Det sker

Fandt 364 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 22. okt. 2016

 • Lør. 22. okt. 2016, kl. 18. Tyrolerband - Oktoberfest.
  "Øl, fis & hornmusik".
 • Lør. 22. okt. 2016, kl. 21. Annika Aakjær.
  Læs mere.
 • Søn. 23. okt. 2016, kl. 14-16. Søndagscafe musik.
  Kom og få en hyggelig eftermiddag i selskab med Lis & Kristian. Kaffe, kage mv. kan købes.
 • Søn. 23. okt. 2016, kl. 15. Anders Bechmanns Trio spiller danske evergreens.
  I april havde Foreningen Kongegaarden et arrangement med Anders Bechmanns Trio, som spillede populære danske evergreens fra 30'erne, 40'erne og 50'erne. Dette blev så stor en publikumssucces, at vi har besluttet at gentage succesen.

  I april havde Foreningen Kongegaarden et arrangement med Anders Bechmanns Trio, som spillede populære danske evergreens fra 30'erne, 40'erne og 50'erne. Dette blev så stor en publikumssucces, at vi har besluttet at gentage succesen den 23. oktober kl. 15.00 i Kongegaardens koncertsal. Flere blandt publikum efterlyste efter koncerten i april nogle tekster, så man kunne synge med på de kendte sange, og denne gang er der derfor fremstillet et hæfte med tekster, som vil blive uddelt gratis, dog mod en flad 10'er, hvis man vil beholde hæftet.

  Trioen omfatter to af den københavnske musikscenes veteraner, den 80-årige bassist Hans Lange og den 73-årige guitarist Jørgen Lauge samt den 76-årige lokale pianist og formand for Korsør Koncerterne Anders Bechmann. Trioen udgør 3/5 af det fra Kongegaardslørdagene kendte jazz-ensemble "Swingin' Jazz Quintet" og var i 25 år fast orkester i Søofficersforeningen i København, hvor de blandt andet har spillet for Dronningen og Prinsen.

  De kendte evergreens af bl.a. Kai Normann Andersen, Aage Stentoft, Amdi Riis, Karen Jönsson m.fl. vil blive fremført, så man kan synge med på første vers, men bliver ellers behandlet med trioens forkærlighed for det jazzede og swingende
 • Søn. 23. okt. 2016, kl. 15. Koncert med Anders Bechmann´s Trio.
  Anders Bechmann´s Trio spiller swingende populære danske evergreens.

  De spillede evergreens er fra 30-erne, 40-erne og 50-erne. Man kan høre Kai Normann Andersen, Åge Stentoft, Amdi Riis, Karen Jönsson mm. Publikum får udleveret sanghæfter, så man kan synge med
 • Man. 17. til søn. 23. okt. 2016, kl. 10-16. Efterårsferie i Slagelse.
  I efterårsferien kan du opleve en lang række GRATIS aktiviteter på Nytorv i Slagelse bymidte. Afprøv dine evner indenfor parkour, klatring, sømands-crossfit og andre spændende spil og lege.
 • Lør. 15. til søn. 23. okt. 2016, kl. 10-16. "Børnesoldater" og rullende koldkrig hos Panzermuseum East i efterårsferien.
  Danmarks største, levende militær museum i Slagelse gør sig klar til efterårsferien, med et program der byder på feltlivets strabadser på handlebanen, rundvisning i børnehøjde- Og selvfølgelig turkørsel med & opstart af Østblokkens militære køretøjer!

  Således er der i hele efterårsferien indlagt tidspunkter for tur kørsel med gæster i en pansret veteran bæltekøretøj, 6x6 army truck eller sidevogns motorcykel, når familiens "bevæbnede" og fuldt camouflerede "børnesoldater" indtager museets militære attraktioner ude i den omgivende temapark.

  I museets program for ugen finder man også opstart og demonstration af eksotiske koldkrigs panzser som den sovjetiske 2S1 "Gvozdika" selvkørende haubits. Samt guidede ture, der i børnehøjde kommer rundt om historien for perioden, samt hemmelighederne bag museets omfattende samling af Østblokkens "hårde" som "bløde" køretøjer, udstyr og uniformer.

  Opstart og demo af en vaskeægte, kæmpestor Sovjetisk kampvogn- søndag d.16 og lørdag d. 22. oktober kl. 12.00.
  Terrænsafari med brølende pansret mandskabsvogn- og daglige ture kl.13.00 og kl. 14.00 med en 6x6 army truck- og sidevogns mc! 50 kr. pr. person.
  Konstant aktiviteter ude i vores 3000 kvm store Action-bane: Sløring/Camouflage og "Capture the flag" krigslege, samt militær forhindrings bane med diplom for de små soldater!
  Gratis "Rundvisning i børnehøjde" mandag den 17. oktober t.o.m. fredag den 21. oktober kl. 12.00.

  Vi ses til en kold krigs oplevelse som man får varmen af - Hos Panzermuseum East!
  • Sted: Panzermuseum East, Fladholtevej 18, Slagelse
  • Pris:(Pris: Entré 45-75-95kr, Kørsel: 20-50-100kr)
  • Læs mere: Homepage
 • Man. 24. okt. 2016, kl. 16-17.30. Drop-in TUBA - Ansvar og roller.
  TUBA er et gratis tilbud om terapi og rådgivning, for unge der er vokset op med en afhængig mor eller far. Kom og få mere viden om de mønstre der opstår, når man kommer fra en familie med misbrug og vigtigst, hvad du kan gøre for at ændre dem.

  Drop-in betyder, at du bare kan møde op. Mødet er et undervisningstilbud og ikke terapi - og henvender sig til unge i TUBA's målgruppe (14-35 år).

  Ansvar, kontrol og perfektionisme er temaerne, vi griber fat i denne dag.

  Har du svært ved at slippe ansvaret i hverdagen? Lær mere om, det store behov for kontrol og ansvar der kan følge en, når man er vokset op i en misbrugsfamilie. Vi vil arbejde med, hvad du kan gøre for at ændre det, så du kan leve et liv, hvor urimelige krav og behov ikke styrer din hverdag. Vi glæder os til at se dig!
 • Man. 24. okt. 2016, kl. 17. Juniorsejlere.
  Bisserup Sejlklubs Juniorafdeling sejler hver mandag fra kl. 17.

  Du skal kunne svømme og være 8 år for at sejle i Bisserup Sejlklubs juniorafdeling.

  Er du på ferie i Bisserup, eller har du bare lyst til at prøve at sejle, kan du kontakte Jann Højgaard (40430889) eller Jens Christian Eskjær Jensen (20802459) for at aftale evnt. sejltid.

  Juniorafdelingen sejler sålænge der møder sejlere op
 • Tir. 25. okt. 2016, kl. 14-15.30. Træffetid for mænd med prostatakræft.
  Mød repræsentanter fra PROPA til en god snak om prostatakræft, behandling, bivirkninger og meget andet. Vi hjælper så godt vi kan. Pårørende og andre interesserede er meget velkomne.
 • Tir. 25. okt. 2016, kl. 19. Fra Frankenstein til Pennywise - gys i litteratur og film.
  Slagelse Bibliotekerne inviterer til en (u)hyggelig aften, hvor vi i anledning af vores Frygt-tema dykker ned i gys, gru og horror-genren.

  I løbet af aftenen vil biblioteksfolkene Mette, Katrine og Arne fra hver deres vinkel sætte fokus på den brede gysergenre via nedslag og eksempler i litteratur, film og den historiske udvikling af genren.

  Det hele starter med et skelsættende sammentræf mellem digteren Lord Byron og forfatterne Mary Shelley og John Polidory i 1818 - et møde som gav inspiration til gyserklassikerne: 'Frankenstein' og 'Vampyren' og som resulterede i det, der skulle blive til grundstenene af den såkaldte gotiske gysergenre.

  Fra 1800-tallet bevæger vi os hurtigt op til vor tid og lander på to af de helt store forfatternavne: Stephen King og Dean Koontz.
  De to forfattere har siden 1960'erne sat deres præg på genren, og en række af deres romaner er også blevet filmklassikere. King har også opfundet en af de bedste og mest uhyggelige skikkelser i moderne gyserlitteratur, nemlig klovnen Pennywise fra romanen "Det onde".

  Vi serverer en (u)hyggelig kop kaffe undervejs - og runder selvfølgelig også det nyeste nye indenfor gys, gru og horror i bøgernes og filmenes verden. For genren lever og dyrkes mere end nogensinde før.

  Læs mere om genren i filmens verden på Rikke Schubarts blog
 • Tir. 25. okt. 2016, kl. 19-21. Engle budbringere fra Gud.
  Vi får besøg af Marzia Techau, som vil fortælle om engle.

  Cand. Scient biolog, healer og spirituel medie Marzcia Techau vil fortælle om hendes erfaringer med ærkeenglenes indflydelse på vores liv. Både med eksempler fra bibelen og egne eksempler fra hendes arbejde med healing. Den del af Marzcias arbejde har bl.a. lige været vist på tv2 i serien Healing den sidste udvej.

  Foredraget vil også omhandle om bøn og meditation kan bruges som mulighed for at kontakte englene. For dem som skulle have lyst og mod, så vil det være muligt at forsøge at mærke nærværet af engelene i en meditation.

  Foredraget er tirsdag d. 25. oktober kl. 19-21. Det vil foregå i kirken. Alle er meget velkomne.