agersø Havnefest.
  Havnefest med kapsejlads og fest med fællesspisning og dans i Agersøhallen.
 • Lør. 22. jul. 2017, kl. 14-15. Byvandring - I middelalderens fodspor.
  Tag med på en tidsrejse tilbage til Slagelses tidligste historie i middelalderens skær med små afstikkere til 1800-tallet.
  • Sted: Slagelse Museum, Bredegade 11A, Slagelse
  • Pris:(Entré: Voksen: 30 Pensionist/studerende: 25 børn u 18: gratis)
  • Læs mere: Homepage
 • Lør. 22. jul. 2017, kl. 14-16. Kongegaardslørdag med Christian Søgaards Trio.
  Festligt gehør med Christian Søgaard, harmonika, Morten Nordal, guitar og Jens Holgersen, kontrabas.

  Christian Søgaard spillede i 12 år med Povl Dissing og spiller ofte med Rsmus Lyberth, han har bla. optrådt i Royal Albert Hall i London. Morten Nordal er kåret som årets fynske jazzmusiker i 2002, og Jens Holgersen har en årelang karriere indenfor jazz og folkemusik
 • Lør. 22. jul. 2017, kl. 14-16. Koncert i Kongegaardshaven.
  Christian Søgaard og hans trio.

  christian Søgaard på harmonika og hans trio spiller jazz og folkemusik. Her vil rytmerne svinge, så kom og nyd det i den gamle have, når de dygtige musikere slår sig løs
 • Lør. 22. jul. 2017, kl. 14-17. Guidet tur til Sprogø.
  Oplev de fantastiske og historiske rammer på Sprogø. På turen er du ledsaget af guider, der kender øen særlig godt, og er fulde af gode historier. Det er kun muligt at besøge Sprogø på en guidet tur. Billetter købes på forhånd på sjaellandsvestkyst.dk.
 • Søn. 23. jul. 2017, kl. 12. Agersø Havnefest.
  Stort sildebord i Agersøhallen.
 • Søn. 23. jul. 2017, kl. 13. Agersø Havnefest.
  Stort sildebord i Agersøhallen.
 • Søn. 23. jul. 2017, kl. 14-16. Susanne Thea, Malinovsky & Oscar Wilde.
  Musik og sang i udstillingslokalerne ved Susanne Thea og Bent Malinovsky til udvalgte digte af Oscar Wilde - Fri entré -.
 • Søn. 23. jul. 2017, kl. 14-16. Koncert Susanne Thea, Malinovsky & Oscar Wilde.
  Susanne Thea og Bent Malinovsky synger og spiller digte af Oscar Wilde, hvilket næsten er en tradition ved sommerudstillingernes ferniseringer.
 • Søn. 23. jul. 2017, kl. 19.30-20.30. Sommer Musik.
  Franske virtuoser & nye danske toner Pianisterne Charlotte Wested & Ulf Werner Nielsen spiller musik af Chopin, Liszt og Debussy, og nye værker af den danske komponist Christina Wagner Smitt - både soloklaver og 4-hændigt.
 • Tir. 25. jul. 2017, kl. 10-12. Bliv din egen drømmesmed.
  De nordamerikanske indianere mente, at nætterne var fyldte med både gode og dårlige drømme. I drømmefanger-magerens værksted kan du lave din egen personlige drømmefanger, høre mere om d indianernes drømme, mytologi, og om deres liv i og med naturen.
 • Tir. 25. jul. 2017, kl. 11. Guidet tur på Omø.
  På en ca. 2 timer lang vandretur fra Omø Havn til Omø By vil guiden fortælle om, hvordan det er at bo på en lille ø, med de helt særlige glæder og udfordringer dette giver.

  Mødested: Ved Omøfærgen/færgelejet på Omø Havn

  Vandreturen indledes i Omø Havn, hvor du hører lidt om livet på havnen og om havnebyen Kirkehavn. Derefter går turen videre mod Omø By, som er en af Vestsjællands bedst bevarede bondebyer. Der vil undervejs være besøg i Omø Kirke. Turen afsluttes kl. ca. 13.00, hvorefter du har Omø på egen hånd.

  Afgang med Omøfærgen fra Stigsnæs kl. 10.00, retur fra Omø kl. 16.00 eller 18.00.

  NB! Turen aflyses i tilfælde af vedvarende regn