Det sker

Fandt 422 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 20. apr. 2018

 • Fre. 20. apr. 2018, kl. 14-16. Fredagstræf.
  Ole G. Nielsen fortæller om, hvordan Emma Gad fordrev den kedsommelige tid som flådeofficershustru i Korsør med at skrive "Takt og tone". En klassiker, der trods sit rygte rummer megen humor.
 • Fre. 20. apr. 2018, kl. 19.30. Liva.
  En cabaret om frihed! 'Den som holder sjælen rank, kan aldrig blive træl. Ingen kan regere det, som vi bestemmer selv'. Ellen Hillingsø spiller den kendte og elskede revystjerne Liva Weel.

  Vi møder Liva som en kvinde, der insisterer på sin frihed - kunstnerisk såvel som personligt. På begge fronter oplever hun en opblomstring under krigen, da friheden er under pres. Sammen med. PH (Poul Henningsen) skriver hun den kendte tekst til 'Man binder os på mund og hånd' og med de dobbelttydige linjer, der narrer både censuren og nazisterne, synger hun sig lige ind i danskernes hjerter. Liva udødeliggjorde sange af PH, Kai Normann Andersen og Børge og Arvid Müller. En række af disse sange fra 1930'erne og 1940'erne indgår i forestillingen. Genre: Cabaret. Medvirkende: Bl.a. Ellen Hillingsø, Birgitte Raaberg, Karsten Jansfort og Henrik Koefoed (i alt 5 medvirkende). Kapelmester: Jens Krøyer. Producent: Folketeatret
 • Fre. 20. apr. 2018, kl. 21. Listen Your Night Away // Sovekoncert.
  Sovekoncert med den elektroniske lydkunstner Karsten Pflum under smukke lysinstallationer. Der vil være både fortællinger om genren og artist talk med kunstneren inden koncerten samt morgenmad næste dag.

  Husk at medbringe sovepose og liggeunderlag
 • Lør. 21. apr. 2018, kl. 10. Temadag om Martin A. Hansen og Besættelsen.
  Landsforeningen Martin A. Hansen vil i 2018 og 2019 sætte fokus på Martin A. Hansens indsats og virke i de sidste besættelsesår og de første efterkrigstidsår.

  ?Der vil være foredrag ved Ole Juul (formand for Landsforeningen MAH, pastor emeritus,forfatter og foredragsholder), Jørgen Jørgensen (cand.theol., fhv. lektor ved lærerudd., udgiver af bl.a. "Dagbøger 1931-55", redaktør af "Martin A. Hansen og Besættelsen" 2018) og Rasmus Vangshardt (cand.mag i litteraturvidenskab og boganmelder ved Kristeligt Dagblad)

  Se mere på Liselunds
 • Lør. 21. apr. 2018, kl. 10.30-12.30. Goldwing motorcykler besøger Slagelse.
  Kom og oplev de flotte motorcykler på Schweizerpladsen. Der er mere end 60 forskellige motorcykler og de skinner og er gjort klar til sæsonen. Det er en af deres første ture i landet, og de kommer fra bl.a. Bornholm, Nordjylland, Fyn og Sjælland.
 • Lør. 21. apr. 2018, kl. 14. Ånden fra 68 - Forårskoncert i Vemmelev Hallen.
  Tag med Slagelse Musikskole en tur tilbage i tiden. Helt præcist 50 år tilbage til året 1968, hvor musikken spillede, tøjet flagrede og folket i oprør.

  Musikskolens største koncert med et orkester på over 200 musikskoleelever og lærere, sange fra alle verdens hjørnerne, musik du kender og måske også noget, du aldrig har hørt før.

  Alle instrumenter og tre forskellige scener - alt i alt en kæmpe koncert, som vi alle forbereder os til i hele foråret. I år giver vi os publikum en tur i tidsmaskinen - vi skal nemlig tilbage til det fantastiske år: 1968! Oplev Beatles, John Mogensen, Aretha Franklin og mange flere denne eftermiddag i Vemmelev Hallen, hvor alle musikskolens elever er samlet for at give publikum en storslået musikalsk oplevelse.

  Forårskoncerten binder hele musikskolen sammen, for her mødes alle - på kryds og tværs af instrument, alder og kunnen. Sammen skaber vi en kæmpe oplevelse for både elever og publikum.

  Koncerten afholdes igen i år i Vemmelev Hallen. Entre 50 kr. Gratis for musikskolenselever og børn under 12 år
 • Lør. 21. apr. 2018, kl. 14-17. Wine & Spirits-Jubi-Festival.
  I anledning af vores 20 års jubilæum Kom og smag på over 200 forskellige vine, spiritus og delikatesser, og gør et godt køb med vores mange tilbud.

  Vi har inviteret en række af vores leverandører, der møder op og skænker/deler smagsprøver ud fra hele verden.

  Vi får blandt andet besøg af:

  Maia Vosloo fra Sydafrika med husene MAN Vintner, Stark-Condé og Joostenberg

  Carlos Afons fra Vista Alegre, portvinshus fra Portugal

  Didier Horstmann fortæller om vinhusene Miopasso og Altadonna fra Italien

  Vores gode venner fra LAGO Import kommer og skænker whisky, rom, gin og naturligvis vine fra Bordeaux ud.

  Summerbird vil også være til stede.

  Menu Italia med ost og pølse kommer naturligvis også.

  Og Charlotte fra Johan Bülow glæder sig allerede til at hilse på jer:)

  Der vil være et KÆMPE udvalg denne dag, og det bliver nok liiiidt svært at nå alle 200 fl. vin og spiritus ;) Der vil, som altid, være MEGET skarpe og gode tilbud! Og i anledning af jubilæet vil der være konkurrencer med fine præmier på festivaldagen, og der bliver ligeledes trukket lod på bestillingssedlerne om flotte gevinster!

  Billetsalget starter NU! -så kom ned i butikken, så du sikrer dig en billet
 • Lør. 21. apr. 2018, kl. 19.30. Niels Hausgaard - På Egen Hånd - UDSOLGT.
  Niels Hausgaard solo.
 • Søn. 22. apr. 2018, kl. 10-12.30. Affaldsindsamling i Hejninge og Stillinge.
  Gør lokalområdet forårsrent. Der ligger en masse affald, dåser og andet skidt i vejkanten, langs stranden og i skoven. Vær med til affaldsindsamlingen sammen med dine naboer og Lokalrådet i Hejninge Stillinge.
 • Søn. 22. apr. 2018, kl. 10-15. Forårsmarked.
  Boeslunde Gymnastikforening afholder stort kræmmermarked.
 • Søn. 22. apr. 2018, kl. 11. Affaldsindsamling & Event UP-cycling.
  Vi mødes om deler hold, som samler affald ved dejlige Skælskør Fjord, hvor der desværre visse steder ligger rigtig meget affald. kl. 13,00 mødes vi igen i røde pakhus og up-cycler affald til en kæmpe stor fiske skulptur.

  børn, unge, voksne, senior, børnebørn, aktive fra foeningerne i Skælskør kort sagt alle på vestsjælland, som holder af naturen og kærrer sig om miljøet. Sandwich og drikke kl. 13,00.

  Handsker, ruter og sække udleveres kl. 11,00 ved røde pakhus, skælskør havn
 • Søn. 22. apr. 2018, kl. 14. Koncert ved DR Vokalensamble.
 • Søn. 22. apr. 2018, kl. 15. Fodboldkamp Herre-DS pulje 1 - Slagelse B&I mod LSF.
 • Søn. 22. apr. 2018, kl. 15. Dansk Jazzstjerne på Kongegaarden.
  Jazzkoncert med den danske sanger og saxofonist Mads Mathias Juul og hans kvartet, som omfatter pianisten Peter Rosendahl, bassisten Regin Fuhlendorf og guitaristen Morten Ankerfeldt. Arrangøør Korsør Koncerterne.
  • Sted: Kongegaarden, Algade 25, Korsør
  • Pris:(Entré: 120 kr. for ikke medlemmer og 100 kr. for medlemmer.)
 • Søn. 22. apr. 2018, kl. 16. Koncert.
  Tårnborg Kirke indbyder til en ganske særlig kunstnerisk og musikalsk oplevelse.

  Trompetist Dorthe Zielke og organist Søren Johannsen har udviklet en fremførelse af Bachs Matthæuspassion og Händels Messias, hvor parret udover at spille uddrag fra mesterværkerne, projicerer Arne Haugen Sørensens fortolkninger af Jesu liv op på storskærm. Korsatser og solistpartier spilles af trompeten med ledsagelse af kirkens orgel. Hermed får publikum en helt ny oplevelse af de populære værker både for øjne og ører. Tre kunstnere i et usædvanligt samarbejde- Ideen med at kombinere billeder og musik ved koncerter har vist sig at være en meget velegnet udtryksform. De to genrer beriger hinanden og skaber en sammenhængskraft, som kompenserer for den tekstformidling man kender fra de traditionelle instrumentationer, fortæller Søren Johannsen.Malerierne supplerer Händel og Bachs kraftfulde musik og tilsammen giver det en ordløs anderledes koncertoplevelse. Dorthe Zielke har siden sin afslutning på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium spillet freelance i diverse orkestre i ind- og udland. Hun spiller ofte i kirker ved festgudstjenester eller andre kirkelige handlinger. Desuden optræder hun som solist med fx Haydn eller Hummels Trompetkoncert.Søren Johannsen er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Med det klassiske orgelrepertoire har han givet en række koncerter i Danmark og i udlandet. Søren Johannsen er organist i Christians Kirke, København.Arne Haugen Sørensen havde sin debut som maler og grafiker i 1953 på Kunstnernes Efterårsudstilling. Han har modtaget adskillige priser og hædersbevisninger, bl.a. Eckersberg Medaljen og Thorvaldsen Medaljen. Han er repræsenteret på de fleste danske kunstmuseer, men er også kendt for udsmykningen i 27 danske kirker
 • Man. 23. apr. 2018, kl. 14-16. Hyggeklub.
  Der strikkes, hækles, snakkes drikkes kaffe m.m. og alle er velkomne.
 • Tir. 24. apr. 2018, kl. 11-16. Slagelse Museum fylder 40 år.
  I 1978 blev dørene til Slagelse Museum slået op for første gang.

  Det er i år 40 år siden, derfor vil Slagelse Museum gerne invitere alle interesserede til at deltage i fejringen af museets runde fødselsdag.

  I anledning af museets jubilæum bydes der på en øl/vand eller et glas vin

  Gratis entre på museet i dagens anledning
 • Tir. 24. apr. 2018, kl. 16-17. Børnekoret (fra 1. 6. klasse).
  Korleder Signe Bech Schnedler. Tlf. 5850 0909 el. signebechschnedler@hotmail.com.
 • Tir. 24. apr. 2018, kl. 17.15-19.30. Pigekoret (fra 7. klasse og opefter).
  Korleder Signe Bech Schnedler tlf. 5850 0909 el. mail: signebechschnedler@hotmail.com. Kontakt venligst korleder inden opstart.
 • Tir. 24. apr. 2018, kl. 19.30-21.30. Sogneaften med Juri Uhrskov Rao.
  Hans foredrag handler om forsoning og tilgivelse. Se mere ved at åbne aktiviteten og klik her.