Det sker

Fandt 371 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 23. mar. 2017

 • Tor. 23. mar. 2017, kl. 14. Biblio Bio - Eftermiddagsfilm.
  Den fjerde torsdag i hver måned vises der eftermiddagsfilm kl. 14.00. Se eller gense film, der ikke længere er at finde på biografernes repertoire.

  Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser, der kommer på hjemmesiden ca. 7 dage før filmen vises - og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.

  Tilmelding
  Du tilmelder dig på tilmeldingsbjælken til højre fra 23. januar.

  Film derhjemme
  Kan du ikke vente til det bliver tid til at se film på bibliotekerne, så er der altid mulighed for at streame film via Filmstriben og bibliotekerne har også mange film til udlån. Du kan se et udvalg af de nyeste indkøbte film her.

  Filmene vises i samarbejde med Ældresagen, Slagelse
 • Tor. 23. mar. 2017, kl. 14-15. Strikke-café.
 • Tor. 23. mar. 2017, kl. 19. Generalforsamling med efterfølgende billedforedrag.
  Generalforsamling ifølge vedtægter og derefter billedforedrag om slædeture med hundespand gennem vildmarken i Norden.

  Hundespand gennem vildmarken

  Else og Flemming Nielsen beretter om to vintre og 300 km med hundeslæde gennem en af Europas sidste vildmarker, som ligger på grænsen mellem Sverige og Norge, ved Grövelsjön, Rogen og Femund-søerne.

  Alle er velkomne til at overvære generalforsamlingen, som forventes afsluttet ca kl. 19.45.
 • Tor. 23. mar. 2017, kl. 19. Michael Schøt - Udsolgt.
 • Tor. 23. mar. 2017, kl. 19-20. Koncert med Michala Petri og Lars Hannibal - deltagelse er gratis.
 • Tor. 23. mar. 2017, kl. 19.30. Quiz Night - Pubquiz.
  Har du mod på en udfordring? Stil et hold med 2-5 deltagere og dyst med The Upper Hills klogeste hoveder. 3 runder á 15 spørgsmål samt 2 mellemrunder. Flotte pengepræmier til de 3 bedst placeret hold.

  Siden 2003 har vi afholdt vores populære quiz night hver torsdag i ulige uger. Ofte med helt fyldt hus og hen ved 100 deltagere. En sjov lærerig torsdag aften i hyggelige rammer.
 • Tor. 23. mar. 2017, kl. 19.30. Jan Gintberg show.
  En af Danmarks bedste stand-up komiker Jan Gintberg underholder til fordel for Børnecancerfonden'. Kom og støt det gode formål.

  Program:
  Kl. 18.45 Donér kr. 50,- til Børencancerfonden og få lækre smagsprøver og vin sponsoreret af Ostebørsen og Slagelse Vinkompagni. Kl.19.30 Velkomst og guitarunderholdning v. Kim Brandt.
  Kl. 20.00 Stand-up-komiker Jan Gintberg underholder til fordel for Børnecancerfonden.
  Du får en billet, ved at donere kr. 249,- til børnecancerfonden.
  U-nummereret pladser.
  Billetsalg: place2book.dk
  Autohallen Toyota i Slagelse og Kalundborg.
  Tofte Optic, Slagelse
  • Sted: Toyota, Trafikcenter Allé 1, Slagelse
  • Pris:(Entré: Standard 249 kr)
 • Tor. 23. mar. 2017, kl. 19.30-20.30. Foredrag.
  Hvorfor er Luther vigtig? v/ Morten Brøgger.
 • Fre. 24. mar. 2017, kl. 20. Mathilde Falch m/band.
  Læs mere.
 • Lør. 25. mar. 2017, kl. 20. Venter på Far.
  Nummererede siddeplaser.
 • Lør. 3. sep. 2016 til lør. 25. mar. 2017, lør 13 -23. Vestsjællands Ungdomsklub.
  Fritidsklub og Ungdomsklub for børn imellem 6 år og 25 år. Et sted hvor der er plads til lege. Eller bare være sammen med venner. FX abeland - hoppeborg - billard - rulleskøjter - airæhockey - råhygge en klub hvor vi næste løber på væggen, hver lørdag.

  Vi er en fritidsklub og ungdomsklub der har rundt de 40 år. Men vi er
  ikke blev kedlig af det
  Et sted hvor vi ikke sidde stille , der er fart på hele tiden .
  Her må man genre løber rundt og lege, Havde det sjovt.

  Vi har kun åben om lørdag hele vinter, men kik forbi vores hjemmesiden
 • Søn. 26. mar. 2017, kl. 16. Rosa & Rødderne.
  Nummererede siddeplaser.
 • Søn. 26. mar. 2017, kl. 16. Romantisk koncert.
  Vi får i Sankt Povls Kirke besøg af den lokale violinist Niels Peter Gudbergsen, som sammen med vores egen organisk Steen Johansson vil skabe en romantisk koncert fyldt med skønne arier.

  Det er ikke første gang, at Niels Peter Gudbergsen og Steen Johansson spiller sammen. Begge drives de er af en glæde til musikken, som netop kommer fint til udtryk i deres sammenspil.

  Niels Peter Gudbergsen har været ansat i både DR- og Tivolis promenadeorkester, men han er også kendt som den ene tredjedel i trioen; Wienertrionen.
  På lokalplan kan der være, at du kender Niels Peter Gudbergsen fra hans arbejde som violinlærer på Slagelse kommunes musikskole, hvor Niels Peter Gudbergsen har inspireret børn og unge med mod på udfordringerne ved instrumentet violin.
  Det kan også være, at du hjemme på hylden har en indspilning med ham.

  Koncerten er ganske gratis, men alt hvad der kommer i kirkebøssen går til julehjælp
 • Søn. 26. mar. 2017, kl. 9-12.30. Gymnastikopvisning.


  Jubilæumsopvisning.
  Vi har haft 150-års jubilæum og det fejrer vi ved en stor opvisning.

  Vi starter med fælles morgenmad kl. 9, derefter fælles opvarmning og indmarch. Så har vi ½ times besøg af et DGI Landsdelshold på næsten 60 gymnaster inden vore egne hold viser, hvad de har arbejdet med i løbet af sæsonen.

  (Morgenmad for gæster 20 kr. betales til instruktørerne)
 • Lør. 18. til søn. 26. mar. 2017, kl. 11-16. Ad Libitum forårsudstilling.
  Kunst på Magasinet Fæstningen Ad Libitum.
 • Man. 27. mar. 2017, kl. 14-16. Hyggeklub.
  Der strikkes, hækles, snakkes drikkes kaffe m.m. og alle er velkomne.
 • Man. 27. mar. 2017, kl. 17. Byrådsmøde.
  Alle er velkomne til at komme og høre på, når Slagelse Byråd har møde.

  Dagsorden og bilag til møderne i Slagelse Byråd kan normalt læses her på hjemmesiden - Politiker Web (nyt vindue) - fra torsdag ugen før mødet. Følg debatten i Byrådet. På dagen for byrådsmødet, kan du følge mødet direkte, uanset hvor du er. Gå ind på slagelse.dk/sebyraadsmoede og følg med i debatten direkte via en computer, en tablet eller en mobiltelefon. Transmissionen starter ca. 10 minutter før mødestart
 • Man. 27. mar. 2017, kl. 19. KOPPEL & SØN, Anders Koppel: Flygel og Benjamin Koppel: Saxofon.
  Koppel & Søn er navnet på et livslangt musikalsk fællesskab med rødder i et kunstnerisk dynasti af musikalske Koppel'er. Repertoiret spænder vidt og er fortrinsvis komponeret af de to generationer Koppel.

  Anders Koppel (født 1947) er kendt for sin ikoniske orgellyd i Savage Rose, som var Danmarks første store internationale rockband, og som mangeårigt medlem af verdensmusik orkesteret Bazaar sammen med Peter Bastian og Flemming Quist Møller. Han er en overordentlig produktiv og brugt komponist, som stadig kan opleves live, nu bag tangenterne i fast ensemble med sønnen Benjamin i Koppel & Søn, og er fortsat en aktiv komponist. Han har skrevet musik til flere end 200 film, 20 balletter, 40 koncerter for solist og symfoniorkester samt en lang række kammermusikværker.

  Benjamin Koppel (født 1976) er kendt som allestedsnærværende og virtous saxofonist og komponist. Han har samarbejdet med en lang række store jazznavne såsom Phil Woods, Kenny Werner og Brian Blade, har udgivet knap 50 albums som solist, har medvirket på flere end 100 andre og er medforfatter til bogen Ud af musikken - Sådan forklarer man musik for en kat. Benjamin Koppel har indspillet med Joe Lovano Paul Bley, Charlie Mariano, Bobby Watson, Larry Goldings, Jack DeJohnette, m. fl. Og så modtog han i 2011 den franske ridderorden L'Ordre des Arts et des Lettres for sin indsats for udviklingen af fransk og international Kultur
 • Tir. 28. mar. 2017, kl. 11-13. Voksenkor.
  Korleder Søren Egmose tlf. 5850 0909 el. mail: Thrane.hansen@gmail.com. Koret er for sangglade M/K'er i alle aldre, så mød bare op.
 • Tir. 28. mar. 2017, kl. 14-15.30. Træffetid for mænd med prostatakræft.
  Mød repræsentanter fra PROPA - prostatakræftforeningen - til en god snak om prostatakræft, behandling m.m. Vi hjælper så godt vi kan. Pårørende og andre interesserede er også meget velkommen.