Det sker

Fandt 480 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 19. jan. 2020

 • Søn. 19. jan. 2020, kl. 09. Vinterbadning, finsk sauna og brunch.
  Vinterbadning for nybegyndere og for de mere erfarne. Tilmelding på villafjordhoej@stofanet.dk eller på T. 58 19 14 51.
 • Søn. 19. jan. 2020, kl. 11. Show og meet&greet med Peter Pedal og manden med den gule hat.
  Peter Pedal, den lille nysgerrige abe vi alle kender, vil sammen med sin bedste ven, manden med den gule hat, optræde i VestsjællandsCentret og gøre os klogere på affaldssortering.

  Showet er fyldt med musik, sang og nogle af Peter Pedals små uheldige ulykker.

  De besøger os i centret søndag den 19. januar kl. 11 på Atriumtorvet.

  Showet varer 25 minutter med efterfølgende Meet&greet i 30 minutter
 • Søn. 19. jan. 2020, kl. 12. Volleyballkampe i Danmarks bedste række.
  Volleyklubben Vestsjælland byder velkommen i Korsørhallen til volleyball i landets bedste række, Volleyligaen. Kl. 12.00, Volleyklubben Vestsjælland - Gentofte (damer) - Kl. 14.00, Volleyklubben Vestsjælland - Gentofte (herrer).
 • Fre. 17. til søn. 19. jan. 2020, kl. 15. Gå hjertets vej - Nytårs kursus - Yoga & Meditation.
  Tag hjertet med på råd På vores nytårsyoga retreat er der lagt op til nye dybder af selvforståelse og nærvær. Gennem hjerteyoga og hjertemeditationer tager vi på en rejse indad og går hjertets vej (erfaring ikke nødvendig).

  Tag hjertet med på råd
  På vores nytårsyoga retreat er der lagt op til nye dybder af selvforståelse og nærvær. Gennem hjerteyoga og hjertemeditationer tager vi på en rejse indad og går hjertets vej (erfaring ikke nødvendig).

  Mærk hjertet
  Gennem hjerteyoga, hjertemeditation og øvelser udvider vi vores kendskab og viden om hjertets dybere kvaliteter. Vi øger vores evne til at hvile i hjertet og dermed hvile i vores indre dybere bevidsthed og visdom. Denne evne har også stor betydning i mødet med livets udfordringer og kriser.

  Bliv blød i hjertet
  Vi skal også forkæle og blødgøre hjertet med dejlige varme bade. Du kan glæde dig til to aftener med sauna og måske et dyp direkte i vinterfjorden. Desuden skal vi i elverbad og romerbad lørdag aften.

  Weekenden er således til dig, der ønsker en hjertevarm yoga- og wellness-weekend med dig selv i fokus samt muligheder for selvforkælelse og ny selvforståelse
 • Man. 20. jan. 2020, kl. 10. Vi hygger med højtlæsning - for de 3-6årige.
  Det er blevet januar, og børnebiblioteket har traditionen tro skudt årets Læs Højt kampagne i gang.

  Vi inviterer alle børn i alderen 3-6 år til hygge og højtlæsning med børnehaven, forældre eller bedsteforældre på alle tre børnebiblioteker. Vi serverer dejlige historier med noget godt til børnenes gane og mave, og vi glæder os til at se jer.
  Tilmelding, som starter 3 uger før arrangementet, er nødvendig og senest 2 hverdage før arrangementets afholdelse.

  Kun børn skal tilmeldes
 • Man. 20. jan. 2020, kl. 18. Pyjamas Bio - for de mindste lige før sengetid - 3-6 år.
  Slagelse Bibliotekerne og Kosmorama er gået sammen om et tilbud til de 3-6 årige børn. Med nattøj på - og dyne og yndlingsbamse under armen - inviterer vi børn i alderen 3-6 år til at komme i Kosmorama sammen med forældre eller bedsteforældre.

  Her vil en børnebibliotekar fra Slagelse Bibliotekerne læse en rigtig dejlig godnathistorie, - og under højtlæsningen vil billederne kunne ses på det store biograf-lærred, så alle kan følge med.

  Det hele varer ca. 30 minutter.

  Prisen er 10,- pr. næse og billetter købes hos Kosmorama eller på kosmobio.dk
 • Tir. 21. jan. 2020, kl. 10. Slagelse Øst - Sort Kløversti.
  Turen følger stort set den Sorte kløversti rundt om Slagelses Østby. Den går over golfbanen, forbi Sikringen og sygehuset. Tur: 12 km.

  Sværhedsgrad: Blå/4-5/12. Fra: Nørrevangstorvet, 4200 Slagelse (bus 903, stoppested: Nørrevangsskolen). kl. 10.05. Til: Samme sted kl. 13.30. Leder: Knud Jørgensen, 21624085
 • Tir. 21. jan. 2020, kl. 14. Foredrag i Hyggeklubben: "Goddag, det er færdselspolitiet".
 • Tir. 21. jan. 2020, kl. 16.30-17.30. Børnekoret (fra ca. 2. 6. klasse).
  Korleder Signe Bech Schnedler. Tlf. 5850 0909 el. musik.i.norrevangskirken@gmail.com. Se mere på kirkens.
 • Tir. 21. jan. 2020, kl. 16.30-17.30. Spirekoret (fra 4 år).
  Spirekoret er for sangglade børn fra 4 år til ca. 2. klasse. Korleder Claudia Mørch. tlf. 3514 8206, mail: musik.i.norrevangskirken@gmail.com Se mere på kirkens.
 • Tir. 21. jan. 2020, kl. 17.45-20. Pigekoret (fra 7. klasse og opefter).
  Korleder Signe Bech Schnedler tlf. 5850 0909 el. mail: musik.i.norrevangskirken@gmail.com. Kontakt venligst korleder inden opstart.
 • Tir. 21. jan. 2020, kl. 19. Lytteklubben - En Korsørdreng vender tilbage.
  Aftenens musikalske vært er Jens Rasmussen, født og opvokset i Korsør. Nu er han vært på P8 Jazz med en mørk fortid i punken. Kom og hør, hvis du tør.

  Når Jens Rasmussen ikke sad på sit teenageværelse i provinsen og stenede Coltrane, så stod han måbende i det hedengangne Saltlager og så Fritz Fatal flyve rundt på scenen. Eller Ads. Eller Sods og hvad de nu hed.
  Pladerne har han endnu, og det er dem, der bliver spillet på Korsør Bibliotek - punk og det man dengang man kaldte nyrock.
  Så det er Before, UCR, City X, Joy Division, Sham 69, Gun Club og alt sådan noget
 • Tir. 21. jan. 2020, kl. 19.30. Fra Libanon til Lærkevej.
  I et underholdende, gribende og personlige foredrag tager Souad Taha publikum med på en hæsblæsende rejse, der tager afsæt i hendes og sønnens Abdel Mahmouds samtalebog Fra Libanon til Lærkevej.

  I bogen fortæller hun ærligt og medrivende om alt det svære lige fra krig til kærlighed. Undervejs kommer hun også ind på den kulturelle omvæltning ved at flytte til et helt nyt land. Souad fortæller masser af sjove og skæve anekdoter skabt i mødet mellem mennesker på tværs af kulturer og landegrænser.Foredraget er gratis
 • Ons. 22. jan. 2020, kl. 10. Vi hygger med højtlæsning - for de 3-6årige.
  Det er blevet januar, og børnebiblioteket har traditionen tro skudt årets Læs Højt kampagne i gang.

  Vi inviterer alle børn i alderen 3-6 år til hygge og højtlæsning med børnehaven, forældre eller bedsteforældre på alle tre børnebiblioteker. Vi serverer dejlige historier med noget godt til børnenes gane og mave, og vi glæder os til at se jer.
  Tilmelding, som starter 3 uger før arrangementet, er nødvendig og senest 2 hverdage før arrangementets afholdelse.

  Kun børn skal tilmeldes
 • Ons. 22. jan. 2020, kl. 10.30. Babysalmesang.
  Kontakt venligst organist Signe Bech Schnedler inden opstart på tlf. 58 50 09 09 el. musik.i.norrevangskirken@gmail.com.
 • Ons. 22. jan. 2020, kl. 11. Vi hygger med højtlæsning - for de 3-6årige.
  Det er blevet januar, og børnebiblioteket har traditionen tro skudt årets Læs Højt kampagne i gang.

  Vi inviterer alle børn i alderen 3-6 år til hygge og højtlæsning med børnehaven, forældre eller bedsteforældre på alle tre børnebiblioteker. Vi serverer dejlige historier med noget godt til børnenes gane og mave, og vi glæder os til at se jer.
  Tilmelding, som starter 3 uger før arrangementet, er nødvendig og senest 2 hverdage før arrangementets afholdelse.

  Kun børn skal tilmeldes
 • Ons. 22. jan. 2020, kl. 14-16. Onsdagscafé.
  Denne eftermiddag skal det handle om Christian Richardt. "Altid frejdig, når du går" er vist en af de mest sungne salmer ved begravelser og bisættelser. Men hvem er manden bagved? Og hvad har han ellers skrevet?

  Carl-Christian Bringgaard vil gennem sang og fortælling gå med os på opdagelse. Undervejs serveres der kaffe og kage. Gratis adgang
 • Ons. 22. jan. 2020, kl. 17-20. Fællesspisning I 'vores Folkekøkken'.
  Kom og vær med! 'Vores folkekøkken' slår igen dørene op til endnu en hyggelig fællesspisning. Vi bliver denne gang herhjemme og nyder det vintervilde Danmark.

  Dagens menu:

  Køkkenholdet grubler og kigger i kogebøger, så vi kan endnu ikke afsløre menuen, men vi ved at det bliver vildt.
  Der vil som altid blive serveret en almindelig og en vegetarisk version.

  Der serveres isvand til maden.

  Dørene åbnes kl. 17.00 - vi spiser sammen fra kl. 17.30.

  Alle er velkommen!
 • Ons. 22. jan. 2020, kl. 19. En aften med Visens Venner.
  Kom og oplev en hyggelig aften med fællessang, viser og optræden når Visens Venner Slagelse gæster vores forsamlingshus denne januaraften.

  Billetter koster 40 kroner, og købes ved indgangen. Det er muligt at forudbestille ved at kontakte Tina Steenberg på tlf. 42720915.

  I pausen kan der købes kaffe, te, øl, vand, vin og kage.

  Om Visens Venner:

  Visens Venner Slagelse består af en flok mennesker, der holder af visetraditionen og af at synge. De akkompagneres af dygtige akkompagnatører. De kan godt lide at komme ud at optræde og underholde, med alle slags viser, lige fra Evert Taube og Sigfred Pedersen til Kim Larsen, John Mogensen og Thomas Kjellerup. Der bliver indlagt en rigelig mængde fællessange, så alle får rørt stemmerne inden man går hjem
 • Ons. 22. jan. 2020, kl. 19. Verdenshistorien - Tåbelighedernes Kavalkade.
  Foredrag med historiker Kåre Johannessen, hvor guldkorn og citater fra verdenshistorien børstes af og udlægges med humoristisk alvor og alvorlig humor! Billetter reserveres senest 17.1.20 på tlf.: 30115095 eller mail: bfvenner@mail.dk.

  Billetprisen (125 kr) er inklusive kaffe, te og kage.

  Kåre Johannessen om foredraget: "Når man ser på verdenshistorien kan det ind imellem se ud, som om menneskeheden er en flok lallende fjolser....Det er der naturligvis en forklaring på. Vi ER en flok fjolser! Det er på én gang interessant og foruroligende at høre, hvilke vanvittige udtalelser denne verdens store ledere gennem tiderne har gjort sig skyldige i.

  I dette muntre foredrag fremlægges en mængde eksempler på, hvilke snæversynede, indskrænkede og rent ud idiotiske udtalelser, magthavere og meningsdannere op gennem historien har gjort sig selv til grin med. Hør f.eks. guldkorn fra Winston Churchill, Thomas Jefferson, Abraham Lincoln, Mahatma Ghandi, Martin Luther, og en lang række andre kendte og mindre kendte kloge hoveder!