Det sker

Fandt 483 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 23. okt. 2019

 • Fre. 25. okt. 2019, kl. 09.30. Morgensang.
 • Fre. 25. okt. 2019, kl. 14. Fællessang og kaffe.
  Elsker du at synge i selskab med andre? Måske fordi du bliver så glad af det? Så har du måske lyst til at deltage til Slagelse Biblioteker og Borgerservices fællessang?

  Vi har fundet ud af, at fællessang skaber samhørighed, giver bedre vejrtrækning og øger livskvaliteten. Det lyder rigtig godt i vores ører, og derfor vil vi gerne tilbyde fællessang i vore tre huse fra efteråret 2019.

  I Skælskør og Korsør er fællessangen et tilbud til dig, der gerne vil ud af huset om formiddagen og få en god start på dagen. I Slagelse er tilbuddet til dig, der gerne vil starte weekenden med sang.
  Efter de første 3 gange i hvert hus, vil arrangementet blive gentaget én gang om måneden i hvert hus.

  Alle er velkomne, og det kræver ikke tilmelding. Bare kom som du er og syng med
 • Fre. 25. okt. 2019, kl. 17. Teen-klub holder Halloween.
  Teenklubben mødes til "uhyggeligt" og sjovt samvær i Tjæreby Præstegård. Kontakt Birgitte, hvis du har brug for at vide mere om arrangementet.
 • Fre. 25. okt. 2019, kl. 19. Høreturen 2.
  Vi tager en ny omgang rundt om kloden og Anne-Mette har fundet musiske perler der både indeholder internationale traditioner men også moderne elementer, der tiltaler et globalt publikum.

  Hvis du er nysgerring hvordan græsk soul, togolesisk funk eller slovensk pop lyder, så kom med på den nyeste høretur
 • Fre. 25. okt. 2019, kl. 20. Rugsted & Kreutzfeldt koncert.
  To af Danmarks dygtigste musikere, komponister og musikproducere - nemlig Jens Rugsted og Stig Kreutzfeldt kommer til Korsør Kulturhus.
 • Fre. 25. okt. 2019, kl. 20. Lystløgneraften.
  Steiner præsenterer: -. Aske Ebbensen. Arne Christiansen. 3 fortællere - 6 historier - Kan du spotte en Lystløgner?. Lystløgneraften er latter, eftertanke - underholdende historiefortælling.

  Gæstefortællere hver gang, snedige lystløgnere.

  Publikum skal finde de 3 løgnehistorier.

  10. sæson med 600 fortællinger fortalt.

  Vi lyver bukserne af dig!

  https://youtu.be/Mn-z-XQMg9w
 • Fre. 25. okt. 2019, kl. 20. Doc Houlind's New Orleans Revival Band.
  Det er første arrangement i sæsonen 2019/2020 og Liselund tilbyder lækker 2-retters menu kl. 18.00 før koncerten. Prisen herfor er kr. 170 pr. person.

  Doc Houlind's orkester er kendt fra koncerter i DK og udlandet og har turneret til jazzens hjemby New Orleans mange gange - mere info bliver tilgængelig senere - med glad dig allerede nu til et brag af en koncert
 • Fre. 25. okt. 2019, kl. 21. Woodstock '69 - en hyldestkoncert.
  Stå eller sid på gulvet som i '69.
 • Lør. 26. okt. 2019, kl. 09.30. Rytmisk Kortræf 2019.
  Rytmisk Kortræf i Skælskør. Årets dirigent er Jens Johansen.

  Skælskør Rytmiske Kor byder velkommen til årets Rytmiske Kortræf, der er det 6. Rytmiske Kortræf, vi har stået i spidsen for.

  Årets Dirigent er Jens Johansen, kendt kordirigent for Vocal Line, Jens Johansen har gennem årene udgivet utallige kompositioner og arrangementer til glæde for korsangere over hele verden.

  Tilmelding kan ske via Skælskør Kors Rytmiske Kor`s hjemmeside www.rytmekor.dk Her finder du også invitationen til årets Rytmiske Kortræf og tilmeldings procedure.

  Dagens Program:

  Deltagelse hele dagen, her får du undervisning, noder, kaffe med kage, koncert, fælles aftensmand og underholdning ved Lars Kristian Sørensen - kl. 9,30 - ca. 21.00 pris kr. 300.

  Kun deltagelse i undervisning og koncert - kl. 9,30 - 17,00 kr. 250.

  Gæster: koncert, mad og underholdning kl. 16,30 - ca. 21.00 pris. 80 kr.

  Har du spørgsmål til arrangementet kan du kontakte Kirsten Jeppesen på telefon 22801291 eller via mail: kirsten.jeppesen7@gmail.com
  • Sted: Det Røde Pakhus, Havnevej 10, Skælskør
  • Pris:(Entré: Deltagelse hele arrangementet 300. kr)
  • Læs mere: Homepage
 • Lør. 26. okt. 2019, kl. 10. Babymassage - Tryk og glad.
  Babymassage er en dejlig samværsform, som giver en intens kontakt, hvor barn og forælder gennem berøring og kærtegn lærer hinanden endnu bedre at kende.

  Babymassage er ikke nogen videnskab, men simpelthen strukturerede kærtegn, hvor barnet med rolige og rytmiske strygninger bliver kærtegnet fra top til tå. Tryk og glad babymassage foregår på den måde, at jeg og min dukke Peter guider dig i blide strøg på din babys krop både foran og bagpå kroppen, ben og arme, vi slutter af med ansigts massage. Derefter viser jeg nogle tryk på din babys fod som kan have gavnlig virkning på din babys helbred, så som forkølelse, ondt i maven, problemer med at sove og mere. Hvis du har særlige udfordringer med din baby, viser jeg dig, hvad du kan gøre. Vi slutter af med lidt gymnastikøvelser for din baby som styrker kropsbevidstheden. Prisen er incl.en pjece med udførlig vejledning i babymassage og nogle zoneterapipunkter. Se mere om instruktør Marianne Løjesbjerg her Hold 192402
 • Lør. 26. okt. 2019, kl. 10.30. Abehånden - gys og børneteater - For de 9-99 årige.
  Som optakt til De Dødes Nat vises en klassisk gyser i teaterform.

  "... det bankede på døren... men der var ikke nogen derude..." Mogens kunne virkelig fortælle gysere, så klassen sad helt stille. André tager publikum med tilbage til sin skoletid og hans lærers evner som historiefortæller! Ryk tæt sammen i frydefuld gru og mærk gyset, når "manden" finder en abehånd foran døren. Hvordan er den havnet dér? Den kan jo ikke selv ha' banket på....!? Og hvad er det, der kravler rundt på trappen midt om natten, imens manden prøver at sove? Og hvorfor er der altid frikvarter, når Mogens når det til mest spændende?

  Sammen med publikum genoplever du gyset, når manden hører lyde på trappen, og sammen oplever vi, hvordan det føles at krybe tæt sammen, når uhyggen breder sig. I mørket opdager publikum dét sammenhold og den frydefulde gru, som kun et godt gys kan give. Ryk tæt sammen til denne skræmmende teatergyser for mellemtrinnet!
 • Lør. 26. okt. 2019, kl. 16. Adressaten ubekendt.
  Lørdag 26. oktober 2019 kl. 16.00. Adressaten ubekendt - med Lars Mikkelsen og Søren Sætter-Lassen. Oplev to af dansk teaters største stjerner i Danmarkspremieren på Kathrine Kressmann Taylors ildevarslende klassiker.

  Adressaten ubekendt er en smuk og tragisk fortælling om venskabom nazismens fremmarch i Tyskland og om to mennesker, der mister fodfæstet i den nye verdensorden. Kathrine Kressmann Taylors brevroman 'Adressaten ubekendt' udkom i 1938, men taler stadig til os i dag. I 1932 starter en brevveksling mellem de to tyske venner Max og Martin, som sammen ejer et kunstgalleri i San Fransisco. De må skilles, da Martins kone vil hjem til Tyskland. Igennem halvandet år udveksler de breve over Atlanten. Langsomt begynder Martin i Tyskland at melde sig under Førerens faner, og brevvekslingen tager en meget ubehagelig drejning. Max, som er blevet i USA, er nemlig jøde. I anden akt er der åbnet op for publikums refleksionermed eftertanker og samtale i salen. Varighed: 2 timer inkl. pause og samtale i salen. Genre: Skuespil med efterfølgende debat. Producent: DetKgl. Teater. Medvirkende: Søren Sætter-Lassen og Lars Mikkelsen
 • Lør. 26. okt. 2019, kl. 18. Tjærebyrevyen 2019.
  Årets revy incl. 3 retters menu. En festlig og fornøjelig aften hvor det lokale bliver taget under lup.

  Kenneth, Kasper, Kia og Nielss er i år klar til at rive Danmark fra hinanden i deres sjove, fornøjelige og seriøse numre og skethes
 • Fre. 25. og lør. 26. okt. 2019, kl. 00. Weekend-bogsalg i Slagelse.
  Den sidste weekend i hver måned holder Slagelse Bibliotek bogsalg.

  Så kom og gør et godt kup blandt alle de kasserede materialer - Udbuddet vil løbende blive udskiftet.
  Der vil som altid være faste priser på materialerne:
  Voksenbøger: 10 kr.
  Børnebøger: 5 kr.
  Musik: 5 kr
 • Man. 7. til lør. 26. okt. 2019, kl. 00. Udstilling: Hjem - fortællinger fra tre generationer tyrkere i Ringsted.
  I 1973 kom 5 tyrkiske familier med toget til Ringsted. For dem var det en helt ny verden.

  Knap 50 år senere, har Museum Vestsjælland gennem 20 interview, indsamlinger og erindringscaféer fået mulighed for at fortælle historien om hvordan normer og vær. Det er blevet til en række personlige beretninger. Resultatet kan blandt andet ses i vandreudstillingen og bogen HJEM - fortællinger fra tre generationer tyrkere i Ringsted .
  Museum Vestsjælland har i forbindelse med indsamling og dokumentation af indvandreres erindringer i lokalområdet, stødt på nye perspektiver på begrebet integration i forhold til normer og værdier
 • Søn. 27. okt. 2019, kl. 09. Vinterbadning, finsk sauna og brunch.
  Vinterbadning for nybegyndere og for de mere erfarne. Tilmelding på villafjordhoej@stofanet.dk eller på T. 58 19 14 51.
 • Søn. 27. okt. 2019, kl. 10. Se Knækkerne i Flakkebjerg.
  Skandinaviens første, største og eneste museum med nøddeknækkere.
 • Søn. 27. okt. 2019, kl. 15. PH på NY.
  PH-viser på en ny måde. med Michael Sunding Margrethe Grarup.
 • Søn. 27. okt. 2019, kl. 15. Efterårskoncert i Eggeslevmagle.
 • Søn. 27. okt. 2019, kl. 15. Tjærebyrevyen 2019.
  Årets revy m. kaffe- og kagebord. En festlig og fornøjelig eftermiddag hvor det lokale bliver taget under lup. Kontakt Aage for billetter på chrisper@stofanet.dk.

  Kenneth, Kasper, Kia og Nielss er i år klar til at rive Danmark fra hinanden i deres sjove, fornøjelige og seriøse numre og skethes