Det sker

Fandt 567 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 16. feb. 2019

 • Lør. 16. feb. 2019, kl. 11. Superheltefilm - kan du selv gætte hvilken? - Fra 5 år.
  I vinterferien har vi fokus på superhelte, og på hvert bibliotek viser vi en film om superhelte.

  Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser. - og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.
  Arrangementet er gratis - men husk tilmelding.

  11-årige Leo er på hospitalet med en alvorlig sygdom og opdager, at han kan forlade sin krop og svæve ud i byen. Fantomkroppen bliver en politikommissærs øjne, da denne sidder i kørestol, og sammen får de standset en grum forbryders planer. Men Leo er svækket og går i koma
 • Lør. 16. feb. 2019, kl. 11-13.30. "Månedens Lørdagspassiar".
  Lørdagspassiar med anekdoter fra Harald Isensteins liv med Kongegaardens leder Joy Petrowsky. Kaffe/te med kage kan købes for 30 kr.
 • Lør. 16. feb. 2019, kl. 20. Indra.
 • Søn. 17. feb. 2019, kl. 14. Solisterier m. Susanne Breuning, Bente Eskesen og Thomas Pakula.
  I samarbejde med Dansk Solistforbund præsenterer Slagelse Musikhuen dejlig søndag eftermiddag med nogle af vore fine dansk solister.

  Denne søndag har formanden for Solistforbundet Chresten Speggers disse 3 dygtige artister på scenen:

  Susanne Breuning, Bente Eskesen og Thomas Pakula.

  Susanne Breuning og Bente Eskesen har arbejdet sammen siden de glade dage på Århus Teater i 70'erne, hvor de gav den gas i de store musicals. Derefter på de forskellige teatre i København og på egne produktioner. Sidst en sjov juleforestilling for børn "Trille og Tralle" - som de har turneret Danmark tyndt med.
  I de sidste 4 år har Bente haft Susanne med i DragsholmRevyen, som hun er ejer af og glæden ved at spille sammen er så stor, at de igen kan ses som makkerpar i årets revy til sommer.
  Søndag d. 17/2-19, kan publikum glæde sig til at møde de to gæve damer, sammen med kapelmester Thomas Pakula, og i dagens anledning har de pakket kufferten med gode gamle sange og revyviser, som er lige til at synge med på
 • Søn. 17. feb. 2019, kl. 16. Cirkusland Slagelse - Billet til valgfri dag i perioden 9/2-17/2.
  Åbningstider i perioden 9. februar - 17. februar hver dag kl. 10 - 16. Børn under 90 cm. har gratis adgang.

  Få en hyggelig familieoplevelse, når Cirkusland i Slagelse åbner dørene op med nye shows i vinterferien fra den 9. til den 17. februar 2019 - alle dage fra kl. 10-16

  I 2018 fik Cirkusland skabt et helt nyt pirattema, i vinterferien 2019 kan du møde vores velkendte pirater på nye eventyr.

  Oplevelser for hele familien
  Hele dagen har I mulighed for sammen at gå på opdagelse i vores cirkuspark komme tættere på cirkuslivet, vores dejlige dyr i deres stalde. Oplev piratparaden hver dag kl. 11:15, eller tag en tur på skattejagt, hvor I kan vinde en flot præmie. Alle aktiviteter shows er gratis, når entreen er betalt, så der opstår ingen uventede udgifter.

  Shows i vinterferien 2019
  I løbet af dagen har du mulighed for at opleve forskellige shows. Den internationalt kendte søløvetræner Patrick Harrison besøger os, han optræder med Cirkuslands egne søløver Luna, Sally Oscar i alletiders søløveshow. Herudover kom du opleve Kalle Kanonkugle hans piratvenner, når de underholder børn barnlige sjæle på scenen i legeland. I den store cirkusforestilling kan du bl.a. opleve den italienske pizza-klovn Luigi, heste, dromedarer, lamaer, dygtige artister meget mere. Det hele bliver præsenteret af Suzanne Berdino.

  Cirkuspark legeland i al slags vejr
  Temaparken byder på dyrestalde, indendørsmanege, vores helt egen cirkusudstilling med både antikke nyere cirkusting, et 500.000 liters søløvebassin, cirkusskole, vores store indendørsområde med alt fra minigolf, til bistro showscene. Prøv bl.a. vores antikke karrusel, kør en tur med vores lille tog, rid på rodeotyr eller afprøv din balance gå på vandet i vores waterrollers.

  Cirkusland - Årslevvej 6 - 4200 Slagelse. Telefon : 20281899
 • Man. 11. til søn. 17. feb. 2019, kl. 12. Oplev Cirkus Big i Vinterferien.
  Se Cirkus Big optræde med forestillinger for HELE familien I vinterferien (uge 7) er det muligt at se cirkusforestillinger sammensat med absolut latter-garanti for hele familien.

  Cirkus Big optræder hver dag med to forestillinger kl. 12 og kl. 15 på Atriumtorvet. Det er ganske gratis at se med!

  Det er Andreas Magic og Cirkusdirektøren Mr. Big, der bemander rollerne i et festfyrværkeri af sjove karakterer, absurde fortællinger og finurlige påfund. Det bliver en varieret oplevelse med artister i verdensklasse.

  Forestillingerne indeholder jonglering, balance, trylleri, klovneri, dans, illusion og gøgl for det kræsne og kvalitetsbevidste publikum.

  De to forestillinger:

  Forestillingen kl. 12, der byder på komisk bold-jonglering, trylleri, balance og gøgl, overrasker og fastholder særligt det yngste publikum med kæmpekaninen Ninus. Kaninen snyder den frustrerede tryllekunstner til børnenes store begejstring.

  I forestillingen kl. 15 kan man se Mr. Bigs hatte-jonglering, tryllekunstneren Andreas og hans elegante assistent miss Laila, top-gymnasterne Arne og Bjarne og som finale Cirkus Bigs helt nye act. Sømandsduen med en overraskelse helt særligt for det unge og voksne publikum.

  Cirkuslegeplads:

  I mellem forestillingerne (fra 12:45 til 13:30) er der gratis cirkuslegeplads for børn i alle aldre, hvor de inspirerende artister hjælper voksne og børn med at udfolde sig som rigtige cirkusartister.

  Før alle forestillingerne vil de dygtige artister lave en festlig parade igennem Centret med Mr. Big på rulleskøjter og domptøren tæmmer deres ny-erhvervede cirkuszebra Tommy Zebak
 • Fre. 8. til søn. 17. feb. 2019, kl. 10. Børnebillet - vinterferie.
  Vinterferien står for døren, og det betyder spændende aktiviteter i VestsjællandsCentret. Børnebilletten byder i år på en masse sjove og lækre overraskelser med hele 13 kuponer muligheden for at vinde cirkusbilletter.

  Vind billetter til Cirkus Arena!

  Vi har igen i år lavet en børnebillet fyldt med 13 sjove oplevelser og gaver. Der er også mulighed for at vinde billetter til Cirkus Arena, ved at udfylde bagsiden af børnebilletten og aflevere den i montren på Atriumtorvet. Børnebilletten kan købes fra fredag den 8. februar i Kvickly og koster 60 kroner. (Begrænset antal).

  Børnebillettens indhold:

  CIRKUSLAND
  2 billetter til 1 billets pris (få 1 gratis adgang pr. betalende person. Fra 9. - 17. februar.)

  SKORINGEN
  Overraskelse

  NAME IT
  Overraskelse

  NIELSEN'S TEENZ
  Overraskelse

  FRELLSEN CHOKOLADE
  Lille soft ice m. drys

  SLAGELSE LØVE APOTEK
  Overraskelse

  KVICKLY
  Juice og pølsehorn

  BØRNEFOTO
  1 stk. 6×9 cm. portrætfoto eller 1 stk. 10×15 cm foto fra SmartPhone

  BOG&IDE
  Overraskelse

  GLITTER
  Overraskelse

  GAMESTOP
  Overraskelse

  NORMAL
  Overraskelse

  FriRUMLab
  Adgang til CirkusLaboratoriet
  • Åbningstider for FriRUM Lab:
   11., 12., 13., 14., 15., 16. februar kl. 10-16
   10. og 17. februar kl. 11-15
 • Man. 18. feb. 2019, kl. 10.30-11.15. Babysalmesang.
  Babysalmesang, alle mandage fra 28. januar til 18. marts i tidsrummet kl. 10.30-11.15 i Skt. Povls Kirke Præst Lykke byder babyer på 2-12 måneder og deres forældre velkomne til en stund med sang, dans og babyer i fokus. Det er gratis at deltage.

  Mere information kan findes på kirkens hjemmeside
 • Man. 18. feb. 2019, kl. 19. Død og ulykke - kriminalromanen i bevægelse.
  Der er røre i krimigenren i disse år, og et godt spørgsmål er, om Nordic Noir-bølgen er toppet og begejstringen for den skandinaviske krimi er falmet? Er det tid for nye boller på blodsuppen?

  Ifølge Bo Tao Michaelis er selvtægt er det nye sort i genren,. Dette (og meget mere) vil anmelder, forfatter og krimiekspert Bo Tao Michaelis fortælle om, når han gæster biblioteket denne mørke (og måske stormfulde?) vinteraften. Han vil også inspirere til de bedste læseoplevelser, med et par anbefalinger blandt den kæmpe bunke af nye kriminalromaner og kriminalforfattere, der hvert år melder sig på banen.
  Bo Tao Michaelis er mag.art i litteraturvidenskab, cand. mag i dansk og oldtidskundskab, gennem årtier litteratur- og kulturanmelder ved dagbladet Politiken. Han er desuden medlem af Det Danske Kriminalakademi og i juryen for både den danske Palle Rosenkrantz-prisen og den skandinaviske pris Glasnøglen.
  Billetter koster 40 kroner og 20 kroner for medlemmer af Biblioteksklubben
 • Man. 18. feb. 2019, kl. 19-21. Anti-inflammatorisk kost.
  Underviser: Pernille Kruse.

  Kom og hør om sammenhængen mellem din fordøjelse, immunforsvar og inflammation, inflammatoriske sygdomme (f.eks. åreforkalkning, type 2 diabetes, leddegigt og psoriasis, antiinflammatorisk kost, hvordan støtter jeg min fordøjelse fremover og kan jeg spise mig til mindre inflammation i kroppen?. Efter foredraget er der mulighed for tilsendelse af e-bogen "Anti-inflammatorisk kost" indeholdene 20 opskrifter.

  Hold: 23062
 • Tir. 19. feb. 2019, kl. 09.30-11. Litteraturkreds.
  Vi læser " Haruki Murakami - "Sønden for Grænsen og Vesten for Solen", 2003, (168 s). Bogen kan lånes i Skt. Ger-truds Hus. Hanne Hovmøller er tovholder for litteraturkredsen og kan træffes på tlf: 42 42 68 10. Alle er velkomne.
 • Tir. 19. feb. 2019, kl. 14.30-15.30. Sogneeftermiddag med Hans-Peter Tams.
  Om erindringer som barn under og efter 2. verdenskrig.
 • Tir. 19. feb. 2019, kl. 16-17. Børnekoret (fra 1. 6. klasse).
  Korleder Signe Bech Schnedler. Tlf. 5850 0909 el. musik.i.norrevangskirken@gmail.com.
 • Tir. 19. feb. 2019, kl. 17.15-19.30. Pigekoret (fra 7. klasse og opefter).
  Korleder Signe Bech Schnedler tlf. 5850 0909 el. mail: musik.i.norrevangskirken@gmail.com. Kontakt venligst korleder inden opstart.
 • Tir. 19. feb. 2019, kl. 18-19. Menighedsrådmøde.
 • Tir. 19. feb. 2019, kl. 19. På vej på efterløn eller pension?
  Underviser: Margit Kristiansen. Spørgsmålene om hvad det betyder/medfører kan være mange. Kom og få svar på nogle af de faldgruber, du bør være opmærksom på.

  Tidligere pensionskonsulent Margit kristiansen vil gennemgå forhold, der har indflydelse på, hvordan du kan få mest muligt ud af dine penge og/eller pension. Hold 191014
 • Tir. 19. feb. 2019, kl. 19-20. Filmaften.
  Vi skal se "Gran Torino" fra 2009 af og med Clint Eastwood. En film inspireret af lignelsen om den barmhjertige samaritaner og Jesu ord om, at større kærlighed har ingen end den, der sætter sit liv til for sine venner. Tilladt for børn over 15 år.
 • Tir. 19. feb. 2019, kl. 19-21. Foredrag: Vores nydelsesfulde hjerne (via livestream fra Aarhus Universitet).
  Hør om hvordan forskningen i nydelse og begær ved hjælp af hjerneskanninger og computermodellering kan være en nøgle til at forstå hvordan vores hjerne er indrettet og hvordan vores livskvalitet kan forbedres.

  Forelæser: professor i neuroscience Morten L Kringelbach, Music in the Brain, Institut for Klinisk Medicin, Aarhus Universitet og The Queen's College, University of Oxford
  Sprog: dansk
  Entré: gratis

  Hør om hvordan forskningen i nydelse og begær kan være en nøgle til at forstå hvordan vores hjerne er indrettet og hvordan vores livskvalitet kan forbedres.

  Hjerneforsker Morten Kringelbach er verdens førende ekspert i nydelse og hvordan sanselig og social nydelse i høj grad er med til at definere vores liv, men også hvordan manglen på nydelse, anhedoni, har stor betydning for lidelser som depression, kronisk smerte og spiseforstyrrelser.
  På tværs af alle kulturer er det fx klart at musik giver velvære, glæde og hjælper sociale relationer. Forskningen har givet ny indsigt i hvordan det i musik og andre kunstformer er forventningsglæden som kan føre til nydelse. Og hvordan mere generelt vores forventninger og forudsigelser er væsentlige elementer til at give mening med livet. I flygtige øjeblikke kan det føre til nydelse, men på længere sigt kan det hjælpe med at fylde vores tilværelse med meningsfuldhed, retning og formål.

  Du vil høre om hvordan resultater fra computermodellering og hjerneskanninger, som måler aktiviteten i levende menneskehjerner, afdækker hvilken betydning mange nydelser som fx mad, sex, rusmidler og musik har for vores livskvalitet.

  Læs mere om foredraget, se billeder og læs om evt. pladsreservation

  Foredraget streames live fra Aarhus Universitet og er led i serien Offentlige foredrag i Naturvidenskab som udbydes i samarbejde med værter i en række byer og Carlsbergfondet.

  Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du vil tippes om kommende foredrag
 • Tir. 19. feb. 2019, kl. 19-21. Foredrag: Vores nydelsesfulde hjerne (via livestream fra Aarhus Universitet).
  Hør om hvordan forskningen i nydelse og begær ved hjælp af hjerneskanninger og computermodellering kan være en nøgle til at forstå hvordan vores hjerne er indrettet og hvordan vores livskvalitet kan forbedres.

  Forelæser: professor i neuroscience Morten L Kringelbach, Music in the Brain, Institut for Klinisk Medicin, Aarhus Universitet og The Queen's College, University of Oxford
  Sprog: dansk
  Entré: gratis

  Hør om hvordan forskningen i nydelse og begær kan være en nøgle til at forstå hvordan vores hjerne er indrettet og hvordan vores livskvalitet kan forbedres.

  Hjerneforsker Morten Kringelbach er verdens førende ekspert i nydelse og hvordan sanselig og social nydelse i høj grad er med til at definere vores liv, men også hvordan manglen på nydelse, anhedoni, har stor betydning for lidelser som depression, kronisk smerte og spiseforstyrrelser.
  På tværs af alle kulturer er det fx klart at musik giver velvære, glæde og hjælper sociale relationer. Forskningen har givet ny indsigt i hvordan det i musik og andre kunstformer er forventningsglæden som kan føre til nydelse. Og hvordan mere generelt vores forventninger og forudsigelser er væsentlige elementer til at give mening med livet. I flygtige øjeblikke kan det føre til nydelse, men på længere sigt kan det hjælpe med at fylde vores tilværelse med meningsfuldhed, retning og formål.

  Du vil høre om hvordan resultater fra computermodellering og hjerneskanninger, som måler aktiviteten i levende menneskehjerner, afdækker hvilken betydning mange nydelser som fx mad, sex, rusmidler og musik har for vores livskvalitet.

  Læs mere om foredraget, se billeder og læs om evt. pladsreservation

  Foredraget streames live fra Aarhus Universitet og er led i serien Offentlige foredrag i Naturvidenskab som udbydes i samarbejde med værter i en række byer og Carlsbergfondet.

  Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du vil tippes om kommende foredrag
 • Tir. 19. feb. 2019, kl. 19-21. Foredrag: Vores nydelsesfulde hjerne (via livestream fra Aarhus Universitet).
  Hør om hvordan forskningen i nydelse og begær ved hjælp af hjerneskanninger og computermodellering kan være en nøgle til at forstå hvordan vores hjerne er indrettet og hvordan vores livskvalitet kan forbedres.

  Forelæser: professor i neuroscience Morten L Kringelbach, Music in the Brain, Institut for Klinisk Medicin, Aarhus Universitet og The Queen's College, University of Oxford
  Sprog: dansk
  Entré: gratis

  Hør om hvordan forskningen i nydelse og begær kan være en nøgle til at forstå hvordan vores hjerne er indrettet og hvordan vores livskvalitet kan forbedres.

  Hjerneforsker Morten Kringelbach er verdens førende ekspert i nydelse og hvordan sanselig og social nydelse i høj grad er med til at definere vores liv, men også hvordan manglen på nydelse, anhedoni, har stor betydning for lidelser som depression, kronisk smerte og spiseforstyrrelser.
  På tværs af alle kulturer er det fx klart at musik giver velvære, glæde og hjælper sociale relationer. Forskningen har givet ny indsigt i hvordan det i musik og andre kunstformer er forventningsglæden som kan føre til nydelse. Og hvordan mere generelt vores forventninger og forudsigelser er væsentlige elementer til at give mening med livet. I flygtige øjeblikke kan det føre til nydelse, men på længere sigt kan det hjælpe med at fylde vores tilværelse med meningsfuldhed, retning og formål.

  Du vil høre om hvordan resultater fra computermodellering og hjerneskanninger, som måler aktiviteten i levende menneskehjerner, afdækker hvilken betydning mange nydelser som fx mad, sex, rusmidler og musik har for vores livskvalitet.

  Læs mere om foredraget, se billeder og læs om evt. pladsreservation

  Foredraget streames live fra Aarhus Universitet og er led i serien Offentlige foredrag i Naturvidenskab som udbydes i samarbejde med værter i en række byer og Carlsbergfondet.

  Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du vil tippes om kommende foredrag