Det sker

Fandt 717 resultater i Slagelse Kommune fra/efter 17. jun. 2019

 • Søn. 15. sep. 2019, kl. 10. På rundtur i KÅL.
  Besøg Birkemosegaard - og hør hvordan det hele begyndte med "Ole Blomkål". Tilmelding ik@birkemosegaarden.dk eller på T. 40 52 55.
 • Søn. 15. sep. 2019, kl. 10-15. Sognedag.
  Provst Ulla Thorbjørn Hansen fortæller om sit særlige virke som felt- og beredskabspræst, sine udsendelser og særlige opgaver i relation til missionerne.
 • Tir. 17. sep. 2019, kl. 10-12. Tirsdagscafé.
  Nina Andersen er frivillig i Røde Kors, hun har været på studierejse i Rusland. Denne tirsdag fortæller hun om sine oplevelser. En vidneberetning om hvad pengene i Røde Kors bliver brugt til. 20 kr. for kaffe/boller.
 • Tir. 17. sep. 2019, kl. 18. Pyjamas Bio - for de mindste lige før sengetid - 3-6 år.
  Slagelse Bibliotekerne og Kosmorama er gået sammen om et tilbud til de 3-6 årige børn. Med nattøj på - og dyne og yndlingsbamse under armen - inviterer vi børn i alderen 3-6 år til at komme i Kosmorama sammen med forældre eller bedsteforældre.

  Her vil en børnebibliotekar fra Slagelse Bibliotekerne læse en rigtig dejlig godnathistorie, - og under højtlæsningen vil billederne kunne ses på det store biograf-lærred, så alle kan følge med.

  Det hele varer ca. 30 minutter.

  Prisen er 10,- pr. næse og billetter købes hos Kosmorama eller på kosmobio.dk
 • Tir. 17. sep. 2019, kl. 19. Torben Chris' ABC.
  Varighed: 2 x 45 min.
 • Ons. 18. sep. 2019, kl. 10. Onsdagstræf.
  Major Per Thuesen vil i sit foredrag fortælle om sine oplevelser i 1989, som chef for det første kompagni af danske soldater i det tidligere Syd West Afrika, nu benævnt Namibia.

  De danske soldater blev indsat i Namibia på baggrund af et FN-mandat (Resolution 435), som skulle tilsikre frie og lovlige valg i Namibia i forbindelse med nationens løsrivelse fra den Sydafrikanske regering. Major Per Thuesen vil i sit foredrag vise billeder samt fortælle om det daglige liv i Namibia og de udfordringer der var under hans seks måneders udsendelse som FN (fredsbevarende soldat)
 • Ons. 18. sep. 2019, kl. 13.30-16.30. Løvfaldstur.
  Årets løvfaldstur.
 • Tor. 19. sep. 2019, kl. 14.30-16.30. Hygge & Horisont.
 • Tor. 19. sep. 2019, kl. 18.30-21. Temaaften.
  Tema: Intimitet, samliv og alvorlig sygdom.

  I forbindelse med en alvorlig sygdom vil de fleste par opleve, at samlivet og intimiteten berøres. Du kan være træt og mangle overskud, og bivirkninger af medicin og behandlinger kan påvirke seksualitet og krop både fysisk og psykisk.

  Sygeplejerske og sexologisk counsellor, Rikke Thor, vil dele ud af sin faglige viden og komme med forslag til løsninger.

  Tilmelding
  Tilmedlingfrist den 12. september 2019
 • Fre. 20. sep. 2019, kl. 19.30. Jorden rundt på 80 dage.
  Fredag 20. september 2019 kl. 19.30. Danmarkspremiere i Slagelse! Klein & Jensens. Jorden rundt på 80 dage - en musikalsk, operetteagtig komedie af Flemming Jensen. Særdeles frit efter Klein & Jensens Jorden rundt på 80 dage.

  Det er det private arvesølv, Flemming Jensen har taget frem til lejligheden. I denne nyskrevne udgave bredes det hele ud i større format. Hvor der før var to, er der nu fire skuespillere om de 52 roller -både i Paris, Gibraltar, Hong Kong, Port Said, Calcutta, Cairo og Travemünde. Den ene af de fire skuespillere er oven i købet kvinde, hvilket ville have været helt utænkeligt på Phileas Foggs tid. Flemming Jensen står ikke selv på scenen, men har sat sig godt tilrette i instruktørstolen. Flemming Jensen selv udtaler: 'Vi har lidt af et stjernehold til at tage over efter Jesper Klein og mig. Det er også på tide, at den forestilling bliver spillet ordentligt'. Glæd jer til en aldeles hæsblæsende forestilling. Varighed: 2 timer inkl. pause. Genre: Musikalsk, operetteagtig komedie. Producent: ANDRIA - DK Turné Teater. Instruktion og manuskript: Flemming Jensen. Medvirkende: Thomas Mørk, Jacob Morild, Lisbeth Kjærulff og Kim Hammelsvang
 • Fre. 20. sep. 2019, kl. 20. Koncert med Nice Little Penguins.
  Siger man Pingvinerne, kommer man uvægerligt til at tænke på Nice Little Penguins og bandets allerstørste hit "Flying".
 • Fre. 20. sep. 2019, kl. 21. Bryan Adams Tribute.
 • Lør. 21. sep. 2019, kl. 20. Afenginn.
  Genre: Verdensmusik.
 • Søn. 22. sep. 2019, kl. 15-16.30. Koncert med Biedermeier Trio.
 • Ons. 21. aug. til ons. 25. sep. 2019, 6 kursusdage kl. 19. Lær dit kamera at kende med kreativ fotografering.
  Underviser: Mie Marie Clausen. Dette kursus er for dig, der allerede har en smule kendskab til dit kamera, men gerne vil lære at se i billeder, vinkler og være kreativ.

  Du vil blive undervist i kameraets manuelle funktioner og dette bruger vi sammen i praksis på kurset.Vi skal væk fra auto og tage kontrollen over kameraet og dets mange funktioner! Undervisningen vil foregå primært udendørs og vi vil derefter se billederne igennem i undervisningslokalet. Det er nødvendigt at medbringe en computer til at gennemse billederne. I løbet af undervisningen vil du få forståelse for alle de basis termer vi bruger i fotografering og du vil blive stillet overfor nogle forskellige opgaver, som vi løser når vi er ude at tage billeder. Kurset handler i første omgang om at give inspiration og lyst til bedre fotografi. Dette gøres i høj grad ved at udnytte dit kameras fulde potentiale. Grundprincipperne i fotografering kan være svære at forstå til at starte med, men jo mere man øver sig og prøver de forskellige funktioner, jo nemmere og sjovere bliver det! Auto er en nem måde at få et godt billede på, men mange af de flotte billeder du imponeres af, er ikke taget på auto, men derimod taget med stor forståelse og planlægning. Nu skal det ikke lyde som om at fotografering er en videnskab, det behøver det bestemt ikke at være. Ligeså snart man lærer grundprincipperne vil det virke utrolig let. For at deltage i kurset kræves det lettere kendskab til dit kamera. Hold 192301
 • Tor. 26. sep. 2019, kl. 19. Syng sammen.
  Syng sammen med hygge, sang, tema og kaffe.
 • Tor. 26. sep. 2019, kl. 19. Foredrag i Den Gamle Smedie.
 • Tor. 26. sep. 2019, kl. 19.30. "Årets Helge" prismodtager koncert.
 • Lør. 28. sep. 2019, kl. 15. Palle Pirat Show.
  Lørdag 28. september 2019 kl. 15.00. Palle Pirat Show - Skæg & Skumsprøjt - nyt morsomt og musikalsk børneshow for hele familien.

  Den tidligere cirkusdirektør Benni Rabalder er nu blevet pirat for at finde guldskatte og leve det frie piratliv på de syv have. Benni elsker larm og høj musik og har opfundet en musikmaskine. Og piratpigen Lisbet Syngesild med verdens smukkeste sangstemme kan synge til. I det nye show 'Skæg og Skumsprøjt'har Benni Rabalder fået piratstress. Der er nemlig meget at se til som piratkaptajn, når man ikke har prøvet det før. Ikke mindst skal der holdes styr på besætningen, alle guldskattene og den medbragte proviant. Skal der betales told af fundne skatte? Og hvad med hvidvaskning af besætningens tøj? Og må en pirat bruge GPS til at finde en skat?. Benni grubler, lader skægget gro og må på Mindfullnesskursus for pirater. Men heldigvis virker sang og musik også beroligende. Palle Pirat er et af Danmarks mest populære familieshows, og når Palle Pirat optræder, er der noget at hente med hjem for både far, mor, bedstemor og børnebørn. Lisbet Syngesild (Lisbet Frisenette) er i den i den vokale front, mens Benni Rabalder (Nils Harbo) står for den musikalske backing på diverse instrumenter. Varighed: 50 min. uden pause. Genre: Familieforestilling. Medvirkende: Lisbet Frisenette og Nils Harbo
 • Søn. 29. sep. 2019, kl. 15. Jazzkoncert med Mette Juul's kvartet, featuring Alex Riel.
  Den unge talentfulde sangerinde og guitarist Mette Juul akkompagneres af tre af dansk jazz store navne, pianisten Heine Hansen, bassisten Klavs Hovman og den legendariske trommeslager Alex Riel.
  • Sted: Korsør Koncerterne, Kongegaarden, Algade 25, Korsør
  • Pris:(Entré: 150 Kr. , 100 Kr. for medlemmer)